Nie podoba mi się, że "tmk" od lat żeruje na czyimś ryzyku bez względu na "redakcyjne" stery. To bardzo źle.Jessica B. pisze: ↑19.12.2019, 15:12Mi się podoba TMK po zmianie sterów. Jest całkiem nieźle.
(...)
ta jESSICA to rzeczywiście faWoryta BORYSa [(z 'lusing baltic) dastroyers '97'], nagrana jakiś 1 rok temu, stworzyła wcześniej 'd(hw'00?)', a teraz całymi dniami i nocami podpisuje protokoły funkcjonariuszy.
Jest pierdolona, ta 'typiara', bo dotykała "łby" dOTYChCZASOwYCH z góry. Albowiem obecnie z namiętnością opisuje ich krągłości (w widzewskiej "połowie Polski" od Koszalina do Wrocławia ;).
https://m.youtube.com/watch?v=s8Px2LI2Frs
Ale osoby, które mnie oszukają ("mnie kłamią", jeśli wolisz, dziennikarzyno ;), są automatycznie usuwane z mojego grona, a żeby twój magazyn powalczył o namiastkę wiarygodności, musiałbyś poświecić prawdopodobnie całość objętości następnych numerów na sprostowania. Uczciwości (nieraz korygowałem swoje nieznaczne omyłki) nauczono mnie, gdy "raczkowałem na ŻY(L)ECIE" na początku lat 80-tych.plemplem81 pisze: ↑19.12.2019, 10:04[…]
Informatorzy cię kłamią. Najlepiej byłoby iść samemu przeglądnąć do Empika, ale w sumie rozumiem, że brak czasu cię ogranicza – wszak napierdalanie kolejnych postów na tym zacnym forum zobowiązuje. Natomiast słowo na zakończenie mojego odpisywania twoim napinkowym postom, gdyż ten moment, to jest ostatnia taka sytuacja. Kłamiesz, pomawiasz, bazujesz na domysłach. No i świetnie manipulujesz. Nie nauczyli cię Ludzie z trybun sprzed powstania Teddy Boys, gdy raczkowałeś na Żylecie podstawowych zasad? Masz koło 45 lat, znam twoją przeszłość – autentycznie nie mieści mi się to w głowie, że taki człowiek – prekursor (sic!) mógł upaść tak nisko. Masz świadomość, że swoją aktywnością na tym forum przynosisz wstyd ludziom z Legii? I to nie są moje słowa, lecz ich samych… Jednak z racji zaszłości, zajmowanej kiedyś pozycji, jakiejś tam historii, którą chuligańskiej Legii dałeś – jesteś, jako niereformowalna gwiazda (nomen omen) tego forum traktowany „inaczej”. Zatem, biorąc pod uwagę także i tą podwójną moralność, ja pasuję.DoZo(L)e... pisze: ↑Bazuję na streszczeniu mi tekstów przez kogoś, kto was regularnie przegląda (w empiku ;), a ty - na wynikach badania wariografem jAjAjAwORa?
[...]
Na opinie 'f7imonów' pokroju twoich fanklubowiczów w stylu Łukasza z "DL", dEE fuckTO itp., dla których jedynym problemem jest mój wiek, "wywalam pęto".
Napisałem więcej niż dwa słowa, ponieważ zamiast merytorycznej dyskusji (np. jakieś kontrargumenty dot. milicyjnych rewizji w "redakcji tmk" i waszej pomocy dla tego resortu w bardziej jawny sposób oraz ws. "pierwszej relacji redakcyjnej" ze Skopje, w której oponentów "czerWonych" oceniliście na 150-250 ludzi) zarzucasz mi bezpodstawnie kłamstwa, pomawianie itd. [przy okazji wystawiając mi 'nolens volens' (L)aurkę, gdyż jesteś napięty zobowiązaniem "napierdalania kolejnych 'post'ów' na tym zacnym forum" (tak jak większość tutejszych "daWidowych gwiazdorów") i wybrałeś "spasowanie"/dezercję, żeby w medialnej ciszy zarabiać pieniądze na potencjalnych kłopotach prawnych uczestników opisywanych/fotografowanych przez was wydarzeń, moralizotorze.