Puchar Polski -2019/2020 !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Puchar Polski -2019/2020 !
I tak najlepsze pod profilem jakiegoś judka Widzew&Wisła a zanim powstał układ to kilka miechów wcześniej wtsk na Ruchu
-
@jestesmywaszastolica - Widzę, że większość Twoich postów dotyczy Żydów, obrzezania ewentualnie piszesz o jakichś mniejszych miejscowościach. Masz jakiś kompleks, ukryty strach przed tym, że jakiś przodek nie miał napletka (w końcu przed wojną w Warszawie mieszkało najwięcej Żydów w Europie) czy może chcesz się dowartościować, bo tata przyjechał do Warszawy do pracy z jakiejś mniejszej miejscowości więc synalek uważa się już za warszawiaka z dziada pradziada?
-
To z tego co pamiętam, dokładnie tak jak Ty. Dupny warszawiak z Trąbek
W życiu piękne są tylko szpile
-
@Doktor p(r)awica
A może jest tak że wszyscy jak to piszesz coś p******* bo większość nic nie znaczy więc lepiej się podpiąć pod dużego w jakiejś wspólnej sprawie ?
A nie pomyślałeś że to być może Widzew liczy 2+2 =4 a kilka dużych + przydupasy próbują tam zobaczyć 5
A może jest tak że wszyscy jak to piszesz coś p******* bo większość nic nie znaczy więc lepiej się podpiąć pod dużego w jakiejś wspólnej sprawie ?
A nie pomyślałeś że to być może Widzew liczy 2+2 =4 a kilka dużych + przydupasy próbują tam zobaczyć 5
-
Ogonie a może tak z dużej literki ? O swojej pisz z małej.jestesmywaszastolica pisze: ↑01.11.2019, 16:23straszny jest nasz ten lament skoro usłyszano go pod ścianą płaczu...czekam na dalszą wykładnie talmudyczną postów kmiotów z Legii, łksu, slaska, lechii.
ps. faktycznie te kilkaset lat historii polskich miast ma się nijak do wielotysięcznej historii Jerozolimy i okolic także słowo kmiot, czy tam goj są w ustach starotestamentowca jak najbardziej uprawnione
ps2. żeby pomóc wam z ciętą ripostą to śmiało możecie napisać że mam kompleks braku obrzezanego fiuta i dlatego "ujadam"
LEPIEJ BYĆ MARTWYM NIŻ CZERWONYM
-
Ty k**** do papieża napisz list anie tu pisarza swirujesz
-
Hahhahahahaha dobrze że ci daleko bo mega obiektywny jesteś tak jak Ci którzy krytykują oprawę legii nie wpuszczonej na bramkach:)jar2789 pisze: ↑01.11.2019, 13:35Ludzie jakie porównywania. Widzew odjechał Legii lata świetlne! Daleko mi do jednych i drugich.Coctailzone1 pisze: ↑01.11.2019, 11:00Klimat Trybun #28: Widzew Łódź - Legia Warszawa | Kibicowskie kulisy meczu | Piro, uprzejmości
https://www.youtube.com/watch?v=2p8Ph3TiQnQ
Każdy niech sobie oceni. Jak dla mnie temat się wyczerpał.
-
W ramach odwzajemnienia Twojej chwili szczerości, też sobie pozwolę sobie na takową i napiszę, że 7egię (to również tak w ramach rewanżu za Twoje jakieś dziwne słowo "midzewiaków") również uważam za dobrą ekipę, w kwestii Ultras obecnie nawet najlepszą, do której mam ogromną niechęć, ale odwrotnie niż np. do Łks-u jest to taka paradoksalna niechęć, ale z szacunkiem i sądzę, że wielu widzewiaków tak ma.jestesmywaszastolica pisze: ↑01.11.2019, 21:14Faktycznie jeżeli mam pisać o polskiej scenie kibicowskiej to większość moich postów będzie dotyczyła mniejszych miejscowości, zaiste odkrywcze.Pixie pisze: ↑01.11.2019, 19:39@jestesmywaszastolica - Widzę, że większość Twoich postów dotyczy Żydów, obrzezania ewentualnie piszesz o jakichś mniejszych miejscowościach. Masz jakiś kompleks, ukryty strach przed tym, że jakiś przodek nie miał napletka (w końcu przed wojną w Warszawie mieszkało najwięcej Żydów w Europie) czy może chcesz się dowartościować, bo tata przyjechał do Warszawy do pracy z jakiejś mniejszej miejscowości więc synalek uważa się już za warszawiaka z dziada pradziada?
Co do procenta żyda w widzewiaku to posłużę sie cytatem
„ Największy udział ludności żydowskiej według powiatów był w 1939 w Białymstoku (43% ludności), Lublinie (34,7%), Łodzi (33,5%), Radomiu (32,3%), Lwowie (32%), Warszawie (31%), Wilnie (28,2%), Krakowie (25,8%)”
I tak dalej i tak dalej.
Ale jako, że wyszedłeś poza schemat(co znamienne wyznaczający poziom midzewiaków) c****, stolców i torebek to tak po szczerości ci napisze że
- kręcę sobie bekę
- Widzew jest jedną z najlepszych polskich ekip - ale co mnie osobiście żenuje, to to że zamiast udowadniać to „pracą w terenie”, to robi to w jakiś dla mnie krzywy sposób poprzez pokraczna i nieudolna propagandę.
Zamiast pisać jakieś pierdoły o Torwarach i Sochaczewach to skupcie się na tym co faktycznie macie mocne - wiernych i oddanych kibolach, dużej ilości FC, czy tam temu że z osiedlowego klubiku z początku lat 80, dziś jesteście jednym z najbardziej popularnych polskich klubów.
Zaś co do mojego pochodzenia to jak typowo w przypadku koszernych są to ślepaki ;)
Tak więc pomijając już ten grzecznościowy wstęp to napiszę, wiem, że propaganda opiera się na wyciąganiu pasujących nam faktów, więc pozwolisz, że przytoczę inne dane: "W 1938 r. było w Warszawie 368 394 Żydów, co stanowiło niemal 30% ludności miasta" oraz, że "więcej Żydów mieszkało tylko w Nowym Jorku". Tak więc śmieszy mnie, że ekipa która uważa się za dumę miasta w historii którego tak ważną rolę odgrywali żydzi teraz połowę meczu spędza na śpiewaniu o żydach w kierunku innego klubu, gdzie jak sądzę każdy myślący człowiek zdaje sobie sprawę, że wśród obecnych kibiców Widzewa, Łks-u, Legii czy Stomilu Olsztyn procent żydów jest taki sam.
To, że większość Twoich postów będzie dotyczyła kibiców z mniejszych miejscowości to się domyślam (chociaż z drugiej strony, dlaczego nie wszystkie posty, przecież Polonii nie ma w Warszawie więc po co miałbyś o nich pisać?), ale jest różnica w pisaniu o takich miejscowościach z szacunkiem, a pisaniem o jakichś Parzymięchach i dniach ziemniaka, szczególnie jeśli chodzi o ekipę, która ma wiele fan-clubów mających swą siedzibę w miastach które trudno nazwać metropoliami, jak np. Kwidzyn którego flagę tak dumnie wywiesiliście na meczu z nami.
Tak więc zamiast pisać głupoty też niech Legia skupi się na swoich mocnych stronach i swoich kłopotach, choćby na tym, że jak to wygląda, że najbardziej utytułowany polski klub w ostatnich latach, z miasta większego niż Łódź, ze sporą liczbą fan-clubów, posiadający większy stadion, a ma frekwencję porównywalną z klubem z 3 poziomu rozgrywek, który u siebie w mieście ma mocnego rywala.
-
Kibice Legii wyzywający komuś od wieśniaków to szczyt hipokryzji
pozdro dla wielkich legijnych "metropolii" jak Chełmża, Ostrów Mazowiecki albo inny Sokołów Podlaski
legioniści stamtąd to tacy światowcy, że Nowy Jork by się nie powstydził
pozdro dla wielkich legijnych "metropolii" jak Chełmża, Ostrów Mazowiecki albo inny Sokołów Podlaski
legioniści stamtąd to tacy światowcy, że Nowy Jork by się nie powstydził
-
Atak Olimpii na Stomil i Raków
https://www.youtube.com/watch?v=P_hqoLnHY3w
https://www.youtube.com/watch?v=P_hqoLnHY3w
-
Za to Widzewiacy z koluszek końskiego czy innych wypizdówek to elita społeczeństwa, gdybyscie wiecej energii wlozyli w pilnowanie barw po pucharze polski a nie walke w internecie to moze byscie ich tyle nie stracili:)) wiesniaki:))
j**** urkaine
-
Ja p******* jak dobrze że ten POTĘŻNY Widzew odpadł, jeden mecz i pięć stron pierdolenia jakiś anonimowych szczurków o Widzewie....co by było gdyby doszli do finału - pewnie setki stron o wspaniałym Widzewie :) gdzie dzisiaj byłby Widzew jakby nie jego armia trolli. Dziwie się że kumaci w ekipie nie starają się wprowadzić jakieś reguły u siebie żeby przestać się ośmieszać w internecie

-
@RaRyTAs z Tobą nie gadam, więc się nie wpierdalaj...
@PanTuNieStał w sumie to nie chce mi się tego kontunować, bo nie mam ochoty na pisanie, a Ty nie masz ochoty zrozumieć o co mi chodzi, sytuacja podobna jak z tymi tabunami ukrów co to w prywatnej rozmowie nie interesują się polityką i się nie znają, a potem na fb fotki z czerwono-czarną szmatą..
@johny walkeR słabo śledzisz moje życie, nie masz ciekawszych zajęć?no, ale jak Ci się nudzi to trwaj w tym nadal;)
@PanTuNieStał w sumie to nie chce mi się tego kontunować, bo nie mam ochoty na pisanie, a Ty nie masz ochoty zrozumieć o co mi chodzi, sytuacja podobna jak z tymi tabunami ukrów co to w prywatnej rozmowie nie interesują się polityką i się nie znają, a potem na fb fotki z czerwono-czarną szmatą..
@johny walkeR słabo śledzisz moje życie, nie masz ciekawszych zajęć?no, ale jak Ci się nudzi to trwaj w tym nadal;)
HUTNIK&MAZOVIA
-
Tylko że to pierdolenie wynika głównie z wpisów zakompleksionych napletków takich jak ty !!UrzadSkarbowy pisze: ↑02.11.2019, 07:50Ja p******* jak dobrze że ten POTĘŻNY Widzew odpadł, jeden mecz i pięć stron pierdolenia jakiś anonimowych szczurków o Widzewie....co by było gdyby doszli do finału - pewnie setki stron o wspaniałym Widzewie :) gdzie dzisiaj byłby Widzew jakby nie jego armia trolli. Dziwie się że kumaci w ekipie nie starają się wprowadzić jakieś reguły u siebie żeby przestać się ośmieszać w internecie
A z tymi kumatymi to już dojebales jakbyś był niewiadomo kim , może jeszcze wyjaśnienia będę ci wysyłać pajacu
-
UrządSkarbowy już byłeś parę razy pytany komu kibicujesz i do tej pory nie odpowiedziałeś więc nie wpierdalaj się anonimie c*** wie skąd.
j**** 60tki
-
Nie wiem jaki macie problem z ludźmi z wiosek czy małych miasteczek? Jak się trafi na takiej wiosce ktoś trenujący i chętny latać albo działający w dziedzinie ultras lub zwykły stały wyjazdowicz, to nie jedna ekipa by brała takich ludzi z pocałowaniem ręki. W dzisiejszych czasach coraz ciężej o nowe pokolenia fanatyków, nie mówiąc już o chuliganach. Każda ekipa czy to Łks czy to Zawisza czy Legia ma praktyczniej jakiś fan club który jest wioską lub małym miasteczkiem, bo są tam ludzie aktywni i chętni do działania. i dalej szukają i próbują przejąć takie miejscowości, bo zwłaszcza w derbowej rywalizacji jest walka o każdego fanatyka. A wy tu pierdolicie ciągle o wieśniakach, bo to bo tamto a połowa z was jest miasteczek mniejszych niż Łódź , która jest podzielona na pół. Ba nawet niektórzy są z mniejszych miasteczek niż nie jeden nasz fan club :) Dlatego ja wolę stać w jednym szeregu z setką takich osób z wiosek i miasteczek, których jestem pewien niż z tysiącem wielkomiejskich co to stadion swój widzieli od święta. Fan Cluby dumą Widzewa, a wy wielkomiejscy z wypizdówków różnych szczekajcie sobie dalej.
-
Ty baranie wciąż nie rozumiesz różnicy między WIEŚNIAKIEM a CZŁOWIEKIEM ZE WSI. Odpal sobie filmik jak pod zegarem banda najebusów ze słomą w butach próbuje kręcić doping, to może zrozumiesz różnicę. Wieś tańczy i śpiewa.Pique pisze: ↑02.11.2019, 11:12Nie wiem jaki macie problem z ludźmi z wiosek czy małych miasteczek? Jak się trafi na takiej wiosce ktoś trenujący i chętny latać albo działający w dziedzinie ultras lub zwykły stały wyjazdowicz, to nie jedna ekipa by brała takich ludzi z pocałowaniem ręki. W dzisiejszych czasach coraz ciężej o nowe pokolenia fanatyków, nie mówiąc już o chuliganach. Każda ekipa czy to Łks czy to Zawisza czy Legia ma praktyczniej jakiś fan club który jest wioską lub małym miasteczkiem, bo są tam ludzie aktywni i chętni do działania. i dalej szukają i próbują przejąć takie miejscowości, bo zwłaszcza w derbowej rywalizacji jest walka o każdego fanatyka. A wy tu pierdolicie ciągle o wieśniakach, bo to bo tamto a połowa z was jest miasteczek mniejszych niż Łódź , która jest podzielona na pół. Ba nawet niektórzy są z mniejszych miasteczek niż nie jeden nasz fan club :) Dlatego ja wolę stać w jednym szeregu z setką takich osób z wiosek i miasteczek, których jestem pewien niż z tysiącem wielkomiejskich co to stadion swój widzieli od święta. Fan Cluby dumą Widzewa, a wy wielkomiejscy z wypizdówków różnych szczekajcie sobie dalej.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Więc wyjaśnij "gamoniowi" co znaczą te wasze przydomki skoro nie należy ich brać dosłownie, jak należy je rozumieć?MW10 pisze: ↑01.11.2019, 18:36No proszę kolejny gamoń który nie potrafi odróżnić przydomku od faktów. Czyli w dużym skrócie wasz przydomek Armia Czerwona oznacza że jesteście żołnierzami ZSRR, tak? :)
-
Pusty łbie podaj nam tę swoją definicję.Ty baranie wciąż nie rozumiesz różnicy między WIEŚNIAKIEM a CZŁOWIEKIEM ZE WSI. Odpal sobie filmik jak pod zegarem banda najebusów ze słomą w butach próbuje kręcić doping, to może zrozumiesz różnicę. Wieś tańczy i śpiewa.
https://www.youtube.com/watch?v=4Bvhyq1kLRM
Tu kwiat rodowitego towarzystwa w akcji na 100 lecie klubu.
https://www.youtube.com/watch?v=U2wch0bFh1g
No kwintesencja
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Nic nie śledzę, pamięć mam dobra. Siedze tutaj kilka dobrych lat i pamiętam Twoje opowiesci spod wiejskiego monopolu.HC pisze: ↑02.11.2019, 07:58@RaRyTAs z Tobą nie gadam, więc się nie wpierdalaj...
W życiu piękne są tylko szpile
-
Filmiki znane ale nigdy nie przestają bawić :)))PanTuNieStał pisze: ↑02.11.2019, 13:56Pusty łbie podaj nam tę swoją definicję.Ty baranie wciąż nie rozumiesz różnicy między WIEŚNIAKIEM a CZŁOWIEKIEM ZE WSI. Odpal sobie filmik jak pod zegarem banda najebusów ze słomą w butach próbuje kręcić doping, to może zrozumiesz różnicę. Wieś tańczy i śpiewa.
https://www.youtube.com/watch?v=4Bvhyq1kLRM
Tu kwiat rodowitego towarzystwa w akcji na 100 lecie klubu.
https://www.youtube.com/watch?v=U2wch0bFh1g
No kwintesencja
-
Stomil Olsztyn - Wisła Płock
Na czwartkowym meczu z naszymi braćmi z Olsztyna stawiło się 230 Nafciarzy. Płoccy i olsztyńscy ultrasi przygotowali na ten dzień oprawę zgodową - sektorówkę zaprezentowaną z dużą ilością piro. Odpadamy z pucharu po karnych i teraz będziemy trzymać kciuki za Stomil. Dziękujemy naszym braciom ze Stomilu za gościnę przed i po meczu.
Na czwartkowym meczu z naszymi braćmi z Olsztyna stawiło się 230 Nafciarzy. Płoccy i olsztyńscy ultrasi przygotowali na ten dzień oprawę zgodową - sektorówkę zaprezentowaną z dużą ilością piro. Odpadamy z pucharu po karnych i teraz będziemy trzymać kciuki za Stomil. Dziękujemy naszym braciom ze Stomilu za gościnę przed i po meczu.
https://imprezymasowe.eu - blog o prawnych aspektach imprez masowych
-
Może Słownik Języka Polskiego troszkę przybliży ci definicję, choć patrząc na poziom twojego intelektu, śmiem wątpić. Czytaj:D2item pisze: ↑02.11.2019, 13:06Więc wyjaśnij "gamoniowi" co znaczą te wasze przydomki skoro nie należy ich brać dosłownie, jak należy je rozumieć?
Przydomek - dodatkowa nazwa jakiejś osoby, zwykle związana z jej cechami; przezwisko, pseudo, ksywa;
Teraz rozumiesz? Czy wciąż myślisz że pod zegarem stoją żołnierze ZSRR od flagi armii czerwonej i gladiatorzy prosto ze starożytnego Rzymu wymalowani na czerwono od flagi red gladiators?
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
E teraz to inna gadka, dziękuje pani psorze, po tylu latach dowiedziałem się kim jestem. Pisz więcej , taki z ciebie słodki głuptasek.Może Słownik Języka Polskiego troszkę przybliży ci definicję, choć patrząc na poziom twojego intelektu, śmiem wątpić. Czytaj:
Przydomek - dodatkowa nazwa jakiejś osoby, zwykle związana z jej cechami; przezwisko, pseudo, ksywa;
Teraz rozumiesz? Czy wciąż myślisz że pod zegarem stoją żołnierze ZSRR od flagi armii czerwonej i gladiatorzy prosto ze starożytnego Rzymu wymalowani na czerwono od flagi red gladiators?
P.S Ja myślę że na galerii stoją sami potomkowie żydowskich rabinów z dziada pradziada, a nie obrońcy Europy.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Tak czytam te wywody niektorych i po prostu ręce opadają, zero obiektywizmu tylko jazda po Widzewie bo przecież to jest teraz chyba po prostu modne.
Ja rozumiem ta nienawiść bo dużo w ostatnich latach się pozmieniało i wielu wrogów nam przybyło.
Ale ludzie patrzmy obiektywnie, Widzew zawsze wzbudzał w przeciwnikach większe emocje niż sporo innych klubów grających w ekstraklasie i nie chodzi mi żeby znowu wam pokazywać jaki to super wielki i niesamowity jest Widzew po prostu rozmawiam z różnymi kibicami z całej Polski i takie są opinie ludzi którzy nie napinają się na necie tylko od lat chodzą na stadiony i jeżdżą na wyjazdy.
Szczyt to legioniści wyzywający nas od wieśniaków... Każdy widzi że dobra frekwencję mają kluby które tych FC mają dużo i to w dużym procencie te FC nabijają te liczby.
Życzę sobie żeby na większości stadionów w Polsce frekwencja była jak u nas, żeby ludzie przychodzili na stadiony i robili atmosferę, bo kto był w środę na meczu w Łodzi ten potwierdzi że to było to co lubią kibice, pełne trybuny, pełna klatka gości, oprawy z piro, dobry doping, dużo innych smaczków, dużo bramek i nerwow, zresztą mówią o tym różni postronni ludzie czy dziennikarze.
Pozdro dla normalnych
Ja rozumiem ta nienawiść bo dużo w ostatnich latach się pozmieniało i wielu wrogów nam przybyło.
Ale ludzie patrzmy obiektywnie, Widzew zawsze wzbudzał w przeciwnikach większe emocje niż sporo innych klubów grających w ekstraklasie i nie chodzi mi żeby znowu wam pokazywać jaki to super wielki i niesamowity jest Widzew po prostu rozmawiam z różnymi kibicami z całej Polski i takie są opinie ludzi którzy nie napinają się na necie tylko od lat chodzą na stadiony i jeżdżą na wyjazdy.
Szczyt to legioniści wyzywający nas od wieśniaków... Każdy widzi że dobra frekwencję mają kluby które tych FC mają dużo i to w dużym procencie te FC nabijają te liczby.
Życzę sobie żeby na większości stadionów w Polsce frekwencja była jak u nas, żeby ludzie przychodzili na stadiony i robili atmosferę, bo kto był w środę na meczu w Łodzi ten potwierdzi że to było to co lubią kibice, pełne trybuny, pełna klatka gości, oprawy z piro, dobry doping, dużo innych smaczków, dużo bramek i nerwow, zresztą mówią o tym różni postronni ludzie czy dziennikarze.
Pozdro dla normalnych
-
Dlatego piszę trzeci raz. Dajmy ratlerkom poujadać, nic innego nie są w stanie zrobić:)
Zobaczcie, kmioty z Legii się czepiały poziomu na forum Widzewa, po czym po dwoch dniach w swojej oficjalnej relacji z trybun na Legionisci.com wysmazyli opis, jak przyglupy ze szkoly specjalnej:)
Dlatego, robic swoje, a cymbaly niech hejtuja:)
Zobaczcie, kmioty z Legii się czepiały poziomu na forum Widzewa, po czym po dwoch dniach w swojej oficjalnej relacji z trybun na Legionisci.com wysmazyli opis, jak przyglupy ze szkoly specjalnej:)
Dlatego, robic swoje, a cymbaly niech hejtuja:)
-
Uderz stół...
Napisałem o przygłupach, widać Cię to dotknęło. I dobrze.
Wez burku, idz do remizy, czy gdzie tam macie rozrywki wieczorne w tych waszych Kobyłkach, Zabkach czy innych Zielonkach.
Napisałem o przygłupach, widać Cię to dotknęło. I dobrze.
Wez burku, idz do remizy, czy gdzie tam macie rozrywki wieczorne w tych waszych Kobyłkach, Zabkach czy innych Zielonkach.
-
ile klubów na ten biedny Widzew się w Macedonii ustawiło ? zgadne na pewno ponad 10...gdzie te te wielkie kluby z wielkich miast ?1
czy juz nie maja własnego zdania i muszą sie potporzadkowac ")))) jebane pedały !!!
czy juz nie maja własnego zdania i muszą sie potporzadkowac ")))) jebane pedały !!!
-
@sztywniutko_mordix
Ale ty jesteś jednak zjeb :) policz posty i zastanów się jeszcze raz a tak btw dzieciaku jak byłem na pierwszych derbach na ŁKS to twoi rodzice się pewnie jeszcze nawet nie znali ale rozumiem że wszystko lekcje zostawiłeś na niedzielę więc dziś jeszcze popiszesz
Ale ty jesteś jednak zjeb :) policz posty i zastanów się jeszcze raz a tak btw dzieciaku jak byłem na pierwszych derbach na ŁKS to twoi rodzice się pewnie jeszcze nawet nie znali ale rozumiem że wszystko lekcje zostawiłeś na niedzielę więc dziś jeszcze popiszesz
-
O kurwunia, coraz lepsze przygłupy:)
98:):)
A to ciekawe:)
Ja slyszalem, ze DHW 2008:):)
98:):)
A to ciekawe:)
Ja slyszalem, ze DHW 2008:):)
-
Slynna strona X-MANA:):)
Co nam następnego podlinkujesz? Coś Andersena? Może Astrid Lindgren? Moze w "Dzieciach z Bullerbyn" cos było o DHW?
:):)
Co nam następnego podlinkujesz? Coś Andersena? Może Astrid Lindgren? Moze w "Dzieciach z Bullerbyn" cos było o DHW?
:):)
-
Strona xmana dobre s-f
całkiem o tym zapomniałem
-
Wszystko co wypunktowales, poza spiewami o spalonej fladze, jest nieprawdą, tylko wytworem Waszej wyobrazni.
Więc, wez juz pajacu nie kompromituj się więcej i W********** do tematu warszawskiego lub na legiinisci.com. tam podobne do Ciebie przyglupy Ci przyklasną.
Więc, wez juz pajacu nie kompromituj się więcej i W********** do tematu warszawskiego lub na legiinisci.com. tam podobne do Ciebie przyglupy Ci przyklasną.
-
Wiem że zabrzmi to złośliwie, ale aż strach pomysleć co by sie zadziało jak by Widzew awansował. Forum rozjebane chyba..
-
-
Co do flagi, to prawdę zna tylko jedna strona, co się z nią naprawdę stało. Czy ją przysmażyło czy nie. Powiedz mi tylko, czy nie wydaje ci się dziwne, że po spięciu z ochroną flaga już nie wraca na płot (a do końca spotkania dobre pół godziny)? Inne wiszą do końca, jak wisiały. Zwłaszcza, że Widzew kilka razy ryknął o spalonej fladze. No przecież nie można sobie wyobrazić lepszej sytuacji, jak po wszystkim ją wyciągnąć i rozwiesić. Pstryczek w nos by był konkretny.sztywniutko_mordix pisze: ↑02.11.2019, 23:35O czym teraz będziecie kłamać?
- Już nas zlaliście na trasie (video jednak pokazało co innego)
- Że spaliliśmy swoją flagę o czym śpiewała wasza trybuna (fakty były inne)...
-
No debile:):):)
To ciekawe, ze ja nie będąc nigdy w grupie h, pamiętam wyjazd do Wroclawia w 1996 r., gdzie juz na zaczepki Slaska, pewna grupa rzucila sie do siatki z okrzykiem Destroyers:))
Ale co ja tam wiem:) przeciez ja znam to tylko od srodka jako kibic Widzewa jezdzacy od 1992 r. Wiecej na pewno wiedza 20 latki z Legii czy Łksu:):):)
-
Dokladnie, o tym samym myslę. WIDZEW odpadl w środę, a pól kibicowskiej Polski jeszcze w niedzielę ma ból d***.
To jest jakis fenomen, widac to tez np na fb. Jakikolwiek post o Wudzewie i 8 razy wiecej komentarzy niz o innym klubie. Zlatuja sie do klawiatur wszyscy ci ktorych Wudzew uszczypnal i odreagowuja;)
-
j**** ten osrany Widzew już k**** się podpierdolilyscie i zasmiecacie swoimi wypocinami otej kurwe każda stronę zygac można tą ku*** i tymi bzdurami o tej kkurwie
-