Skoro u ciebie w podpisie awansował na lidera to wszystko jest możliwe.Wielki Widzew pisze: 27.11.2019, 07:06 Jeszcze troche i się okaże że hanior tak naprawdę był z Polonii :D
Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Kibicowska Warszawa
-
DoZo(L)e...
Taaa, aktywni (L)egioniści zapraszają zniemczonego afgana na wesela i śluby w obrządku rzymsko-katolickim, do Grecji na wyjazd ...
Czy wy naprawdę wierzycie w to, co tu wypisujecie?! :D
Czy wy naprawdę wierzycie w to, co tu wypisujecie?! :D
-
rozpierdol
Ten z dziarą TB'95 na klipie ciapatego to też farmazon?
-
DoZo(L)e...
Mnie bardziej ciekawi, czy te historyjki w oparach absurdu spod pachy w czarnej koszu7i fani ksP sprzedali na Łotwie bandzie 'ksGks' jako już oficjalny fanklub 'eRTeeSu', czy na razie mają na 'RePrze' tylko internetowy układ, obejmujący media społecznościowe, przybity w Jerozolimie. ;)
Nieważne, "zrobiliście" mi wieczór. :)
Nieważne, "zrobiliście" mi wieczór. :)
https://tinypic.pl/pmp2ktsx2emd
https://tinypic.pl/dk9gfd2mau5n
Tutaj oklamales, tyle warte sa twoje wpisy
A co do halal to... https://sjp.pwn.pl/sjp/halal;2559842.html
https://tinypic.pl/dk9gfd2mau5n
Tutaj oklamales, tyle warte sa twoje wpisy
A co do halal to... https://sjp.pwn.pl/sjp/halal;2559842.html
-
DoZo(L)e...
Nie zapominajmy o cyk(L)icznych wycieczkach do W-wy "murzynów" z FCDH, których serię zdjęć zaraz "wklei" tu widzewiak, 60 sekund przed "szpagatem".
Wrzucanie tu twarzówek jest napewno dużo bardziej "prawilne" od prywatnych kontaktów tych ludzi :)
Pokaż jeden z drugim JEDNO zdjęcie z TRYBUN gdzie na Legii jest "kolorowo".
Na polskich trybunach od dawna najwięcej ludzi zaangażowanych wywodzi się z nurtu "rapowego". Kiedyś byli skini, którzy wiedli prym. Dziś wymiana pokoleń i milion innych czynników sprawiły, że pewne kwestie wyglądają już inaczej. Mniej radykalnie. Bo inni ludzie doszli do głosu. Na stadionach jest biało, ale prywatne kontakty nie zawsze są już tylko białe.
I niech nikt mi nie pierdoli, że "takie rzeczy tylko w Warszawie" bo można tu podać przykłady z każdego większego miasta w Polsce.
Znak czasów. Kasa kręci wszystkim wokół nas. Interesy, interesy, interesy. Na szczęście te interesy omijają stadiony, a napewno stadion Legii. Malik na Legie nie chodzi, ani nie jeździ.
Pokaż jeden z drugim JEDNO zdjęcie z TRYBUN gdzie na Legii jest "kolorowo".
Na polskich trybunach od dawna najwięcej ludzi zaangażowanych wywodzi się z nurtu "rapowego". Kiedyś byli skini, którzy wiedli prym. Dziś wymiana pokoleń i milion innych czynników sprawiły, że pewne kwestie wyglądają już inaczej. Mniej radykalnie. Bo inni ludzie doszli do głosu. Na stadionach jest biało, ale prywatne kontakty nie zawsze są już tylko białe.
I niech nikt mi nie pierdoli, że "takie rzeczy tylko w Warszawie" bo można tu podać przykłady z każdego większego miasta w Polsce.
Znak czasów. Kasa kręci wszystkim wokół nas. Interesy, interesy, interesy. Na szczęście te interesy omijają stadiony, a napewno stadion Legii. Malik na Legie nie chodzi, ani nie jeździ.
-
Wielki Widzew
WF. masz rację. Tylko powinieneś to wytłumaczyć koleżce po szalu dozo bo to on się przypierdala do każdego nie widząc co się dzieje na jego legijnym podwórku.
-
Browarski 1
Post WF. powinien być przyklejony na stałe na tym forum dla tych wszystkich "młodych gniewnych" którzy tak mocno się dziwią różnym sytuacjom w TYM świecie...
-
DoZo(L)e...
Zauważyliście, jak się w warszawskim wątku uaktywniła "60-tka" z '"eRTeeSu" z koleGą murzyna i mARY. Sami moralizatorzy ...
Zapraszam do waszych tematów, tam udzielę wam koLejnych (L)ekcji.
-
rozpierdol
Przeczytaj post twojego kolegi po szalu i zakończ w końcu internetową krucjatę przeciwko ekipom z którymi ci nie po drodze.Myślę że wtedy na tym forum zapanuje chociaż namiastka normalności.
Wiele osób już ci napisało co myśli na temat twojej ''kariery'' tutaj.
-
DoZo(L)e...
Niczego innego się nie spodziewałem po członku "ekipy, z którą mi nie po drodze" i prowadzę swoją krucjatę, bo w odróżnieniu do Legii Warszawa (gdzie w zdrowym gronie, zdrowy duch :) w bandzie z mojej stopki 'wstek' jest wieloletnią tradycją.rozpierdol pisze: 28.11.2019, 20:38 Przeczytaj post twojego kolegi po szalu i zakończ w końcu internetową krucjatę przeciwko ekipom z którymi ci nie po drodze.Myślę że wtedy na tym forum zapanuje chociaż namiastka normalności.
-
Wielki Widzew
Pytanko odnośnie Marka Kaczego który nie krył się z tym że należał/należy? do TB(w jednym z teledysków wystąpił w chuście z logo waszej bandy). Jak zapatrujesz się na jego kontakty/nagrywki z murzynami?? Lubię jego rap i uważam że to jedna z najbardziej charakternych osób na rap scenie. Proste pytanko bez złośliwości.DoZo(L)e... pisze: 28.11.2019, 20:18 Zauważyliście, jak się w warszawskim wątku uaktywniła "60-tka" z '"eRTeeSu" z koleGą murzyna i mARY. Sami moralizatorzy ...
Dario, gdyby nie to że na klipie u Malika było wyraźnie widać dziarę Tb to byście pewnie pod dziś dzień pisali że to farmazony.
-
Wielki Widzew
Pokrętna odpowiedź ale przynajmniej niczemu nie zaprzeczyłeś ;)
Jak już zaczniesz rozmawiać to wiedz, że akurat w Łodzi porządki z co bardziej wychylającymi się ''upa-ińcami'' potrafimy robić. Czy to Widzew czy Łks.
Jak już zaczniesz rozmawiać to wiedz, że akurat w Łodzi porządki z co bardziej wychylającymi się ''upa-ińcami'' potrafimy robić. Czy to Widzew czy Łks.
DOzoWNik, kiedy myles kite ostatnio?
-
DoZo(L)e...
Może 'hanysy' pośledzą się (po węchu) w temacie pt. "Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko, skoro nie mają nic sensownego do napisania o kibicowskiej Warszawie, co?!
-
DoZo(L)e...
Masz jakiś kruszec?sztywniutko_mordix pisze: 29.11.2019, 15:13 pajenk - a teraz uracz nas chociaż jednym zdjęciem Malika ze stadionu Legii, w przeciwnym razie dyskusja nie dotyczy Legii i kibiców a związana jest wyłacznie z muzyką.
juniorksp - fajnie wstawiać zdjęcia samemu jednocześnie mając expunkowców z antify w "ekipie decyzyjnej"(dereniowa/miklaszewskiego - sami twierdzą że do dziś sprawują u was rządy)
DoZo - wydaje się że nic się u nas nie zmieniło..Foxx może przypomnisz "koledze" przysłowie o milczeniu?
-
DoZo(L)e...
Przecież twój resort ma służbowe kontakty z hANKĄ znowu bliższe (co wyklucza inne), bo jak mieliście obsuwę w dostawach dla niej "antydepresantów", to zaczęła zmieniać wyjaśnienia i posypały się wyroki uniewinniąjace, spotterko.cichociemny pisze: 30.11.2019, 14:46 Nie zdziwiłbym się jakby TB do dziś utrzymywali prywatne kontakty z Haniorem. Bo zgodnie z rozumowaniem Legii, jak prywatne kontakty, to można :)
-
Wielki Widzew
Ja mam inne pytanie. Jesteś od sze sze szechtera czy z policji?
Dobra społeczniaku szoruj na onet
-
DoZo(L)e...
Tam widzewiacy rzucili podejrzenie (defekacji na ściany) w kierunku koalicji Śląska (wcześniejsza runda PP), a nie Legii (wielką literą!), więc chyba zaszkodziły ci trochę minerały z niskogazowanej wody.muszynianka2 pisze: 04.12.2019, 10:44 dokładnie, takim społeczniakom pierwszym mela na ryj. Dobra akcja kiboli legii, z takich wyjazdów zawsze dobre wspomnienia pamiętam jak kiedyś gównem rzucaliśmy w trenera przyjezdnych, to są wspomnienia a nie ku*** teraz wszyscy w korone wskakują pierwsi
MałolatK2 to fanatyk Legii czy raczej nie utożsamia się z żadną ekipą?
Jest fanem Legii, w jednym z teledysków występuje w ich koszulce.
-
szwadron97
Kiedy Legia z Zagłębiem wjadą komuś na komunię albo pogrzeb
?
A kiedy masz?
-
szwadron97
W grudniu po południu nie wiesz kiedy komunię są :-) ?
Polonia Warszawa działa jeszcze coś chuligańsko?
Bonjour Gregoire! Legia naprawdę wie, jak robi się marketing na szeroką skalę. Bez wątpienia, jeżeli wszystko się uda, będziecie jednym z ojców tego sukcesu za co wielkie dzięki. P.S. My też kochamy futbol
A jest już jakaś drużyna z ekstraklasy na oku, żeby odkupić od niej licencję i wrócić do Ekstraklasy? Jak to macie w zwyczaju?mancunia pisze: 11.02.2020, 10:03 Bonjour Gregoire! Legia naprawdę wie, jak robi się marketing na szeroką skalę. Bez wątpienia, jeżeli wszystko się uda, będziecie jednym z ojców tego sukcesu za co wielkie dzięki. P.S. My też kochamy futbol
ale co dokładnie jest tym sukcesem, poza szumem na tt?mancunia pisze: 11.02.2020, 10:03 Bonjour Gregoire! Legia naprawdę wie, jak robi się marketing na szeroką skalę. Bez wątpienia, jeżeli wszystko się uda, będziecie jednym z ojców tego sukcesu za co wielkie dzięki. P.S. My też kochamy futbol
Nie wiem, który klub reprezentujesz, ale jeżeli jest o nim tyle szumu co o Polonii teraz, to rozumiem zasadność pytania. Jeżeli nie - pytanie należałoby uznać za retoryczne. Polonię dopadł postępujący marazm, a dzięki tej akcji (bo bez niej) myślę, że przeszłoby to bez echa - znów o Polonii mówi się dużo (i mówi się dobrze - o co w ostanim czasie było trudno).Bugi2017 pisze: 11.02.2020, 12:20ale co dokładnie jest tym sukcesem, poza szumem na tt?mancunia pisze: 11.02.2020, 10:03 Bonjour Gregoire! Legia naprawdę wie, jak robi się marketing na szeroką skalę. Bez wątpienia, jeżeli wszystko się uda, będziecie jednym z ojców tego sukcesu za co wielkie dzięki. P.S. My też kochamy futbol
A wewnętrznie - wiele starych poczciwych mordek znów poczuło trochę wiatru w żaglach (to jest bezcenne).
Przejście bez echa to jedno, ale czy nie byliśmy właśnie teraz przez wznowieniem ligi na krawędzi bankructwa?
1. Po wstrzymaniu budowy stadiony, braku chęci płacenia przez akcjonariuszy za rosnące długi czy dalszego inwestowania w klub, odejściach piłkarzy, trenera czy odwołanych sparingach (brak pełnego składu do gry) było sporo prawdopodobieństwo wycofania drużyny przed startem rundy z III ligi z uwagi na brak pieniędzy i startowania od B-klasy?
2. Wszystko miało/ma się jednak zmienić z momentem wejścia tego francuza do klub i zainwestowaniem sporej gotówki i uratowaniem przed bankructwem. Czytałem, że czeka jeszcze na jakieś ustępstwa stowarzyszeń, ale decyzję w sumie ma podjętą.
Dlatego druga strona robi wszystko aby jednak zmienił zdanie i nie odkupił tych akcji wobec czego spełni się wizja z pkt 1.
1. Po wstrzymaniu budowy stadiony, braku chęci płacenia przez akcjonariuszy za rosnące długi czy dalszego inwestowania w klub, odejściach piłkarzy, trenera czy odwołanych sparingach (brak pełnego składu do gry) było sporo prawdopodobieństwo wycofania drużyny przed startem rundy z III ligi z uwagi na brak pieniędzy i startowania od B-klasy?
2. Wszystko miało/ma się jednak zmienić z momentem wejścia tego francuza do klub i zainwestowaniem sporej gotówki i uratowaniem przed bankructwem. Czytałem, że czeka jeszcze na jakieś ustępstwa stowarzyszeń, ale decyzję w sumie ma podjętą.
Dlatego druga strona robi wszystko aby jednak zmienił zdanie i nie odkupił tych akcji wobec czego spełni się wizja z pkt 1.
mancunia - jeszcze raz powtórzę pytanie, bo elegancko je pominąłeś:
A jest już jakaś drużyna z ekstraklasy na oku, żeby odkupić od niej licencję i wrócić do Ekstraklasy? Jak to macie w zwyczaju?
A jest już jakaś drużyna z ekstraklasy na oku, żeby odkupić od niej licencję i wrócić do Ekstraklasy? Jak to macie w zwyczaju?
Tam szybciej Stano do chlewa się dorwie i przemaluje ławki na żółto a szpicle będą dziary na KTS farbowaćLari pisze: 11.02.2020, 18:16 mancunia - jeszcze raz powtórzę pytanie, bo elegancko je pominąłeś:
Zamiast cisnąć polonistom (chociaż jest za co) to może legioniści pomyśleliby coś o kibicach AKS Zły jedyny taki klub w Polsce-mają swoje miejscówki Offside,Pogłos,skłot przychodnia.
Podobno nie ma głupich pytań, tylko głupie odpowiedzi, choć w tym przypadku musiałbym polemizować.Lari pisze: 11.02.2020, 18:16 mancunia - jeszcze raz powtórzę pytanie, bo elegancko je pominąłeś:
Myślę, że łatwiej będzie Ci zrozumieć pewne rzeczy, jeżeli porozmawiasz z kibicami zaprzyjaźnionej drużyny i zapytasz, jak to się odbyło w 2003 r. z Panem Ptakiem, bo wydaje się, że licencja to jednak nie do końca MKS. To było wielkie zło, które się wydarzyło, zwłaszcza, że w tamtej sytuacji awans powinien być formalnością - masa ludzi już wtedy powiedziała dość - a los zemścił się podówjnie - dziś podchodzę do tego, że karma, która wróciła, jest już za nami - patrzę w przyszłość i liczę na to, że historia się więcej nie powtórzy. Jeżeli coś będę słyszał o zakusach na Kotwicę - to dam Ci znać - ja będę przeciwny (jeżeli to Cię uspakaja).
To było pytanie retoryczne ;) Wiadomo jak jest, "ciało puszczone raz, puszcza się cały czas", także nie zdziwię się jakbym zaraz Was zobaczył w Ekstraklasie albo I lidze, pod szyldem jakiegoś bankruta ;)mancunia pisze: 13.02.2020, 13:29Podobno nie ma głupich pytań, tylko głupie odpowiedzi, choć w tym przypadku musiałbym polemizować.Lari pisze: 11.02.2020, 18:16 mancunia - jeszcze raz powtórzę pytanie, bo elegancko je pominąłeś:
Myślę, że łatwiej będzie Ci zrozumieć pewne rzeczy, jeżeli porozmawiasz z kibicami zaprzyjaźnionej drużyny i zapytasz, jak to się odbyło w 2003 r. z Panem Ptakiem, bo wydaje się, że licencja to jednak nie do końca MKS. To było wielkie zło, które się wydarzyło, zwłaszcza, że w tamtej sytuacji awans powinien być formalnością - masa ludzi już wtedy powiedziała dość - a los zemścił się podówjnie - dziś podchodzę do tego, że karma, która wróciła, jest już za nami - patrzę w przyszłość i liczę na to, że historia się więcej nie powtórzy. Jeżeli coś będę słyszał o zakusach na Kotwicę - to dam Ci znać - ja będę przeciwny (jeżeli to Cię uspakaja).
Czy osoba/osoby z Legii będą występowały w filmie Furioza?
-
DoZo(L)e...
Na pewno syna7ek eSBeckiego konfidenta z klanu damięckich ma tyle z Legią wspólnego, co reszta bandy 'cwe7ebrytów' ze stajni tvn i jej postkomunistyczny patron, koncern iti.
Mógł kiedyś być na 'vip-ach' Ł3.
-
rozpierdol
Dużo wspólnego z Legią ma natomiast niejaki Łukasz ''juras'' Jurkowski który wystąpił w jednym z filmów patryka vegi.
"...wobec tego trzeba wyciągnąć konsekwencje, póki jest kodeks karny to nie można inaczej, (...) sprawy będą się tam zaraz kończyć, ja będę wyciągał wobec ludzi konsekwencje może zrobię sobie z tego sposób na życie, nazywajcie mnie damskim bokserem a ja konsekwentnie z tego będę kupował sobie nowe samochody."
Takie słowa wypowiedział jakiś czas temu juras.I teraz pytanie do kogoś ogarniętego z Legii.Czy nie przeszkadza wam taka postawa że do tej pory nie potrafiliście go pogonić z tRYbUN,czy po prostu brakuje jaj??
"...wobec tego trzeba wyciągnąć konsekwencje, póki jest kodeks karny to nie można inaczej, (...) sprawy będą się tam zaraz kończyć, ja będę wyciągał wobec ludzi konsekwencje może zrobię sobie z tego sposób na życie, nazywajcie mnie damskim bokserem a ja konsekwentnie z tego będę kupował sobie nowe samochody."
Takie słowa wypowiedział jakiś czas temu juras.I teraz pytanie do kogoś ogarniętego z Legii.Czy nie przeszkadza wam taka postawa że do tej pory nie potrafiliście go pogonić z tRYbUN,czy po prostu brakuje jaj??