Czy twoja reakcja to nawiązanie do faktu, że na sWoich (zakładam, że jesteś z 'eRTeeSu') "charytatywnych" turniejach wieszacie praWdziwe flagi pod sufitem, a w zasięgu ręki (wyjątkiem - impreza 'rucHOOLi', gdzie macie obstawę m.in. 'ka<c>apów' z fsb/europol'u :) tylko jednorazowe(?), malowane sprayem repliki (replik, podobnie na widzewskim "koszu"?), czy jednak jesteś 'eŁKaeSiakiem', któremu odpowiada sytuacja, kiedy na imprezie organizowanej przez kibo7i dla kibo7i oni wszyscy pozwalają jakimś cieciom z paramedykami oddać w łapy "psów" innego kibica (z ZS - upubliczniania jego wizerunku w sieci itd. nawet nie skomentuję!!!)?
Czy po prostu "szarpie cię nerwa", ponieważ:
1. w "hyde park'u" nie przygotowali cię do tej pory skutecznie do matury i nie załatwili gry "Toy Story 2", a polsatoWskie "Chłopaki do wzięcia" nie czytają twoich rad dot. relacji z dziewczynami oraz inni - o reszcie twoich "dziwactw/odchył";
2. to pokŁosie [sic!] mojego żartu z łódzkiego k7imatu, który komentowałeś tu:
viewtopic.php?t=13669&start=80
?
"Wiemy, wiemy ..." także, że wolisz zarzyganych i za(j ;)szczanych wiślaków "poszalu" od "legionisty", który po tym, jak usiadł na mokrym krzesełku, zwymiotował przy ogrodzeniu, a nie na siebie. ;)
O ambicji i dumie "szczere" napisał widzewiak, który wcześniej m.in. jako pierwszy relacjonował spalenie fLagi na PP [do tej pory nie wiem której - "ZK" popsikanej tylko przez "ochraniaczy" gazem, czy tej (już ich!) ze Skierniewic, co "w(i)ara spod zegara" nazwała po imieniu ;)] oraz "zniszczenie" tuż przed meczem w Skopje "pejsów" z 'craxy' przez ... Lecha lub bandy ŁKS&KKS przez 'dhw' (powinieneś wyjaśnić moje wątpliwości :).
Poszukaj może lepiej pomocy u eMKi (dodatkowo eksperta od kalendarzy :) i pLUMpLUM18, bo oni dwaj już coś wiedzą o ssaniu. :D
I ogólnie do fanów piłki nożnej itp., których polubił "kibic ze Śląska":
Ile dyscyplin sportowych predysponuje klub, by nazywać go WIELOsekcyjnym?