BAD BOY - film Patryka Vegi o kibolach

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Barwieiuk

Re: BAD BOY - film Patryka Vegi o kibolach

Post autor: Barwieiuk »

Vega to lewak robiacy syf w kinie żeby rozjebać głowy debila.
iparts.pl
SMSDonJuan

Post autor: SMSDonJuan »

Ale od Zenka to Wy się odpierdolcie..

Tak, tak, tak spada jedna z gwiazd,
Cicho zsuwa się z wysoka :)
Tosiek

Post autor: Tosiek »

Jaki SMS?To ja Louis Fernandez MEZ Don Juan.
KurCzakey

Post autor: KurCzakey »

SMSDonJuan pisze: 30.12.2019, 19:36 Ale od Zenka to Wy się odpierdolcie..

Tak, tak, tak spada jedna z gwiazd,
Cicho zsuwa się z wysoka :)
Podobno lubi na ostro w remizach pod białymstokiem.
Suczysko

Post autor: Suczysko »

i jeszcze nawiąże do Twojej "muzyki" nie lubie ogolnie rock ale zobacz jak sie robi muzyke i jak sie to wykonuje. To co ty oglądasz to jest gniot pierwszego sortu. Koło muzyki to to nie stało mam nadzieje, żę już rozumiesz co jest dla mnie dico polo. https://www.youtube.com/watch?v=FS6a0NWI0do
ban82

Post autor: ban82 »

Ale co Ty chłopie porównujesz :)
Tosiek

Suczysko nie zagniesz mnie Iron Maiden.A teraz ja cie zagne.To jest dopiero muzyka.
https://www.youtube.com/watch?v=rMtQ-SLuNpc

https://www.youtube.com/watch?v=ndSCJsyKf6s
Gromson

Post autor: Gromson »

Tylko uwazaj zeby Janusz Tracz z chlopakami ci nie wjebali znowu
Slenderman

Post autor: Slenderman »

Za małolata jak słyszałem Disco-Polo to mnie krew zalewała. Słuchałem tylko, jak byłem nawalony a teraz od dobrych lat na trzeźwo posłucham czasami :) Parodie Disco-Polo też są dobre :) Np: ten pod spodem dobrą bekę kręci :D

https://www.youtube.com/watch?v=nKt6IMu9UHM
kat.

Post autor: kat. »

Zrobił się wątek o Zenku i DP, więc tylko wytłumaczę. W tym porównaniu nie chodziło o wartościowanie, że Vega = Zenek = gówno, tylko że "Polityka" to było tak jakby Zenek śpiewał Niemena, czyli sprawa komiczna. Idąc dalej - Bad Boy to jest tak, jakby ten Zenek zaśpiewał "My kibice" K88. Słowem - Vega może być mistrzem w tworzeniu jakichś sensacyjnych odmóżdżaczy, ale teraz bierze się za tematy "społeczne", o których nie ma pojęcia / do których się nie nadaje.
Slenderman

Post autor: Slenderman »

Wiadomo, że ten film Vegi, jak i sam Vega to się nadają do tarcia chrzanu :) Więc lepiej o muzyce pogadać. Oczywiście najbardziej lubię muzykę Rock/Metal i wymieniona przez Ciebie kat. kapela K88 jest jedną z moich ulubionych i szkoda, że już nie grają pod nazwą K88. Obłęd też jest konkret. Może kiedyś Adam wróci do reszty ekipy... Może by Zenek dał radę dobrze zaśpiewać My Kibice :D Patrz np Brat Pudziana śpiewa Disco-Polo, ale i też śpiewał Rockendrolowo, ( wyjście do klatki Mariusza, konkret kawałek o Słowiańskim wietrze ) to Może Zenek też by dał radę :)
Tosiek

Gromson pisze: 31.12.2019, 11:28 Kurde tosku powiem ci ze tyra leb lepiej jak vixie
Czesto slucham takich klasykow.Janusz Laskowski,Krzysztof Krawczyk,Irena Jarocka,Krzysztof Klenczon,Irena Santor.Seweryn Krajewski.

Jesli chodzi o polska muzyke to nie jestescie w stanie mnie zagiąć.
Gromson

Musisz wiedzieć o tym ze T. trzyma interesy w wiekszej czesci kraju, a jego ludzie stoja na bramkach we wszystkich wiekszych klubach
RoyberpakaOdrodzenie

Post autor: RoyberpakaOdrodzenie »

Tosiek mam pytanie
Disco Polo zapoczątkował Top One czy Papa Dance? Pytam poważnie.
Ja zawsze słuchałem ciężkiego rocka od metalu po punka..... dlatego niewiem kiedy zaczeła się era DP.
Pamiętam że na targach (bazarach)w 89 roku już chulało " Mydełko Fa"

Pozdrawiam ;-)😎
Tosiek

Co to jest za dziewczyna czy ktoś podpowie mi?
Gromson

O widze juz troche osób wstało po zabawie sylwestrowej, a jutro grzecznie wszyscy do tyrki pójda hehe
Tosiek

RoyberpakaOdrodzenie pisze: 01.01.2020, 00:48 Tosiek mam pytanie
Disco Polo zapoczątkował Top One czy Papa Dance? Pytam poważnie.
Ja zawsze słuchałem ciężkiego rocka od metalu po punka..... dlatego niewiem kiedy zaczeła się era DP.
Pamiętam że na targach (bazarach)w 89 roku już chulało " Mydełko Fa"

Pozdrawiam ;-)😎
Bayer Full(84 rok) i Top One(86 r.) byli pionierami gatunku,wzorowali sie na italo disco i polskich tworcach jak Papa Dance,Januszu Laskowskim,Tercecie Egzotycznym.Kilka lat pozniej powstaly zespoly Akcent,Big Dance,Boys czy Fanatic.Tak to wygladalo mordo.

Hej golll,dzieki za podpowiedz.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.Duzo zdrowka i oby bez wiekszych przypalow z psami a reszta przyjdzie sama.Niech 2020 rok bedzie najlepszym w historii ruchu kibicowskiego w Polsce a na pewno nie gorszym niz 2019 w ktorym tez sie sporo dzialo.
I oczywiscie PDW dla wszystkich dobrych Ludzi.
mortarthor

Post autor: mortarthor »

Bad boy, furioza (zwana też chujozą) czy skrzydlate świnie to takie kibolskie filmy jak Trudne Sprawy czy ukryta prawda thriller.
pijany powietrzem

Post autor: pijany powietrzem »

mortarthor pisze: 05.01.2020, 11:23 Bad boy, furioza (zwana też chujozą) czy skrzydlate świnie to takie kibolskie filmy jak Trudne Sprawy czy ukryta prawda thriller.
Nic dodac nic ując, ja pewnie zobacze to gówno z ciekawości jak bedzie na necie, ale to raczej w ramach ciekawostki i żeby się pośmiac, tak samo jak oglądałem skrzydlate świnie. Ale żeby na to iść do kina to by musiało mnie ostro popierdolić
Gromson

Przyznam szczerze, że obejrzenie tego gówna może znacząca styrać łeb samą absurdalnością, wiec nawet jak na youtube to c******* bedzie za darmo to nie rusze tego
Gromson

Ewentualnie jak ktoś chciałby sobie styrać konkretnie beret to ten film powinien mu to zapewnić
Tosiek

Gromson mow za siebie a ty raiden zaloz lepiej pampersa przed wejsciem na sale kinowa bo scen mrozacych krew w żylach bedzie od groma w tym filmie i z wrazenia mozesz z****** sie w pory.
strazaksam

Post autor: strazaksam »

Wstyd wogole, ze taki temat powstal na,, kibicowskim'' forum
Tosiek

Z tego filmu i z vegi trzeba beke krecic a nie sie tu spinac panie halodrol.
ban82

Post autor: ban82 »

Ty Raiden odprężasz sie na filmach Vegi, a inny rozkręca imprezy Zenkiem z Akcenta. Cóż, taki naród.
Mi starcza Botoks, który leciał nie tak dawno w Polsacie. Po tym arcydziele wiem, żeby sobie tego chłopa po prostu odpuścić.
bez-napinki

Post autor: bez-napinki »

raiden, te forum nie jest dla ciebie.
Tosiek

ban82 pisze: 07.01.2020, 18:41a inny rozkręca imprezy Zenkiem z Akcenta. Cóż, taki naród.
Panie akurat ostatnio rozkrecałem Migiem i Italo Disco plus takie legendy jak Silent Circle,Modern Talking i Boney M.Mowi to panu cos?
C6chzR

Post autor: C6chzR »

Dobra panowie który z was zachęcający do oglądania tego filmu to Vega?
Raiden

Post autor: Raiden »

''Kiedy w grę wchodzi kobieta, nawet więzy krwi przestają mieć jakiekolwiek znaczenie. Przekonają się o tym dwaj bracia, których ścieżki życiowe rozeszły się dawno temu. Starszy Piotr (Maciej Stuhr) został policjantem, dla młodszego Pawła (Antoni Królikowski) napady, kradzieże i narkotyki to styl życia i chleb powszedni. Jednak bezkarność mężczyzny, uwikłanego w przynależność do kibicowskiego gangu Twardego (Piotr Stramowski) kończy się, kiedy za sprawą donosu ląduje w więzieniu. Piotr, doświadczony glina, postanawia wyciągnąć brata z celi, w czym wspiera go nowa dziewczyna Ola (Katarzyna Zawadzka), adwokat znajdującą paragrafy na najtrudniejsze przypadki. Spotkanie tej trójki zmienia wszystko i inicjuje serię obfitujących w zwroty akcji wydarzeń. Paweł, wykorzystując nadarzające się okazje, próbuje przejąć kontrolę nad największym klubem piłkarskim w mieście. Nie dostrzega jednak, że od dawna jest na celowniku tajnej sekcji policyjnej, prowadzonej przez Adama (Andrzej Grabowski) i prokurator Annę (Małgorzata Kożuchowska). Tymczasem zauroczona Pawłem Ola, coraz bardziej angażuje się w fascynującą znajomość i związane z nią nielegalne interesy. Wkrótce będzie musiała wybierać między lojalnością wobec Piotra, a rodzącym się uczuciem do jego brata.''

Taki opis filmu znalazłem na filmwebie. Wrzucam jako ciekawostkę.
Dolniety_Pierre

Post autor: Dolniety_Pierre »

Jak cie nie obchodzi to nie komentuj, tymbardziej w sposób pozbawiony jakiejkolwiek kultury.
Temat założony do komentarzy o tym filmie, gość się centralnie odnosi do tematu, do tego wkoncu służy forum internetowe(dyskusja, polemika itd), a Ty pompujesz się jak balonik na urodziny 4 letniego Stefka. Nie pasuje Ci ten Raiden to jest taka opcja na forum, która wystarczy aktywować i nie będziesz musiał nawet czytać jego komentarzy. Problem znika.
Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk »

2 stówki ze Vega to Raiden
Raiden

Post autor: Raiden »

Kkrawczyk pisze: 09.01.2020, 21:49 2 stówki ze Vega to Raiden
Jako, że tylko winni się tłumaczą to niech Ci będzie, jestem Patryk Vega. Chcesz autograf? ;)

A tak na poważnie to stawiam dolary przeciwko orzechom, że główna publika tego filmu to będą sami kibice i to tacy, którzy w ogóle nie czytają tego forum.
Dolniety_Pierre

Raiden pisze: 09.01.2020, 21:55
Kkrawczyk pisze: 09.01.2020, 21:49 2 stówki ze Vega to Raiden
Jako, że tylko winni się tłumaczą to niech Ci będzie, jestem Patryk Vega. Chcesz autograf? ;)

A tak na poważnie to stawiam dolary przeciwko orzechom, że główna publika tego filmu to będą sami kibice i to tacy, którzy w ogóle nie czytają tego forum.
Krawczyk to jak przesylasz te 2 stowki? Przelewem, Western Union?

Z filmem będzie tak samo jak niegdyś ze skrzydlatymi swiniami albo ostatnia książką jadczaka. Wszyscy prawilniacy, zwłaszcza ci z forum, bluzgali, przeklinali,wypierali się, ale Jakoś dziwnym trafem znają wszystkie szczegóły tych watpliwych "dzieł". Cóż, taka specyfika środowiska.
Dolniety_Pierre

Nie oglądałeś tego filmu?
Jaskół

Post autor: Jaskół »

Dolniety_Pierre pisze: 09.01.2020, 22:07Z filmem będzie tak samo jak niegdyś ze skrzydlatymi swiniami albo ostatnia książką jadczaka. Wszyscy prawilniacy, zwłaszcza ci z forum, bluzgali, przeklinali,wypierali się, ale Jakoś dziwnym trafem znają wszystkie szczegóły tych watpliwych "dzieł". Cóż, taka specyfika środowiska.
Skoro tak było to chyba nie będziesz miał problemu z zacytowaniem tych wpisów?
Tosiek

Dolniety_Pierre pisze: 09.01.2020, 23:09 Nie oglądałeś tego filmu?
Ogladalem z dziewucha na cda bo chciala zobaczyc jak wyglada chuliganskie zycie,przemocy swiat.
Dolniety_Pierre

Tak myślałem. Jak to ujales, może jakiś amator polskiego kina akcji był tym zachwycony, z realiów kibicowskich zaczerpnięte jakieś "motywy" choć mocno oderwane od rzeczywistości momentami, ale to wiesz bo mimo wszystko dałeś się skusić na zmarnowanie tej 1,5 godziny i obejrzałes... Jak znakomita większość z nas... Z ciekawości, dla Towarzystwa czy poprostu dla wyrobienie sobie własnej opinii...
Podobnie było z wisla w ogniu i tak samo będzie z Bad boyami czy inna twórczością która będzie traktować na tematy związane z kibolka. C'est la vie...

PS.
Jaskol serio mam teraz wyszukiwać linki z forum gdzie toczyła się debata na temat tej makulatury Szymona? Gdzie wystawiane były cytaty, linki, byly pytania o pdf latające po necie. Jesteś dość aktywna osoba na forum, myślę że nie umknęło to twojej uwadze...
Grokas

Post autor: Grokas »

Tosiek pisze: 09.01.2020, 22:41 Skrzydlate swinie buahahaha.Nie wiem kto normalny poszedl na to cos chyba gimbusy i nastolatki jarajace sie Malaszynskim.
A skąd wiesz Urabura kto grał w tym filmie .
Od łysego czy od Uwe.
Dolniety_Pierre

Jaskół pisze: 09.01.2020, 23:17
Dolniety_Pierre pisze: 09.01.2020, 22:07Z filmem będzie tak samo jak niegdyś ze skrzydlatymi swiniami albo ostatnia książką jadczaka. Wszyscy prawilniacy, zwłaszcza ci z forum, bluzgali, przeklinali,wypierali się, ale Jakoś dziwnym trafem znają wszystkie szczegóły tych watpliwych "dzieł". Cóż, taka specyfika środowiska.
Skoro tak było to chyba nie będziesz miał problemu z zacytowaniem tych wpisów?
Taki przykład na szybko znaleziony z tematu krakowskiego. Cytaty, pytania o pdf książki itd itp.
Jakby dobrze poszukać to trochę więcej by się tego znalazło...

viewtopic.php?t=27001&start=11400
Jaskół

Post autor: Jaskół »

No grubo, aż jedna osoba zapytała o pdf. Idź być dzbanem gdzie indziej.
ODPOWIEDZ