Z czym masz problem?Wnuk Edwarda pisze: ↑29.11.2018, 18:28Twój bardziej, zdecydowanie. Daj spokójszwadron97 pisze: ↑29.11.2018, 08:26Ta odpowiedź doczyla Wielima Szczecinek a nie Karlina więc twój komentarz śmieszny
województwo Zachodniopomorskie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: województwo Zachodniopomorskie
-
LWB'ZSZ jest ze Szczecinka, więc skoro pisał w trzeciej osobie to o Karlinie nie Wielimiu.
Chyba
Chyba
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
i ojczyzna nasza.
-
Karlino jest pro Kotwica więc jeżeli za czasów zgody PS LW Karlina nic nie łączyło z Pogonią to jakim cudem ktoś z tamtąd na Legię jeździł Szczecinek czy Kołobrzeg nie Kotwica to zgodzę sięWnuk Edwarda pisze: ↑29.11.2018, 22:22LWB'ZSZ jest ze Szczecinka, więc skoro pisał w trzeciej osobie to o Karlinie nie Wielimiu.
Chyba
-
Przecież miałeś napisane, że Karlino zawsze było z Pogonią. Podczas negatywnych relacji na linii Szczecin - Kołobrzeg też. Serio, daj już spokójszwadron97 pisze: ↑29.11.2018, 23:22Karlino jest pro Kotwica więc jeżeli za czasów zgody PS LW Karlina nic nie łączyło z Pogonią to jakim cudem ktoś z tamtąd na Legię jeździł Szczecinek czy Kołobrzeg nie Kotwica to zgodzę sięWnuk Edwarda pisze: ↑29.11.2018, 22:22LWB'ZSZ jest ze Szczecinka, więc skoro pisał w trzeciej osobie to o Karlinie nie Wielimiu.
Chyba
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
i ojczyzna nasza.
-
Ty lepiej daj spokój heWnuk Edwarda pisze: ↑30.11.2018, 00:41Przecież miałeś napisane, że Karlino zawsze było z Pogonią. Podczas negatywnych relacji na linii Szczecin - Kołobrzeg też. Serio, daj już spokójszwadron97 pisze: ↑29.11.2018, 23:22Karlino jest pro Kotwica więc jeżeli za czasów zgody PS LW Karlina nic nie łączyło z Pogonią to jakim cudem ktoś z tamtąd na Legię jeździł Szczecinek czy Kołobrzeg nie Kotwica to zgodzę sięWnuk Edwarda pisze: ↑29.11.2018, 22:22LWB'ZSZ jest ze Szczecinka, więc skoro pisał w trzeciej osobie to o Karlinie nie Wielimiu.
Chyba
-
Karlino nigdy nie było pro Kotwica ,nawet z Portowcami ganiali Kotwicę wtedy kiedy Pogoń miała w d**** Kotwicęszwadron97 pisze: ↑30.11.2018, 03:55Ty lepiej daj spokój heWnuk Edwarda pisze: ↑30.11.2018, 00:41Przecież miałeś napisane, że Karlino zawsze było z Pogonią. Podczas negatywnych relacji na linii Szczecin - Kołobrzeg też. Serio, daj już spokójszwadron97 pisze: ↑29.11.2018, 23:22
Karlino jest pro Kotwica więc jeżeli za czasów zgody PS LW Karlina nic nie łączyło z Pogonią to jakim cudem ktoś z tamtąd na Legię jeździł Szczecinek czy Kołobrzeg nie Kotwica to zgodzę się
-
Karlino zawsze fanclubowało Pogoni, to chyba logiczne że jak nie po drodze było Portowcom z Kotwą, to im również.
Temat województwa można zakończyć, poza Pogonią i jej rodziną, brak innych ekip. Gwardia tragedia, Floty i Wielima nie ma. Wynalazki typu Błękitni czy Barlinek można zbyć uśmiechem. Smutne czasy nastały.
Temat województwa można zakończyć, poza Pogonią i jej rodziną, brak innych ekip. Gwardia tragedia, Floty i Wielima nie ma. Wynalazki typu Błękitni czy Barlinek można zbyć uśmiechem. Smutne czasy nastały.
-
Wiem, że coś Osadnik Myślibórz jeszcze działa i pytanie, czy to niezależna ekipa czy czyjeś FC? Błękitni Stargard chyba nieaktywni od jakiegoś czasu lub ledwo dyszą, a Pogoń Barlinek to wiem, że już z dobre 5 lat nie działa. Są jeszcze w tym województwie jakieś działające mniejsze ekipy będące czyimś FC lub samodzielne?leniwiec pisze: ↑02.01.2019, 23:14Karlino zawsze fanclubowało Pogoni, to chyba logiczne że jak nie po drodze było Portowcom z Kotwą, to im również.
KS Stal 1947 Gorzów
-
Szkoda mi Floty. Trochę się pokręcili ze swoimi sympatiami i to ich zgubiło. Odcinając się od Pogoni to było pewne, że sami na końcu Polski sobie nie poradzą . Spędziłem kilka fajnych lat w tym mieście i pamiętam, że Pogoń była tam na każdym kroku.
-
Kiedys Chemik Police (fc Pogoni) mial fajna ekipke i razem z Bugiem Wyszkow rozrabiali.
-
Pogoń Barlinek prowadzi młyn czy to jakiś jednostkowy wyskok? [ mecz z wczoraj Pogoń Barlinek - Polonia Giżyn link: [link] ]

100% anty antifa
-
Oni to chyba za Stilonem?
-
Czekamy na relacje floty 
-
-
Aaa to nie wiedziałem, myślałem że w Barlinku FC Stilonu jest. Jak tak będą bluzgać to ich Stilon pewnie szybko do pionu ustawi.
-
Zakmnij ryj pajacu . c*** Ci do tego co się wydarzyło w ten weekend nad morzem.
Zacznijcie regularnie wystawiać młyn . Zobaczymy czy będzie uśmieszek na końcu wypowiedzi odnośnie bluzgów na Stilon. Młodym żółtkom przypominamy. Wasi starsi koledzy kilka lat temu też probowali zaistnieć . Skończyło się to oświadczeniem w lokalnej prasie w którym wasza ekipa prosi policje o interwencje bo Stilon za mocno bije :) a następne zakończeniem ich działalności . Młyna przez 2 sezony nie mieliście pizdy bo co to za młyn skoro flag nie wieszaliście regularnie a nawet teraz od święta bo strach że was skroimy.
Skoro myslicie że możecie sobie tak bezkarnie bluzgać bo jesteście ekipą tak mocną że dacie rade to czas to zweryfikować. Jak w******* od Pogoni wam oczu nie otworzył to widoczne trzeba poprawić. My wiem że szczyt waszej chuligańskiej działalności to właśnie bluzgi na Stilon kiedy jest pewność że Stilon nie usłyszy odrazu i rozjebanie grafów w nocy . A pisanie na murach i ubliżanie od c**** ludzią od nas którzy nigdy nie sprzedali nikogo to właśnie obrazuje jaką ekipą jesteście . Sami trenujecie w klubie w Gorzowie w którym treningi prowadzi konfident (jest papier i wasze wspólne zdjęcia z treningu) . W waszym młynie jest typ który się rozjebał.
Ziom z waszego fc Miedzyrzecz to pupil miejscowych krymuchów o czym przekonali się chłopaki z naszego Fc.
O matkach żółtków które przychodzą do domów naszych młodych i straszą że zgłoszą na policje jak bedzie jej synalek bity nawet nie bedę się rozpisywał bo można mnożyć te przykłady -to akurat dziedzictwo po ekipie od oświadczenia , te same numery . No i żółtki jak nazwać człowieka który od stóp po głowe ubrany jest w pit bulla i inne groźne łachy a pózniej jego stara grozi że zakapuje bo jej synalek nie może iść spokojnie na miasto?
Jak macie coś do wyjaśnienia to zapraszamy . Może w końcu doczekamy się tej walki która była przez was obiecana kilka lat temu przy okazji meczu w PP Stilon - Kotwica. Bo od tamtej pory Cisza . A miało być tak pięknie.
-
Chłopie skoro dana ekipa toleruje konfidentów to co inna ekipa może zrobić? stal Gorzów pokazała kilka lat temu co z nich za ekipa. Wydali oświadczenie do lokalnej prasy w którym proszą policje o pomoc bo Stilon za mocno bije. Odpowiedz sobie sam na pytanie co inna ekipa może zrobić skoro tam była wymiana pokoleń a nawyki te same.massimo dutti pisze: ↑04.11.2019, 12:59Skoro jest u nich konfident to zrobicie cos z nim? Oczywiscie, ze nie, bo od lat zadnemu koronemu/sprzedaczykowi nic sie niedzieje prawilne sebiksowe mordki. Nie kreujcie smieszni polscy chuligani na gangsterzykow, bo wasze charakterki wlasnie szybko werifikuje wizyta na komisariacie.
-
To idź zwerifykuj te charakterki j***** cymbale pod multikontamimassimo dutti pisze: ↑04.11.2019, 12:59Skoro jest u nich konfident to zrobicie cos z nim? Oczywiscie, ze nie, bo od lat zadnemu koronemu/sprzedaczykowi nic sie niedzieje prawilne sebiksowe mordki. Nie kreujcie smieszni polscy chuligani na gangsterzykow, bo wasze charakterki wlasnie szybko werifikuje wizyta na komisariacie.
j**** urkaine
-
Pogoń Barlinek - Hutnik Szczecin, 30.11.2019, Okręgowy Puchar Polski

Jak widać kibice Pogoni wrócili na dobre i nieźle się przy tym bawią.

Jak widać kibice Pogoni wrócili na dobre i nieźle się przy tym bawią.
KS Stal 1947 Gorzów
-
Wczoraj w Gdyni wspieramy naszych Braci z Pogoni w 75 osób w tym 20 Karlino. Mamy ze sobą flagę MK.
Kotwa&Pogoń.
Kotwa&Pogoń.
-
Jakie są relację na linii Kotwica-MKS Karlino ? Już nie pierwszy raz piszecie tak w relacji, jak by Karlino było Waszym FC,a oni to raczej byli Fan Clubem Pogoni.ku*** w tym Waszym województwie to od zawsze jakieś nie jasne relację między ekipami były.
I czy MKS Karlino wystawia regularny młyn, jeździ regularnie na wyjazdy bo przyznam, że poza meczami Kotwicy mam zerową wiedzę na temat ich działalności zarówno w ogóle jak i w ostatnich latach.
-
-
Wrzuciłem czysto informacyjnie z racji zainteresowania lokalnymi ekipkami z okolic Gorzowa, a jak tak bardzo ci zależy to sobie poszukaj. Tyle ode mnie, aby nie robić off top'u.19stilon47 pisze: ↑02.12.2019, 22:11Jakie liczby wyjazdowe z tej rundy ? I jakieś zdjęcia z tych wyjazdów może wrzucisz.
KS Stal 1947 Gorzów
-
Zdaje Ci się tylko. Wszystko jasne jak na tacy.patriota85 pisze: ↑02.12.2019, 20:28Jakie są relację na linii Kotwica-MKS Karlino ? Już nie pierwszy raz piszecie tak w relacji, jak by Karlino było Waszym FC,a oni to raczej byli Fan Clubem Pogoni.ku*** w tym Waszym województwie to od zawsze jakieś nie jasne relację między ekipami były.
-
No tak jasne jak słońce:) wy raz ganiacie ta Kotwicę raz się z nimi bratacie:D tak jak Karlino :) raz pucuja do Kotwicy gdy potem Wielim uwaza Kotwe za wroga Karlino ucieka do Wielima :D nastepnie Flota zgoda kiedys z Kotwica potem tez ich ganiaja Karlino też zresztą ...I tak to się kręci A potem zdziwienie ze Legia miała was dośćleniwiec pisze: ↑23.12.2019, 15:20Zdaje Ci się tylko. Wszystko jasne jak na tacy.patriota85 pisze: ↑02.12.2019, 20:28Jakie są relację na linii Kotwica-MKS Karlino ? Już nie pierwszy raz piszecie tak w relacji, jak by Karlino było Waszym FC,a oni to raczej byli Fan Clubem Pogoni.ku*** w tym Waszym województwie to od zawsze jakieś nie jasne relację między ekipami były.
-
Kibicfan1987 pisze: ↑02.03.2020, 20:06No tak jasne jak słońce:) wy raz ganiacie ta Kotwicę raz się z nimi bratacie:D tak jak Karlino :) raz pucuja do Kotwicy gdy potem Wielim uwaza Kotwe za wroga Karlino ucieka do Wielima :D nastepnie Flota zgoda kiedys z Kotwica potem tez ich ganiaja Karlino też zresztą ...I tak to się kręci A potem zdziwienie ze Legia miała was dośćleniwiec pisze: ↑23.12.2019, 15:20Zdaje Ci się tylko. Wszystko jasne jak na tacy.patriota85 pisze: ↑02.12.2019, 20:28
Jakie są relację na linii Kotwica-MKS Karlino ? Już nie pierwszy raz piszecie tak w relacji, jak by Karlino było Waszym FC,a oni to raczej byli Fan Clubem Pogoni.ku*** w tym Waszym województwie to od zawsze jakieś nie jasne relację między ekipami były.
Niby gdzie sama Flota ganiała Kotwice?
... Support Your Local Football Team ..
-
Mam uprzejmą prośbę do kibiców Gwardii Koszalin i Kotwicy Kołobrzeg o opisanie kibicowskiej historii ich rywalizacji lub wskazanie miejsca, gdzie można o niej poczytać. Mam wrażenie, ze od kilku lat Kotwica jest kibicowsko trochę mocniejsza i jest to pierwsza taka sytuacja w historii obu ekip. A może się mylę?
-
Czy kibice Świtu Skolwin Szczecin dalej wspierają Vinete Wolin?
Świt to osiedlowy klub, na który chodzą osoby, które kibicują Pogoni, a Vineta w ostatnim czasie jest jedyna w tej części województwa nastawiona Anty-Pogoń razem z Flotą.

Świt to osiedlowy klub, na który chodzą osoby, które kibicują Pogoni, a Vineta w ostatnim czasie jest jedyna w tej części województwa nastawiona Anty-Pogoń razem z Flotą.

-
Floruś daj spokój, wyloguj się wkońcu do realnego życia. Jest łykend obostrzenia poluzowane wybierz się na spacer, rower, dotleń mózg. Czy naprawdę nie masz innych zajęć tylko śledzić i rozkminiać każdy wpis na k.net?
-
FlorianT, weź odbij typie. Mieszkam w Szczecinie, ale ze Szczecina nie pochodzę co już wielokrotnie pisałem. Nigdy nie podawałem tu żadnych info za Pogoń, bo nie mam do tego prawa, z racji mieszkania już kilku lat w Szczecinie opisałem dobrze na forum to miasto w niebezpiecznych dzielnicach. Jak coś napisałem o Pogoni to często suche informacje podane na ogólnodostępnych portalach. Zadałem proste pytanie z perspektywy osoby mieszkającej w Szczecinie, ale nie rozneznanej w temacie lokalnych mniejszych miejscowości. Rozumiem jakbym tu strugał jakiegoś kozaka i kumacza.
-
W fc Kotwicy Drzonowo1.9.4.6 pisze: ↑29.03.2020, 11:50Kibicfan1987 pisze: ↑02.03.2020, 20:06No tak jasne jak słońce:) wy raz ganiacie ta Kotwicę raz się z nimi bratacie:D tak jak Karlino :) raz pucuja do Kotwicy gdy potem Wielim uwaza Kotwe za wroga Karlino ucieka do Wielima :D nastepnie Flota zgoda kiedys z Kotwica potem tez ich ganiaja Karlino też zresztą ...I tak to się kręci A potem zdziwienie ze Legia miała was dość
-
To był mecz Karlina.Kibicfan1987 pisze: ↑19.07.2020, 12:42W fc Kotwicy Drzonowo1.9.4.6 pisze: ↑29.03.2020, 11:50Kibicfan1987 pisze: ↑02.03.2020, 20:06
No tak jasne jak słońce:) wy raz ganiacie ta Kotwicę raz się z nimi bratacie:D tak jak Karlino :) raz pucuja do Kotwicy gdy potem Wielim uwaza Kotwe za wroga Karlino ucieka do Wielima :D nastepnie Flota zgoda kiedys z Kotwica potem tez ich ganiaja Karlino też zresztą ...I tak to się kręci A potem zdziwienie ze Legia miała was dość
... Support Your Local Football Team ..
-
Flota Świnoujście będzie jeździła na wyjazdy w 3 lidze?
-
Ja p******* jakie pytanie...
-
-
Samo zadawanie takich pytań dla mnie bez sensu. Będą jeździć to będą nie to nie.
W ostatnich 2 latach zaliczyli 2 wyjazdy, mają problem żeby się zebrać na meczachu siebie, więc fajerwerków bym się nie spodziewał.
Dodatkowo kibice gości chyba nie będę wpuszczani na meczach 3 ligi?
W ostatnich 2 latach zaliczyli 2 wyjazdy, mają problem żeby się zebrać na meczachu siebie, więc fajerwerków bym się nie spodziewał.
Dodatkowo kibice gości chyba nie będę wpuszczani na meczach 3 ligi?
-
Pogoń bardzo aktywna sie zrobila. Patrząc na poprzedni rok i zaczynajacy się obecny to pod kątem aktywności czołówka w Polsce teraz. Widać mega progres w Szczecinie.
-
Zgadzam się. Jeśli chodzi o aktywność są w czołówce na pewno.TadzioNorek pisze: ↑18.01.2021, 11:37Pogoń bardzo aktywna sie zrobila. Patrząc na poprzedni rok i zaczynajacy się obecny to pod kątem aktywności czołówka w Polsce teraz. Widać mega progres w Szczecinie.
-
Kilka nowych grafów od kibiców Pogoni Barlinek!
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]