Rakowa więcej na wyjeździe, niż Lubina w ich młynie.
Potwierdzisz to liczbami z sektora G i klatki gości, czy zwyczajnie p*********?
Po pierwsze to Raków jest z miasta 3 krotnie większego od Lubina.
Po drugie w całej Polsce widoczny jest mocny kryzys na trybunach, z bardzo małymi wyjątkami.
Po trzecie uczepiliście się tego Zagłębia Lubin i oczekujecie, że młyn będzie pełny w mieście liczącym mniej niż 80 tys ludności, czyli porównywalnie dużego do np. Fan Clubów górnośląskich klubów.
W Puławach skandaliczne zachowanie policji w stosunku do Wisły i Podlasia przesiadujących razem na mieście.
?
Wszystko jest na profilu Fanatyków Wisły Puławy na fb. Z mojej strony napisze tylko, że była straszna nagonka policji. Kwity za pety, przekleństwa, stanie na trawniku..
Po drugie w całej Polsce widoczny jest mocny kryzys na trybunach, z bardzo małymi wyjątkami.
Po trzecie uczepiliście się tego Zagłębia Lubin i oczekujecie, że młyn będzie pełny w mieście liczącym mniej niż 80 tys ludności, czyli porównywalnie dużego do np. Fan Clubów górnośląskich klubów.
Na Zagłębiu kryzys jest widoczny od dawna i na trybunach i w ekipie i śmiem twierdzić ze to nie wielkość miasta miała na to wpływ tylko sytuacje wewnętrzne
Śmiesz pierdolić. Spadek frekwencji jest zauważalny w całej Polsce, poza tym godzina na pewno nie zachęcała do przyjścia. O ekipę się nie martw, kryzys jakiś czas temu zażegnany i wszystko idzie do przodu. Przypominam, że mamy sporo zakazów w grupach, a że nie jesteśmy Lechem czy tam Legia ze sporym zasobem ludzkim widać słabsze liczby.
Jakim trzeba byc kretynem sapia do PB a oni na zakazie jezdza dobra banda graja w 3 lidze glupie slaskiej to kaj maja jechac na Lomze? Pozatym polowa extraklasy jezdzi gorzej od nich a jak maja zakaz to wogole nie jada co tu za barany siedza to glowa boli w 20 minut z Bytomia do Pawlowic brawo ja jezdze czesto do szpitala do Jastrzebia i zawsze zajmuje mi to 75 minut srednio pojechali to zas matolom nie pasuje ogarnijcie sie ludzie takich ekip jak PB GKS SOSNOWIEC WIDZEW z mega potencjalem brakuje w extraklasie
Nie musisz się nadymać, napinać i robić groźnej miny :)
Prawda jest taka, że od dłuższego już czasu prezentujecie się podczas meczów u siebie w sposób żenujący. Równie gównianie jak wy wygląda w ekstraklasie chyba tylko Piast Gliwice. Z nimi możecie powalczyć o miano najmniej licznego młyna.
Ps. Jakiś czas temu liczna ludności Lubina nie przeszkadzała wam w miarę szczelnie wypełniać sektor.
Prawda jest taka, że od dłuższego już czasu prezentujecie się podczas meczów u siebie w sposób żenujący. Równie gównianie jak wy wygląda w ekstraklasie chyba tylko Piast Gliwice. Z nimi możecie powalczyć o miano najmniej licznego młyna.
Ps. Jakiś czas temu liczna ludności Lubina nie przeszkadzała wam w miarę szczelnie wypełniać sektor.
Nie napinam się i nie robię groźnych min, tylko zwyczajnie Cię pytam czy potwierdzisz to liczbami z obydwóch sektorów. Nie potwierdziłeś więc zwyczajnie p********* farmazony - tyle.
Jaki poziom prezentujemy to jest to wyłącznie nasza sprawa, bądź spokojny. Gówniane to jest jedyne twoje pierdolenie.
Twój każdy post dotyczy Chełmianki , chyba po spotkaniu z chłopakami od nich został ci do dzisiaj ślad na psychice hahah
Nie każdy post to raz.
Ani trochę z moją psychiką nie jest źle.
Wręcz odwrotnie. Moja psychika ma się znakomicie.
Ale będę ich prostował na każdym kroku.
Farmazoniarzy i gadaczy.
Fortuna kołem się toczy. A o tej fundamentalnej zasadzie chyba zapomnieli jakiś czas temu.
A ksywę, to sobie chyba na wyrost wpisałeś.
Zapominasz,że Zagłebie w przeciwienstwie do Rakowa ma sporo FC.
No dobrze a wy w tym Wroclawou coraz bardziej te wasze szarfy przesuwacie do srodka. Pare zlych wynikow i popatrz mniej kibicow. Fc chyba tez macie duzo? Wielkosci miasta nie porownam bo tam polowa ukraincow. A ty ruro antywrwe macie psow w ekipie i c*** twoje zdanie obchodzi szmulo zabska. Dariusz za kim jestes? Wszedzie frekwencja leci na leb, na szyje, ale lepiej dojebac sie do Zaglebia
Twój każdy post dotyczy Chełmianki , chyba po spotkaniu z chłopakami od nich został ci do dzisiaj ślad na psychice hahah
Nie każdy post to raz.
Farmazoniarzy i gadaczy.
Fortuna kołem się toczy. A o tej fundamentalnej zasadzie chyba zapomnieli jakiś czas temu.
Nicku nie wymyśliłem sobie na wyrost bo obiektywnie patrząc na twoim profilu twoje posty w większośći dotyczą właśnie ich.
Jeśli chodzi o Śląsk to na temat frekwencji nie powinni się wypowiadać tylko skulić cicho ryja ...
Tam od lat jest masakra biorąc pod uwagę ekonomię i potencjal miasta ...
Jeśli chodzi o Śląsk to na temat frekwencji nie powinni się wypowiadać tylko skulić cicho ryja ...
Tam od lat jest masakra biorąc pod uwagę ekonomię i potencjal miasta ...
Nie widzę by ludzie ze Śląska Wrocław się przypierdalali jakoś wybitnie to Zagłębia jeżeli chodzi o ich frekwencję. Ani teraz ani pare kolejek wstecz. Ktoś wspomniał ze mają też dodatkowo FC W przeciwieństwie do Rakowa. Widocznie ludzie wymagają więcej od Władców Dolnego Śląska i tyle.
Co do naszych liczb to są jakie są. Nigdy Wrocław nie był wybitnie piłkarskim miastem jeżeli chodzi o frekwencję i chyba żadna to tajemnica. Natomiast nasze liczby jeżeli chodzi o wyjazdy zawsze były przyzwoite, a to chyba jest kluczowe.
Tak tylko statystycznie dla podniesienia stanu wiedzy niektórych użytkowników : często sie wkurwiam gdy widzę jak jacyś kompletni ignoranci nie wiedzą "kto jest kim" na naszej scenie. Polonia Bytom zajmuje 15.miejsce w tabeli wszechczasów polskiej piłki, jest klubem sporo starszym od chociażby Gieksy, Tyskich czy Jastrzębia, ma 2 tytuły Mistrza Polski czyli o 2 więcej niż Lechia, Jagiellonia, Pogoń, Arka i GKS razem wzięte. Bytom jest wielkości Olsztyna, który jest miastem wojewódzkim. Arka, Odra, Zagłębie Lubin i Góral wśród koalicjantów. Także ku*** nie róbmy sensacji, że oni gdzieś dobrze pojadą (mimo tej niskiej ligi), bo znając jednego chłopaka od nich mogę stwierdzić, że są świadomi swojego potencjału i mają wywalone na anonimowointernetowe dywagacje czy pojechali dobrze czy chujowo, blisko czy daleko. Po ludzku życzę im stadionu, bo zasługują.
Tak tylko statystycznie dla podniesienia stanu wiedzy niektórych użytkowników : często sie wkurwiam gdy widzę jak jacyś kompletni ignoranci nie wiedzą "kto jest kim" na naszej scenie. Polonia Bytom zajmuje 15.miejsce w tabeli wszechczasów polskiej piłki, jest klubem sporo starszym od chociażby Gieksy, Tyskich czy Jastrzębia, ma 2 tytuły Mistrza Polski czyli o 2 więcej niż Lechia, Jagiellonia, Pogoń, Arka i GKS razem wzięte. Bytom jest wielkości Olsztyna, który jest miastem wojewódzkim. Arka, Odra, Zagłębie Lubin i Góral wśród koalicjantów. Także ku*** nie róbmy sensacji, że oni gdzieś dobrze pojadą (mimo tej niskiej ligi), bo znając jednego chłopaka od nich mogę stwierdzić, że są świadomi swojego potencjału i mają wywalone na anonimowointernetowe dywagacje czy pojechali dobrze czy chujowo, blisko czy daleko. Po ludzku życzę im stadionu, bo zasługują.
Zapominasz,że Zagłebie w przeciwienstwie do Rakowa ma sporo FC.
No dobrze a wy w tym Wroclawou coraz bardziej te wasze szarfy przesuwacie do srodka. Pare zlych wynikow i popatrz mniej kibicow. Fc chyba tez macie duzo? Wielkosci miasta nie porownam bo tam polowa ukraincow. A ty ruro antywrwe macie psow w ekipie i c*** twoje zdanie obchodzi szmulo zabska. Dariusz za kim jestes? Wszedzie frekwencja leci na leb, na szyje, ale lepiej dojebac sie do Zaglebia
Gacus777 ty już nie p******, napisz, że zdjęcia waszego młyna to z meczu trampkarzy o 9 rano w czwartek i h**.
Nie każdy post to raz.
Farmazoniarzy i gadaczy.
Nicku nie wymyśliłem sobie na wyrost bo obiektywnie patrząc na twoim profilu twoje posty w większośći dotyczą właśnie ich.
Jak będę miał coś więcej do powiedzenia o innej ekipie to się wypowiem. Nie interesuje mnie poste gadanie w rozpalonej dyskusji i Węgrach, przerzucanie się inwektywami w temacie śląskim, czy toruńskim. Nie mam wiedzy też co się dzieje w Warszawie czy Krakowie. Trudno więc abym się w dawał w bezsensowną pyskówkę tam, gdzie mam małą wiedzę. To chyba oczywiste.
Z częsią opinii sięzgadzam z innymi nie, ale chyba nie będę pisał "brawo dla tego czy tamtego", nie uważasz?
Widze ze jeśli chodzi o frekwencje Zagłębia to pierwszy masz najwięcej do powiedzenia, porównałeś frekwencje Zagłębia gdzie gra jak gra raz wygra raz przegra a Gliwice Mistrz Polski a chodzi tam ich mniej niż na Raków do Bełchatowa więc chyba to tam coś nie gra skoro nie potrafią zapełnić tego marketu. No i pilnuj tam frekwencji na swoim Śląśku albo Miedziance bo w internetach macie do Zagłębia spore kompleksy a Zagłębia na ostatnim wyjeździe więcej niż takiej Miedzianki u siebie w młynie tam szukaj problemów..
Panowie nie macie wrażenia że ten cały antywrwe,tytusromekiatomek a wcześniej krzysieksg1948 to jedna i ta sama osoba podpinająca się pod różne kluby? Podobny styl pisania, o prowincjach, wichurach, wszystko wie na każdy temat, sztywny git co grypsuje na wolności, zarobas.
Panowie nie macie wrażenia że ten cały antywrwe,tytusromekiatomek a wcześniej krzysieksg1948 to jedna i ta sama osoba podpinająca się pod różne kluby? Podobny styl pisania, o prowincjach, wichurach, wszystko wie na każdy temat, sztywny git co grypsuje na wolności, zarobas.
Rozkmina roku bo ty ciota jestes i myslisz ze każdy tak jak ty w d**** siedzi całe zycie :)
Za to tobie kocurze cieplutko jest w ... Nocniku ;)
Luzik wszystkowiedzący prawilniaku.