u Nas na meczu jakies 4000 widzów z czego w młynie około 1000 z dobrym dopingiem, Odry całe 18 sztuk(?) nie raczyli nawet zakrzyknąć-poziom 1 ligowy
Gramy dalej i wreszcie mozemy trafic na kogos konkretnego (oby) scisnienie w Tychach spore
tyskie pisze:u Nas na meczu jakies 4000 widzów z czego w młynie około 1000 z dobrym dopingiem, Odry całe 18 sztuk(?) nie raczyli nawet zakrzyknąć-poziom 1 ligowy
Gramy dalej i wreszcie mozemy trafic na kogos konkretnego (oby) scisnienie w Tychach spore
No GKS Tychy teraz będzie mógł konkretnie pokazać swój potencjał z konkretnym rywalem. Odra Wodzisław nie jest czymś "kuszącym", ale 4000 widzów zrobiło na mnie wrażenie. Dyskobolia Grodzisk? Czemu nie, przecież całe miasto pójdzie oglądać mecz a zmotywuje ich to, że Dyskobolia nas często w pucharach reprezentuje, więc kilka znanych osobowści "niedzielni kibice" chcieli by zobaczyć. Gratulacje awansu i sam czekam z kim zagra GKS.
Ogolnie totalny piknik z ciekawszych wydarzen mozna wymienic jedynie brawurowe akcje ochrony zawijajacej 10-letnich dzieciakow po odpaleniu swiec dymnych i napinke miejscowego klubu animowego alkocholika
Nas pod 1000 duża część od wtorku , jesteśm widzialni ale mało słyszalni.
Powód jest tylko jeden, Śląsk nas "załatwił" w wiadomy sposób,
towarzystwo totalnie wymieszane.
Dzieki za gościne i lux grochówkę w ilościach bez ograniczeń..........
Pięęęęęęęęęęęęeknie !! Wszystko !! Tylko szkoda że Odra zawiodła na całej lini A miałem jakieś tam zdanie o tej ekipie.. Cóż!
Mam nadzieję ze w 1/8 wylosujemy jakiś mocny kibicowsko zespół! Ahhh marzy się Lechia albo Widzew )
To chyba pierwsza w historii tak konkretna oprawa na stadionie wrocławskiego Śląska!
Zawsze "oprawy" dolnoslązaków kojarzyły mi się z tą sektorówką-piłką wyciąganą kilka razy w ciągu sezonu. Ciekawe czy to jednorazowy wyskok czy konkretne oprawy bedą sie pojawiały częściej na meczach Śląska.
Michał z Łodzi pisze:To chyba pierwsza w historii tak konkretna oprawa na stadionie wrocławskiego Śląska!
Zawsze "oprawy" dolnoslązaków kojarzyły mi się z tą sektorówką-piłką wyciąganą kilka razy w ciągu sezonu. Ciekawe czy to jednorazowy wyskok czy konkretne oprawy bedą sie pojawiały częściej na meczach Śląska.
wydaje mi się, że we Wrocławiu nigdy nie było klimatu na "oprawy" a od kiedy zakazano rac to wiadomo jak jest.
brawa dla GKS Tychy, to jest własnie piekne w pucharze polski
Cracovia - Arka Gdynia - mecz zgody
Ruch Chorzów - Widzew Łódź - mecz zgody
Odra Opole - Zagłębie Lubin - mecz zgody
Polonia Warszawa - Korona Kielce/Zagłębie Sosnowiec - pewnie przejdzie Korona - mecz zgody
Lechia Gdańsk - Wisła Płock
GKS Tychy - Wisła Kraków
Stal Stalowa Wola - Dyskobolia Grodzisk Wlkp.
Legia Warszawa - ŁKS Łódź
Raków kiedyś wpakował się w ilości 400-500 głów . Z racji tego że mecz odbędzie się najprawdopodobniej 30 października o 14;30 to wystarczy... Ahhhh!!!
Jedyny ciekawy mecz to GKS Tychy-Wisła Kraków .Legia to ma szczęście do ŁKSu niedość ,że grają z nim w PE to jescze teraz w pucharze Polski Opechu może mówić Stalówka ,która pewnie porzegna sie z pucharem z mało atrakcyjnym rywalem ..
Ostatnio zmieniony 27.09.2007, 21:13 przez S.J., łącznie zmieniany 1 raz.
Widać losujący są kumaci w tematach kibicowskich.
Nie wierzę, żeby to losowanie nie było ustawione.
A tak mi się marzyła Odra Opole, Stalówka, Tychy, albo Lechia.
Pewnie miało być Lechia - Wisła, Tychy - ŁKS, Legia - Dyskobolia