W waszym milicyjny świecie to sianie afer, w innym normalnym środowisku to walka z kurestwem i walka z tymi co przez lata ukrywali to kurestwo. Odnieś się dziwko do kontaktów twojej grupy z policjantem, przypominam od 2011 roku, nazywanie normalnych z Ruchu rozjebusami to nic innego jak oczernianie, ale kto ci to miał przewinąć cechu czy, mara von berło?toni87 pisze: ↑11.11.2019, 15:08Nie chce mi sie tu wchodzic juz w polemike ale taki zadra to czysty ciul i sklej juz pizde. Jedyne co Piast moze to siac afery na fb i propagande bo w tym goruja nad wszystkimi. Radzilbym sie wam skupic na wlasnym podworku bo poza internetem to was w ogole nie widac, a juz na pewno nie na stadionie czy to wlasnym czy obcym. Wam juz ku*** nic nie pomoze jak nie pomogl historyczny awans, puchary nowy stadion i mistrzostwo. Cale życie bedziecie juz ciulami skazanymi na mizerie na kazdej plaszczyznie kibicowania.
Co do Ruchu to konfidenci sami sie tam pogonili i co z tego skoro juz wyrastaja nowi sztywni ktorzy za pare lat tez sie rozjebia?
idzie GRUDZIEN SYPIE snieg.
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
Ty no lepiej juz reprezentowac ekipe jak Piast i znac swoje miejsce w szeregu niz trenowac z policjantami haha jaki kabaret.
-
Co na to wszystko Git Banda?
-
Tak p********* a Lasia sam osobiście komentował zdjęcia Rumina z pochwałami a teraz wielce źle.zadra pisze: ↑11.11.2019, 15:23W waszym milicyjny świecie to sianie afer, w innym normalnym środowisku to walka z kurestwem i walka z tymi co przez lata ukrywali to kurestwo. Odnieś się dziwko do kontaktów twojej grupy z policjantem, przypominam od 2011 roku, nazywanie normalnych z Ruchu rozjebusami to nic innego jak oczernianie, ale kto ci to miał przewinąć cechu czy, mara von berło?toni87 pisze: ↑11.11.2019, 15:08Nie chce mi sie tu wchodzic juz w polemike ale taki zadra to czysty ciul i sklej juz pizde. Jedyne co Piast moze to siac afery na fb i propagande bo w tym goruja nad wszystkimi. Radzilbym sie wam skupic na wlasnym podworku bo poza internetem to was w ogole nie widac, a juz na pewno nie na stadionie czy to wlasnym czy obcym. Wam juz ku*** nic nie pomoze jak nie pomogl historyczny awans, puchary nowy stadion i mistrzostwo. Cale życie bedziecie juz ciulami skazanymi na mizerie na kazdej plaszczyznie kibicowania.
Co do Ruchu to konfidenci sami sie tam pogonili i co z tego skoro juz wyrastaja nowi sztywni ktorzy za pare lat tez sie rozjebia?
idzie GRUDZIEN SYPIE snieg.
-
Romek pewnie zastanawia sie czy znowu nie odbic
I od bajtla pamiyntom eR niybieskie na bieli.
Bydziesz kochoł ta drużyna tak mi pedzieli
-
Nie mierz wszystkich swoją miara proszę. Nie ściągam nic z torrentów, nie mam zydbokow. Mam swoje życie nie rozjebane przez konfitury jak wy. Narty bo zaraz znajdzie się następny niepełnosprawny co zarzuci mi że i tak oglądnę to "coś".
-
-
Nie trzeba nic podawac, sami sobie filmiki z ustawek i innych akcji z twarzowkami dodaja do neta ale jakie celebrytki taki cyrkMartini Player pisze: ↑11.11.2019, 20:49Ale jesteś super,podaj jeszcze ze dwie ksywy na necie i dziw się dalej,że mają was w całej Polsce za konfidentów.
I od bajtla pamiyntom eR niybieskie na bieli.
-
piszesz o tancerzu macieju?KAT200 pisze: ↑11.11.2019, 21:09Nie trzeba nic podawac, sami sobie filmiki z ustawek i innych akcji z twarzowkami dodaja do neta ale jakie celebrytki taki cyrkMartini Player pisze: ↑11.11.2019, 20:49Ale jesteś super,podaj jeszcze ze dwie ksywy na necie i dziw się dalej,że mają was w całej Polsce za konfidentów.
-
ok 1000 chłopaStefanBatory pisze: ↑07.11.2019, 16:13Wiadomo może jaka była oficjalna liczba Polonii Bytom w Chorzowie?? Jeśli to tajemnica to proszę pominąć pytanie.
-
-
psiarnia która prowokuje i podpina się pod konfidentów z Chorzowa sypie tu na forum ksywkami na lewo i prawo. Przecież prawdziwi Chuligani raczej tak by nie sypali ksywkami...?! Psiarnia jest tak tępa że każdy kumaty ich rozkmini na tym forum :)
-
Prawdopodobnie chodziło ci o film pt. "Fanatycy", ale w żadnym z widzianych przeze mnie czterech odcinków nie zauważyłem choćby jednego konfidenta czy frajera, a tego o produkcji Grzesiuka chyba nie można napisać.
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
dziennik zach.
[link]
[link]
-
Czy teraz przyjaciel(e) mARY wystawi(ą) swoje patrole ws. osób zwracających w kasach bilety na odwołane seanse?
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Zacznij gościu pisać normalnie, masz jakies problemy osobiste, depresję?
-
Pytanie do kogoś z Gliwic, czy na Carbo był kiedykolwiek zorganizowany ruch kibicowski ?
-
Carbo Gliwice nie posiada aktywnych kibiców. Podczas meczu Carbo Gliwice-Odra Opole w latach 90 pojawili się kibice Piasta Gliwice, którzy wywiesili swoje flagi i zaśpiewali chodźcie do nas. Odra ruszyła do nich a Piast zniknął z trybun, zostawiając flagi.mateusznow pisze: ↑13.11.2019, 18:54Pytanie do kogoś z Gliwic, czy na Carbo był kiedykolwiek zorganizowany ruch kibicowski ?
-
Panowie jak to w końcu jest z tymi niebieskimi chacharami? 07.11 wyszedł trailer z najważniejszą twarzą filmu czyli Maciusiem, 11.11 post ma fb został zedytowany i Maciusia niestety widzimy już tylko tyłem hehe. Linki do starego trailera już są prywatne. Kinowa wersja też będzie edytowana w trakcie seansu czy wyrobicie się do piątku ? Bo trochę tam jest do wycięcia
-
Musze Cię martwić byłem na premierze filmu i Maciuś nie był wycięty A teraz napisz kolejnych sto postów.
-
A najlepiej sam o to ta pałę zapytaj
-
Gdzieś pisałeś że odjebales parę lat na sztywno i poszedłeś świadomie oglądać film o takiej kurwie która was tak pogrążyła.
Masz coś z głową albo opowiadasz bajki
Masz coś z głową albo opowiadasz bajki
-
a jak pojdziesz do kina na pitbulla, to znaczy ze jakos psiarnie wspierasz?
-
Chlopie nie widzisz roznicy miedzy pitbulem a filmem z oficjalnymi konfiturami? Mi by wstyd bylo namawiac kogos i chwalic taki film w internecie. Normalna ekipa to by zbojkotowala takie cos, a nie jarala sie tym jeszcze.
-
Porownujesz film fabularny do kibicowskiego dokumentu
Przecież Oświeciński, czy jak mu tam, to też faja...więc nie całkiem taki fabularny :)
-
Panowie przede wszystkim jak oglądane ten film to ze względu na Czarka bo wsadził w to 11 lat życia i nie jego wina, że w trakcie rozjebało się kilku debili. Na pewno nie będzie się miło oglądało tych pseudogangusów, ale co mamy zamykać oczy na te kilka minut jak ich będzie widać? To jest Czarka film i on wyłożył na niego pieniądze, zysk nie pójdzie na M, B, D itp itd PozdRo I z faRtem.
-
Czarek Grzesiuk stracil nad tym filmem 11 lot swojego zycia, przejezdzil prawie 90 wyjazdow, stracil zdrowie i kasa i teraz pora ujec rozjebusow bydzie szukol i usuwol (chociaz tak mialo byc ale duzo ludzi jest tam kaj nie powinno )amen
-
Kręcił film o środowisku takim a nie innym, w którym panują pewne zasady, to nie jego wina ze r******** się czołówka "aktorów" to fakt, ale promowanie tego gówna z tymi ścierami w tej sytuacji jest pojebane, każdy ma swój rozum i sam zdecyduje czy pójdzie czy pooglada, ale jeśli ktoś ma pewne zasady wpajane od dziecka powinien ten film olać ciepłym moczem.
-
Zaczynasz sobie chłopcze grabić, pamiętaj że nie jesteś do końca taki anonimowy w internecie więc z łaski swojej spierdalaj już bo ksiądz cię na pałke woła.Anty60wrwe pisze: ↑14.11.2019, 14:19Do mnie się k******* sadza ze pomyliłem jakas ludność Olsztyna a tu k**** oficjalnie przyznają ze pojda do kina na film o konfidentach gdzie konfidenci są niewycięci i pyta taka szmata czy ma zamykać oczy!!!!
Po co wy żyjecie takie śmieci masakra promują film o rozjebusach podnieceni banda k**** żeby wam matki zdechły
-
Mi wystarczy, że napiszę do Tych skoro jesteś taki bohater to pewnie cie pedale tam znają, internetowy gangster się znalazł. Zresztą ogarnąć twoje IP to kilka złotych a później już z górki.Anty60wrwe pisze: ↑14.11.2019, 14:31Pisz do chłopów z EŁKSy i rozkminiaj a to i tak nie zatrze tego ze jestes zwykła ku*** która wspiera film o konfiturach. ty i reszta k**** które na to pojda to mam nadzieje ze was cos przejedzie frajerzy bez honoru jebane 60 k****
-
To ujęcie zostało wycięte z trailera na Naszą prośbę.Oberschlesien14 pisze: ↑13.11.2019, 22:54Panowie jak to w końcu jest z tymi niebieskimi chacharami? 07.11 wyszedł trailer z najważniejszą twarzą filmu czyli Maciusiem, 11.11 post ma fb został zedytowany i Maciusia niestety widzimy już tylko tyłem hehe. Linki do starego trailera już są prywatne. Kinowa wersja też będzie edytowana w trakcie seansu czy wyrobicie się do piątku ? Bo trochę tam jest do wycięcia
Bandycki Batory
-
twoja stara da radę... Na kiblu stanie Maciek i będzie wydawał papier.Oberschlesien14 pisze: ↑13.11.2019, 22:54Kinowa wersja też będzie edytowana w trakcie seansu czy wyrobicie się do piątku ? Bo trochę tam jest do wycięcia
-
Debil roku ! Gangster wytrenowany sie znalazł, to juz jest choroba psychiczna no chyba,że 16 lat i postrach trzepaka.Anty60wrwe pisze: ↑14.11.2019, 14:44To zamiast pierdolic po prostu ogarnij pionku który przyznawał już tu ze nie trenuje nie jest z ekipy jest zwykłym hujem od machania szalikiem i bierz śmierdząca rodzine i trzymając sje za rece idźcie na film o konfidentach fabryko konfitur
-
[link] ja to tylko tu zostawię hahaha najlepszy wers " bo w moich żyłach płynie niebieska krew " gdzieś to już słyszeliśmy haha :)
-
U niego mara trenuje?Hollatyaboy1948 pisze: ↑14.11.2019, 20:22[link] ja to tylko tu zostawię hahaha najlepszy wers " bo w moich żyłach płynie niebieska krew " gdzieś to już słyszeliśmy haha :)
-
sierzant bagieta powinien wziasc do teledysku tych dwoch kundli z Gdanska co nie dawno puche zjechali .
-
Derby mniejszych ekip czyli Ruch Radzionków - Szombierki Bytom
https://www.youtube.com/watch?v=Qfmm7Xlr-4Q
https://www.youtube.com/watch?v=Qfmm7Xlr-4Q
-
Kto w piątek z szombrów kręcił doping na cidrach? Pytam ponieważ Polonie niejednokrotnie pisała że szombry już nie istnieją a szombry tez nie raz zawieszały działalność kibicowską z powodu braku pokolenia a tu na płocie jakiś młody chłopak kręcił doping
ps. jak w ogóle wygląda obecnie ekipa GKSz? Przejeżdżąjąc przez szombry sporo napisów na maziego,gutka.
ps. jak w ogóle wygląda obecnie ekipa GKSz? Przejeżdżąjąc przez szombry sporo napisów na maziego,gutka.