Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
On z Sosnowca, ona z "Limanki", czyli jednej z najbardziej niebezpiecznych części łódzkich Bałut. Poznali się przez internet i nawet zamieszkali razem na kilka dni. Bałuckie love story nie miało jednak szczęśliwego finału, a dziewczyna rozstała się z chłopakiem w taki sposób, że grozi jej do trzech lat więzienia. Przez kilka dni byli przykładem na to, że miłość przez internet może się udać. 20-latek z Sosnowca w sieci spotkał o rok starszą dziewczynę z Łodzi. Po pewnym czasie postanowili się spotkać. On przyjechał do niej i przez kilka dni mieszkał przy ul. Limanowskiego - czyli w miejscu, które na łódzkich Bałutach cieszy się złą sławą. Odwiedzających witają napisy na murach "Morda nie szklanka, ŁKS Limanka". Młody sosnowiczanin mógł jednak polubić to miejsce. Nie tylko spędzał sporo czasu z ukochaną, ale też poznał się z jej znajomymi. Wszystko zmieniło się w dzień kobiet - wtedy mężczyzna postanowił, że wraca do domu - Jego partnerka razem z dwojgiem znajomych odprowadziła go na pociąg - opowiada asp. Aneta Sobieraj z łódzkiej policji. Już na peronie 20-latka miała powiedzieć, że musi wracać do domu. Sosnowiczanin został w towarzystwie jej znajomych - kobiety i mężczyzny (oboje zresztą dobrze znani policji). Rozstanie po bałucku Mężczyzna nie wsiadł do pociągu, bo po chwili zadzwoniła "jego dziewczyna". - Powiedziała, że musi wrócić na ul. Limanowskiego, bo zabrał jej klucze do mieszkania - informuje asp. Sobieraj. I dodaje, że nie spodziewający się niczego złego 20-latek wrócił na Bałuty. To był błąd, bo przed kamienicą partnerki został zaatakowany. - Ciosy zaczęła zadawać mu para, która jeszcze niedawno udawała z nim przyjaźń i czekała z nim na dworcu - dodaje policjantka. "Kolega" sosnowiczanina zaczął go bić po twarzy, "koleżanka" kopała po plecach. 20-latek zaczął uciekać, ale agresorzy szli za nim. Aneta Sobieraj opowiada, że w końcu dotarł do jednej z aptek, gdzie poprosił o wezwanie karetki i policji. Chwilę później był już w szpitalu z obrażeniami głowy. Niedługo potem okazało się, że za pobiciem 20-latka stoi jego "partnerka". Policjantom wyjaśniła, że "chciała, żeby już się od niej odczepił". Grozi jej do trzech lat więzienia. Taka sama kara grozi jej znajomym, którzy posłuchali jej "prośby o pomoc". Hehe może to ona
Mors certa, hora incerta
-
-
Slabo, daje Ci szansę żebyś wykazał sie bardziej, przed internetową publicznością, masz 10 minut, raz raz pieskuLow kick na kolano pisze: ↑23.09.2019, 23:50...i któregoś dnia potem chciała kupę zrobić, napina się na kiblu, napina i wreszcie powiada: "Nosz ku***, yureza wysrałam". Żaby w kanalizacji cię z grubsza obmyły, a szczury - wśród nich niby twój tata - od biedy wychowały.
-
Skoro ogolnodostepny to podeslil linka.Low kick na kolano pisze: ↑24.09.2019, 15:53w necie jest ogólnodostępny i oficjalny opis początków pierwszej zgody Rucha z Żydzewem,
gdzie tamte patologiczne brudasy do dziś wspominają "hordy chętnych widzewianek"
-
[link]
Wierni kibiceRTS
Wierni kibiceRTS
-
Informowaliśmy o spodziewanych zadymach, które mieli wywołać na stadionie kibice z Wrocławia. Nadal trwa przerwa. Delegat PZPN Mirosław Starczewski nie zezwala na rozpoczęcie gry. Spiker Marcin Tarociński apeluje o porządek. Wzorowo zachowujący się kibice Widzewa głośno domagają się, by fani Śląska wyszli ze stadionu. Relacja on- line z meczu.
-
Skąd takie kwiatki?old school CRBB pisze: ↑24.09.2019, 22:18Wzorowo zachowujący się kibice Widzewa głośno dofmagają się, by fani Śląska wyszli ze stadionu. Relacja on- line z meczu.
-
Stąd że na Widzewie jeśli chodzi o publikę to jest największy % niekumatych pikników w skali kraju.Ja myślę że sporo z nich to nawet nie ma pojęcia że obecnie Widzew ma dobre kontakty z Wisłą.Nie podobają im się bluzgi,race,jak ktoś stanie zamiast siedzieć,przyjezdni w sektorze gości itd.Myślę że z tych 15-17 tysięcy połowa to totalne pikniki rodem z repry.
-
Tak ku*** całe 17 tys to pikole - wszyscy hoolsi poszli na drugą stronę :)))
Zostawcie klawiaturę i wyjdzie z domu ;)
Zostawcie klawiaturę i wyjdzie z domu ;)
-
Redaktor pomylił adresatów przyśpiewki. Chodziło aby policja wyszła ze stadionu (przez ich obecność blisko murawy, mecz nie mógł zostać wznowiony).Siewier pisze: ↑24.09.2019, 22:37Skąd takie kwiatki?old school CRBB pisze: ↑24.09.2019, 22:18Wzorowo zachowujący się kibice Widzewa głośno dofmagają się, by fani Śląska wyszli ze stadionu. Relacja on- line z meczu.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
Słychać na jakimś filmiku "Zawsze i wszędzie" Nie ma co się przypierdalać na siłę.
Zawsze i wszędzie znajdą się pikole od gwizdania w takich sytuacjach
Zawsze i wszędzie znajdą się pikole od gwizdania w takich sytuacjach
ŁKS Łódź Polska
-
Dokładnie, przy takiej ilości nie ma c**** żeby nie było pikoli żebyśmy nie wiem jak bardzo tego chcieli
Ale patrząc z perspektywy lat 90' to ku*** teraz jest policja tak posrana że zobaczą pół racy i reagują jakby była napierdalanka na środku boiska
-
-
Żeby za chwilę jakiś "kumaty" z kibiców.net na podstawie "kumatego" wpisu, "kumatego" redaktora nie stworzył za chwilę jakiejś historii, no to nie było nic krzyczane w tamtym momencie w stronę Śląska. Były hasło antypolicyjne, a na koniec "Kaski zejdźcie z boiska", może to redaktorowi, źle się usłyszało.Siewier pisze: ↑24.09.2019, 22:37Skąd takie kwiatki?old school CRBB pisze: ↑24.09.2019, 22:18Wzorowo zachowujący się kibice Widzewa głośno dofmagają się, by fani Śląska wyszli ze stadionu. Relacja on- line z meczu.
-
Okrzyki były do kundli, którzy po uspokojeniu sytuacji stały blisko boiska jak te tępe chuje. Póki co najlepszy mecz w Łodzi w tym sezonie. Czekamy na Gieksę, z nimi też będzie gorąco :)
ZIWPJB!
ZIWPJB!
-
Straci kibiców "serce łodzi" na tej pseudozadymie
-
Trudno, bedzie pusty stadion, a 3/4 osob juz karnetów nie przedłuży przez " pseudozadyme ", wydaje mi sie ze po tym sponsorzy juz tez zaczna zwijac manatki, nie bedzie pieniedzy, brak awansu, a wszystko przez ten Śląsk i centaury ...
-
Co z chłopem z koszulka zerwana z płotu przy policji podczas awantury Śląska na sektorze?
Good Night Left Side
-
Tylko zauważcie że bardzo dużo tych pikoli na Widzewie biło brawo psom gdy ci gazowali i oblewali Śląsk....
Dalej się będziecie widzewiacy chwalić ilością sprzedanych karnetów dla takich debili? Brawo!!!
Dalej się będziecie widzewiacy chwalić ilością sprzedanych karnetów dla takich debili? Brawo!!!
-
Co wy byscie farmozny internetowe bez tego tematu zrobili, żyły byście podcinali sobie z bezradnosci ( moze na lepsze by wtedy wyszlo wszystkim ) dla rodzin spokoj bo jednego ułoma mniej, a w temacie selekcja naturalna.
-
Tylko zauważcie jak dużo pikoli na ełksie jebało dwóch wariatów co próbowało skakać po ławce rezerwowych Legii. A to tylko jedna trybuna. CO będzie jak cały stadion postawią i zechce się im bić rekordy karnetowe. Też taki surowy w ocenie będziesz?Czytelnik1979 pisze: ↑25.09.2019, 03:15Tylko zauważcie że bardzo dużo tych pikoli na Widzewie biło brawo psom gdy ci gazowali i oblewali Śląsk....
Dalej się będziecie ełkaesiacy chwalić ilością sprzedanych karnetów dla takich debili? Brawo!!!
;)
-
Byłeś? Widziałeś? Japa.Czytelnik1979 pisze: ↑25.09.2019, 03:15Tylko zauważcie że bardzo dużo tych pikoli na Widzewie biło brawo psom gdy ci gazowali i oblewali Śląsk....
Ciekawiło mnie raczej gdzie taki gamoń jest redaktorem od meczy piłkarskich. W tv tak poszło?Siewier pisze: ↑24.09.2019, 22:37Skąd takie kwiatki?old school CRBB pisze: ↑24.09.2019, 22:18Wzorowo zachowujący się kibice Widzewa głośno dofmagają się, by fani Śląska wyszli ze stadionu. Relacja on- line z meczu.
-
Pokaz mi stadion w Polsce gdzie 3 z 4 trybun ogladaja caly mecz na stojaco.Jorguś Kiler pisze: ↑24.09.2019, 23:00Stąd że na Widzewie jeśli chodzi o publikę to jest największy % niekumatych pikników w skali kraju.Ja myślę że sporo z nich to nawet nie ma pojęcia że obecnie Widzew ma dobre kontakty z Wisłą.Nie podobają im się bluzgi,race,jak ktoś stanie zamiast siedzieć,przyjezdni w sektorze gości itd.Myślę że z tych 15-17 tysięcy połowa to totalne pikniki rodem z repry.
-
trzeba być grubym idiotą żeby myśleć że jak śpiewaliśmy 'w**********' to nie tyczyło się to psiarni, masakra
(chyba) najlepszy mecz w Sercu Łodzi od czasu powstania nowego stadionu :)

(chyba) najlepszy mecz w Sercu Łodzi od czasu powstania nowego stadionu :)

-
p********* alajny baranie.Czytelnik1979 pisze: ↑25.09.2019, 03:15Tylko zauważcie że bardzo dużo tych pikoli na Widzewie biło brawo psom gdy ci gazowali i oblewali Śląsk....
no ale najlepiej zajebać posta, który jest farmazonem, niech inni podłapią, co?
jak takie k**** mają prawa bytu na tym forum to ja nie wiem.
-
Co do ciekawostek to że Śląskiem byli Ukraińcy. Jednemu z nich po zasłabnięciu przed wejściem udzielono mu pomocy medycznej.Dziś w radiu rzecznik wąsów pochwalił się że zostały zabezpieczone noże oraz pirotechnika które kibice Śląska porzucili przed wejściem.
-
Tutaj od ok 3min słychać aplauz widziewiaków jak armatka zaczęła lać wodą, a później kolejne oklaski jak kaski wyjechały do sektora..
[link]
[link]
-
Podaj źródło.
-
Aplauz ?? ku*** Junior czy tobie się w głowie już pojebało ?? Te klaskanie przez kilkanaście - kilkadziesiąt pikoli nazywasz aplauzem ?? To ja się napnę i napiszę że ten aplauz to był od KKN-u z Wrocławia który tam akurat siedział. Pewnie z 95% publiki na tym meczu cisnęła psom za tą akcję ale ty ku*** wiesz lepiej i o jakiś aplauzach p*********
Najpierw kurek z gazem odkręcamy cssssssssss, a teraz razem biegamy. Amiką Wronki jesteście od lat !!!
-
Jakby nie bylo i ile by tych osob przyklaskujacych interwencji policji nie bylo to dla mnie nie roznia sie niczym od policyjnych k****. j**** ich, tfu!
-
Tak przy okazji pobytu kibiców z Wrocławia w Łodzi,
co oznacza skrót CHWM na jednej z Waszych flag?
-
To nie jest flaga Śląska, a Lechii.lelunpolelun pisze: ↑25.09.2019, 20:14Tak przy okazji pobytu kibiców z Wrocławia w Łodzi,
Chuligani Wolnego Miasta
-
No i dzięki!Pixie pisze: ↑25.09.2019, 20:29To nie jest flaga Śląska, a Lechii.lelunpolelun pisze: ↑25.09.2019, 20:14Tak przy okazji pobytu kibiców z Wrocławia w Łodzi,
Chuligani Wolnego Miasta
-
Siewier pisze: ↑25.09.2019, 07:44Byłeś? Widziałeś? Japa.Czytelnik1979 pisze: ↑25.09.2019, 03:15Tylko zauważcie że bardzo dużo tych pikoli na Widzewie biło brawo psom gdy ci gazowali i oblewali Śląsk....
Niestety byłem i widziałem jak prosta biła brawo gdy psy wchodziły na interwencje, widziałem też (ale to już po powrocie na filmiku) jak jeden z was krąży między psami i ochroną i ściąga koszulkę z sektora. Na każdym kroku 60-tki. Zaraz będzie - sprzedaliśmy najwięcej karnetów - posiadacze tych karnetów to konfidenci i rozjebusy.
Ciężko się przyznać? Wiem że ciężko.
Gdy kilka dni wcześniej Krety rzucały w pikników stroboskobami we Wrocławiu to tam znalazła się grupa wśród pikników która to odrzucała i jeden strobo zatrzymał się na fladze Polonii Bytom.
Gdy coś takiego miało miejsce na Widzewie to było bicie brawo psom.
Tak, wiem, zaraz będzie tłumaczenie że w Łodzi jest zjazd niekumatych wieśniaków kochających 60-tki
-
Fragment artykułu z weszlo.com:
(..) Od czwartej minuty zaczęło się racowisko. Niemniej poza racowisko nie wyszli. Na ich sektor wpadła policja, zostali też potraktowani armatką wodną.
Wymowne, że sektory Śląska i Widzewa lżyły się przez cały mecz, tak w tym momencie Widzew skandował: „Zostaw kibica”, „Piłka nożna bez policji”, „Hej, kaski, zejdźcie z murawy”.
(..) Od czwartej minuty zaczęło się racowisko. Niemniej poza racowisko nie wyszli. Na ich sektor wpadła policja, zostali też potraktowani armatką wodną.
Wymowne, że sektory Śląska i Widzewa lżyły się przez cały mecz, tak w tym momencie Widzew skandował: „Zostaw kibica”, „Piłka nożna bez policji”, „Hej, kaski, zejdźcie z murawy”.
-
Czytelnik1979 pisze: ↑25.09.2019, 21:08Co ty p*********, ci co bili brawo psom to był niewielki procent ludzi na stadionie. Ale takie "kwiaty" są na każdym stadionie gdzie jest niezła frekwencja. Sam byłem na C i wszyscy wokół mnie jebali na policję a nie klaskali, nawet stare zgredy wyglądający na typowych "janków" . Jak domniemam to byłeś w sektorze gości, jeśli tak to jak mogłeś cokolwiek widzieć jak tam był dym z rac i gaz w potężnej ilości.Siewier pisze: ↑25.09.2019, 07:44Byłeś? Widziałeś? Japa.Czytelnik1979 pisze: ↑25.09.2019, 03:15Tylko zauważcie że bardzo dużo tych pikoli na Widzewie biło brawo psom gdy ci gazowali i oblewali Śląsk....
Niestety byłem i widziałem jak prosta biła brawo gdy psy wchodziły na interwencje, widziałem też (ale to już po powrocie na filmiku) jak jeden z was krąży między psami i ochroną i ściąga koszulkę z sektora. Na każdym kroku 60-tki. Zaraz będzie - sprzedaliśmy najwięcej karnetów - posiadacze tych karnetów to konfidenci i rozjebusy.
Gdy kilka dni wcześniej Krety rzucały w pikników stroboskobami we Wrocławiu to tam znalazła się grupa wśród pikników która to odrzucała i jeden strobo zatrzymał się na fladze Polonii Bytom.
Tak, wiem, zaraz będzie tłumaczenie że w Łodzi jest zjazd niekumatych wieśniaków kochających 60-tki
Najpierw kurek z gazem odkręcamy cssssssssss, a teraz razem biegamy. Amiką Wronki jesteście od lat !!!
-
teofil pisze: ↑25.09.2019, 21:17Stałem na samym dole i uwierz że widziałem apluauz widowni gdy wchodziły psy z tunelu...Czytelnik1979 pisze: ↑25.09.2019, 21:08Co ty p*********, ci co bili brawo psom to był niewielki procent ludzi na stadionie. Ale takie "kwiaty" są na każdym stadionie gdzie jest niezła frekwencja. Sam byłem na C i wszyscy wokół mnie jebali na policję a nie klaskali, nawet stare zgredy wyglądający na typowych "janków" . Jak domniemam to byłeś w sektorze gości, jeśli tak to jak mogłeś cokolwiek widzieć jak tam był dym z rac i gaz w potężnej ilości.Siewier pisze: ↑25.09.2019, 07:44
Byłeś? Widziałeś? Japa.
Powtarzam: jakoś we Wrocławiu na Śląsk - Zagłębie gdy latało piro to ludzie na prostej:
a) mieli to w d****
b) przyglądali się tylko
c) rwali się do odrzutu (kilkanaście osób)
We Wrocławiu takie klaskanie by nie przeszło.
A teraz sobie oglądnij filmiki na Youtube i zobacz ilu macie rozjebusów vel konfidentów (jeden z filmików znajdziesz na slasknet.com)
-
-
Przy 8 porażkach Łksu rzeczywiście Remis To Sukces :) co tak cicho na dupach sasiedzi teraz tu siedza ?
-
Co tak cicho na d**** siedziales jak Cię piłkarze Widzewa kompromitowali w poprzednim sezonie? Nie odpowiadaj.Twoje pięć minut.Błyszcz
ŁKS Łódź Polska