Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Te FC Gieksy z Siemianowic, to zbiórki na Siemianowicach nie robi.
-
Gdzie tu w ogóle porównanie. Gieksa z Siemianowic ma za przeciwnika jeden z lepszych fc Ruchu, z kolei w Zawierciu jest właściwie sam Ruch. Liczby liczbami, ale o tym kto panuje w mieście to nie świadczy Szególnie patrząc na obecny poziom rozgrywkowy Ruchu i GKS oraz odległości jakie muszą pokonać poszczególne fancluby.
-
120 drugie tyle nie wchodzi.
-
Sielce maja na giełdę może 3 kilometry, nie chodzą po miescie w barwach ,niemaja ,zbiórek, nawet grafow niemaja, Zawiercie ma Chyba z 50 kilometrow do Chorzowa samych grafow w mieście chyba z 30 i chodzą w barwach nie tylko w Zawierciu ale widziałem też w Łazach, Ogrodziencu,Chruszczobrodzie,Mitredze,Rokitnie Szlacheckim,więc co to za porównywanie, ZAWIERCIE BY TE WASZE FC SIEMCE W ROWNYCH LICZBACH ROZJEBALO W PYŁ
-
No to w takim razie macie więcej grafów i wiosek naokoło niż kibiców na wyjazdach hehe. Nie ja zacząłem bezsensowne porównywanie Siemc do Zawiercia tylko ktoś od was więc też nie wiem po co to ciągnąć
-
Zobacz liczby Waszych dalszych fc.Oberschlesien14 pisze: ↑23.09.2019, 15:00No to w takim razie macie więcej grafów i wiosek naokoło niż kibiców na wyjazdach hehe. Nie ja zacząłem bezsensowne porównywanie Siemc do Zawiercia tylko ktoś od was więc też nie wiem po co to ciągnąć
Jak wygląda sytuacja w Czerwionce Leszczynach? Zawsze miałem ich za dobry fc Górnika, duża aktywność, grafy na mieście, flaga też spora. W tej chwili postawili wszystko na ROW? Dziwna sytuacja.
-
Przejeżdżając spotkałem ludzi w barwach Gieksy, Bełk i okolice.
-
Na jakiej podstawie stwierdzasz, że postawili wszystko na ROW?dumaihonor pisze: ↑24.09.2019, 14:40Zobacz liczby Waszych dalszych fc.Oberschlesien14 pisze: ↑23.09.2019, 15:00No to w takim razie macie więcej grafów i wiosek naokoło niż kibiców na wyjazdach hehe. Nie ja zacząłem bezsensowne porównywanie Siemc do Zawiercia tylko ktoś od was więc też nie wiem po co to ciągnąć
Jak wygląda sytuacja w Czerwionce Leszczynach? Zawsze miałem ich za dobry fc Górnika, duża aktywność, grafy na mieście, flaga też spora. W tej chwili postawili wszystko na ROW? Dziwna sytuacja.

-
Od tego sezonu podobno brak jakiejkolwiek organizacji. Szkoda takiego fc bo chlopaki 2 czy 3 sezony temu jezdzili kilkukronie liczbami 50+ na wyjazdy.Jak wygląda sytuacja w Czerwionce Leszczynach? Zawsze miałem ich za dobry fc Górnika, duża aktywność, grafy na mieście, flaga też spora. W tej chwili postawili wszystko na ROW? Dziwna sytuacja.
-
Jak widać to z lipca 2017 roku - a jak to wygląda obecnie ?
[link]
[link]
-
-
Nic sie nie stało
-
Nikt nie postawil wszystkiego na ROW , poprostu kibice ROWu ktorych jest w Cz-L sporo zorganizowali sie i jest o nich glosniej. Co do kibicow Gornika z w/w miejscowosci maja sie dobrze , dalej dobre liczby ale bez jakiejkolwiek organizacji , poprostu jezdza sobie kazdy jak chce... Oczywiscie obie ekipy sa przyjacielsko do siebie nastawione. Mam nadzieje ze wyjasnilem .Gerrarrd pisze: ↑24.09.2019, 22:22Na jakiej podstawie stwierdzasz, że postawili wszystko na ROW?dumaihonor pisze: ↑24.09.2019, 14:40Zobacz liczby Waszych dalszych fc.Oberschlesien14 pisze: ↑23.09.2019, 15:00No to w takim razie macie więcej grafów i wiosek naokoło niż kibiców na wyjazdach hehe. Nie ja zacząłem bezsensowne porównywanie Siemc do Zawiercia tylko ktoś od was więc też nie wiem po co to ciągnąć
-
ROW i Górnik z Cz-L to dwie oddzielne ekipy?Karolek79 pisze: ↑29.09.2019, 16:44Nikt nie postawil wszystkiego na ROW , poprostu kibice ROWu ktorych jest w Cz-L sporo zorganizowali sie i jest o nich glosniej. Co do kibicow Gornika z w/w miejscowosci maja sie dobrze , dalej dobre liczby ale bez jakiejkolwiek organizacji , poprostu jezdza sobie kazdy jak chce... Oczywiscie obie ekipy sa przyjacielsko do siebie nastawione. Mam nadzieje ze wyjasnilem .Gerrarrd pisze: ↑24.09.2019, 22:22Na jakiej podstawie stwierdzasz, że postawili wszystko na ROW?dumaihonor pisze: ↑24.09.2019, 14:40
Zobacz liczby Waszych dalszych fc.
-
Nie, można powiedzieć że większość osób jeździ i na Górnik i na ROWC6chzR pisze: ↑29.09.2019, 19:35ROW i Górnik z Cz-L to dwie oddzielne ekipy?Karolek79 pisze: ↑29.09.2019, 16:44Nikt nie postawil wszystkiego na ROW , poprostu kibice ROWu ktorych jest w Cz-L sporo zorganizowali sie i jest o nich glosniej. Co do kibicow Gornika z w/w miejscowosci maja sie dobrze , dalej dobre liczby ale bez jakiejkolwiek organizacji , poprostu jezdza sobie kazdy jak chce... Oczywiscie obie ekipy sa przyjacielsko do siebie nastawione. Mam nadzieje ze wyjasnilem .
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Ruch niestety od dawien dawna jest czołówką w Polsce, więc ewentualny "powrót" nie powinien być większą niespodzianką. Co dziwniejsze konfitury zdarzają się u nich często, a mimo to potencjał do mordobicia mają wyjątkowo duży. I to się pewnie nieprędko zmieni.
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
Zdziwilibyście się jaki tam jest potencjał wśród młodych. Już nie raz Ruch przeżywał ciężkie chwile, po Łks, po grudniowej a mimo to wciąż byli czołówką. Minie trochę czasu i znowu wszystko wróci do normy, no bo teraz przez zatrzymania siły na GŚ się trochę wyrównały.
-
Czemu niestety? ;)Seth Gecko pisze: ↑29.09.2019, 22:39Ruch niestety od dawien dawna jest czołówką w Polsce, więc ewentualny "powrót" nie powinien być większą niespodzianką. Co dziwniejsze konfitury zdarzają się u nich często, a mimo to potencjał do mordobicia mają wyjątkowo duży. I to się pewnie nieprędko zmieni.
-
Trochę cię poniosło z tymi Łazami, Chruszczobrodem, Rokitnem i Mitręgą. Lazy od dłuższego czasu 100% ZS kilku Niebieskich i Wiślaków(Zawierciańskich) się o tym przekonało zresztą Gieksa Jurajska podobnie.Rokitno za czasów Korony miało łączoną flagę z ZS. Chruszobrod jednostki ZS, prędzej byś tam GKS zobaczył niż Ruch. A wrzut ZS w pobliżu peronów nie ruszony od półtorej roku.Naród Slonski pisze: ↑23.09.2019, 13:27Sielce maja na giełdę może 3 kilometry, nie chodzą po miescie w barwach ,niemaja ,zbiórek, nawet grafow niemaja, Zawiercie ma Chyba z 50 kilometrow do Chorzowa samych grafow w mieście chyba z 30 i chodzą w barwach nie tylko w Zawierciu ale widziałem też w Łazach, Ogrodziencu,Chruszczobrodzie,Mitredze,Rokitnie Szlacheckim,więc co to za porównywanie, ZAWIERCIE BY TE WASZE FC SIEMCE W ROWNYCH LICZBACH ROZJEBALO W PYŁ
A Zawiercie chyba powoli zaczyna żyć sentymentem do Ruchu.Dużo łebków, którzy nie raz krzywe akcje im robili.
-
-
On napisal ze widzial tez niebieskich w Łazach, Chruszczobrodzie. Ale wiadom ze Ruchu tam nie ma same Zagłebie i jednostki GieKSy.Morti pisze: ↑30.09.2019, 00:48Trochę cię poniosło z tymi Łazami, Chruszczobrodem, Rokitnem i Mitręgą. Lazy od dłuższego czasu 100% ZS kilku Niebieskich i Wiślaków(Zawierciańskich) się o tym przekonało zresztą Gieksa Jurajska podobnie.Rokitno za czasów Korony miało łączoną flagę z ZS. Chruszobrod jednostki ZS, prędzej byś tam GKS zobaczył niż Ruch. A wrzut ZS w pobliżu peronów nie ruszony od półtorej roku.Naród Slonski pisze: ↑23.09.2019, 13:27Sielce maja na giełdę może 3 kilometry, nie chodzą po miescie w barwach ,niemaja ,zbiórek, nawet grafow niemaja, Zawiercie ma Chyba z 50 kilometrow do Chorzowa samych grafow w mieście chyba z 30 i chodzą w barwach nie tylko w Zawierciu ale widziałem też w Łazach, Ogrodziencu,Chruszczobrodzie,Mitredze,Rokitnie Szlacheckim,więc co to za porównywanie, ZAWIERCIE BY TE WASZE FC SIEMCE W ROWNYCH LICZBACH ROZJEBALO W PYŁ
A Zawiercie chyba powoli zaczyna żyć sentymentem do Ruchu.Dużo łebków, którzy nie raz krzywe akcje im robili.
GKS Katowice 1911 Tak historia sie zaczeła STARY ŚLĄSKI KLUB .
http://pl.tinypic.com/r/2s5za6q/5
http://pl.tinypic.com/r/2s5za6q/5
-
No właśnie bo chłopak to trochę źle ujął pisząc, że obie ekipy są przyjacielsko do siebie nastawione.blakuś pisze: ↑29.09.2019, 20:34Nie, można powiedzieć że większość osób jeździ i na Górnik i na ROWC6chzR pisze: ↑29.09.2019, 19:35ROW i Górnik z Cz-L to dwie oddzielne ekipy?Karolek79 pisze: ↑29.09.2019, 16:44
Nikt nie postawil wszystkiego na ROW , poprostu kibice ROWu ktorych jest w Cz-L sporo zorganizowali sie i jest o nich glosniej. Co do kibicow Gornika z w/w miejscowosci maja sie dobrze , dalej dobre liczby ale bez jakiejkolwiek organizacji , poprostu jezdza sobie kazdy jak chce... Oczywiscie obie ekipy sa przyjacielsko do siebie nastawione. Mam nadzieje ze wyjasnilem .
-
Pisze jak jest. Może widział jakieś vlepki, albo cudem na kogoś trafił bo takie jednostki szybko wyłapywane. GKS tez nie widoczny, a nawet jak są jednostki to nikt o nich nie wie. Jako ciekawostkę dodam, że Wisła/Ruch Zawiercie próbowali ogarnac kogoś z Łaz. Napoczatku Ciągowice które jeździły w cztery osoby na Ruch miały koszulki ale szybko przekonali się, że w kolorach niebieskich im nie do twarzy. Później próbowali przez młodych w samych Łazach imprezy, jakieś treningi na salce, dostali barwy, które szybko zmieniały właścicieli odgrażali się PF-ka z Zawiercia o której słuch zaginął , a później sami oddawali dla świetego spokoju. Nie tak dawno GKS przerobił wrzuta Ruchu w Zawierciu, może być ciekawie w tym mieście. Może 20 lat to za długo, a przeciwników mogą mieć więcej niż im się wydaje._JG_ pisze: ↑30.09.2019, 09:16On napisal ze widzial tez niebieskich w Łazach, Chruszczobrodzie. Ale wiadom ze Ruchu tam nie ma same Zagłebie i jednostki GieKSy.Morti pisze: ↑30.09.2019, 00:48Trochę cię poniosło z tymi Łazami, Chruszczobrodem, Rokitnem i Mitręgą. Lazy od dłuższego czasu 100% ZS kilku Niebieskich i Wiślaków(Zawierciańskich) się o tym przekonało zresztą Gieksa Jurajska podobnie.Rokitno za czasów Korony miało łączoną flagę z ZS. Chruszobrod jednostki ZS, prędzej byś tam GKS zobaczył niż Ruch. A wrzut ZS w pobliżu peronów nie ruszony od półtorej roku.Naród Slonski pisze: ↑23.09.2019, 13:27Sielce maja na giełdę może 3 kilometry, nie chodzą po miescie w barwach ,niemaja ,zbiórek, nawet grafow niemaja, Zawiercie ma Chyba z 50 kilometrow do Chorzowa samych grafow w mieście chyba z 30 i chodzą w barwach nie tylko w Zawierciu ale widziałem też w Łazach, Ogrodziencu,Chruszczobrodzie,Mitredze,Rokitnie Szlacheckim,więc co to za porównywanie, ZAWIERCIE BY TE WASZE FC SIEMCE W ROWNYCH LICZBACH ROZJEBALO W PYŁ
-
Jakiś małolacik z Łaz to piszę. Nie ma takiego czegoś jak Wisła z ZawieRcia. Po drugie grafa nam przemalowała Gieksa ale z Katowic. I jeszcze raz mówię w ZawieRciu od 20 lat nie mamy przeciwnika.
-
Nie mam zdjęcia, ale osobiście widziałem na meczu Wisła- ŁKS dwóch kolesi w bluzach Wisła Zawiercie kręcili się pod trybuną od strony parku Jordana
-
Mam kilku znajomych w Zawierciu. ZS na pewno jest i to niekoniecznie w znikomej ilosci. 20 plus/minus lat temu Żabole miały tam paczkę.
-
Może masz racje, że to była Gieksa z Katowic. No nie ma Wisły z Zawiercia, smyczki Wiślacka Jura Zawiercie są, bluzy są, vlepki łączone są, szaliki tez gdzieś widziałem. Trochę dużo gadżetów jak na coś co nie istnieje, ale może jest inaczej.
-
Wiesz lepiej jest tak jak piszesz 

-
Od dziś wyznacznikiem potencjału / siły / itp. są gadżety i vlepki, auuu!
-
Gdzie napisałem o tym twoim wyznaczniku?bez-napinki pisze: ↑30.09.2019, 23:49Od dziś wyznacznikiem potencjału / siły / itp. są gadżety i vlepki, auuu!
Sprawiają wrażenie małego fc, albo próbują. Jak piszecie, ze ich nie ma to potencjał/ siła/ itp. Zerowa pozostają ładne zdjęcia i opisy.
Wiślacka Jura Zawiercie hehe łączone gadżety z ruchem tak sobie robią a wy udajecie ze ich nie ma? Tyle pytań a tak mało odpowiedzi.
-
Wklej jeszcze ten filmik z 2016 roku.
-
No... nawet już na Batorym więcej grafów Wisły niż Ruchu z napisem FC Chorzów. Macie rację!
-
Kolejny drobny pstryczek w nos. Tym bardziej że bandycki Batory i Cwajka nigdy nie śpi... Idąc Twoim tropem jakim trzeba być debilem, żeby nie iść pod stadion Gieksy(top 3 kosy) i nie wdupic im. Publika 700-1500 chłopa. Zresztą w waszym mniemaniu to są pionki. Tylko smrody nie mogą na to wpaść.mchpb1920stpvtp pisze: ↑01.10.2019, 14:21Jakim debilem trzeba byc by isc pod stadion ekipy ktoro ma bojkot haha tylko cygany i szczewa tak moga zrobić
-
No porównałeś byku po huju fest obydwie sytuacje.Abrakadabra1410 pisze: ↑01.10.2019, 15:16Kolejny drobny pstryczek w nos. Tym bardziej że bandycki Batory i Cwajka nigdy nie śpi... Idąc Twoim tropem jakim trzeba być debilem, żeby nie iść pod stadion Gieksy(top 3 kosy) i nie wdupic im. Publika 700-1500 chłopa. Zresztą w waszym mniemaniu to są pionki. Tylko smrody nie mogą na to wpaść.mchpb1920stpvtp pisze: ↑01.10.2019, 14:21Jakim debilem trzeba byc by isc pod stadion ekipy ktoro ma bojkot haha tylko cygany i szczewa tak moga zrobić
-
Co do tematu Łaz, niejednokrotnie chodziłem po osiedlu Zedemes w bluzie z Ruchu i mi włos niespadl z głowy ,masz rację to 100% Zagłębie ale nie rób z nich jakiś super Kozaków co do Rokitna to jeżdżę często w te Lasy i normalnie w barwach też nic,no chyba że miał mnie pozamiatac ten stary alkoholik co na mecze Korony chodził pewnie wiesz o kim pisze ten bez ręki
-
Nati propagandę zwalczaj propagandą. Irytuja mnie wkręty od niektórych waszych kundli.Sam byku pisałeś, że nic się nie stalo. Patrz wyżej. Dobrze widzieliście kto wam wizytę złożył. To że Wasza czołowa kosa lata wam pod stadionem w czasie, jakby nie było,meczu na którym jest 500 osób. c***, że pikniki.
Porównanie może po chuju fest ale na waszą nute. Przecież wg was Koalicja, a w szczególności Gieksa to pionki. Czyż nie? NK mają pół miasta, po rynku łażą jak chcą itp itd
Porównanie może po chuju fest ale na waszą nute. Przecież wg was Koalicja, a w szczególności Gieksa to pionki. Czyż nie? NK mają pół miasta, po rynku łażą jak chcą itp itd
-
Dobra nie ma co gadać akcja roku pokazaliście miejsce w szeregu naszym piknikom dupny plus dla was!Pisze naprawde szczerze.Byliście sami tylko PNG???
-
sami?łoni kiedys sami byli?hahah ...
cała żyleta ciągnie policji fleta
-
Wy TOP1 konfidenctwo morda krótko, przypomnę wam brudne cipki jak pod stadionem GieKSy wieszaliscie trans kakaowcy pucujac się w necie jak to odwiedziliscie Bukową. Band h***