Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
j***** wczoraj na twitterze napisał, że ma info z puszki, że książka spotkała się z ciepłym przyjęciem. Co za ku*** menda jebana.
-
No to trzeba iść za ciosem i trzepać kasiore na nowej książce, sprostowanie farmazonów jadczaka. Taka kasa do zarobienia i to legalnie. A jak wiadomo chętnych do zarobienia jest wielu.
-
To wszystko wina jadczaka
-
Dam sobie łapę uciąć, że wśród Wiślaków jest wielu takich, którzy książkę kupili lub kupią by dowiedzieć się jak to wszystko funkcjonowało przez lata. Nikt go nie oskarży, bo sporo ludzi na Wiśle ma świadomość co odwalali Sharks.BIV pisze: ↑12.11.2019, 19:48Basnie, bajki, klamstwa, wymysly. Dlaczego NIKT nie oskarzyl go? Nie mowie o prawilniakach, gangsterach, acabach. O zwyklych kibicach, ktorzy lubia pilke nozna, dla ktorych zgloszenie na policje czy do prokuratury nie jest powodem do popelniania sepuku. Dlaczego NIKT nie oskarzyl go o klamstwa, o znieslawienie dobrego imienia Wisly Krakow, o utrate wplywow od sponsorow, skoro to wszystko to klamstwa?
A druga część będzie, będzie i trzeci bo jest popyt na takie książki o gangusach i ciemnych interesach a jeśli jeszcze do tego dochodzi futbol to już w ogóle strzał w dziesiątkę. Sobie zobaczcie jaki sukces osiągnęły książki Masy, któremu też wielu zarzucało, że kłamie i konfabuluje. Jadczak jeszcze zarobi miliony na tym.
-
A pokaż mi jednego zwykłego kibica, który przychodzi na mecz, popatrzeć jak grają, który by wypisywał że to bajki , kłamstwa,wymysły?. Zwykły kibic chwyta wszystko co mówił/pisał itp jak prawdę objawioną, bo to jedyne jego źródło wiedzy.BIV pisze: ↑12.11.2019, 19:48Basnie, bajki, klamstwa, wymysly. Dlaczego NIKT nie oskarzyl go? Nie mowie o prawilniakach, gangsterach, acabach. O zwyklych kibicach, ktorzy lubia pilke nozna, dla ktorych zgloszenie na policje czy do prokuratury nie jest powodem do popelniania sepuku. Dlaczego NIKT nie oskarzyl go o klamstwa, o znieslawienie dobrego imienia Wisly Krakow, o utrate wplywow od sponsorow, skoro to wszystko to klamstwa?
I oczywiście, nie wszystko to kłamstwa ale na bank są tam kłamstwa i na bank Szymek się posilał sąsiadką, która by mu nawinęła największą bzdurę, by tylko Wisła wyszła jak najchujowiej, jako ekipa.
-
We wszystkich podobnych książkach sa nieścisłości. Jednak ogólna teza, ze Szarki doiły klub, zwykłych kibiców jest prawdziwa. I nawet niemożliwe jest zaprzeczenie temu.ts06 pisze: ↑12.11.2019, 21:27A pokaż mi jednego zwykłego kibica, który przychodzi na mecz, popatrzeć jak grają, który by wypisywał że to bajki , kłamstwa,wymysły?. Zwykły kibic chwyta wszystko co mówił/pisał itp jak prawdę objawioną, bo to jedyne jego źródło wiedzy.BIV pisze: ↑12.11.2019, 19:48Basnie, bajki, klamstwa, wymysly. Dlaczego NIKT nie oskarzyl go? Nie mowie o prawilniakach, gangsterach, acabach. O zwyklych kibicach, ktorzy lubia pilke nozna, dla ktorych zgloszenie na policje czy do prokuratury nie jest powodem do popelniania sepuku. Dlaczego NIKT nie oskarzyl go o klamstwa, o znieslawienie dobrego imienia Wisly Krakow, o utrate wplywow od sponsorow, skoro to wszystko to klamstwa?
I oczywiście, nie wszystko to kłamstwa ale na bank są tam kłamstwa i na bank Szymek się posilał sąsiadką, która by mu nawinęła największą bzdurę, by tylko Wisła wyszła jak najchujowiej, jako ekipa.
-
Naprawdę myślisz, że kogoś poza wiślakami zainteresują pomysły wdrożone przez milicjantów [analogicznie do praktyk Tadeusza Cz. oraz Ludwika M-M., z '(gie-)TeeSu')] na Racławickiej lub degrengolada w ksP (która też po wojnie wybrała milicyjny patronat) i przejdzie się na któreś z (pub)licznych, promocyjnych spotkań autorskich jadczakÓWNY, żeby wyjaśnić nieścisłości w następnych częściach "WwO"?Tytusromekiatomek pisze: ↑12.11.2019, 14:15To ja tylko dodam, że na celowniku Szymcia w kolejnej odsłonie jego baśni o kibicach znaleźli się tym razem Koledzy z innych miast. Ostatnio rzekomo kontaktował się z osobami z Warszawy, które jeśli będą chciały to same potwierdzą lub zaprzeczą ale znalazł śmieć odbiorców (nawet tutaj) to się zabiera za inne ekipy.
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Ty dlugowlosa k**** jesteś upośledzona, że piszesz w ten sposób?
Dozo to stary obsraniec i pedofil
-
Znajdzie się wielu ktorzy poczytają o kolejnych ekipach.Pomysłów na na napewno mu nie zabraknie choćby opierał się na na zeznaniach samego miśka to ma materiał na kolejne 2 książki.
upa upa k u r e w kupa
-
Ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz by prowokować?
Tzn jak sobie wyobrażasz pójście do sądu i sądzenie się ze stwierdzeniami typu
"jak mi powiedział jeden z chuliganów..."
"z tego co słyszałem..."
Czy też może "Przecież to nieprawda że Wisła się nie ustawiała na braci Z" tudzież "przed Parmą pod kasami był Metal a nie Master..."
Jeśli to jest książka "dziennikarza śledczego", który napierdala tam farmazonami podsuwanymi mu przez ludzi, bez ich weryfikacji to jestem pełen podziwu dla tych, którzy uwagi o pisanych tam kłamstwach komentują "ale generalny przekaz jest prawdą".
To jest książka a nie forum internetowe.
Jakby jakiś skruszony gangster wziął się za opisywanie przestępczej Polski i napisał że Papałę o****** Nikoś to też byście niektórzy pisali że dobra książka dziennikarsko śledcza bo przecież była "mafia" w Polsce a nikt z autorem nie idzie da sądu?
"z tego co słyszałem..."
Czy też może "Przecież to nieprawda że Wisła się nie ustawiała na braci Z" tudzież "przed Parmą pod kasami był Metal a nie Master..."
Jeśli to jest książka "dziennikarza śledczego", który napierdala tam farmazonami podsuwanymi mu przez ludzi, bez ich weryfikacji to jestem pełen podziwu dla tych, którzy uwagi o pisanych tam kłamstwach komentują "ale generalny przekaz jest prawdą".
To jest książka a nie forum internetowe.
Jakby jakiś skruszony gangster wziął się za opisywanie przestępczej Polski i napisał że Papałę o****** Nikoś to też byście niektórzy pisali że dobra książka dziennikarsko śledcza bo przecież była "mafia" w Polsce a nikt z autorem nie idzie da sądu?
za kim jestes?
-
Czy widziałeś żeby ktoś pisał że ta są same farmazony?
Ja Ci wskazałem konkretne, przykładowe sprawy żebyś mi podpowiedział kto ma z tym iść do sądu.
I zestawiam z pisaniem o tym chłamie jako o dobrej książce dziennikarza śledzczego
Ja Ci wskazałem konkretne, przykładowe sprawy żebyś mi podpowiedział kto ma z tym iść do sądu.
I zestawiam z pisaniem o tym chłamie jako o dobrej książce dziennikarza śledzczego
za kim jestes?
-
Nie zdziwi mnie, jak do zysków z ksiażki jadczakÓWNY bedzie należała sama mICHALINA, skoro stać ją na dobrych prawników (wystarczy dowieść przed sądem cywilnym, że autor napisał gdzieś nieprawdę), a dodatkowo potwierdzą się plotki o jej szantażach (że sobie "przypomni" wszystko ;) wobec byłych wspólników i umoczonych w temat przejmowania "miasta" krakowskich polityków oraz przedstawicieli organów śledczych.
Skąd zaczerpnąłeś te cytaty? :)nrth pisze: ↑13.11.2019, 07:51Ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz by prowokować?
"z tego co słyszałem..."
(...)
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Wędrując po internecie natknalem się nie pamiętam gdzie na pdfa, z dwa dni przed premierą tego chlamuDoZo(L)e... pisze: ↑13.11.2019, 14:01Nie zdziwi mnie, jak do zysków z ksiażki jadczakÓWNY bedzie należała sama mICHALINA, skoro stać ją na dobrych prawników (wystarczy dowieść przed sądem cywilnym, że autor napisał gdzieś nieprawdę), a dodatkowo potwierdzą się plotki o jej szantażach (że sobie "przypomni" wszystko ;) wobec byłych wspólników i umoczonych w temat przejmowania "miasta" krakowskich polityków oraz przedstawicieli organów śledczych.
Skąd zaczerpnąłeś te cytaty? :)nrth pisze: ↑13.11.2019, 07:51Ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz by prowokować?
"z tego co słyszałem..."
(...)
za kim jestes?
-
Też bym się tak tłumaczył na twoim miejscu. :Dnrth pisze: ↑13.11.2019, 18:17Wędrując po internecie natknalem się nie pamiętam gdzie na pdfa, z dwa dni przed premierą tego chlamuDoZo(L)e... pisze: ↑13.11.2019, 14:01Nie zdziwi mnie, jak do zysków z ksiażki jadczakÓWNY bedzie należała sama mICHALINA, skoro stać ją na dobrych prawników (wystarczy dowieść przed sądem cywilnym, że autor napisał gdzieś nieprawdę), a dodatkowo potwierdzą się plotki o jej szantażach (że sobie "przypomni" wszystko ;) wobec byłych wspólników i umoczonych w temat przejmowania "miasta" krakowskich polityków oraz przedstawicieli organów śledczych.
"z tego co słyszałem..."
(...)
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Mamy wspólnych znajomych z Legii więc jak jesteś taki dociekliwy to mogę ich poprosić o potwierdzenie bo wymieniałem z nimi opinie o tej produkcji po tym jak wspólnie skorzystaliśmy z tego internetowego znaleziska.
Jeśli mnie posadzasz o kupienie tego gówna to świadczyc to może o twoim intelekcie.
Myślę jednak ze standardowo tylko prowokujesz
Jeśli mnie posadzasz o kupienie tego gówna to świadczyc to może o twoim intelekcie.
Myślę jednak ze standardowo tylko prowokujesz
za kim jestes?
-
Opisy które były wałkowane we wszelakich gazetach, dostęp do części zeznań+ opowieści anonimowych niby byłych członów WSH, choć bardziej ja tu widzę opisy jego ziomów z drugiej strony błoń, nawet pochwały dla Miśka;).
Wiadome że część WSH dało d*** ale tam jest tyle, nie poparte niczym bajdurzenie,że dla mnie to książka dla gimbusów.
Gość po prostu gubi się w tym wszystkim.
Wiadome że część WSH dało d*** ale tam jest tyle, nie poparte niczym bajdurzenie,że dla mnie to książka dla gimbusów.
Gość po prostu gubi się w tym wszystkim.
-
Wrzuccie ktos tego pdfa tutaj.Przynajmniej jadczak nie zarobi na forumowiczach.
upa upa k u r e w kupa
-
Teraz to weszli, że swoim kabaretem na wyższy poziom. Aż dziwne że ich jakiś jadczak z****** jeszcze nie zripostowal w social mediach.
Albo grajki mogli odspiewac... "co wy robicie, wy wasza wisle grabicie"
Fortis fortuna adviuat
-
[link]Tytusromekiatomek pisze: ↑14.11.2019, 13:57Jezeli w danym temacie jestem ignorantem i nie posiadam nawet elementarnej wiedzy to zwyczajnie nie zabieram głosu żeby się nie ośmieszać i nie robić z siebie kretyna. Widze, ze u Ciebie jest na odwrót.
Do tych dwoch wyżej- moze tacy jak wy uważają ze po historycznym 0-7 na Legii i serii 7 porażek grajki, które zamiast gryźć trawę snują się po tym boisku jakby robiły łache, nie maja prawa usłyszeć pod swoim adresem kilku gorzkich słów. I ze pewnie należałoby poczekać z tym do kolejnego blamażu albo najlepiej spadku z ligi. Chociaż w sumie wtedy tez nie bardzo bo jeszcze biedne kopacze by się obraziły. Może w waszych klubikach, o ile macie jakieś, to tak by wygladalo.
Na wasze nieszczęście to jest Wisła Kraków i mamy wyjebane na zdanie internetowych osobników waszego pokroju.
Chyba lepiej powrócić do tępienia frajeRstWa. ;)
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Śmiem pójść krok dalej i stwierdzić że wy nawet na tą Wisle mieliście wyjebane skoro dopuściliscie pośrednio lub jak co nie którzy bezpośrednio, że klub omal nie przestał istnieć. Więc oszczędź nam gadek jak to tam u was klub macie w sercu bo żeby nie jeden okularnik, Kuba i spółka, a co najśmieszniejsze ten cały niby dziennikarzyna jadczak to byście ta Wisle rozdupcyli do końca tak wam jego dobro na serduszkach leżało. Ot gangusy chuligany sztywniutkie i ich wierny motloch potocznie nazywany najwierniejszymi fanami z młyna. Wstydu tam nie macie, że o honorze nie wspomnę.Tytusromekiatomek pisze: ↑14.11.2019, 13:57Jezeli w danym temacie jestem ignorantem i nie posiadam nawet elementarnej wiedzy to zwyczajnie nie zabieram głosu żeby się nie ośmieszać i nie robić z siebie kretyna. Widze, ze u Ciebie jest na odwrót.
Do tych dwoch wyżej- moze tacy jak wy uważają ze po historycznym 0-7 na Legii i serii 7 porażek grajki, które zamiast gryźć trawę snują się po tym boisku jakby robiły łache, nie maja prawa usłyszeć pod swoim adresem kilku gorzkich słów. I ze pewnie należałoby poczekać z tym do kolejnego blamażu albo najlepiej spadku z ligi. Chociaż w sumie wtedy tez nie bardzo bo jeszcze biedne kopacze by się obraziły. Może w waszych klubikach, o ile macie jakieś, to tak by wygladalo.
Na wasze nieszczęście to jest Wisła Kraków i mamy wyjebane na zdanie internetowych osobników waszego pokroju.
Fortis fortuna adviuat
-
To takie pijawki co sie przyssaly do klubu i doily i robily biznesy, bo akcji chuliganskich Wisly w Polsce to przez 15 lat mozna by policzyc na palcach jednej reki. Zwykle lansiarze
-
Według mnie nie macie moralnego prawa oceniać piłkarzy. To, że nic nie grają to jedno, ale jakim prawem ludzie stojący za flagą z rekinem ich oceniają??
Ja na waszym miejscu bym po pierwsze rozwiązał skompromitowaną na całą Polskę grupę Sharks, przeprosił publicznie wszystkich prawdziwych Wiślaków za to co się wydarzyło i odsunął się w cień raz na zawsze. To byłoby honorowe zachowanie. Jaki wy dajecie przykład młodzieży? Jakie wartości im przekazujecie? Przecież oni za kilka/kilkanaście lat gdyby przyszła okazja bez mrugnięcia okiem zrobią to co wy, bo tak ich wychowaliście. Dzieci i młodzież wychowane w kulcie pieniądza nigdy nie pojmą tego, że można robić coś z pasji i bezinteresownie. I to wy jesteście za to odpowiedzialni, bo sporo z nich w młodym wieku to was ma za autorytety a nie rodziców.
Ja na waszym miejscu bym po pierwsze rozwiązał skompromitowaną na całą Polskę grupę Sharks, przeprosił publicznie wszystkich prawdziwych Wiślaków za to co się wydarzyło i odsunął się w cień raz na zawsze. To byłoby honorowe zachowanie. Jaki wy dajecie przykład młodzieży? Jakie wartości im przekazujecie? Przecież oni za kilka/kilkanaście lat gdyby przyszła okazja bez mrugnięcia okiem zrobią to co wy, bo tak ich wychowaliście. Dzieci i młodzież wychowane w kulcie pieniądza nigdy nie pojmą tego, że można robić coś z pasji i bezinteresownie. I to wy jesteście za to odpowiedzialni, bo sporo z nich w młodym wieku to was ma za autorytety a nie rodziców.
-
Klub okradało kilka osób, a wszyscy mają przepraszać za ten stan rzeczy ?
-
Czyli reszta nie wiedziała co sie dzieje ?
Mors certa, hora incerta
-
Reszta czyli kto ? Osoby co siedzą, czy osoby, które nie były najbliżej miśka ? Przecież ścisłe kierownictwo zawsze ma swoje tajemnice przed resztą i tak jest wszędzie. Zresztą przewijały się informacje, jak pan Z potrafił w uja robić miśka, to gdzie reszta.
-
Kolego klub okradali ludzie spod szyldu WSH, więc powinni rozwiązać grupę i tyle w temacie. Reszta tych niżej w hierarchii przytakiwała. Ci co mieli honor i jaja odbili od tego albo zostali ''pogonieni''.mateusznow pisze: ↑14.11.2019, 15:31Klub okradało kilka osób, a wszyscy mają przepraszać za ten stan rzeczy ?
-
Ale tego niezrobia...Raiden pisze: ↑14.11.2019, 15:55Kolego klub okradali ludzie spod szyldu WSH, więc powinni rozwiązać grupę i tyle w temacie. Reszta tych niżej w hierarchii przytakiwała. Ci co mieli honor i jaja odbili od tego albo zostali ''pogonieni''.mateusznow pisze: ↑14.11.2019, 15:31Klub okradało kilka osób, a wszyscy mają przepraszać za ten stan rzeczy ?
-
Mieszkasz w Krakowie, że wiesz o tym kto coś wiedział ? Zdziwiłbyś się co jest mówione po cichu, bo głośniej o pewnych rzeczach jeszcze mówić nie mogą. WSH, to nie tylko te kilka osób co ostatnio zostały zamknięte i dlatego jest, jak jest. Niżej w hierarchii widzieli tyle na ile im pozwolono. Mowa tutaj o rozkradaniu klubu, bo za inne akcje, to owszem odbijali lub zostali pogonieni. Zresztą są tutaj osoby z Wisły, które które jak będą chciały, to powiedzą coś więcej. Życie nie jest czarno-białe pamiętaj.Raiden pisze: ↑14.11.2019, 15:55Kolego klub okradali ludzie spod szyldu WSH, więc powinni rozwiązać grupę i tyle w temacie. Reszta tych niżej w hierarchii przytakiwała. Ci co mieli honor i jaja odbili od tego albo zostali ''pogonieni''.mateusznow pisze: ↑14.11.2019, 15:31Klub okradało kilka osób, a wszyscy mają przepraszać za ten stan rzeczy ?
-
Mi nie chodzi tam o wasze podworko co wy tam w krk robicie. Skoro uwazacie/uwazaliscie sie za taka potege w Pl to gdzie te akcje Wisly w Polsce na przestrzeni lat? Kazda ekipa z top10 w Pl ma swoje sukcesy mniejsze lub wieksze, a wy? Co zescie nadzialali na przestrzeni lat w Pl ze takie mniemanie macie o sobie? Bo ze w krk macie wariatow ktorzy lataja z fiskarsami to ja nie wiem czy to z was czyni potege na scenie kbicowskiej w Polsce.
-
Przestrzelona to ty masz swoja cipe przez miska cwelu.Tytusromekiatomek pisze: ↑14.11.2019, 18:06strazaksam pisze: ↑14.11.2019, 14:59To takie pijawki co sie przyssaly do klubu i doily i robily biznesy, bo akcji chuliganskich Wisly w Polsce to przez 15 lat mozna by policzyc na palcach jednej reki. Zwykle lansiarze
Skoro podnosisz taki argument to pewnie jestes czołowym uczestnikiem tych konkretnych „akcji chuligańskich”, tak? Odpowiem ci w ten sposob. Przez ostatnie 3 dekady w Krakowie, po obu stronach walczyło wiele ekip, w uproszczeniu powiedzmy nasze oraz Pasów byłe i aktualne zgody/układy. Od Lechii przez Śląsk, Lecha, Koronę, Tychy, Sandecje, Arkę czy w aktualniejszych czasach Widzew czy Ruch czyli generalnie wiadomo ścisła czołówka. Jako dzielny chuligan biorący udział w „akcjach chuligańskich” na pewno posiadasz sieć kontaktów z ludźmi z innych ekip poznanymi przez lata na szlaku. Zapytaj chłopaków, z któregokolwiek z tych klubów czy uważają ze w Krakowie (po którejkolwiek stronie) biegają lansiarze a walka która się tu toczy jest lanserką czy może maja jednak inne zdanie i po (słowo klucz) przeżyciu jednej „krakowskiej akcji” powiedzą ze walka w lesie na gołe pieści do basty albo bieganina między psami wokół aut to jednak trochę inny rodzaj zabawy z „troche” inną stawką.
Ale że ty j***** analfabeto z tej przestrzelonej policyjnej bandy masz tu jeszcze czelność się produkować to jest jakaś abstrakcja. Nie martw się tak o to co na Wiśle zrobia czy „niezrobia”, ważne ze twój wodzu Krzysio już swoje zrobił. A ty się skup lepiej na tym żeby prowadzić legalne życie bo jak się którejś z was noga powinie to będziecie za tych psów miały przygodę życia, gdziekolwiek traficie. Zapytaj Krzysia to jeśli jest akurat wolny zapewne potwierdzi (chyba ze się juz zakochal) a ty W**********.
O marze niedlugo sie przekonacie i bedziecie przepraszac ty i ta druga ku*** anty60 co udaje typa z Lksu.
Ale to wswoim czasiu a teraz idz obciagac misowi,balusiowej, surmowej
-
Podbijam.Nie chce za darmo,zaplace kilka złociszy bo sam jestem ciekaw co tam naplodził ten gryzipiorek.Potem sobie tu mozemy temat przedyskutować i wspolnymi siłami obnażyć kłamstwa pismaka.
upa upa k u r e w kupa
-
haha,a oby ci nikt tego pdfa nie wrzucil!bezklubowe znajduchy i spoleczniaki,dyskutuja co jakas menda dziennikarska wysrala i biora za pewnik.rzygam takimi reportarzami,ksiazkami,wywiadami czy filmami.pokazuja niby bylego :gangstera,chuligana/bojowkarza :),gita itp itp,a taka menda podajaca sie za wyzej wymienionych stoi tylem w cieniu,w kominiarce z komputerowym glosem zeby bylo grozniej i straszniej i j**** smuty ktore ma na kartce napisane a takie gamonie i łochy z wypiekami na twarzy ogladaja te bzdury a pozniej zgrywaja kumatych co to oni nie wiedza i jeszcze dyskutuja a Ludziom ktorzy maja jaka wiedza na dany temat wpieraja swoje herezje.ksiazki masy pewnie tez kupujecie .jak nie znosze Wisły tak w huju mam co ta menda dziennikarska wymyslila czy nie wymyslila.jak ktos jest w miare ogarniety i ma jakiekolwiek znajomosci w Polsce to wie jak wygladalo to czy tamto i nie musi kupowac ksiazek tej gadziny,ale widze ze forum przejely bezpanskie znajduchy i spoleczniaki.ale jak sie was poblokuje to jeszcze da rade cos poczytac heh.
-
Jak byk stoi u mnie ''obnazyć kłamstwa'' to gdzie biere za pewnik???Nieładnie wmawiać komuś cos czego nie napisał.Jeśli to z powodu braku zrozumienia tekstu pisanego to po chrzescijansku wybaczę ale jeśli to celowa manipulacja to nie będziemy rozmawiać wiecej.
Aha i skoro masz pan tyle znajomości w Polsce to co chcesz tu poczytać skoro tu same ''spoleczniaki i bezpanskie znajduchy''?????
Aha i skoro masz pan tyle znajomości w Polsce to co chcesz tu poczytać skoro tu same ''spoleczniaki i bezpanskie znajduchy''?????
upa upa k u r e w kupa
-
Jestem do tego pod warunkiem że złożysz pozew do sądu w sprawie obnazonych kłamstw
za kim jestes?
-
Megaloman pierwszego sortu się odezwał. Znów będziesz zgrywal wazniaka bo jesteś znany z tego forum?
Fortis fortuna adviuat
-
-
Dam lajka Radziu
-
Wybacz nrth to akurat nie było do Ciebie tylko do tego gościa, którego nick wskazuję na wyraźną fascynację serbskim zlodziejaszkiem.
Fortis fortuna adviuat
-
-
Nie tylko złodziejaszkiem ale również pospolitym niebezpiecznym bandziorem. Ogólnie gołym okiem widać u niektórych na tym forum fascynację gangusami i bandziorami, jak takie wartości są przekazywane młodzieży na stadionach to wiadomo dlaczego tak to wszystko obecnie wygląda, że najważniejszy jest pieniądz.Dolniety_Pierre pisze: ↑15.11.2019, 09:07Wybacz nrth to akurat nie było do Ciebie tylko do tego gościa, którego nick wskazuję na wyraźną fascynację serbskim zlodziejaszkiem.