Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
Jeden może dwa prywatne kontakty. Ogólnie bez ciśnienia.
-
janjan1312
To zapytaj tych chłopaków co z nimi stoją,to teraz Wasi koledzy,może tez Ci odpowiedzą jak jest kupować gadżety od niego,bo ja tego ''zaszczytu'' nie dostąpiłem
-
janjan1312
Kogoś innego,ale jednak temat omijany,z naszej strony padły odpowiedzi na pytania,jak widać chłop z Elany ani razu nie odniósł się do tego co było pisane tylko ciągle pierdoli o ochroniarzu,i nowych kolegach Elany z bydgoskich bramek.Nas pyta o kontakt z typami co stoją z psami na bramkach,jego koledzy im piątki zbijają, a jego zgoda ochroniary brała na ustawkę i obstawiała mecze piłkarskie.
Panie janjan 1312nie wiem jak jest teraz ale nie zaprzeczysz że daruś był waszym guru,decydował o obliczu Zawiszy jeździł na pewne spotkania i to on reprezentował Zawiszę bo to jest fakt.A i pewnie znasz fakt że po akcji z pewnymi panami na motocyklach nie zachował się do końca jak należy.pozdrawiam i życzę pozytywnego odrodzenia
-
janjan1312
Oczywiście że był osobą decyzyjna,ale to nie on był ochroniarzem ani to nie jego jest pitbull w Bydgoszczy!!!Za to on miał problemy z prawem przez konfidentow z Polonii.Co do sprawy z motocyklistami jeśli źle się zachował to pokaż papier.Bo uważam że gdyby tak było już dawno jego przeciwnicy by kręcili aferę!
Nie mówiłem że to aż tak złe zachowanie było żeby był na to papier.Ale ok nie ma tematu skoro został od was odsunięty to nie ma sprawy.Choć już sam nie wiem o kim tutaj panowie z E wypisują że był ochroniarzem.Może w końcu wyjaśnicie to wszystkim i temat można zakończyć.
-
janjan1312
Temat już był walkowany milion razy,jeśli ktoś chce się bujać na farmozonie lub w nie wierzyć to polemika zbędna.Jeżeli kogoś interesuje kto jest właścicielem sklepu to może poszukać w necie i będzie wiedział.D. nim nie jest,ani tymbardziej nie jest odsunięty.Tyle w temacie.
-
strazaksam
To juz jakis wyzszy poziom abstrakcji co tutaj jest wypisywane. Gosciu z dziara Z na wigili z Elana. Wie ktos o co chodzi?
jakie to wszystko jest zabawne, też mam kontakt z paroma osobami na potulicach, które widziały papiery i nic tam nie ma w szczegolnosci, że sa oswidczenia wszystkich wspólników no chyba, że teraz afere moga wykrecic ludzie którzy całych akt nie widzieli, a co do sprawy waszego kolegi kostrzewskiego jak to jest, papiery sa dziewucha przez niego teraz wyrok odsiaduje pojechali go schowac a zawiszacy sie za nim wstawili o co tu chodzi?
Jak to jest miec w druzynie wychowace z zk potulice i zbijac sobie z nim piateczki?
Nigdy S nie był na wigilii Elany, dobre historie juz wymyslacie.
Jak to jest miec w druzynie wychowace z zk potulice i zbijac sobie z nim piateczki?
Nigdy S nie był na wigilii Elany, dobre historie juz wymyslacie.
chcieli zrobić swoje podwórko z potulic nie wyszło, ciagły fałsz i zamęt, może napiszcie cos wiecej o wychowawcy grającym na zawiszy który stara sie robić pod górkę chłopaka którzy sa po stronie S, dobre układziki macie
https://zapodaj.net/16235a9272f9c.jpg.html , https://zapodaj.net/8c4322739c2f6.jpg.html
o notatce urzedowej gdzie oskarzony sam sie przyznaje pewnie tez nie słyszałes od zaklamanej zawiszy
o notatce urzedowej gdzie oskarzony sam sie przyznaje pewnie tez nie słyszałes od zaklamanej zawiszy
Dwa tygodnie temu mój znajomy wjechal na potulice i dzwonił że ma grupe spacerowa z typami co to chowali. A chowali go za oczernianie.
-
nicniewiem19
Podaj ksywe to może Ciebie kiedyś ktoś schowa za oczernianie .
-
janjan1312
Nie chodzi o Patryka bo z nim S.solowki nie chciał chociaż się odgrazal,ale jak przyszło co do czego to kupa u S!Chodzi o D.od którego raz zresztą w łeb dostał!To był ten sam weekend w którym był filmik z tym ze ku*** artykuł nie musi być w ten sam dzień! TY mówisz jako jego adwokat ze nie był A on sam i zresztą elanowcy nie ukrywali ze był!więc jak ku*** ustalcie wersję wspolna
-
nicniewiem19
Gutek, podaj ksywe i udostępnij papiery na Apator jak kolega prosił.
-
nicniewiem19
Ale S. Był od Was przez wiele lat po tej aferze ? Osoby decyzyjne od Was stwierdziły wtedy że nie było dojebane nic, teraz jest dojebane? W obu wersjach to Wy wychodzicie na dziwolągów
Obstawione było dziwnym trafem od str. Bydgoszczy. Dla mnie temat zamknięty. A powiedz mi jeszcze jedno , co tak nagle ucichła wasza miłość z Lechem , gdzie wasz kolega tak zabiegał o ich miłość i zaklamywał fakty ?
-
janjan1312
Całe papiery rok temu pokazał W.S nie ma na Zawiszy 3-4 lata,teraz jest kolega ME :) Dlaczego nie dopuszczasz do siebie myśli że odnośnie niedoszlych walka S. Nie jest tak jak on mówi!
Jest na pewno tak jak wy mówicie z kazdym postem mnie w tym utwierdzasz hehe ;)
-
nicniewiem19
Gowno wiesz, papiery były rozkminione w czasach gdy ta sprawa się toczyła, S wtedy i jeszcze przez kilka następnych lat dalej latał na Zawiszy. Widać że nie jesteś nikim znaczącym na Zawiszy bo masz mocno okrojone informacje, takie które pasują starym na Zawiszy .
Skowrońska to się podprowa do grypsowania. My wszyscy wiemy że on wam wciska że grypsuje. Siedzi na czwartym na bombowni
hm sprawa była opisywana inaczej a wyszło inaczej? Czyli jak to rozumiec ktos w tedy podrobił papiery czy ktoś kto je rozkminiał popełnił bład i po 7 latach wyszła ta straszna prawda? to telepatycznie go schowaliscie czy jak? nie porównuj go do was nie musi wciskac kitów jak wy wszedzie na około, siedzi na 4 bo tak zadziałał wasz kumpel gad z druzyny, siedzi na celi z grypsujacym chłopem ;)
Powiedz kto może potwierdzic oprócz skowronskiej że on grypsuje? Chodzi o tego ze szwederowa co został też schowany zapomniałem ksywy. A zapomniał bym ludzie z Widzewa co siedzą na potulicach sie odezwali co z tym skowronem bo podbijal do nich żeby go na bary wzieli. Chłop od nas wybił na spacer i wyjaśnił im za co został schowany i odpuscili z miejsca. Mało wiesz bo masz informację tylko od skowronskiej.
Na czwartym w potulicach są pojedynki bombownie i śledczy.
-
janjan1312
Listy dal Apator,dobrze o tym wiecie ;) nie robili z tego tajemnicy!dwa tak jak powielales farmazon ze ochroniarz trzymał ekipę oraz prowadził sklep kibiców,tak teraz POWIELASZ farmazon jakoby gad miał z Nami jakies kontakty.Dobrze wiecie ze w każdej puszce mamy szacunek i grypusja chłopy od Nas.wiem że Was boli prawda z tymi listami cioty zaplakane do poduszki!!!Jak się do tego odniesienia,i reszty krzywych numerów Twojej ekipy i Twojego szefa
Tak się odniosę do tego ,że chłopaczyna nikogo nie podał i siedział sztywniutko i to jego się bali jak już wyżej było napisane . A Ty dalej zakłamuj rzeczywistość swoimi smętami i tak już nikt wam nie wierzy łącznie z Poznaniem a miało być tak fajnie.
-
nicniewiem19
Tak samo jak wszyscy widzieli jak Tym dwóm chłopakom cała Wasza ekipa odmówiła solowek. 60 na dwóch to uczciwa walka według Was na hali gdzie pełno policji i ochrony dookoła.
-
nicniewiem19
Przecież ochroniarze którzy stali z psami to Ci którzy zostali u Was w ekipie ;) jest ich dwóch...każdy zna ksywki, latają z Wami nadal .
A koledzy z ŁKS-u wiedzą , że razem z wami w drużynie założonej przez Was oklaskiwali gada którego Zawiszacy wzięli do swojej drużyny? Czy znowu w uja ich zrobiliscie ?
-
janjan1312
W Bydgoszczy!Jak byś czytał ze zrozumieniem to byś drugi raz pytania nie zadawał,sytuację masz opisaną,Jak wyszło to zostało ucięte i tyle!Mogli wybrać Zawiszę,wybrali bramkę i Elanę
-
prawdziwaprawda
Napisz konkretnie w jakich klubach bo znowu oczerniasz i nie potrafisz podać konkretkow !!! I skąd wziales ze bramkrze trzymają trzymają elana bo ani jedna ani druga strona o tym nie wspomina ?janjan1312 pisze: 10.10.2019, 17:44 W Bydgoszczy!Jak byś czytał ze zrozumieniem to byś drugi raz pytania nie zadawał,sytuację masz opisaną,Jak wyszło to zostało ucięte i tyle!Mogli wybrać Zawiszę,wybrali bramkę i Elanę
-
janjan1312
M,in Soda i Kubryk które obstawiliście nie prawda?.Przesiadujecie razem na gali w TRN,na tej samej gali walczy chłopak co odbił z dziarą Z,zresztą Elanowcy sami przyznali że z niektórymi mają prywatne kontakty.Kilka lat temu by sobie tak swobodnie nie walczył ;)Zaprzeczysz???Jezeli masz więcej pytań zapraszam na Zawiszę jeżeli CIę cos nurtuje,tylko żebyś nie nabierał czterech kolorów twarzy podczas jednej rozmowy jak Twój kolega z Janikowa podczas ostatniej okazji.To była tylko rozmowa,na którą trzeba było go długo namawiać a mina bezcenna :) Na pewnie pytanie dotyczącego kolegi z którym był podczas tego zdarzenia,odpowiedział że za on Go nie obchodzi delikatnie mówiąc :)
-
prawdziwaprawda
Nie bede pisał o kolorach twarzy i reakcjach twoich kolegów gdy sytuacja jest odwrotna z duzo mniejszymi proporcjami. W tych klubach nie stoi żaden pies ale odpowiedź nam czy twoi koledzy ktorzy stali z psem na bramce poradzą sobie w więzieniu? Czy oni juz mają wybaczone i oni sobie poradza w wiezieniu bo zasady licza sie od wtedy kiedy sobie przypomnieliscie o tym?
Kontakty z elana to sa tylko twoje wymysly które na sile probujesz wszystkim wmowic.
Kontakty z elana to sa tylko twoje wymysly które na sile probujesz wszystkim wmowic.
-
ziwpjb1234
To jak elano chłopak który jawnie biegal z konfidentem jest dalej u was toaletowany? 

Jak już się wcinasz w rozmowę dorosłych, to powiedz jak to jest zabijać piątki z przerzutami z Grudziądza? Bo paru chłopaków z Olimpii ma Widzewską przeszłośćKkrawczyk pisze: 10.10.2019, 20:38 Pierw zbijanie piatek z przerzutami z kwidzynia teraz z pognańcami byłymi Zawiszakami, pfu wielka charakterna Elana haha to dobre:)
Czyli nie zaprzeczasz faktowi ze jednak przyjeliscie przerzutów pod swoje skrzydła?. Mają nie mają c*** mnie to obchodzi, zaczynałem jeździć 13 lat temu i mam takie same nastawienie do nich jakie miałem kiedyś.Pique pisze: 10.10.2019, 21:37Jak już się wcinasz w rozmowę dorosłych, to powiedz jak to jest zabijać piątki z przerzutami z Grudziądza? Bo paru chłopaków z Olimpii ma Widzewską przeszłośćKkrawczyk pisze: 10.10.2019, 20:38 Pierw zbijanie piatek z przerzutami z kwidzynia teraz z pognańcami byłymi Zawiszakami, pfu wielka charakterna Elana haha to dobre:)![]()
j**** urkaine
Ja się nie wpierdalam w wasze rozkminki, odpisałem tylko temu typkowi co miesza nas w wasz wątek. A sprawą o której piszesz była prywatna między tymi chłopami i zrobiła to osoba, której od kilku lat nie ma na Widzewie.
Panie Krawczyk pora się zainteresować tym, bo coraz bliżej wam z nimi. Bez odbioru.
Panie Krawczyk pora się zainteresować tym, bo coraz bliżej wam z nimi. Bez odbioru.
-
janjan1312
Spoko.Fajnie że potrafisz odpowiedzieć bez spiny!Chodzi o pierwsza część zdania, co do drugiej części nie masz racji.Zapewniam.