Arkan pisze: 23.09.2019, 09:52
Widzew fc Chelm to byla banda h*** i taka jest prawda gady z zk Chełm osobiscie mi sie chwalil jak stal na kogucie przy spacerniaku ze sie szykuja na wyjazd do nas hahah.ochroniarki z agencji ochrony nie bramkarze tylko jebane w dupe ochroniarki do tego konfidenci.
widac ze milicjant sie pojawil sie na forum i sie chce dowiedziec co w trawie piszczy.co do wyzywania to chyba wystarczy zeby miec pare szarych komorek zeby zrozumiec czemu teraz jest j*****.a powiedz no policjancie od jakich to lubelakow slyszales ze sprawa z fc naciagana haha.
a teraz do mistra propagandy wiesz dlaczego ludzie draza temat jak nic sie nie wydarzylo?bo wyjebaliscie lote a palicie h*** ze to nie wy,a jak zebraliscie sie na nas w 7 ekip na powrocie z Elblaga przepusciliscie auta i zatakowaliscie autokar to podniecaliscie sie 5 lat ze autokar sie nie zatrzymal mimo ze po godzinie byliscie z nami na laczach i wyjechalismy bnada w wasza strone i dobrze wiecie bo nas widzieliscie.byla to wtedy nasza porazka z nie zattrzymaniem ale chcielismy szybko te porazke naprawic i 150 osob wyjechalo w wasza strone gdzie chcieliscie.a ze sie nie udalo to nie nasza wina.tazke juz powinienes wiedziec czu Ludzie draza temat
1. Nie jestem z FC Chełm Widzewa.
2. Strasznie się zagotowałeś. A uchodzisz/uchodziłeś we własnym gronie za całkiem opanowanego.
3. Z milicjantami mi też nie po drodze, więc daruj sobie takie teksty. W bezsilności można inaczej argumentować.
4. Piszesz: "powiedz no policjancie od jakich to lubelakow slyszales ..." No proszę, kto tu za śledczego robi? W twoim środowisku są ludzie, którzy potrafią normalnie i rzeczowo rozmawiać. Ty jakoś niekoniecznie.
5. Więc pytanie do ciebie Arkanie, bo Chełmianka sztywna (choć tylko na Forum), z jakich powodów poleciała zgoda?
Z czysto kibicowskich powodów? czy jednak nie?
Więc skończ j**** innym od konfitur, milicjantów itp.
Nie umiesz normalnie dyskutować to sklej wary.