Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
Chlopie skąd Ty to wziąłeś, że chłopcy ktorzy od was odeszli zapamietaj to nie zostali pognani tylko od was odbili , są z nami skąd Ty to masz to ja nie wiem może ktoś ma prywatne kontakty i to tyle. A , że Chrobry został pogoniony z kadry to dla mnie ma plus , bo sam widzisz co się na kadrze zaczyna dziać jeden wielki piknik . Jeszcze ktoś zostanie pognany to może powoli będzie wracać normalność , bo teraz to jeszcze spodni na kant trąbek i koszul brakuje . Ale Tobie to pewnie pasuje jechać na piknik Kadrę i wrocić albo w pół Polski poznać jedną ekipę to jest to widzę, że jesteś podniecony.Ale co się dziwic , przecież to jest wasz styl.
-
janjan1312
Dla Ciebie plus bo nigdy na kadrze nie byłeś.Za daleko przecież to nie wyjazdy są solą kibicowania,masz razem z kolegami lepsze rzeczy do robienia tylko napinka w necie się liczy
to skoro taki piknik i padlina na kadrze to po co Widzew na nia chcial jezdzic i teraz Chrobry.widze ze wy kazda sytuacje potraficie orbici o 180 stopni.pognani z kadry to nic sie nie stalo nawet dobrze bo nic sie ciekawego nie dzieje i sam piknik.nie wpierdalam sie w Wasze rozkminki ale takie tlumaczenia sa zalosne.
-
Hary z Tybetu
Piknik i padlina a przed Marsylią byli na każdym meczu z flagą Toruń na narodowym, na którym się kompletnie nic nie działo.
W wywiadzie przedstawią to jako swoje zwycięstwo :)
W wywiadzie przedstawią to jako swoje zwycięstwo :)
-
janjan1312
Nikt nie pisze o meczach kadry U siebie,tylko na wyjazdach,ale Ty nie jeździsz,więc c*** wiesz jak w każdym temacie,bo wasze i całej waszej koalicji stanowisko ws kadry jest inne.Piszesz o meczu ze Szokcja u Nas który bylo 18 lat temu czy nawet więcej,to wtedy też zostaliście szybko zrobieni,ale w tym nie brales udziału ani Ty,ani bramkarze bo wtedy to mogli mieć 12-14 lat poza dwoma,trzema przypadkami.Wyłącz internet,zajmij sie swoją ekipa i przede wszystkim rusz dupe na mecze!
Borys nie jesteś w żadnej ekipie a zabierasz głos za nich. Coś uslyszysz, coś napiszesz i masz być wiarygodny ?
Nie odzywaj się jak poważne osoby rozmawiają
Polska -Szkocja w Bydgoszczy. Byłem i widziałem. Ile Zawiszy pognało Was? 15-20 osób? Dodam, że komicznie to wyglądało bo na hasło WKS i króciutkim starciu palicie wroty razem z Zagłębiem Lubin i Ruchem (jednostki). Lubin myślał, że to Śląsk.
Nie jestem tu stroną ale praktycznie wychowałem się w Fordonie i siłą rzeczy znajomości zostały do dziś. Z tamtej ekipy dziś 40-50 latków nikt nie odbił. Po prostu nie pisz nic jak nie masz o czymś wiedzy. Prosta zasada.
Nie odzywaj się jak poważne osoby rozmawiają
Polska -Szkocja w Bydgoszczy. Byłem i widziałem. Ile Zawiszy pognało Was? 15-20 osób? Dodam, że komicznie to wyglądało bo na hasło WKS i króciutkim starciu palicie wroty razem z Zagłębiem Lubin i Ruchem (jednostki). Lubin myślał, że to Śląsk.
Nie jestem tu stroną ale praktycznie wychowałem się w Fordonie i siłą rzeczy znajomości zostały do dziś. Z tamtej ekipy dziś 40-50 latków nikt nie odbił. Po prostu nie pisz nic jak nie masz o czymś wiedzy. Prosta zasada.
-
janjan1312
Sam pozdrów tych chłopaków,przecież to teraz Wasi koledzy!i szefa pozdrów też ;)
-
janjan1312
Jesteś wszystkiego pewien,czyli według Ciebie My nie dojechaliśmy na miejsce,a Wy Tak? :),piszesz za siebie?napisałeś że pogodziliscie(!)się z tym co jest na kadrze,chociaż Twoi koledzy i zgodowicze twierdza inaczej.Jak możesz twierdzić jak jest na wyjazdach kadry,skoro nigdy NIE byłeś?To jakieś jaja!Tak samo jak wiesz co sie u Nas dzieje,skoro info masz od tych co Nam źle życzą,Serio nie pisz już,tylko zajmij się tym co mimo animozji wszyscy kochamy...WYJAZDY!
Nie jestem z Zawiszy, gdyby się zagłębić, inny wrogi obóz. Udowodniłem Ci bajdurzenie bo ludzie z okresu Polska - Szkocja nie odbili! Dalej możesz ich zobaczyć na zdjęciach domowych czy wyjazdowych na ich stronie.
Z resztą Twojego tłumaczenia nie polemizuję bo ktoś inny Ciebie celnie punktuje.
Jeszcze pytanie do bydgoszczan czy polonista Staszic to ta sama osoba co w dawnych czasach posprzedawał hurtowo adresy swoich kolegów przy "J" na pamietniej solówce ? Jak nie to nie ma tematu jak tak to dramat okrutny chociażby na fakt obecności "J" przy tym.
Z resztą Twojego tłumaczenia nie polemizuję bo ktoś inny Ciebie celnie punktuje.
Jeszcze pytanie do bydgoszczan czy polonista Staszic to ta sama osoba co w dawnych czasach posprzedawał hurtowo adresy swoich kolegów przy "J" na pamietniej solówce ? Jak nie to nie ma tematu jak tak to dramat okrutny chociażby na fakt obecności "J" przy tym.
Tak staszic to ta sama osoba. A teraz posprzedawal chłopaków na wyspach.
Borys pajacu A ty na mecz elany nie jechałeś?
-
janjan1312
Borys nie jest w ekipie swojego klubu,a wie co się u Nas dzieje :) Na wyjazdy nie jezdzi bo maja ciekawsze rzeczy do robienia.Jesteś nie do pobicia :)Przez 10 lat tylko to zapamietales,że ktoś od Nas odbił?Wiesz kto odbił?Skąd przecież ich nie znasz :)Zobacz sobie historię starć Twojej ekipy z Naszą w tym czasie o którym mówiłeś czyli od 2009r Wszystko ciężkie plecy łącznie z ucieczką z młyna przez większość osób w 2010 i po tej akcji przyznanie się przez zatrzymanych od Was do winy!Słuchaj Ty masz wiadomości chyba z kosmosu :)Nawet teraz mimo odbicia pewnych osób nadal jesteśmy poza waszym zasięgiem! Nasza ekipa się nie rozbierala tak jak napisałeś,nie wiem czy to literówka czy celowo,i się o Nas nie martw,za to o Was zacznij bo zeby spłacić dług szefa wobec zgody będziecie się rozbierać na 10 hahaha
Borys ja właśnie wróciłem z meczu Zawiszy A Ty? Gdzie jesteś gdzie? Bo na meczu elany wątpię że byłeś
-
[W]19[K]46[S]
Więcej więcej :) ciekawie się czyta 
Borys A jak tam wyjazd sezonu byłeś w Katowicach? W weekend graliscie z Stalówka i jednym słowem się nie popisaliscie kibicowsko też. Skoro masz tyle do powiedzenia o naszej ekipie to ja Ci coś powiem. Wasza ekipa to zbieranina interesów i znajomości. Widać to dobitnie na meczach u siebie i wyjazdach. Powiedz kiedy wy sami na nas staneliscie? Bo my w ostatnim czasie chociaż próbowaliśmy (Łęczna Polkowice ) tylko pewni panowie na trochę plany pokrzyzowali. Jak was hapniemy to zobaczymy jakich macie chuliganów A uwierz mi że ciśnienie na was jest mocne bardzo mocne.
Ty do mnie bijesz? To przyjdź na salke to Ci pokaże czym kaczuszka wodę pije. Jak jesteś z Zawiszy to się dowiesz bez problemu gdzie możesz mnie spotkać zapraszam
Pytanie do Elany:
jak to jest, że wspieracie w Toruniu w 'klatce' hokejową Unię Oświęcim, która na meczu śpiewa 'j**** Toruń'? Krzyczeliście razem z nimi, czy akurat byliście po piwo w barze?
jak to jest, że wspieracie w Toruniu w 'klatce' hokejową Unię Oświęcim, która na meczu śpiewa 'j**** Toruń'? Krzyczeliście razem z nimi, czy akurat byliście po piwo w barze?
Dzisiaj jest bardzo ważny dzień,
dzień zemsty za bezsensowne życie.
Dzisiaj to my bawimy się,
a jutro znów będziemy niczym.
GRAMY W FINALE!
dzień zemsty za bezsensowne życie.
Dzisiaj to my bawimy się,
a jutro znów będziemy niczym.
GRAMY W FINALE!
Glucie jak macie takie wysokie ciśnienie to uważajcie żebyście na zawał nie wykorkowali . Telefony macie jak coś , ale tu już z was ciśnienie uleciało.
-
janjan1312
Do Ciebie nie ma nr nikt z Zawiszy ani z Elany.
Ciebie i tak nikt na poważnie nie traktuję więc sie nie zgrywaj już :).Borys pisze: 24.10.2019, 16:09 Glucie jak macie takie wysokie ciśnienie to uważajcie żebyście na zawał nie wykorkowali . Telefony macie jak coś , ale tu już z was ciśnienie uleciało.
j**** urkaine
może ktoś opisać Inowrocław ,Kto przeważa, neutral czy kosa między WKS a Lechem?
Głęboki upadek prowadzi do wielkiego szczęścia
Elana miała nas pod nosem ale chyba mają ważniejsze sprawy na głowie:) celebrytki
j**** urkaine
Dokładnie tym bardziej że FC Gniewkowo to ich najsilniejszy FC - moim zdaniem to duży LIŚĆ w twarz dla FCG. Ciekaw jestem czemu taka decyzja. Mam nadzieje że nie napiszą, że powód nieobecności to duża ilość Policji itp.Kkrawczyk pisze: 26.10.2019, 17:42 Elana miała nas pod nosem ale chyba mają ważniejsze sprawy na głowie:) celebrytki
-
ziwpjb1234
Mecz pokazał że młoda E może jedynie w internecie się ponapinac, a jak wjeżdżamy do ich najlepszego fc to odstepuja swój cały stadion i skitrani siedzą w krzakach, najlepsze ze zabronili swojemu FC wybrać się na ten mecz bo wiedzieli że skończy się ich ucieczka=) PS. Może jeszcze nie wyszli z lasu w którym robili sobie groźna fotkę??? =) =)
No i w Rzeszowie nie byli ani bodajże w Boguchwale chyba że Roch wspierali w 1500 chlopa? A czekaj oni dzwonili po Polsce i mają spisane kto odmówił także cicho cykory bo udostępnią notatki
-
bez-napinki
Na szczęście szwadron internet fc amica ma się dobrze, bo główną siła jest ta parówa florian!! :)
-
janjan1312
Tsa nie wypowiadaj się jak nie wiesz ok?I Gniewkowo z Was się śmieje że Elana bez zgód nie istnieje!
Wypowiadam się bo od tego jest forum.Macie do siebie niedaleko więc się w końcu spotkajcie gdzieś indziej jak internet i wyjaśnijcie temat a nie tylko przechwałki na k.net
-
janjan1312
Jasne że od tego jest forum,tylko czy warto zabierać głos gdy jest się nie w temacie???My jak najbardziej chcemy tego spotkania tylko ciężko coś wykręcić gdy przeciwna ekipa nie jeździ na wyjazdy,albo odpuszcza Tak jak wczoraj co według ich fc z Gniewkowa oznacza że ME ma kupę!Podkreślam to nie jest żadna napinka z mojej strony tylko przytoczenie słów chłopaków z EfcG którzy byli na spotkaniu w Trn i tam dobrze wiedza jakie mamy ciśnienie na nich za wszystkie kłamstwa wypowiedziane odnośnie naszej niedoszlej walki itp.Ich obcinka dobrze widziała jaki skład od Nas był...
-
tak tylko pytam
Polonia Bydgoszcz obecna z ŁKS-em Łomża w Augustowie.
-
janjan1312
W jakiej liczbie byli/byliście wczoraj w Jablonowie,i np na dwóch poprzednich wyjazdach Ostaszewo i Świecie?
Nie pojechali bo policji nie chcialo sie obstawy na 10 osób robić haha:)janjan1312 pisze: 27.10.2019, 18:09 W jakiej liczbie byli/byliście wczoraj w Jablonowie,i np na dwóch poprzednich wyjazdach Ostaszewo i Świecie?
j**** urkaine
-
gandziorbdg
No to siemien i spolka pocisneli!i jeszcze gkm wzieli na Lomze haha.maja kolejnych lizodupow do jezdzenia na ich mecze a u siebie na meczach same 0 albo pozamykane stadiony.lada chwila ta marna grupka pydkow co zostala w Bydzi bedzie jezdzic na Rakow ze stomilem a przeciez jeszcze chwile temu bujali sie z Wlokniarzem.
-
ziwpjb1234
Jeżeli ktoś z Łomży chce papiery na Polonię to zapraszam, zapewniam że w grupie 20 osob napewno gosciliscie jakiegoś konfidenta =)A jak dobrze wiemy z kim się zadajesz takim się stajesz =)
-
janjan1312
Warto dodać ze o papierach od dawna a być może nawet przed Nami,wiedzą osoby decyzyjne tego klubu,jednak nic z tym nie zrobili
Rafał rajca lizE jajca !!
Powiem Ci tak, po pierwsze to nie było w naszym mieście, po drugie sam wiesz ile było psów , przecież wtedy co ME na was czekała przed waszym przyjazdem do Torunia to oni wam przeszkadzali z przyjazdem , to i pewnie tak by było tym razem, to była wasza oficjalna wymówka. Po trzecie skoro ty tak pytasz to ja zapytam gdzie byliscie jak ME była bez obstawy w WASZYM MIESCIE na meczu Chemik-KKS ? Wy nie musieliscie nigdzie jechac byli u Was , skoro już tak pytasz to odpowiedziałem Ci.
-
janjan1312
Byliśmy w domach,bo trochę prędzej gdy się zebraliśmy na Chemik-Elana finał okręgowego PP to przyjechaliscie w 20-30 osób ekipy podobnej co byla na waszym wyjeździe do Garbarni i tyle.Przed naszym wjazdem to Trn ME nie czekała sama tylko z koalicją i to nie nam psy wyjechały tylko koalicji!My chcieliśmy czas by poczekać do końca meczu I się przesiąść w auta na co przystaliscie,w międzyczasie pisząc w necie ze Wam odmowilismy!Jak jezdziliscie po niższych ligach czy to Świecie czy nawet do Bdg na pyde to zawsze jakis kontakt miedzy ekipami był...My jeździmy przez Wasze rejony lub do waszych fc(Kowalewo,Ostaszewo)niejednokrotnie bez psów co w tych czasach jest trudne i ani razu Was nie było.Teraz Gniewkowo pokazało dlaczego.Prawda jest taka ze gdyby Wasze zgody powiedziały że Wam pomogą tego dnia byście się pojawili i to jest oczywiste!Tak został tylko komunikat ze z powodu kupy tzn.powodów prywatnych zostajecie pochowani w norach.Przyszedł tylko Rafalek z psami pogadać i pozartowac,później poszedł męczyć swojego czworonoga,chory zboczeniec!
Piszesz wcześniej że przyjechaliście wszyscy razem autokarami i furami zapewne ze stadem psów więc o co te spiny czy ktoś się pojawił czy nie? Myślicie że by do czegoś doszło? Litości
-
janjan1312
W trakcie meczu wiadomo ze nie,ale po jak najbardziej.To nie psy byly przeszkodą największą dla Elany tego dnia.Gdyby było wsparcie telefony napinkowe byłyby od rana