ZW1957 pisze: ↑25.02.2020, 17:52
DoZo(L)e... pisze: ↑25.02.2020, 12:04
Nie pogrążaJ(cie) się, bo skoro wg ciebie/was "Żyleta była zamknięta i TB byli rozsiani po CAŁYM STADIONIE", to proces logicznego rozumowania jest ci/wam najzwyczajniej w świecie obcy.
Napisałeś wcześniej, że wolisz "powyzywać się z wrogiem", więc swoje epitety skieruJ do pAKUŁY, może uda się wam w 'real'u' nawet zrealizować jego fantazje.
Czy ty stary ...ie możesz w końcu zamknąć pizde i przestać pierdolić farmazony (...)?
Czy Żyleta była zamknięta na tym meczu? Tak, choć
twierdzisz inaczej.
Czy TB byli rozsiani po całym stadionie? Ja tego nie wiem, ale sam to
stwierdzasz w odpowiedzi, "ale "odbiła" się tam od dosłownie kiLku czujnych amatorów darmowego cateringu." Więc
sektor rodzinny i pod vipami.
Czy petardy leciały na dzieciaki z sektora rodzinnego? Nie, bo sektor buforowy był zbyt duży. Jedynie na prujących się pajaców na vipach, przed sektorem gości.
Fantazjować to sobie możesz z ciapatymi z holandii :)
Sprawdź sobie ponownie, co (s)twierdziłem, poznaj plan obiektu Legii, czy sektor rodzinny [ewentualnie - trybuna wschodnia im. Kazia Deyny [w twoim nazewnictwie "prosta", gdzie wg ciebie (nie mnie!) rzekomo "siedzieli/byli wszyscy"!)] oraz twoje "pod vipami" to obszar CAŁEGO STADIONU.
A potem wróć, przeproś albo sam się 'pierdo7', jeśli nie zamknąłem ci do tej pory 'pizdy', żebyś tu wszystkich nie przekon(yw)ał, że gdyby nie (zbyt duży sektor) "bufor"(owy), to byś(cie) zdobyli ŻY(L)ETĘ (o "prującej" się rodovitz nie wspominając ;)... jak "anka dynia", "farmazonie". BO!
Pakol pisze: ↑25.02.2020, 15:49
Miałeś kurwiszonie kudlaty możliwość rozmowy na żywo to zesrałeś się do torebki więc milcz stary pecie
pAKUŁ, pUKIE7, 'kUKIE7', czy jak tam cie wołają ... Nie rozumiesz/cie COO(L)turalnie, to na chwilę zejdę do twojego/waszego poziomu:
'Wypierad7aj' ze swoim kuszeniem 'sir'a', tego powyżej oraz jego holenderskich 'ciapków' na 'PriWa' i tam ich podrywaj, bo to temat dot. ostatniej, ligowej kolejki. BO!!!