Ukochane Miasto pisze: ↑20.12.2019, 13:38
Wie(L)ka litera w zaimku, kaŻe mi przypuSZCZAĆ, że zrobiłem na tobie/was wrażenie albo się wystraszyłeś/liście, że 'eŁKaeSiacy' pomimo obsuwy czasowej jednak spróbują pójść w nasze śLady, ukaRZą was i w końcu wybiją wam kibicoWanie ze łba.
ale ty jesteś pokiereszowany psychicznie...twoje projekcje są niebezpiecznie ukierunkowane na obsesyjno-maniakalną chorobę dwubiegunową.
Teraz masz nawrót w postaci euforii ,bo sobie upierdoliłeś że nas Łks niszczy i nas nie będzie . Twoja sprawa stary. Ja bym w to nie szedł bo się zapętlisz w tym wszystkim i cię będą faszerować lekami.
generalnie jako zdefiniowany kumaty , bo na takiego się kreujesz to powinieneś się wstydzić nawet tego że zakładasz scenariusz w którym mowa o tym że nas WYNISZCZONO. Ale c*** tam ! Jak ci to pomaga to nie moja sprawa :-D
teraz idź dojechać jakiegoś biednego karpia czy cuś.
Wesołych Świąt
Wcześniej przeoczyłem twój komentarz, ale jeśli twoje zaburzenie afektywne dwubiegunowe zaliczasz już do chorób obsesyjno-maniakalnych, to można założyć, że albo jesteś nieszczęśliwie dotknięty tą anomalią, albo nie jesteś lekarzem, a zwykłym "konowałem". Zdrowych i WESOŁYCH ...
Pasierb Bogdana pisze: ↑21.12.2019, 10:23
DoZo wiem że na priv powinienem to napisać ale napiszę tutaj.
Sorry za mój post skierowany w Twoim kierunku o chorobie psychicznej, po prostu wcześniej nie wiedziałem że
garowałeś przez jakiegoś konfidenta z Widzewa. Teraz się nie dziwię że ciśniesz z tym środoWiskiem. Pozdrawiam a
każda konfidencka ku*** niech zdycha w męczarniach.
Masz fart, że zreflektowałeś się na czas, bo już chciałem Ci odpisać, że w związku z brakiem wiedzy medycznej mylisz swój półPASIEc z PASIErbem. ;)
Akurat wtedy (~'95) wykonałem "śLizg", ale na "puchę" niestety "zjechał" mój wspóLnik.
Co najśmieszniejsze, tutejsi "lubiący humor" widzewiacy, zamiast spróbować do mnie dotrzeć prywatnymi kanałami [wyjaśnić, czy nadal frajery (było ich dwóch) z Bałut nadal "ciągają" się na 'eRTeeS' i oczyścić sytuację], woleli konfidentóW na tym forum "rozgrzeszyć", a ze mnie próbować zrobić wariata, wystawiając całemu, "czerwonemu" towarzystwu odpoWiednie świadectwo.
A potem udają zdziwienie, że czołówka 'dhw' nawiązuje do starej tradycji, podejmując współpracę z organami ścigania ...
PS. Poza tym, w nawiązaniu do problemów widzewiaków z coraz to nowymi donosicielami w ich szeregach, chciałbym ponowić ofertę próby wprowadzenia swego rodzaju moratorium co najmniej na czas ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA (lub święta świateł, jak kto woli :), aby do nowego roku ktoś rozsądny z widzewskiego grona wpłynął na tutejszych trolli, żeby nie prowokowali mnie do kolejnych uSZCZYpliwych "postów".