Województwo Opolskie - Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Województwo Opolskie - Kibicowsko
Układ ze Stilonem trwał od 2006r do pewnego meczu z sierpnia 2007 i został zerwany przez nas, a nie odwrotnie. Jeśli chodzi o KKS Kalisz to były dobre relacje w latach 2008-2012 ale oficjalnego układu nigdy nie było.
-
-
8 osób na takim bliskim wyjeździe i na takiego przeciwnika ? :) Wiadomo- dobrze że pojechali, ale..
Mniej groźnych zdjęć na na fejsbuki :)
Mniej groźnych zdjęć na na fejsbuki :)
Nowe konto-stary użytkownik. Do poprzedniego zapomniałem loginu 

-
Chemik obecny w 160 w tym Raków 70
-
Start działa na własne konto, są od zawsze pro Śląsk. Zdecydowanie bardziej stawiają na własne podwórko.StatystykKalkulator pisze: ↑07.06.2019, 16:17A czy Start Namysłów to dalej oficjalny FC Śląska Wrocław czy działają na własne konto? Można ich liczby wyjazdowe z tego sezonu?
Chemik w Nysie był? Bo nikt nie odpisał w innym temacie
-
Stal Zawadzkie coś działa? Ostatnio rzuciło mi sie w necie zdjecie z oprawy
-
Z tego co widziałem to kręcą młyn u siebie w kilkanaście osób i jeżdżą na niektóre wyjazdy.widmo_śmierci pisze: ↑21.06.2019, 15:25Stal Zawadzkie coś działa? Ostatnio rzuciło mi sie w necie zdjecie z oprawy
Mors certa, hora incerta
-
Re: Wojewódzkidztwo Opolskie - Kibicowsko
W Zdzieszowicach przewaga KSG jest też Widzew, Odra i Piast. Jednak mało wagi sie do tego przykłada i każdy ze sobą żyje. Mieliśmy kontakt z mosto, raczej bardziej zajawkowy. Odskoczna od piłki i wyjazdy wspolne, np do Warszawy. Teraz cisza i wątpię by cokolwiek sie odrodzilo. Wyjatek Na pucharowym meczu ze znajomymi z Uni Krapkowice w ok 20 osób we wspólnym młynie. Kilka krzykniec i festyn :) pozna Odpowiedz ale nie czytałem dawno tego forum.StatystykKalkulator pisze: ↑16.05.2019, 13:29A Ruch Zdzieszowice to fc Górnika? Oni nie mieli zgody z Mostostalem?
-
W Byczynie coś się działo? obiło mi się o uszy o Widzewie
-
Te tereny to pustynia, chociaż pojedyncze osoby może jeżdżą na Widzew, w końcu nie tak daleko.
Mors certa, hora incerta
-
W Byczynie żadnego widzewa nie ma. Pojedyńcze jednostki czasami jeżdżą na Lecha.
Nowe konto-stary użytkownik. Do poprzedniego zapomniałem loginu 

-
Pozwole się wypowiedzieć gdyż ostatnio mialem być okazję na meczu żużlowym w Opolu. Kolejarz ma tam jakiś swój "fanclub" prowadzą doping choć niestety wygląda to mizernie, ale przynajmniej coś tam się starają. Mają flagi, sektorówkę i sympatyzują z żużlowym ROW Rybnik.Czy w swojej historii żużlowy Kolejarz Opole miał swoich kibiców (nie pikników)? Swego czasu Roman Zieliński coś wspominał, że jakieś zalążki były i nie bardzo lubili się z kibicami OKS, choć ja kojarzę tylko tyle, że to raczej Odra wizytowała "ciekawsze" mecze (z udziałem gości).
-
Twraz to pikole, kobiety, dzieci i emeryci. Kiedyś coś tam się działo, nawet jakieś awantury z Odrą były, ale to ktoś starszy musi się wypowiedzieć bo to było wieki temu.
-
Na początku lat 90 trochę się działo, mieli tam swoją grupę która na mieście walczyła z Odrą. Nie trwało to zbyt długo i od tego czasu nic więcej się nie dzieje. Same pikniki.
Odra Opole
-
Gwoli scislosci - sympatyzuja z jedna z zulersko - piknikowych grup zuzlowego ROW Rybnik (ktora kiedys byla jedyna nazwijmy to "dzialajaca"), przez ostatnie lata sa raczej niemile widziani po za wspomniana wczesniej grupa.widmo_śmierci pisze: ↑19.08.2019, 11:38Pozwole się wypowiedzieć gdyż ostatnio mialem być okazję na meczu żużlowym w Opolu. Kolejarz ma tam jakiś swój "fanclub" prowadzą doping choć niestety wygląda to mizernie, ale przynajmniej coś tam się starają. Mają flagi, sektorówkę i sympatyzują z żużlowym ROW Rybnik.Czy w swojej historii żużlowy Kolejarz Opole miał swoich kibiców (nie pikników)? Swego czasu Roman Zieliński coś wspominał, że jakieś zalążki były i nie bardzo lubili się z kibicami OKS, choć ja kojarzę tylko tyle, że to raczej Odra wizytowała "ciekawsze" mecze (z udziałem gości).
-
Czy Odra Opole miała kiedyś w swojej historii umawianą walkę z Legia Warszawa ???
-
-
Jesteś pewny? Walka kiedys byla na powrocie z Białegostoku, ale umawiana nie była. Jeszcze dawniej Nowy Dwór Mazowiecki też nie umawiany, a niczego innego nie kojarzę.
-
Mam na myśli powrót z Białegostoku. W sumie to nie wiem jak na to patrzeć. TB w sumie zadzwonili i na propozycję przystano. Zasadzka z tego co pamiętam to też nie była. W każdym bądź razie była wtedy walka banda na bande. Jeśli się mylę to mnie popraw.
-
Tak było Odra stoczyła wygraną walke na peronie w Białymstoku z Pretorianami a jadąc już pociągiem otrzymali telefon od TB z propozycją walki banda na bande na którą przystali i po zaciagnieciu hamulca na peronie stoczyli szybką walkę którą honorowo TB wygrali.
Odry na tym wyjeździe było jak pamiętam +/- 40 osób
-
Według TMK 24 osoby na tym wyjeździe.
-
No to widzisz pamięć nie ta.
-
Ostatnio mi się rzuciło zdjęcie z (chyba) lat 90 flagi Ozimek na Rakowie. Czy w latach 90 istniał jakiś FC Rakowa w Ozimku?
-
Czy wspominasz spotkanie (w miejscowości Kowiesy?), w wyniku którego opolanie stracili swoje najważniejsze flagi (m.in. VoS)?(POL) pisze: ↑22.08.2019, 18:12Tak było Odra stoczyła wygraną walke na peronie w Białymstoku z Pretorianami a jadąc już pociągiem otrzymali telefon od TB z propozycją walki banda na bande na którą przystali i po zaciagnieciu hamulca na peronie stoczyli szybką walkę którą honorowo TB wygrali.
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
nie nie po tej walce było jedynie Szacunek Odra za podjęcie walki... Wiadomo że Odra szans nie miała żadnych ale wybiegli bez żadnych kalkulacji. Szybka akcja na peronie bez żadnych strat.DoZo(L)e... pisze: ↑09.09.2019, 09:55Czy wspominasz spotkanie (w miejscowości Kowiesy?), w wyniku którego opolanie stracili swoje najważniejsze flagi (m.in. VoS)?(POL) pisze: ↑22.08.2019, 18:12Tak było Odra stoczyła wygraną walke na peronie w Białymstoku z Pretorianami a jadąc już pociągiem otrzymali telefon od TB z propozycją walki banda na bande na którą przystali i po zaciagnieciu hamulca na peronie stoczyli szybką walkę którą honorowo TB wygrali.
-
To jasne, moje zapytanie było skierowane do FANnnA.(POL) pisze: ↑09.09.2019, 15:59nie nie po tej walce było jedynie Szacunek Odra za podjęcie walki... Wiadomo że Odra szans nie miała żadnych ale wybiegli bez żadnych kalkulacji. Szybka akcja na peronie bez żadnych strat.DoZo(L)e... pisze: ↑09.09.2019, 09:55Czy wspominasz spotkanie (w miejscowości Kowiesy?), w wyniku którego opolanie stracili swoje najważniejsze flagi (m.in. VoS)?(POL) pisze: ↑22.08.2019, 18:12
Tak było Odra stoczyła wygraną walke na peronie w Białymstoku z Pretorianami a jadąc już pociągiem otrzymali telefon od TB z propozycją walki banda na bande na którą przystali i po zaciagnieciu hamulca na peronie stoczyli szybką walkę którą honorowo TB wygrali.
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Można prosic liczbe Odry Opole w Chojnicach i Startu Namysłów w Kedzierzynie?
-
+\- 60StatystykKalkulator pisze: ↑10.10.2019, 13:17Można prosic liczbe Odry Opole w Chojnicach i Startu Namysłów w Kedzierzynie?
-
Były bluzgi? Jak nastawienie obu ekip do siebie?B_Chemik pisze: ↑10.10.2019, 17:39+\- 60StatystykKalkulator pisze: ↑10.10.2019, 13:17Można prosic liczbe Odry Opole w Chojnicach i Startu Namysłów w Kedzierzynie?
Jak się myle prosze mnie poprawić - Odra dwa x 0 teraz w Suwałkach i wczesniej w Chojnicach?
Chemik obecny w Ozimku?
Chemik obecny w Ozimku?
-
Nie było. Dobre
Obecny w 50 z jedna flaga, autami bez psów.StatystykKalkulator pisze: ↑20.10.2019, 15:03Jak się myle prosze mnie poprawić - Odra dwa x 0 teraz w Suwałkach i wczesniej w Chojnicach?
Chemik obecny w Ozimku?
-
Mylisz się. Żadnego zera.StatystykKalkulator pisze: ↑20.10.2019, 15:03Jak się myle prosze mnie poprawić - Odra dwa x 0 teraz w Suwałkach i wczesniej w Chojnicach?
Dziekuje za odpowiedz. Znalazłem informacje ze w Chojnicach trzy osoby z Opola a jak Suwałki?
-
ku*** to juz pojebana sytuacja do reszty ze tenzjebany pis cieszy sie poparciem mieszkancow tego wojewodztwa ze w takim opolu gdzie juz wiecej murzynow jest jak bialych ludzi to sie nie dziwie ale gdzie indziej ? pojebana sytuacja ide mefedron zajebac i pobujac sie po osiedlu bo wkurwia mnie glupota mieszkancow tego regionu, jutro grubszy biznes sie szykuje i zarobek godny a w kpp namyslow c**** wbijac i w ta kurwe blondynke z kryminalnej
Mors certa, hora incerta
-
Grubszy biznes i godny zarobek a na mefedronie lecisz ?
Huragan Krużewniki .
-
Małapanew Ozimek wystawia jeszcze czasami młyn?

Pogoń Prudnik działa jeszcze?

Co z Ruchem Zdzieszowice? Może byli nieco śmieszną ekipą na początku działania, ale jeździli, byli oddani, z czasem się wyrobili, do dziś wydawany jest tam zin w ogólnopolskiej sprzedaży, więc ludzie z nastawieniem kibicowskim są, a na meczach po galeriach widać pustynię...
[link]
Czy największe rozczarowanie ostatnich lat opolskiej sceny - MKS Kluczbork - upadł kibicowsko już zupełnie?
No i ostatnie pytanie - już jakiś czas temu ich wyhaczyłem, ale teraz widzę, że działają pełną parą. Unia Krapkowice - zgoda Ruchu Zdzieszowice. W listopadzie grali mecz z Chemikiem Kędzirzyn-Koźle - pokazali się jakoś na tym meczu? Czy to ekipa z kimś powiązana na zasadzie fan clubu? Słyszałem o nich, że są prozabrzańscy, ale to tak jak napisałem: "słyszałem" - wolałbym jakieś pewniejsze informacje, a to forum jest najkumatsze na globie :).

Co z Ruchem Zdzieszowice? Może byli nieco śmieszną ekipą na początku działania, ale jeździli, byli oddani, z czasem się wyrobili, do dziś wydawany jest tam zin w ogólnopolskiej sprzedaży, więc ludzie z nastawieniem kibicowskim są, a na meczach po galeriach widać pustynię...
[link]
Czy największe rozczarowanie ostatnich lat opolskiej sceny - MKS Kluczbork - upadł kibicowsko już zupełnie?
No i ostatnie pytanie - już jakiś czas temu ich wyhaczyłem, ale teraz widzę, że działają pełną parą. Unia Krapkowice - zgoda Ruchu Zdzieszowice. W listopadzie grali mecz z Chemikiem Kędzirzyn-Koźle - pokazali się jakoś na tym meczu? Czy to ekipa z kimś powiązana na zasadzie fan clubu? Słyszałem o nich, że są prozabrzańscy, ale to tak jak napisałem: "słyszałem" - wolałbym jakieś pewniejsze informacje, a to forum jest najkumatsze na globie :).

-
Unia jak się nie mylę kiedyś działali z Startem u wczesną Vartą Namysłów i byli pro Śląsk ale nie wiem jak to tam dokładnie wyglądało.plemplem81 pisze: ↑21.01.2020, 14:39Małapanew Ozimek wystawia jeszcze czasami młyn?
[link]
![]()
-
Jesli chodzi o Zdzieszowice to bedac tam jakis czas temu na meczu PP z Łęczną widziałem typa w koszulce Widzewa który dosyć swobodnie poruszał sie po stadionie. MKS Kluczbork juz nic nie działa, natomiast w mieście są pojedyncze osoby z takich ekip jak Lech, Legia, Śląsk, Odra(?).
Mors certa, hora incerta
-
B_Chemik - zdążyłem przeczytać Twoją wypowiedź zanim ją skasowałeś. I z tego wszystkiego jedno mnie frapuje. Twoje ostatnie zdanie zawierało ewidentne niedopowiedzenie. Jeśli Unia Krapkowice nie jest na pewno obecnie prozabrzańska, to aż nasuwa się samoistnie pytanie - jaką opcją zatem jest? Bo w samodzielność tej ekipy nie wierzę. Dziś takich jest niewiele. Z filmików i zdjęć widać, że tam jest kibolski klimat, że to ludzie, którzy już znają temat trybun. Gdzieś musieli tego "liznąć". Czy oni są obecnie prokędzierzyńscy?