Regularnymi odmówkami i wykręcaniem się na wszystkie możliwe sposoby wyrobili sobie u nas taką opinię.Chodząca Depresja pisze:Stroop88 pisze:Jeziorak to ma mega szczęście w Pucharze, ostatnio Łks Łomża teraz kolejna kibicowska potęga Groclin i kolejny mecz bez gości . Przy okazji współczucia dla chłopaków z Gks Tychy tyle czekali na zajebistego rywala napewno marzyła im się Legia,Widzew lub Wisła Kraków a tu... Odra Wodzisław. c*** z tym pucharem.![]()
Za to Jeziorak to mega super ekipa. Z Twojego postu wynika, że dla Was ŁKS Łomża to jakiś szczawniezłe checa
Szkoda mi Tyskich, bo gdyby trafili na kogoś z wyśzej pólki to byłaby pewnie esktramobilizacja.
To co Widzew zalicza wyjazd 4-dniowy?Polecam zwiedzić Puszczę Białowieską.
Puchar Polski 2007/2008
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Kapować nie wolno, Odegrać się wolno...
-
- ostatnie ostrzeżenie
Coż, mi to wygląda na ustawione "losowanie". z tego względu, że nie ma jakiegoś meczu o tzw. "podwyższonym" ryzyku.
Lechii dali Górnik, bo mamy remont klatki i liczą na to, że Zabrzanie nie przyjadą, więc dwie mocniejsze ekipy mają z głowy.
Śląsk i Wisła - wiadomo.
Tychy w połączeniu ze zgodami również bardzo silna ekipa i dostali Odre W.
i tak dalej, i tak dalej.
Na uwage wg. mnie zasługują mecze Jagi z Widzewem, Zagłebia z Koroną i Polonii z Lechem.
Lechii dali Górnik, bo mamy remont klatki i liczą na to, że Zabrzanie nie przyjadą, więc dwie mocniejsze ekipy mają z głowy.
Śląsk i Wisła - wiadomo.
Tychy w połączeniu ze zgodami również bardzo silna ekipa i dostali Odre W.
i tak dalej, i tak dalej.
Na uwage wg. mnie zasługują mecze Jagi z Widzewem, Zagłebia z Koroną i Polonii z Lechem.
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
LORDI pisze:Nie,wcale nie ma!!!Przemek pisze:Coż, mi to wygląda na ustawione "losowanie". z tego względu, że nie ma jakiegoś meczu o tzw. "podwyższonym" ryzyku.
Pewnie Znicz -Cracovia to będzie typowy mecz "zgody" a i zapewne na Sandecja II -Legia też będzie bardzo miło i kulturalnie.
Czas pokaże ... W każdym razie mogło być ciekawiej.
-
dajcie ku*** spokój z tym "ustawianiem", losowanie było transmitowane przez nsport, nie oglądałem, ale pewnie były jakies koszyczki itp...Honky pisze:Po pierwsze to mało kto ustawiał by losowanie 1/16 PP w czasie kiedy sędziowie wychodzą ze stadionu w kajdankach.
Po drugie, ciekawe jak I ligowcy z górnej półki potraktują zmagania w PP ze słabszymi drużynami
Jako kibic Wisły, uznaje losowanie PP za zajebiste. Cieszy fakt, że Śląsk bo naprawdę długo z nimi nie graliśmy. Trochę jednak wkurza, bo ktoś musi odpaść...
Mam nadzieje, że Lechia przejdzie dalej i spotkamy się w finale, bo jednak wkurwiłym się gdybyśmy w 1/16 i 1/8 wyeliminowali dwóch zgodowiczów

Fajnie, bo w tym roku, raczej nie będziemy jeździć po wioskach, tylko pojedynki z normalnymi kibicowsko ekipami się szykują.
-
Gryf Słupsk - Dom Star Domaradz
Drużyna Gryfa złożona z kibiców wygrywa mecz 3:2 i awansuje do następnej rundy.
[link]
Drużyna Gryfa złożona z kibiców wygrywa mecz 3:2 i awansuje do następnej rundy.
[link]
[email protected]
FB - STORMstreetwear
FB - STORMstreetwear
-
-
Jak sie ma mecze zgody kilka razy w rundzie to trudno zebys z tej pozycji mial inne zdanie.Tony Montana pisze:Ciekawi mnie czemu niektórzy grzeją się tak na mecze zgody? Dla mnie takie mecze to nuda.. Chyba że niektórym chodzi o darmową najebke
My kibice LKSu czekamy na oficjalny mecz ze zgoda od 10 lat i chetnie bysmy juz wiecej nie chcieli.

-
-
-
-
na trybunach nic wielkiego, w sumie to zupelnie nie potrzebne, psy z psami, wszechobecny gaz.Prawdziwy WKS pisze:widzialem na n sport jakies zamieszki na trybunach na meczu ; Sandencja - Legia. czy ktos z Nowego Sacza mogl by opisac cco sie dzialo ?
Juz za kasami awantura duzo wieksza, leca glazy i wszystko co pod reka w psy i ochrone, troche strzalow i ganianki.
wszystkiego na stadionie nie widzialem, bo stalem an sektorze dla zakazowcow;) to mzoe opisze ktos inny
Gia Ta Panta Mazi Sas - Pisti Mehri Tanato
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
-
Bitwa po meczu Legii z Sandecją
ZNISZCZONE RADIOWOZY I AUTOKAR PIŁKARZY
Do bitwy między kibicami Sandecji z policją doszło po meczu z Legią w 1/16 Pucharu Polski. Policja użyła broni gładkolufowej i armatek wodnych. Jeden policjant został ranny - podał RMF.FM.
Zniszczonych zostało pięć radiowozów i autobus warszawskich piłkarzy. Policja zatrzymała jednego z pseudokibiców i analizuje zapis stadionowych kamer.
tvn24.pl
ZNISZCZONE RADIOWOZY I AUTOKAR PIŁKARZY
Do bitwy między kibicami Sandecji z policją doszło po meczu z Legią w 1/16 Pucharu Polski. Policja użyła broni gładkolufowej i armatek wodnych. Jeden policjant został ranny - podał RMF.FM.
Zniszczonych zostało pięć radiowozów i autobus warszawskich piłkarzy. Policja zatrzymała jednego z pseudokibiców i analizuje zapis stadionowych kamer.
tvn24.pl
-
Puchar Polski 25 wrzesnia(wtorek)
MKS RADYMNO 3:4(2:1) Orzeł Przeworsk
Zbieramy sie w grupe około 50 osób na stadionie, z dwiema flagami i transparentem(ktorego tresci nie pamietam:P) w miare upływu czasu grupa sie zmniejsza, pewnie z braku gosci ktorych nie stwierdzamy... Piknikowa atwosfera, ale walka Naszych kopaczy cieszy. Podziekowania dla Czuwaju za obecnosc
MKS RADYMNO 3:4(2:1) Orzeł Przeworsk
Zbieramy sie w grupe około 50 osób na stadionie, z dwiema flagami i transparentem(ktorego tresci nie pamietam:P) w miare upływu czasu grupa sie zmniejsza, pewnie z braku gosci ktorych nie stwierdzamy... Piknikowa atwosfera, ale walka Naszych kopaczy cieszy. Podziekowania dla Czuwaju za obecnosc
-