Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
piknik-owy
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
ŁKS dziś zaczął doping od bluzgów także wszystko jest jasne.
Bez kitu świr. Wisła to kosa, Widzew bez żadnych kontaktów, a po reprezentacji raczej za dobrze nie jest i główne ekipy nie dażą siebie sympatią. Ruch neutral, a Elana kosa.kapitan_swir_planeta pisze: 30.10.2019, 19:08Właśnie, pszczoły są pod ochroną!czeko1 pisze: 30.10.2019, 18:30 Czemu taka grafika ŁKSu?
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5E4F6F8E
Jaga zawsze trzymała z Widzewem, Wisłą, Ruchem itd. Parę lat temu słyszałem że mają dobre kontakty z Elana ale nie mam pojęcia ile w tym prawdy.
ŁKS i Jagiellonia mimo szacunku największego od lat to również kosa co pokazał dzisiejszy mecz.
Skończcie z tym Lechem, lata świetlne nas dzielą i tyle, a Spartak nie laczy, a może i bardziej dzieli ;)
Jaga&Mazur Ole!
-
Jednorazowy11
Może dla tego, że pomimo jakichkolwiek kontaktów panowie z Ełku próbowali 'nawiązać relacje' z Elaną :)
I po co to przekumate plotki roznosić.Jednorazowy11 pisze: 04.11.2019, 18:46 Może dla tego, że pomimo jakichkolwiek kontaktów panowie z Ełku próbowali 'nawiązać relacje' z Elaną :)
-
blekitna ostryga
To jaki powód, chyba to nie tajemnica?JBwhite14 pisze: 04.11.2019, 19:58I po co to przekumate plotki roznosić.Jednorazowy11 pisze: 04.11.2019, 18:46 Może dla tego, że pomimo jakichkolwiek kontaktów panowie z Ełku próbowali 'nawiązać relacje' z Elaną :)
Tajemnica sagali.blekitna ostryga pisze: 04.11.2019, 21:14To jaki powód, chyba to nie tajemnica?JBwhite14 pisze: 04.11.2019, 19:58I po co to przekumate plotki roznosić.Jednorazowy11 pisze: 04.11.2019, 18:46 Może dla tego, że pomimo jakichkolwiek kontaktów panowie z Ełku próbowali 'nawiązać relacje' z Elaną :)
-
mampytanie
Jakie są relacje na liniach Resovia- Motor Lublin?
Chodzi o atmosferę między Jagą a Elaną gościu.C6chzR pisze: 05.11.2019, 10:06Jak nie było miłej atmosfery? Jeden zgrzyt był między kolesiem z Jagi i Widzewa a poszło o dziewczynę, więc nie siej farmazonów.JBwhite14 pisze: 04.11.2019, 17:22Nigdy, kiedyś jedynie turniej kibiców w Londynie wspólny, na którym miłej atmosfery między ekipami nie było.kapitan_swir_planeta pisze: 04.11.2019, 16:08
"Tylko wariaci są coś warci" ;)
Wisła wiadomo że kosa, pisałem w czasie przeszłym, no powinienem zwięźlej się wyrazić .
Co do Elany to jakoś w 2015 słyszałem w prywatnej rozmowie ze macie albo mieliście dobre stosunki z Elana. Coś takiego miało miejsce?
Jeżeli chodzi o cały turniej to atmosfera była ok nie grałem więc miałem dużo czasu i okazji rozmawiać z ludźmi z różnych ekip i nie było żadnego napięcia zresztą po turnieju chłopaki od Was siedzieli razem z nami i Elana przy jednym stoliku co więcej byliście bardzo gościnni dla każdego obecnego w barze więc albo bylem na innym turnieju albo relacje zdał Ci chłopak od Was z podziaranymi uszami, który jako jedyny sadził się do każdego gościu.JBwhite14 pisze: 05.11.2019, 19:58Chodzi o atmosferę między Jagą a Elaną gościu.C6chzR pisze: 05.11.2019, 10:06Jak nie było miłej atmosfery? Jeden zgrzyt był między kolesiem z Jagi i Widzewa a poszło o dziewczynę, więc nie siej farmazonów.JBwhite14 pisze: 04.11.2019, 17:22
Nigdy, kiedyś jedynie turniej kibiców w Londynie wspólny, na którym miłej atmosfery między ekipami nie było.
Co Ty chcesz wmówić nam dobre stosunki z Elana hehe na turnieju była nawet rozmowa odnośnie imprezy między dwoma ekipami w możliwym czasie. Kończę ten temat.C6chzR pisze: 05.11.2019, 20:27Jeżeli chodzi o cały turniej to atmosfera była ok nie grałem więc miałem dużo czasu i okazji rozmawiać z ludźmi z różnych ekip i nie było żadnego napięcia zresztą po turnieju chłopaki od Was siedzieli razem z nami i Elana przy jednym stoliku co więcej byliście bardzo gościnni dla każdego obecnego w barze więc albo bylem na innym turnieju albo relacje zdał Ci chłopak od Was z podziaranymi uszami, który jako jedyny sadził się do każdego gościu.
odnosnie Resovia - Motor - kosa i duza niechec w duzej czesci spowodowana nazwijmy to ich posunieciami zgodowo - ukladowymi
Chcecie wyjść na liczby z Elaną ? :)JBwhite14 pisze: 05.11.2019, 21:22Co Ty chcesz wmówić nam dobre stosunki z Elana hehe na turnieju była nawet rozmowa odnośnie imprezy między dwoma ekipami w możliwym czasie. Kończę ten temat.C6chzR pisze: 05.11.2019, 20:27Jeżeli chodzi o cały turniej to atmosfera była ok nie grałem więc miałem dużo czasu i okazji rozmawiać z ludźmi z różnych ekip i nie było żadnego napięcia zresztą po turnieju chłopaki od Was siedzieli razem z nami i Elana przy jednym stoliku co więcej byliście bardzo gościnni dla każdego obecnego w barze więc albo bylem na innym turnieju albo relacje zdał Ci chłopak od Was z podziaranymi uszami, który jako jedyny sadził się do każdego gościu.
Nie prowokuj napinki, bo zaraz dzieciarnia się zleci ;) pozdroMich22 pisze: 05.11.2019, 23:39Chcecie wyjść na liczby z Elaną ? :)JBwhite14 pisze: 05.11.2019, 21:22Co Ty chcesz wmówić nam dobre stosunki z Elana hehe na turnieju była nawet rozmowa odnośnie imprezy między dwoma ekipami w możliwym czasie. Kończę ten temat.C6chzR pisze: 05.11.2019, 20:27
Jeżeli chodzi o cały turniej to atmosfera była ok nie grałem więc miałem dużo czasu i okazji rozmawiać z ludźmi z różnych ekip i nie było żadnego napięcia zresztą po turnieju chłopaki od Was siedzieli razem z nami i Elana przy jednym stoliku co więcej byliście bardzo gościnni dla każdego obecnego w barze więc albo bylem na innym turnieju albo relacje zdał Ci chłopak od Was z podziaranymi uszami, który jako jedyny sadził się do każdego gościu.
Czytaj ze zrozumieniem na tym turnieju była normalna atmosfera bez zgrzytów.JBwhite14 pisze: 05.11.2019, 21:22Co Ty chcesz wmówić nam dobre stosunki z Elana hehe na turnieju była nawet rozmowa odnośnie imprezy między dwoma ekipami w możliwym czasie. Kończę ten temat.C6chzR pisze: 05.11.2019, 20:27Jeżeli chodzi o cały turniej to atmosfera była ok nie grałem więc miałem dużo czasu i okazji rozmawiać z ludźmi z różnych ekip i nie było żadnego napięcia zresztą po turnieju chłopaki od Was siedzieli razem z nami i Elana przy jednym stoliku co więcej byliście bardzo gościnni dla każdego obecnego w barze więc albo bylem na innym turnieju albo relacje zdał Ci chłopak od Was z podziaranymi uszami, który jako jedyny sadził się do każdego gościu.
-
kapitan_swir_planeta
Legia miała zgodę albo układ z Zenitem?
coś tam się ostatnio przewijało o kontaktach Unii i Stali ale tylko o żużlowcach
-
Elita Tarnowa
- Kontakt:
9.11.2019 - Z tym dniem po dwóch dekadach powraca oficjalnie zgoda Unii Tarnów z Okocimskim Brzesko.

Nie żeby co, ale wrzucacie fotkę z meczu Tarnovia-Okocimski już któryś raz z kolei w ostatnim czasie.Może nie pamiętacie, albo nie wiecie, że tą flagę straciliście 20 lat temu.Elita Tarnowa pisze: 12.11.2019, 22:45 9.11.2019 - Z tym dniem po dwóch dekadach powraca oficjalnie zgoda Unii Tarnów z Okocimskim Brzesko.
https://zapodaj.net/images/29aa5ece7d608.jpg
A co do tego meczu, z którego jest zdjęcie, to przypomnę wam, że w tym dniu zaliczacie kilka porażek m.in. będąc w 100 (a według was 120) koalicji ZKS-OKS przeciwko 10 osobom z Tarnovii na dworcu, albo 60 osób z Unii na 4 Toviaków w Mościcach:).
-
Polish Power
Tak, i pewnie jeszcze na koniec 1 Toviak rozalił 150 Unistów ;)
60 osób na 4 o ku***, dopalacze jeszcze istnieją?
-
wypityjanusz
pierwsze starcie - 10 Unistów na 1 Toviakaot co pisze: 13.11.2019, 14:51Nie żeby co, ale wrzucacie fotkę z meczu Tarnovia-Okocimski już któryś raz z kolei w ostatnim czasie.Może nie pamiętacie, albo nie wiecie, że tą flagę straciliście 20 lat temu.Elita Tarnowa pisze: 12.11.2019, 22:45 9.11.2019 - Z tym dniem po dwóch dekadach powraca oficjalnie zgoda Unii Tarnów z Okocimskim Brzesko.
https://zapodaj.net/images/29aa5ece7d608.jpg
A co do tego meczu, z którego jest zdjęcie, to przypomnę wam, że w tym dniu zaliczacie kilka porażek m.in. będąc w 100 (a według was 120) koalicji ZKS-OKS przeciwko 10 osobom z Tarnovii na dworcu, albo 60 osób z Unii na 4 Toviaków w Mościcach:).
drugie starcie - 15 Unistów na 1 Toviaka
skąd bierzesz towar?
Dzisiaj dostałem pw że faktycznie Elana z Jagą mieli sobie coś wyjaśniać z tym, że to było rok prędzej niż ten turniej o którym ja pisałem, więc oboje byśmy się kłócili do usranej śmierci zamiast na początku podać rok, teraz możemy zakończyć temat PozdRo i pJona.JBwhite14 pisze: 05.11.2019, 21:22Co Ty chcesz wmówić nam dobre stosunki z Elana hehe na turnieju była nawet rozmowa odnośnie imprezy między dwoma ekipami w możliwym czasie. Kończę ten temat.C6chzR pisze: 05.11.2019, 20:27Jeżeli chodzi o cały turniej to atmosfera była ok nie grałem więc miałem dużo czasu i okazji rozmawiać z ludźmi z różnych ekip i nie było żadnego napięcia zresztą po turnieju chłopaki od Was siedzieli razem z nami i Elana przy jednym stoliku co więcej byliście bardzo gościnni dla każdego obecnego w barze więc albo bylem na innym turnieju albo relacje zdał Ci chłopak od Was z podziaranymi uszami, który jako jedyny sadził się do każdego gościu.
-
Rodowity1928
Wrzuciliśmy oficjalne info o przybiciu sztamy z Piwoszami, ktoś zrobił składaka ze zdjęć teraźniejszych i starszych z czasów pierwszej sztamy i w zasadzie było by po temacie. Kto miał przeczytać ten przeczytał ale oczywiście jakiś niedorozwój zza miedzy musi wrzucać swoje smuty i żale.
Kolego zbieraj na rakietę dla psa kozioła a od Unii 3 chuje w bok. OKS&ZKS !
Kolego zbieraj na rakietę dla psa kozioła a od Unii 3 chuje w bok. OKS&ZKS !
Ot co i 1952 gdzie świętowaliście 100-lecie waszego klubiku?? Bo na stadionie was nie było. Tyle w temacie.
Falubaz -Odra W coraz cieplej?
-
bazylzbazaru
Nie ma takiego tematu.
-
wypityjanusz
Jakie są relacje między ŁKSem a Odrą Opole?
ŁKS wpuścił kibiców Odry na swoje sektory w zeszłym sezonie.
-
blekitna ostryga
Przeszli "z układu" na "W związku".przypalowiec z forum pisze: 18.11.2019, 17:45 Czy między Górnikiem a Koroną coś się zmieniło od tego czasu jak się wspierali na meczach?
-
Emigrujacy
bardzi pasuje "to skomplikowane"blekitna ostryga pisze: 20.11.2019, 01:33Przeszli "z układu" na "W związku".przypalowiec z forum pisze: 18.11.2019, 17:45 Czy między Górnikiem a Koroną coś się zmieniło od tego czasu jak się wspierali na meczach?
Tak jak kilka innych ekip :) relacje raczej neutralne wg mnie.
-
blekitna ostryga
Dlaczego taka ekipa jak Górnik Zabrze, kuma się z tak słabą ekipa jaka jest Korona?
-
blekitna ostryga
ROW czy Wisłoka może nie mają dużej bandy, ale spokojnie są mocniejsi od Korony.
Górnik może nie ma podjazdu do Ruchu, ale mimo to są solidną ekipa.
Górnik może nie ma podjazdu do Ruchu, ale mimo to są solidną ekipa.
I zaczęło sie...
-
pangrzegorz1975
Niektórzy już tylkko kalkulują,a własnie takie zgody trzeba pielegnować.Wiekszość tego już nie zrozumie.
Pozwole się wtrącić jako postronny obserwator. Czy Wisłoka jest mocniejsza od Korony czy słabsza to ciężko ocenić ale napewno Wisłoka jest ewenementem. Raz to są z niewielkiego miasteczka, gdzie są (jeszcze) dwie ekipy. Dwa są na bardzo trudnym terenie a radzą sobie bardzo dobrze. Mają zgode w starym i właściwym tego słowa znaczeniu i nie trzeba im famili czy sztuczmych ukladów. Czy Górnik nie ma podjazdu do Ruchu? No ja określenie że "ktoś nie ma podjzdu" trochę inaczej rozumiem i nie twierdze że Gornik jest ekipą silniejszą ale też nie jest tak że nie mają podjazdu. Podjazdu to nie mają Szombierki Bytom do Ruchu.
Ty czytasz co piszesz ?LejTeCole pisze: 22.11.2019, 18:14 Pozwole się wtrącić jako postronny obserwator. Czy Wisłoka jest mocniejsza od Korony czy słabsza to ciężko ocenić ale napewno Wisłoka jest ewenementem. Raz to są z niewielkiego miasteczka, gdzie są (jeszcze) dwie ekipy. Dwa są na bardzo trudnym terenie a radzą sobie bardzo dobrze. Mają zgode w starym i właściwym tego słowa znaczeniu i nie trzeba im famili czy sztuczmych ukladów. Czy Górnik nie ma podjazdu do Ruchu? No ja określenie że "ktoś nie ma podjzdu" trochę inaczej rozumiem i nie twierdze że Gornik jest ekipą silniejszą ale też nie jest tak że nie mają podjazdu. Podjazdu to nie mają Szombierki Bytom do Ruchu.
A co Ci sie nie podoba?Aci pisze: 22.11.2019, 21:01Ty czytasz co piszesz ?LejTeCole pisze: 22.11.2019, 18:14 Pozwole się wtrącić jako postronny obserwator. Czy Wisłoka jest mocniejsza od Korony czy słabsza to ciężko ocenić ale napewno Wisłoka jest ewenementem. Raz to są z niewielkiego miasteczka, gdzie są (jeszcze) dwie ekipy. Dwa są na bardzo trudnym terenie a radzą sobie bardzo dobrze. Mają zgode w starym i właściwym tego słowa znaczeniu i nie trzeba im famili czy sztuczmych ukladów. Czy Górnik nie ma podjazdu do Ruchu? No ja określenie że "ktoś nie ma podjzdu" trochę inaczej rozumiem i nie twierdze że Gornik jest ekipą silniejszą ale też nie jest tak że nie mają podjazdu. Podjazdu to nie mają Szombierki Bytom do Ruchu.