Gdybym tak w przeszłości nie (z)robił [gwoli prawdy - w drugą stronę tzn. nieopodal Reymonta, nawet "podbijała" do mnie 'bandKa' "szczurKów" (~20 szt.) z 'craxy', część na rowerach, siekiery, a na pytanie: "Skąd jesteś?!", usłyszeli nazwę mojej ulicy ... w W-wie i włos mi z głowy nie spadł :)], to bym tego wiślakom nie sugerował. Ale do tego trzeba być (L)egionistą, a nie ... 'rozpierdolić' się przy piERWWszej sposobności.
Ząbkowska?
Nowolipie, ma niedaleko do pracy, Pałac Mostowskich - większość by się osrała, pewnie blachą z CBŚu zaczął wymachiwać :)
Nie skarż się, że cię 'zdziesionowowali' pod "budą", zdegradowany 'spotters'ie', bo nikt tu nie uwierzy, że nie miałeś nic wspólnego z pewnym 'fan page', który założyłeś (m.in. dla pAKO7a itp.) za czasów, gdy jeszcze nie ociep7aliście re7acji z "jaDWIgą", a 'dhw' nie mieli układu/zgody z 'wsh'. :D
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
Nowolipie, ma niedaleko do pracy, Pałac Mostowskich - większość by się osrała, pewnie blachą z CBŚu zaczął wymachiwać :)
Nie skarż się, że cię 'zdziesionowowali' pod "budą", zdegradowany 'spotters'ie', bo nikt tu nie uwierzy, że nie miałeś nic wspólnego z pewnym 'fan page', który założyłeś (m.in. dla pAKO7a itp.) za czasów, gdy jeszcze nie ociep7aliście re7acji z "jaDWIgą", a 'dhw' nie mieli układu/zgody z 'wsh'. :D
Skończ ćpać,jaki fan page? Napisałem tam w takim sensie że portal gol24.pl robi aferę na podstawie jakiegoś gównianego fp na fb.
Ja wiem że masz obsesję na punkcie WRWE, wyruchali ci matkę że taką krucjatę robisz na tym jakże prestiżowym forum co z kibicowaniem zaczyna mieć tyle wspólnego ile cwele z wyborzczej z rzetelnością/rzeczywistością? Walisz konia pod swoje posty?
Skończ ćpać,jaki fan page? Napisałem tam w takim sensie że portal gol24.pl robi aferę na podstawie jakiegoś gównianego fp na fb.
Ja wiem że masz obsesję na punkcie WRWE, wyruchali ci matkę że taką krucjatę robisz na tym jakże prestiżowym forum co z kibicowaniem zaczyna mieć tyle wspólnego ile cwele z wyborzczej z rzetelnością/rzeczywistością? Walisz konia pod swoje posty?
Chłop ewidentnie ma problemy umysłowe. No nie powiedzie mi, że tak się zachowuje normalny człowiek. Napierdala posty w każdym temacie, wielki znawca tematów krakowskich i śląskich. Jego nie przegadasz, zawsze ma rację. Jeszcze pisać nie potrafi poprawnie, tylko wstawia swoje mongolskie szlaczki.
W opisie szydzi z WRWE, ciskając im od konfidentów. Trochę to bekowe, jeżeli robi to chłop z ekipy, która przez dłuższy czas wieszała mordę swojego konfidenta na stadionie :)
Ta ku*** została już dawno wyczajona, obsral się na pewne propozycje. Robi z siebie gita a jest zwykła ku*** która aby było ciekawie wpędziła swoją matkę do grobu. c*** z tobą adrianku, kudłata dziwko
Gdybym tak w przeszłości nie (z)robił [gwoli prawdy - w drugą stronę tzn. nieopodal Reymonta, nawet "podbijała" do mnie 'bandKa' "szczurKów" (~20 szt.) z 'craxy', część na rowerach, siekiery, a na pytanie: "Skąd jesteś?!", usłyszeli nazwę mojej ulicy ... w W-wie i włos mi z głowy nie spadł :)], to bym tego wiślakom nie sugerował. Ale do tego trzeba być (L)egionistą, a nie ... 'rozpierdolić' się przy piERWWszej sposobności.
Ale ty masz silną psychikę...
Zgłoś się do jadczaka to ci pomoże napisać zakończenie do twojej historyjki.
Pytanie do gumsów...Obsraliście się jadąc 502 , gdzie wiadomo było że nie wejdziecie na czas, czy jakieś problemy z psami, bo to komedia by zgoda o tej porze jechała.
Pytanie do gumsów...Obsraliście się jadąc 502 , gdzie wiadomo było że nie wejdziecie na czas, czy jakieś problemy z psami, bo to komedia by zgoda o tej porze jechała.
Ale ty masz silną psychikę...
Zgłoś się do jadczaka to ci pomoże napisać zakończenie do twojej historyjki.
I pisze to widzewiak, który z "rwd" ve7 "nrth'tem", "sirem." (a7ias rOSOMAK?), "halodrol-em", "m-k", "us", "zw1957" oraz pAKO7em (co nie tylko w sądzie udoWADNIA swoją głupotę ;) załapali się na role drugoplanowe w nowej produkcji vegiNY pt. "bed boy"?! :D
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
Nie wstyd ci (...) jeszcze tu pisać? Haha, wielki chuligan a siedzisz (...) w norze jak szczur
tOKARZ, co tam się przytrafiło na Montelupich twojemu "waf7owi", mARZE i czy ten gwałt miał miejsce w roku ... szczura?
Gwałt miał miejsce w tym samym miesiącu jak matule wykończyłeś adrianku kudlaty
Czyli potwierdzasz wydarzenia w krakowskim więzieniu, choć z twoją matką nigdy nie miałem żadnych związków.
No więc powiadasz, że 20 z Cracovii się obsrało przed tobą dyziu?
I że lubisz zajmować się dziećmi...
tobie nie trzeba cisnąć przekleństwami, tobie trzeba życzyć, żeby Pedi Toys zrobili z tobą porządek
a może już zrobili i mecze możesz oglądać tylko w TV...
No więc powiadasz, że 20 z Cracovii się obsrało przed tobą dyziu?
I że lubisz zajmować się dziećmi... tobie nie trzeba cisnąć przekleństwami, tobie trzeba życzyć, żeby Pedi Toys zrobili z tobą porządek
a może już zrobili i mecze możesz oglądać tylko w TV...
Nie wiem, czy 'craxa' boi się tOBY, ale na pewno jestem mniej rozmowny od twojej mICHA7INY "pEDI" michalskiej, którą jADOWITA "przerzutka" [z RKS-u na '(gie-)TeeS'] intensyWnie promuje w tvn, jak ty na tym forum - ruskiego cwe7a, tOBĘ.
Powrzucaj jeszcze jakieś fejkowe fanpejdże założone przez was lub nasze sąsiadki, powtórz bajkę o Madrycie a na koniec pozdrów ana(L)nego kolegę z Nieznanych Sprawców :)
Z paniki pomylił ekipy a odpuscili mu bo wygląda jak wygląda.
Ot cała historia
Czy "halodrol" wygląda, jak "mms", który czytał moje komentarze o Madrycie, poza tym - mistrzacHa w PhotoShop'ie, publikujący swoje "dzieŁa" na "wykop.pl"?
piłeś?
Piłem ale co to ma do rzeczy?.
Mieliście mnóstwo możliwości transportu , pojechaliście groźną bandą pośpiechem, o tej godzinie gdzie w ogóle nie było realne zdążyć na mecz, ewentualnie kogoś spotkać.
Dawaj dowód że to ja jestem adminem na tym fp. Musisz mieć mocne kwity ...
Przecież doWody ... osobowe to wasze/ych dowódcóW zeznania, dlatego razem z "kolegami" będziecie mi na tym forum poświęcać swoje marne życie. ;) :) :D
Ja wiem że dla wojownika internetowego odstawić pedalskie zdjęcie z dziarą znienawidzonego klubu to spoko akcja.Ale na litość Boską oczy bolą i szanujmy się do k**** nędzy bo nikt normalny nie chce tego oglądać!!!
Dawaj dowód że to ja jestem adminem na tym fp. Musisz mieć mocne kwity ...
Przecież doWody ... osobowe to wasze/ych dowódcóW zeznania, dlatego razem z "kolegami" będziecie mi na tym forum poświęcać swoje marne życie. ;) :) :D
Przecież w tej spierdolinie filmowej, występują twoje ziomki z ToReBkAbOyS. Już kolegów po szalu nie poznajesz?
Zapewniam cię, że Antoni alias "ltc" nie urodził się w W-wie, a jedyny statysta (O/USAMA), którego kojarzę bardziej z WATORE, nawet nie zagląda na Ł3.
Jak mi podpowiesz, kto chowa się z tobą pod "kominami" Unii, to obaLę następne twoje ka7umnie.
Na prawdę już nie macie co robić tylko wrzucać tutaj Stopklatki z tej filmowej szmiry lewaka Vegi? Idąc tokiem rozumowania co poniektórych, za niedługo będziecie dyskutować czy Cezary Zak serialowy Karol Krawczyk i jego sąsiad to poważne persony non graty na żylecie, a Tadeusz Norek to się najogólniej przerzucił.
ponapinali się w necie na czele z tym fc londongo a na sam koniec kopnęli się w czoło;) tradycja zobowiązuje...
tam była jakaś minuta ciszy przy tej oprawie, czy cały stadion zamilkł z wrażenia?
Wiadomo co z Miśkiem ? Podobno wczoraj nie chciał wyjść z celi i jechac na zeznania ma ktoś cały artykuł ?
[link]
Lider pseudokibiców Wisły boi się o swoje życie?
Lider bojówki pseudokibiców Wisły "Sharks" - Paweł M. - pseudonim "Misiek" nie chciał wyjechać do sądu na przesłuchanie w charakterze świadka - informuje "Gazeta Wyborcza". "Misiek" miał zeznawać podczas procesu jednego z członków kibolskiego gangu Psycho Fans, jednak jego przesłuchanie w charakterze świadka się nie odbyło. Czego się bał?
Paweł M. - pseudonim "Misiek" przez wiele lat był jedną z najgroźniejszych postaci z gangu pseudokibiców Wisły Kraków. Obecnie przebywa w areszcie i współpracuje z prokuraturą. 41-latek był poszukiwany listem gończym został zatrzymany w 2018 roku we Włoszech. Po zatrzymaniu i przewiezieniu do Polski przyznał się do napadów, których miał dokonywać razem z członkami gangu Psycho Fans.
Po tym, jak "Misiek" zaczął współpracować ze śląskim wydziałem zamiejscowym Prokuratury Krajowej w śledztwie dotyczącym pseudokibiców, przybyło mu wrogów w tym środowisku. Wśród lokalnych bojówek jest teraz jedną z najbardziej znienawidzonych postaci.
Czy Paweł M. boi się zemsty ze strony byłych kolegów? 41-latek. miał zeznawać w procesie jednego z domniemanych członków gangu Psycho Fans - Adriana Z. - pseudonim - "Adi". Jak informuje "Gazeta Wyborcza", "Misiek" odmówił wyjścia do sądu, bo uznał że konwój, który po niego przyjechał, nie daje gwarancji bezpieczeństwa. Według relacji "GW" Pawła M. miała zawieść do sądu zwyczajna furgonetka z policjantami z wydziału konwojowego, tymczasem 41-latek spodziewał się antyterrorystów z bronią.
Jak sąd w Katowicach zareagował na decyzję "Miśka"? – Z przyczyn formalnych Paweł M. odmówił wyjścia z celi – mówi sędzia Jacek Krawczyk, rzecznik Sądu Okręgowego w Katowicach dla Fakt24. Nie oznacza to jednak, że przesłuchanie się nie odbędzie.
– Sąd wysłał do CBŚP zapytanie, czy jest możliwe przesłuchanie go w ramach wideokonferencji. Czekamy na informację, czy są techniczne możliwości, aby przeprowadzić przesłuchanie w ten sposób – dodaje sędzia Jacek Krawczyk
Każdy wie gdzie owy misio siedzi
I każdy wie że psy go nie będą chronić cały czas
Posrana p**** !
ponapinali się w necie na czele z tym fc londongo a na sam koniec kopnęli się w czoło;) tradycja zobowiązuje...
tam była jakaś minuta ciszy przy tej oprawie, czy cały stadion zamilkł z wrażenia?
Ruro bita, dlaczego grubas nie chce zeznawać?? Lizales mu jaja, liżesz sharką, więc zapewne masz z nim jakiś kontakt. Odpowiedz :))