Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Ruda była dawno, "Legenda bez końca" jak w piłce żyje przeszłością. Teraz Koalicja wiedzie prym, z Gieksa na czele.
-
mmm111 pisze: ↑20.10.2019, 18:36Przecież od dawna wiadomo, ze katowice to internetowe modelki. Ile oni jebneli juz tych zdjec czy to z dzielnic, ustawek, salek treningowych od c**** i jeszcze troche. Ekipa, ktora cale zycie leci na farmazonie, a to na Rudzie przed nimi ktos uciekal, wyszedl filmik i to oni palili wrotki, pozniej pod spodkiem, ze Ruch przed nimi ucieka wrzucali na swoje fanpage, pozniej sie okazalo ze nie przed nimi a przed policja ktora palowala i gazowala. Teraz tez wrzucanie, ze Ruch przed nimi uciekl, a troche pobiegali na trawie i pokrzyczeli i tyle. Z banik tez robia c*** wie kogo, komedia.
Kolejny pedał urodziłes sie dopiero i tylko zdjecia GieKSy widzisz jak chcesz to wkleje zaraz z 80 z Ruchu i 100 Widzewa
tu macie swoje
[link]
-
Wy chorzowscy jesteście tak zjebaną ekipą że to dramat, pomijając konfidenctwo, wytłumaczcie jak można odwiesić protest, wrócić na trybuny a gdy rozgrywany jest mecz swojej drużyny wy jesteście z Elaną w Katowicach a tydzień później w Rybniku w klatce jest sporo kobiet jakieś stare dziadki a wasze niebieskie dzielnice się chwala na necie że wspierają Widzew w tym samym czasie. Kibicowaki dramat jest u was.
-
Ta sytuacja pokazała jaką jesteście bandą c**** obsraną przed PF. Lanserka w groźnych koszulkach ''je*** Ruch'' a jak przyszło co do czego to kupa w majtach i spierdolka.
-
Wspierałeś kiedyś zgodę na gorącym terenie kiedy twoja drużyna miała swój mecz?Milik pisze: ↑21.10.2019, 07:01Wy chorzowscy jesteście tak zjebaną ekipą że to dramat, pomijając konfidenctwo, wytłumaczcie jak można odwiesić protest, wrócić na trybuny a gdy rozgrywany jest mecz swojej drużyny wy jesteście z Elaną w Katowicach a tydzień później w Rybniku w klatce jest sporo kobiet jakieś stare dziadki a wasze niebieskie dzielnice się chwala na necie że wspierają Widzew w tym samym czasie. Kibicowaki dramat jest u was.
-
Pytanie do kibiców Górnika Zabrze czemu nie bojkotuja imienia patrona ulicy przy której maja swoj stadion a gloryfikuja???Ten prezydent Usa sprzedał nas w Jałcie i Techeranie dzieki czem utracilismy kresy wschodnie min Wilno i Lwów a Wy nosicie szale itp z nazwiskiem prezydenta na Roosevelta wychowani,,,,wstyd ku***!Ten gnój z wchodzeniem w 4 litery ameryknom zostawcie politykom...Ja wiem Zabrze przed wojna bylo niemieckie jakos trzeba pozmieniac nazwy ulic ale w tym wypadku to porażka..jest tylu zasłuzonych ludzi dla R.P np Pilecki...Pozdrawiam z małopolski
-
W Zabrzu były flugi na Łks i odwrotnie, czy raczej neutral?
-
A ministranci Jankowskiego nie bojkotowali ul.Traugutta (przywódcy frakcji CZERWONYCH w Powstaniu Styczniowym) lub Widzew SOCJALISTYCZNEGO terrorysty Piłsudskiego?Stary wiarus pisze: ↑21.10.2019, 08:14Pytanie do kibiców Górnika Zabrze czemu nie bojkotuja imienia patrona ulicy przy której maja swoj stadion a gloryfikuja???Ten prezydent Usa sprzedał nas w Jałcie i Techeranie dzieki czem utracilismy kresy wschodnie min Wilno i Lwów a Wy nosicie szale itp z nazwiskiem prezydenta na Roosevelta wychowani,,,,wstyd ku***!Ten gnój z wchodzeniem w 4 litery ameryknom zostawcie politykom...Ja wiem Zabrze przed wojna bylo niemieckie jakos trzeba pozmieniac nazwy ulic ale w tym wypadku to porażka..jest tylu zasłuzonych ludzi dla R.P np Pilecki...Pozdrawiam z małopolski
TYBET JEST SERBSKI
-
Milik to może wspierał swoich na Intel extreme w Spodku co najwyżej.C6chzR pisze: ↑21.10.2019, 07:45Wspierałeś kiedyś zgodę na gorącym terenie kiedy twoja drużyna miała swój mecz?Milik pisze: ↑21.10.2019, 07:01Wy chorzowscy jesteście tak zjebaną ekipą że to dramat, pomijając konfidenctwo, wytłumaczcie jak można odwiesić protest, wrócić na trybuny a gdy rozgrywany jest mecz swojej drużyny wy jesteście z Elaną w Katowicach a tydzień później w Rybniku w klatce jest sporo kobiet jakieś stare dziadki a wasze niebieskie dzielnice się chwala na necie że wspierają Widzew w tym samym czasie. Kibicowaki dramat jest u was.
Wiadomo że na Zdzichy nie będzie mobilizacji, nie moja sprawa i nie wpierdalam się ale frekwencja po bojkocie mogła być kartą przetargową przy budowie stadionu. Na szczęście stadion pewnie nie powstanie. Na nieszczęście w Katowicach też. Taki to los Śląskich skansenów bez politycznego poparcia.
-
Nie było.Neutralkusy_jest_boski pisze: ↑21.10.2019, 09:00W Zabrzu były flugi na Łks i odwrotnie, czy raczej neutral?
ŁKS Łódź Polska
-
Ile Tychów z ŁKSem oraz ile Tychów z Cracovią w piątek w Niepołomicach ???
-
Kolego, no offence, ale z perspektywy młyna nie byli słyszalni, a zwłaszcza po zdobyciu bramki przez Górnik.przypalowiec z forum pisze: ↑21.10.2019, 10:59Dobrze słyszałem że ŁKS gwizdał na Gks Katowice a Żabole nic? Pod koniec meczu jeszcze "Każdy to powie, Tyszanie Śląska Królowie" Żabole nic.
Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości?
-
Sorry, ale chyba nie sądziłeś, że w 3 dni (po ogłoszeniu informacji o zawieszeniu bojkotu) na mecz z kims takim jak Ruch Zdzieszowice, powtórzę... Ruch Zdzieszowice, zbierze sie 7 koła ludzi. Nie oszukujmy się, ale na nasz cudowny stadion ciężko jest kogokolwiek przyciągnąć, ale szpil z PB będzie godny. :)fonobar pisze: ↑21.10.2019, 09:46Milik to może wspierał swoich na Intel extreme w Spodku co najwyżej.C6chzR pisze: ↑21.10.2019, 07:45Wspierałeś kiedyś zgodę na gorącym terenie kiedy twoja drużyna miała swój mecz?Milik pisze: ↑21.10.2019, 07:01Wy chorzowscy jesteście tak zjebaną ekipą że to dramat, pomijając konfidenctwo, wytłumaczcie jak można odwiesić protest, wrócić na trybuny a gdy rozgrywany jest mecz swojej drużyny wy jesteście z Elaną w Katowicach a tydzień później w Rybniku w klatce jest sporo kobiet jakieś stare dziadki a wasze niebieskie dzielnice się chwala na necie że wspierają Widzew w tym samym czasie. Kibicowaki dramat jest u was.
Wiadomo że na Zdzichy nie będzie mobilizacji, nie moja sprawa i nie wpierdalam się ale frekwencja po bojkocie mogła być kartą przetargową przy budowie stadionu. Na szczęście stadion pewnie nie powstanie. Na nieszczęście w Katowicach też. Taki to los Śląskich skansenów bez politycznego poparcia.
-
Teraz to dojebałes do pieca. Skoro ekipa Górnika miała sie rozwiązac po nie podjeciu rekawicy w ulicznej walce to co powinna zrobic w takim razie ekipa Ruchu po pójsciu na współprace z psami ich czołowych postaci ?. Przypominam z resztą, ze to nie był pierwszy taki przypadek w ich szeregach. Sorry, ale ja wolał bym byc w ekipie która dostaje becki albo czasem nawet pali wrotki, niż w ekipie która idzie co jakis czas na regularne układy z policją.Pasierb Bogdana pisze: ↑20.10.2019, 20:24Przekonaliście?Czemu mnie mieszasz w to?Ja napisałem obiektywne zdanie.
Chyba jeszcze nie bylo jeszcze w dziejach kibicowskiej Polski sytuacji by glowna banda i to w przewadze i to w dwie ekipy spierdalała w przewadze przed inna bandą.Jesteście jedyni dlatego napisałem że powinniście się wtedy rozwiązać,pogonić.Jak zwał tak zwał.
A co jest dziś to mnie nie interesuje.
-
To wyjaśnij mi skoro idąc twoim tokiem myślenia co powinna zrobić ekipa Górnika kiedy ich główne postacie z Kędzierzyna i bodajże Knurowa poszły na współpracę lub kiedy wyszło nie tak dawno na jaw ze współpracowali z psami z jednym z komisariatów po czym kiedy afera wyszła na jaw pies chciał się powiesić. Co powinni teraz zrobić co ? I fajne masz ambicje skoro wolisz biegać w ekipie która non stop dostaje bęcki lub pali wrotki bo ja szczerze wolał bym zostać w domu niż mieć świadomość ze moje ziomki kolejny raz spierdolą w najgorszym wypadku zostawia mnie na pastwę wroga. No ale każdy ma inne ambicje.Szyderczy Paluszek pisze: ↑21.10.2019, 17:13Teraz to dojebałes do pieca. Skoro ekipa Górnika miała sie rozwiązac po nie podjeciu rekawicy w ulicznej walce to co powinna zrobic w takim razie ekipa Ruchu po pójsciu na współprace z psami ich czołowych postaci ?. Przypominam z resztą, ze to nie był pierwszy taki przypadek w ich szeregach. Sorry, ale ja wolał bym byc w ekipie która dostaje becki albo czasem nawet pali wrotki, niż w ekipie która idzie co jakis czas na regularne układy z policją.Pasierb Bogdana pisze: ↑20.10.2019, 20:24Przekonaliście?Czemu mnie mieszasz w to?Ja napisałem obiektywne zdanie.
Chyba jeszcze nie bylo jeszcze w dziejach kibicowskiej Polski sytuacji by glowna banda i to w przewadze i to w dwie ekipy spierdalała w przewadze przed inna bandą.Jesteście jedyni dlatego napisałem że powinniście się wtedy rozwiązać,pogonić.Jak zwał tak zwał.
-
Nie znam sytuacji o których piszesz w odniesieniu do Kedzierzyna i Knurowa, ale chetnie odniose sie do drugiej sprawy. Nie wydaje mi sie zeby ekipa Górnika/Gieksy/ROWu non stop dostawała becki czy paliła wrotki. Wiadomo jak jest w życiu, raz na wozie a raz pod. Nie zawsze uda sie zwyciezyc i porazki tez sie zdarzaja. Wiec fajne musisz miec ambicje skoro chcesz byc z ekipa tylko wtedy kiedy odnoszą sukcesy. To tak jak bys chodził mecze swojej druzyny tylko wtedy kiedy wygrywa, jak jak grają słabo to p********* i zostajesz w domu. Kazdy ma swoje ambicje jak to powiadasz...Emigrancik spoRtowy pisze: ↑21.10.2019, 20:15To wyjaśnij mi skoro idąc twoim tokiem myślenia co powinna zrobić ekipa Górnika kiedy ich główne postacie z Kędzierzyna i bodajże Knurowa poszły na współpracę lub kiedy wyszło nie tak dawno na jaw ze współpracowali z psami z jednym z komisariatów po czym kiedy afera wyszła na jaw pies chciał się powiesić. Co powinni teraz zrobić co ? I fajne masz ambicje skoro wolisz biegać w ekipie która non stop dostaje bęcki lub pali wrotki bo ja szczerze wolał bym zostać w domu niż mieć świadomość ze moje ziomki kolejny raz spierdolą w najgorszym wypadku zostawia mnie na pastwę wroga. No ale każdy ma inne ambicje.Szyderczy Paluszek pisze: ↑21.10.2019, 17:13Teraz to dojebałes do pieca. Skoro ekipa Górnika miała sie rozwiązac po nie podjeciu rekawicy w ulicznej walce to co powinna zrobic w takim razie ekipa Ruchu po pójsciu na współprace z psami ich czołowych postaci ?. Przypominam z resztą, ze to nie był pierwszy taki przypadek w ich szeregach. Sorry, ale ja wolał bym byc w ekipie która dostaje becki albo czasem nawet pali wrotki, niż w ekipie która idzie co jakis czas na regularne układy z policją.Pasierb Bogdana pisze: ↑20.10.2019, 20:24
Przekonaliście?Czemu mnie mieszasz w to?Ja napisałem obiektywne zdanie.
-
W Kędzierzynie od lat nie mieszkała i nie mieszka żadna „główna postać z Górnika”Emigrancik spoRtowy pisze: ↑21.10.2019, 20:15To wyjaśnij mi skoro idąc twoim tokiem myślenia co powinna zrobić ekipa Górnika kiedy ich główne postacie z Kędzierzyna i bodajże Knurowa poszły na współpracę
-
Opisze ktoś Mikołów ?
-
Co tu opisywać, Mikołów 100% Ruch, wyjątkiem jest sołectwo Borowa Wieś, kaj są Żabole.
-
Ruch wpuszcza Polonie na swoje sektory. Jak widać obie ekipy juz dobrze współpracują

-
Ruch wpuszcza PB na sektor gości tak jak to robi wiele ekip w naszym kraju. Piłka nożna dla kibiców
-
Ile PB dostała biletów do Chorzowa ?
-
-
Ja p*******, ale ktoś musi mieć najebane we łbie, żeby takie foty robić, wątpię żeby to były osoby z Ruchu i PB.
-
Slyszales jak kiedys Ruch robil chrzest jak ktos jechal na pierwszy wyjazd. Jak nie wiesz to popytaj tych starych.
Ja sam w to niewierze bo to totalny debilizm ale slyszalem od samych kibicow Ruchu tak wiec info pewne 🤮.
-
Haha, co ta GieKSa nie zrobi, żeby cisnąć bekę. A miałem ich za poważną ekipę
-
Ty buraku,jeste s totalnym zjebem,PB ci poskakała po tym pustym łbie,to wiem,poza tym idz na forum pedalskie,wyjdz w koncu z szafy ty dekluNoga z Familoka pisze: ↑22.10.2019, 14:07Ruch wpuszcza Polonie na swoje sektory. Jak widać obie ekipy juz dobrze współpracują
![]()
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
Jeszcze niech kolejni zacytują tego dzbana i strona będzie zajebana jakimś pedalskim zdjęciem. Myślcie trochę.
Wypierdolcie stąd tą anonimową ciotę z familoka.
Wypierdolcie stąd tą anonimową ciotę z familoka.
Bandycki Batory
-
Przebrałaś się ze swoją koleżanką w nasze barwy? :)Noga z Familoka pisze: ↑22.10.2019, 14:07Ruch wpuszcza Polonie na swoje sektory. Jak widać obie ekipy juz dobrze współpracują
[link]
-
Kogoś tutaj pogięło i to konkretnie..Co w tym dziwnego że Ruch wpuszcza Polonie na swoje sektory...Ludzie..pojebało wam się..Cały czas pierdolenie o tym że piłka nożna dla kibiców a jak jedna ekipa wpuszcza drugą to głupie pieprzenie... Ręce ku*** opadają.. Inna sprawa to że obie ekipy od dawna mają pakt o nieagresji więc chyba sprawa zupełnie jasna.
-
Ale cie boli ta Gieksa ze wszedzie ich widziszLow kick na koIano pisze: ↑23.10.2019, 10:17Haha, co ta GieKSa nie zrobi, żeby cisnąć bekę. A miałem ich za poważną ekipę
-
Pakt o nieagresji to po c*** Ruch sie wsobote wysypywal przy psach a chwile puzniej przy Gieksie to niezabardzo.GT1970 pisze: ↑23.10.2019, 11:46Kogoś tutaj pogięło i to konkretnie..Co w tym dziwnego że Ruch wpuszcza Polonie na swoje sektory...Ludzie..pojebało wam się..Cały czas pierdolenie o tym że piłka nożna dla kibiców a jak jedna ekipa wpuszcza drugą to głupie pieprzenie... Ręce ku*** opadają.. Inna sprawa to że obie ekipy od dawna mają pakt o nieagresji więc chyba sprawa zupełnie jasna.
A przypomnieli se o pakcie?
a
-
Trocha w temacie.Pojawil sie pomysl zeby w przyszlym roku rozegrac deRby Polonia -RUCH na Stadionie Śląskim.Jest 100-lecie RUCHU 100-lecie Polonii i 100 lot ŚZPN.Czy to realne czy porywanie sie z motyka na słońce...prosza o normalne wypowiedzi.pyRsk!
-
Z całym szacunkiem, ale w obecnym stanie Ruchu i PB to mieliby ciężko zapełnić stadion Górnika, a kaj tam Śląski. Może udałoby sie to z 10 lot tymu jak obydwie drużyny grały w ekstraklasie
-
A gdzie ich jeszcze widzę?Busta pisze: ↑23.10.2019, 11:59Ale cie boli ta Gieksa ze wszedzie ich widziszLow kick na koIano pisze: ↑23.10.2019, 10:17Haha, co ta GieKSa nie zrobi, żeby cisnąć bekę. A miałem ich za poważną ekipęto jest stare zdjecie i nie robila to Gieksa.
Stanowią dla mnie priorytet prównywalny do zeszłorocznego śniegu : )
-
Bardzo daleko mi do R czy PB, ale jesteś w błędzie. Śląskiego nie zapełnią z dużym prawdopodobieństwem, ale 25tysięcy nie będzie wysiłkiem.
-
Jeżeli trzy podmioty się tym zajmą to nie ma szans bo jak to się mówi gdzie kucharek sześć. Organizacją powinien się zająć np ŚZPN a Ruch z Polonią tylko promocją to by miało sens, bo tak to później będzie zwalanie winy jeden na drugiego i trzeciego. Kto opłaci ochronę, kto za stadion kto dostanie z biletów itp. Mogę się mylić ale takie jest moje zdanie.19__kattowitz__20 pisze: ↑23.10.2019, 13:14Trocha w temacie.Pojawil sie pomysl zeby w przyszlym roku rozegrac deRby Polonia -RUCH na Stadionie Śląskim.Jest 100-lecie RUCHU 100-lecie Polonii i 100 lot ŚZPN.Czy to realne czy porywanie sie z motyka na słońce...prosza o normalne wypowiedzi.pyRsk!
-
glwtrcd pisze: ↑23.10.2019, 12:08Pakt o nieagresji to po c*** Ruch sie wsobote wysypywal przy psach a chwile puzniej przy Gieksie to niezabardzo.GT1970 pisze: ↑23.10.2019, 11:46Kogoś tutaj pogięło i to konkretnie..Co w tym dziwnego że Ruch wpuszcza Polonie na swoje sektory...Ludzie..pojebało wam się..Cały czas pierdolenie o tym że piłka nożna dla kibiców a jak jedna ekipa wpuszcza drugą to głupie pieprzenie... Ręce ku*** opadają.. Inna sprawa to że obie ekipy od dawna mają pakt o nieagresji więc chyba sprawa zupełnie jasna.
Gdybyś poczytał kilka postów wyżej co piszą ludzie z Ruchu to byś nie pieprzył głupot...Sami napisali że wysypali się bo myśleli że koalicja ...Do Polonii nie zamierzali się wysypać.
Najlepsze to nie umieć czytać ze zrozumieniem ...
Na marginesie..słownik..ku*** słownik ortograficzny..Błagam...
a
-
glwtrcd pisze: ↑23.10.2019, 12:08Pakt o nieagresji to po c*** Ruch sie wsobote wysypywal przy psach a chwile puzniej przy Gieksie to niezabardzo.GT1970 pisze: ↑23.10.2019, 11:46Kogoś tutaj pogięło i to konkretnie..Co w tym dziwnego że Ruch wpuszcza Polonie na swoje sektory...Ludzie..pojebało wam się..Cały czas pierdolenie o tym że piłka nożna dla kibiców a jak jedna ekipa wpuszcza drugą to głupie pieprzenie... Ręce ku*** opadają.. Inna sprawa to że obie ekipy od dawna mają pakt o nieagresji więc chyba sprawa zupełnie jasna.
Proszę cię, zamilcz albo przestudiuj przynajmniej godzinę dziennie przez następny rok słownik ortograficzny. Tak ci tylko przypomnę, że pakt przeszedł do historii na meczu Polonia Ruch w 2011 albo rok wcześniej już nie pamiętam. Polonia się wtedy wbiła pod sektor dla gości.
a
-
GT1970 pisze: ↑23.10.2019, 17:42To sie zdecyduj ztym Stefanem czy jest pakt czy nie?glwtrcd pisze: ↑23.10.2019, 12:08Pakt o nieagresji to po c*** Ruch sie wsobote wysypywal przy psach a chwile puzniej przy Gieksie to niezabardzo.GT1970 pisze: ↑23.10.2019, 11:46Kogoś tutaj pogięło i to konkretnie..Co w tym dziwnego że Ruch wpuszcza Polonie na swoje sektory...Ludzie..pojebało wam się..Cały czas pierdolenie o tym że piłka nożna dla kibiców a jak jedna ekipa wpuszcza drugą to głupie pieprzenie... Ręce ku*** opadają.. Inna sprawa to że obie ekipy od dawna mają pakt o nieagresji więc chyba sprawa zupełnie jasna.
Gdybyś poczytał kilka postów wyżej co piszą ludzie z Ruchu to byś nie pieprzył głupot...Sami napisali że wysypali się bo myśleli że koalicja ...Do Polonii nie zamierzali się wysypać.
Najlepsze to nie umieć czytać ze zrozumieniem ...
Na marginesie..słownik..ku*** słownik ortograficzny..Błagam...
?Ty piszesz ze jacys tam ludzie mysleli ze to my a on pisze ze paktu niema.