Stawiam że za małolata typek został pognany z młyna bo był obsranym lamusem... albo bał sie w ogóle do niego wejść, rodzice nie kazali czy coś w ten deseń. Pizdeusz ma uraz do tej pory , bo myślał że zostanie kibolem i będzie rwał d*** "na chuligana" ...
Na szczescie jedyne awantury jakie widzial to te w faktach tvn , a race mogl podziwiac tylko na zdjeciu na fb..
Słuchaj prostaczku, na mecze chodzę od lat, ale nie jestem zwolennikiem rozpierduch na stadionach bo przychodzą rodziny z dziećmi i po prostu chcą sobie obejrzeć w normalnej atmosferze. Race nie są złe, ale nie służą do napieprzania w inny sektor albo na murawę. Chcecie legalizacji a sami robicie sobie pod górkę. To tak jak ja bym wziął broń i zaczął do ludzi strzelać a potem wnioskował o legalizację broni.
A rwać dżessik i karyn na ''chuligana'' to nigdy nie potrzebowałem. Zupełnie nie mój typ, raczej wolałem/wolę obracać się w towarzystwie inteligentnych kobiet. No, ale Ty wyrywaj Seba ile wlezie, bo to nie jest żadna sztuka.
Widzew ma czelnosc wypominac cos ŁKSowi gdy sam toleruje przezutów z kwidzynia i ukrainców na stadionie hehe, nieźle:)
Ty chyba masz problemy z wyciąganiem logicznych wniosków.. kiedyś jak staliście z murzynami z ajaxu na trybunie, to tlumaczyliscie się, ze nie macie z nimi nic wspólnego i staliście z dała od nich, bo tez byli zaproszeni.. a teraz co wymyślicie? Rodowici hipokryci z Włocławka, którzy tolerują piotrkowskich przerzutów. Obroncy białej Europy z Murzynem w pierwszej linii ;)
Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
Jezeli byla prowadzona otwarta sprzedaz na ten mecz wyjazdowy, to co sie dziwicie? https://m.youtube.com/watch?v=MhW8N_3AhA4
W 30 sekundzie mw10 wszystko wyjasnia (o ironio - nie chcialem uzyc tego slowa)
Aferowiczki kolejną wykręcają na forum. Nie udało się kiedy Pan Młody ze swoim świadkiem przed ślubem przyszli na mecz w garniakach, to teraz trzeba wykręcić z domniemanym czarnym. Żebyście dzieci drogie kiedyś widziały czarnego.
Aferowiczki kolejną wykręcają na forum. Nie udało się kiedy Pan Młody ze swoim świadkiem przed ślubem przyszli na mecz w garniakach, to teraz trzeba wykręcić z domniemanym czarnym. Żebyście dzieci drogie kiedyś widziały czarnego.
Ok ziomeczek jest białej rasy, tyle farmazonów już powtarzaliscie tu na forum, ze moze kolejny przejdzie. Obrońcy białej Europy z ciapatym w pierwszej linii! ;)
Relacja wiary z pod zegara śmieszna żałobnicy na czarno ubrani a sami we Wronkach byli na czarno:-) chyba ktoś z Wisły albo Elany tą relacje pisał haha
Relacja wiary z pod zegara śmieszna żałobnicy na czarno ubrani a sami we Wronkach byli na czarno:-) chyba ktoś z Wisły albo Elany tą relacje pisał haha
To może my wtedy też byliśmy żałobnikami, pomyślałeś o tym?
Co do kolorowych na łksie to nie pierwszy raz. Był już jeden taki z żubardzia, był z limanki nawet zmarły semir by arabem. Ale zaraz napiszą nam że cień tak na niego padał Defenders of africa
Co do kolorowych na łksie to nie pierwszy raz. Był już jeden taki z żubardzia, był z limanki nawet zmarły semir by arabem. Ale zaraz napiszą nam że cień tak na niego padał Defenders of africa
Szacunku trochę wsiurze spod miasta. Idąc tym tokiem rozumowania również i wasz zmarły dawidek (o ironio co za imię) był rumunem.
Wy za to jesteście 100% antyjude a Wasz kolega po szalu takie artykuły pisze ! [link]
Chłopak ma tylko karnet na solarium a Wy tu już sensacji szukacie, haha czarny żyd tego jeszcze nie grali
Felaszowie (hebr. בית הישראל – Bete Israel, Bet haIsrael), inaczej Falaszowie, Falasza – lud kuszycki, wywodzący się z Etiopii, obecnie w większości zamieszkujący w Izraelu. W większości są wyznawcami judaizmu, stąd zwani bywają Czarnymi Żydami, choć niektórzy z nich wyznają chrześcijaństwo. [link]
Jeśli nic nie pomyliłem w Stalowej nie zdążą z remontem stadionu do tego czasu, a kibiców gości w Boguchwale nie wpuszczają. Zwłaszcza, że to będzie mecz podwyższonego ryzyka dla psów więc GKS raczej się tam nie pojawi.
zdążymy :) wyremontować toalety dla gości po ostatniej wizycie :)
pierwszy raz widziałem że można nasrać na sufit.
Czy kogoś normalnego po tym wpisie jeszcze dziwi, że sektory gości są zamykane albo dawane są zakazy wyjazdowe? Żeby nawet toalety demolować i rzucać gównem po ścianach to trzeba być naprawdę debilem. U siebie na chatach sobie nawzajem podemolujcie jak lubicie.
Ja na miejscu władz Widzewa bym już Śląska nie wpuścił dożywotnio na stadion.
Czy kogoś normalnego po tym wpisie jeszcze dziwi, że sektory gości są zamykane albo dawane są zakazy wyjazdowe? Żeby nawet toalety demolować i rzucać gównem po ścianach to trzeba być naprawdę debilem. U siebie na chatach sobie nawzajem podemolujcie jak lubicie.
Na całe szczęście mozesz tylko płakać i ujadac tutaj na forum, nic innego Ci spoleczniaku wiecej nie zostalo, przestan sie mazac i zachowuj sie jak facet a niejak frajerska p****
Na całe szczęście mozesz tylko płakać i ujadac tutaj na forum, nic innego Ci spoleczniaku wiecej nie zostalo, przestan sie mazac i zachowuj sie jak facet a niejak frajerska p****
Rozwalanie czyjegoś mienia to jest zachowanie godne prawdziwego faceta? Nie odpowiadaj charakterniaku.
Jeśli nic nie pomyliłem w Stalowej nie zdążą z remontem stadionu do tego czasu, a kibiców gości w Boguchwale nie wpuszczają. Zwłaszcza, że to będzie mecz podwyższonego ryzyka dla psów więc GKS raczej się tam nie pojawi.
Z tego co gdzieś czytałem to stadion w Stalowej Woli miał być gotowy do rozgrywania meczów na jesieni tego roku .Ale najlepiej niech się wypowie na ten temat jakiś kibic Stali .
Oj tam oj tam co za czasy wszędzie tolerancja a nawet wysłać na sufit sie nie można.