Nadchodzi kolejny Marsz Niepodległości, dziesiąty raz przejdziemy ulicami Warszawy świętując odzyskanie niepodległości przez Polskę, ostatni Marsz był rekordowy (250 tysięcy), jaki będzie w tym roku? To zależy tylko od Ciebie, popytaj wśród znajomych i rodziny, zaproponuj wspólny wyjazd i świętuj odzyskanie niepodległość razem z tysiącami innych patriotów!
Najlepiej to nie zostawiać auta w centrum tylko na obrzeżach i do centrum dojechać metrem, wykupujesz parking na cały dzień i metrem jezdzisz za free, do centrum nie ma sensu się pchać.
Pamiętajcie że w zeszłym roku po MN wrzucali na stronie milicyjnej, foty ludzi odpalających piro.
Dlatego nie ma sensu uczestniczyć w tym cyrku ... Zaraz będzie fota że ktoś Kubusia po drodze spija...
Ja p******* to jest święto niepodległości czy niewoli ?!
Pamiętajcie że w zeszłym roku po MN wrzucali na stronie milicyjnej, foty ludzi odpalających piro.
Dlatego nie ma sensu uczestniczyć w tym cyrku ... Zaraz będzie fota że ktoś Kubusia po drodze spija...
Ja p******* to jest święto niepodległości czy niewoli ?!
Czyli widzewiacy odpuszczają MN?
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
UBywatele tradycyjnie będą sterczeć na trasie. Aktualnie około setka dziadów się zadeklarowała na fejsie i myślę, że to będzie ich absolutne maximum, sądząc po latach ubiegłych.
My, Obywatele RP, Warszawski Strajk Kobiet i KOD Mazowsze 11 listopada staniemy przy trasie tzw. „Marszu Niepodległości”, protestując przeciwko propagowanym tam skrajnie nacjonalistycznym i niekiedy jawnie faszystowskim treściom oraz bierności władz państwowych i miejskich wobec notorycznego łamania obowiązującego prawa przez uczestników.
Staniemy jak najbliżej do marszu z transparentem „Konstytucja”.
UBywatele tradycyjnie będą sterczeć na trasie. Aktualnie około setka dziadów się zadeklarowała na fejsie i myślę, że to będzie ich absolutne maximum, sądząc po latach ubiegłych.
My, Obywatele RP, Warszawski Strajk Kobiet i KOD Mazowsze 11 listopada staniemy przy trasie tzw. „Marszu Niepodległości”, protestując przeciwko propagowanym tam skrajnie nacjonalistycznym i niekiedy jawnie faszystowskim treściom oraz bierności władz państwowych i miejskich wobec notorycznego łamania obowiązującego prawa przez uczestników.
Staniemy jak najbliżej do marszu z transparentem „Konstytucja”.
Jakie oni muszą mieć smutne życie skoro takie coś ich kręci.
Za to na lokalnych marszach frekwencja coraz wyższa i bardzo dobrze. Byłem dziś na marszu w Szczecinie, były przemowy kombatantów, krótkie rekolekcje nt wartości rodzinnych, złożenie kwiatów pod pomnikiem, wspólny przemarsz przez miasto z oflagowaniem i ciągłymi okrzykami oraz pieśniami patriotycznymi, pokaz maszyn wojskowych. Czego tutaj nie było co by mogło skłonić mnie na wyjazd do Warszawy? A..nie było wychudzonych szczurków rzucających achtungi pod nogi, ani nie było prowokacji ze strony psów.
Czy Raideny i inne fujary które tak tu wojowały przed marszem pogonili i najebali tych nazioli z czarnego bloku? Bo sie tutaj niezla ferajna baranów grzała a tam juz odwagi zabrakło hehe.
Czy Raideny i inne fujary które tak tu wojowały przed marszem pogonili i najebali tych nazioli z czarnego bloku? Bo sie tutaj niezla ferajna baranów grzała a tam juz odwagi zabrakło hehe.
Raiden to niezly pet jest, po marszu przyleci z placzem ze czarny blok psuje wizerunek haha
Taka ciekawostka, przy prowokacji dewiandow na hotelu metropol w wyjaśninie sprawy pod wejściem do hotelu zaangażowała się głównie Pogoń Szczecin ramię w ramię z Zagłębiem Sosnowiec:]
Nie no, przecież "czarny blok" to Polacy pierwszego sortu, tak się tylko zastanawiam, dlaczego centrum zarządzania i finansowania mają w RFN. "Narodowa międzynarodówka" też brzmi ciekawie. Heh, ale co ja tam mogę wiedzieć ... .
Nie no, przecież "czarny blok" to Polacy pierwszego sortu, tak się tylko zastanawiam, dlaczego centrum zarządzania i finansowania mają w RFN. "Narodowa międzynarodówka" też brzmi ciekawie. Heh, ale co ja tam mogę wiedzieć ... .
źródło? jak to prawda to sprawa jest naprawdę poważna i trzeba reagować!
Odnośnie Wrocławia, to jeśli się nie mylę na zgromadzeniach/manifestacjach patriotycznych "tolerowane" jest noszenie innych barw niż Śląsk i jego zgody. Było podobno grubo, jak za czasów tuskowych.
Dziennikarka tvn nazwała Marsz Niepodległości marszem nacjonalistów a w tym samym czasie TVP INFO pokazywała Marsz Niepodległości i idące razem rodziny z dziećmi z flagami narodowymi, kombatantów,harcerzy i żołnierzy którzy według tvn-u są nacjonalistami.
Z humorystycznych aspektów Wrocławia 11 listopada 2019, to pierwszy w historii miasta Bieg Niepodległościowy na dystansie 10 km, wygrał biegacz z Ukrainy.