W 1 poście wyraźnie napisałem "w tym dniu zaliczacie kilka porażek m.in.".Wymieniłem tylko 2 z kilku.ferment pisze:ot co pisze:Nie żeby co, ale wrzucacie fotkę z meczu Tarnovia-Okocimski już któryś raz z kolei w ostatnim czasie.Może nie pamiętacie, albo nie wiecie, że tą flagę straciliście 20 lat temu.
A co do tego meczu, z którego jest zdjęcie, to przypomnę wam, że w tym dniu zaliczacie kilka porażek m.in. będąc w 100 (a według was 120) koalicji ZKS-OKS przeciwko 10 osobom z Tarnovii na dworcu, albo 60 osób z Unii na 4 Toviaków w Mościcach:).Kolego, może to nie moje podwórko, ale 2 posty koło siebie i taki bełkot że uszy więdną....jeszcze że 2 twoje posty i się okaże że i w pierwszej sytuacji nic się nie wydarzyło..ot co pisze: Widać, że jesteście młode siurki skoro nie macie pojęcia jak to dawniej w Tarnowie wyglądało.Zapytajcie unistów jeżeli znacie.
Przed meczem na dworcu 10 osób z Tarnovii atakuję koalicję Unii i Okocimskiego.Ci nie podejmują walki i jeszcze się cofają.
Po meczu w Mościcach pod stadionem były 4 osoby z Tarnovii.Unia ich zauważyła i ruszyli w 60 osób.Nikt z Tarnovii nie uciekł, więc Ci się zatrzymali w połowie drogi.Po chwili wjechały psy i wszystkich rozgonily, tak wiem - w tej sytuacji do starcia nie doszło.
W 2 poście z kolei jest napisane "Ci nie podejmują walki i jeszcze się cofają.".Tutaj chyba nie muszę tłumaczyć ?
Podsumowując paziu - kłania się czytanie ze zrozumieniem.Chciałeś mi dojebać, a sam się zaorałeś.Dobrze, że pisiory zlikwidowały gimnazja, dzięki temu w Naszym polskim społeczeństwie powinno być co raz mniej takich mongołów jak Ty.
Żeby nie rozmywać więcej tematu.Do "kolegów" wyżej jakie macie relację z Wisłą Kraków ? Na derbach w waszym młynie szale Wisły i łączony Unia-Wisła.
Podobno zaganiara z ochrony Bor..... dawno nieaktywny,a co robił na derbach w waszym młynie ?