Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany

Cees

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Cees »

Tak jak niepochwalalem wrzucania filmu przez AGKŚ, tak teraz takie coś również nie powinno mieć miejsca.
iparts.pl
Fanaticos7

Post autor: Fanaticos7 »

krokiet_z_grzybami pisze: 31.08.2019, 13:52 Owe zdjęcia latają raczej tylko po prywatnych rozmowach na messengerze czy tam w mms-ach, nie widziałem nigdzie na portalu żadnym tego. Prawdą jest, że to jakiś typ pracujący w służbie medycznej, zapewne ratownik medyczny, porobił te zdjęcia.., ciekaw jestem czy będą próbowali ustalić tego śmiałka, w sumie nie byłaby to jakaś trudność podejrzewam
Widziałem to wczoraj na dwóch pseudo portalach kibicowskich.
D2item

Post autor: D2item »

Chyba nie zdajecie sobie sprawy jakie zdjęcia i filmy maja np ratownicy medyczni czy pracownicy oiom/sor. Nie jest to niczym nowym że rejestrują rzeczy których nie powinni, a upublicznianie tego to już w ogóle dno..
sszzyymmaann

Post autor: sszzyymmaann »

A ja powiem obu stronom że pomyliło się już wam kibicowanie i fanatyzm z bandytką i gangsterką ale co ja tam wiem stary już jestem .
Pomyśleć że kiedyś jak łapało się gościa w parę osób to się mu proponowało solówkę.
Nocnik

Post autor: Nocnik »

Zgierz teraz do końca roku będzie mial kupe w majtach
widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor »

Milcz, bo ty cały czas obsrany jesteś ale w sumie po to jesteś.
Salceson

Post autor: Salceson »

Nocnik pisze: 31.08.2019, 17:50 Zgierz teraz do końca roku będzie mial kupe w majtach
Tylko do końca roku? Łaskawco, dziękujemy w imieniu Zgierza, do końca roku jakoś pewnikiem chłopaki wytrzymają.
patriota85

Post autor: patriota85 »

Pytanie do kogoś starszego z ŁKS-u.Wasze relację z Tarnovią około połowy lat 90-ych to były prywatne kontakty, czy układ ? Jeżeli układ to ile trwał ?
RomanRTS

Post autor: RomanRTS »

Skończcie kręcić afery farmazony, nikt na żadną relacje tego nie wstawił , było tylko przesyłane na priv w screeny macie z danymi po prostu, pierdolcie farmazony i tyle
ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS »

[*]
RomanRTS pisze: 31.08.2019, 21:08 Skończcie kręcić afery farmazony, nikt na żadną relacje tego nie wstawił , było tylko przesyłane na priv w screeny macie z danymi po prostu, pierdolcie farmazony i tyle
No to patrz Obrazek
Tylko w relacjach dane są pokazywane na górze z czasem ostatniego logowania.
RomanRTS

ŁKS1908ŁKS pisze: 31.08.2019, 21:38 [*]
RomanRTS pisze: 31.08.2019, 21:08 Skończcie kręcić afery farmazony, nikt na żadną relacje tego nie wstawił , było tylko przesyłane na priv w screeny macie z danymi po prostu, pierdolcie farmazony i tyle
No to patrz Obrazek
Chłopie to nie jest screen z reakcji powtarzam Ci po raz kolejny, krecice jakaś krzywa akcje chłopakowi który nic takiego nie zrobił
RomanRTS

RomanRTS pisze: 31.08.2019, 22:24
No to patrz Obrazek
Chłopie to nie jest screen z reakcji powtarzam Ci po raz kolejny, krecice jakaś krzywa akcje chłopakowi który nic takiego nie zrobił
Dodam Ci jeszcze że gdyby wstawił to na swoją relację to na tym screene byłoby jego profilowe i ile czasu temalu dodał a nie się logował, to ewidentny screen z prywatnej wiadomości, wystarczy sobie sprawdzić, ale wy wolicie jak zwykle kręcić jakieś afery które niczemu nie służą, bardziej bym się zajął kto to zdjęcie zrobił bo też się zgadzam że to nie powinien nikt takich fot cykac ale po prostu trzymajmy się jakis faktów a nie wymyślacie jakieś paranoję.
Mu95

Post autor: Mu95 »

showmustgoon pisze: 31.08.2019, 23:33 ŁKS ciekawa akcja dzisiaj. Odważnie. Miasto nie śpi.

Dobranoc.

Coś więcej? czy to nie do pisania na forum ?
Pixie

Post autor: Pixie »

Mu95 pisze: 01.09.2019, 00:06
showmustgoon pisze: 31.08.2019, 23:33 ŁKS ciekawa akcja dzisiaj. Odważnie. Miasto nie śpi.

Dobranoc.

Coś więcej? czy to nie do pisania na forum ?
Jeśli nie wydarzyło się coś, o czy jeszcze nie wiem, to koledze chyba chodziło o to, że dziś w około 15 minucie meczu kilka fur Łks-u podjeżdża pod nasz stadion. Nie chciałbym tej akcji nazywać pokazówką, bo pomimo całej niechęci do Łks-u trzeba przyznać, że trzeba mieć jaja żeby coś takiego zrobić, ale nie da się ukryć, że akcja z lekka bezsensu. 99% ludzi było już w tym momencie na stadionie, a wiadomo, że pod stadionem sporo psów i tylko można narobić sobie przypału, a ja, praktycznie jak i każdy będący na stadionie dowiedział się o tej akcji z opóźnieniem. Nie widziałem tego zdarzenia na żywo więc nie chce oceniać czy faktycznie jakieś pojedyncze osoby zostały pogonione, czy raczej od razu skończyło się to reakcją psów, ale jak dla mnie akcje bardziej z gatunku tych od razu skazanych na niepowodzenie.
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

ŁKS w kilka-kilkanaście aut podjeżdża pod stadion, wysypują się machając łapami :) U nas pojedyncze osoby, kilkanaście siedzi w ogródku, ktoś tam przechodzi. We wszystko szybko miesza się psiarnia. Od nas chłopaki próbują wydostać się ze stadionu co uniemożliwia policja. ŁKS zawija się do aut w asyście gromkich pozdrowień :) Pisanie, ze Widzew został pogoniony to bardzo grube nadużycie. Dobra akcja, mogło być ciekawie :) Tyle.
Spy

Post autor: Spy »

Mimo iż jako Widzewiak częściej doceniałem rywala niż oni wszyscy razem wzięci to ta akcje akurat oceniam jako komiczna pokazówkę...
To tak jak bywało że goście przyjeżdżając w40-50 osób szarpali nieraz kraty żeby się tylko wydostać z klatki a w duchu się pewnie modlili żeby tak się nie stało tak samo tutaj podjechali właśnie w takim momencie żeby nie skończyło się to dla nich zbiorowa mogiła ;)
Jeśli ktoś uważa inaczej niech mi powie czy szansa na jakiekolwiek starcie byla większa niż 0.1% ???
exe

Post autor: exe »

powiedz to osoba które spierdolily spod stadionu ze to pokazowka ;)
Myślący

Post autor: Myślący »

Akcja ŁKS-u na mały plus i tyle. Wyszło jak wyszło, małe szanse na to aby doszło do czegoś więcej. Zrobili co mogli.

Odnosnie zdjęć K. z SOR-u - kurewskie zachowanie. Czasami zastanawiam się do czego takie akcje doprowadzą...

Będzie się działo w Łodzi.
Gero000

Post autor: Gero000 »

RomanRTS pisze: 31.08.2019, 23:35

No to patrz Obrazek
Dodam Ci jeszcze że gdyby wstawił to na swoją relację to na tym screene byłoby jego profilowe i ile czasu temalu dodał a nie się logował, to ewidentny screen z prywatnej wiadomości, wystarczy sobie sprawdzić, ale wy wolicie jak zwykle kręcić jakieś afery które niczemu nie służą, bardziej bym się zajął kto to zdjęcie zrobił bo też się zgadzam że to nie powinien nikt takich fot cykac ale po prostu trzymajmy się jakis faktów a nie wymyślacie jakieś paranoję.
Zdjęcie pochodzi z relacji, dlaczego?, w wiadomościach prywatnych do góry w prawym rogu zawsze jest słuchawka to raz, dwa zawsze jest zdjęcie profilowe danej osoby do której coś wysyłasz :) a w relacji tylko dane, wystarczy złapać za tel i sprawdzić...
Spy

Post autor: Spy »

Ta akcja jedyny cel jaki miała to być może propogandowy niczym kiełbasa wyborcza ;) dla młodych netowych hoolsow : patrzcie, jesteśmy i walczymy - nie możecie przestać w nas wierzyć :)

A tak na marginesie myślę że każda ekipa Polsce jest w stanie przy dobrej organizacji i składzie wjechać pod każdy stadion i narobić szumu bo wiadomym jest że ci co wjeżdżają potencjalnie przewyższają o kilka klas a przynajmniej powinni tych którzy przypadkowo często się tam znajdują
szwadron97

Post autor: szwadron97 »

Skatuja człowieka a później założą bluzy ludzie honoru chyba powinni bez honoru mieć
gringocwel

Post autor: gringocwel »

Ps. Nie twierdze, ze to pokazówka, nadmieniam jedynie ze tam prawie już nikogo nie było żeby coś się miało zadziac, a psy za główne zadanie obrały nie wypuszczenie nikogo z zegara.
RomanRTS

Gero000 pisze: 01.09.2019, 12:00
RomanRTS pisze: 31.08.2019, 23:35

Zdjęcie pochodzi z relacji, dlaczego?, w wiadomościach prywatnych do góry w prawym rogu zawsze jest słuchawka to raz, dwa zawsze jest zdjęcie profilowe danej osoby do której coś wysyłasz :) a w relacji tylko dane, wystarczy złapać za tel i sprawdzić...
Wejdź sobie na mess i kliknij czyjąś relacje to zobaczysz jak to wygląda, jak na prywatnej rozmowie klikniesz zdjęcie to masz właśnie taki screen, na relacji wygląda to właśnie tak że masz profilowe i ile czasu temu dodana relacja, a nie logowanie. Jeżeli nie używacie tej aplikacji i nie wiecie jak to wygląda to weźcie zobaczcie u kogoś kto ma jak to wygląda.
Nie było nigdy na żadnej relacji!
Terroor

Post autor: Terroor »

Chomik666 pisze: 01.09.2019, 12:14 Jak mieli zejść z ulicy jak po między ulicą a stadionem psy stoją.Jak mieli pogonić skoro nawet nie zaczęli biec tylko stali jak wryci zdziwieni że w trakcie meczu ludzie są na stadionie.exe wyjdź i popytaj kolegów którzy byli i widzieli a nie jak troll wymyślasz nową historię.
Ee parówo, skąd wiesz jak byłeś na stadionie.
yurez

Post autor: yurez »

Kto wgl śmiał sfotografowac szanowny Łks? Ktoś z Widzewa pytał o taką zgodę Rodowitych Łodzian jak wysiedli z aut ?. Jesli stosownego pisma nie bylo to dlaczego ?
Terroor

Nas w Płocku 480 osób.
exe

Post autor: exe »

ty chomik czy jak cie tam zwia placku napierdoliles w tym temacie miliony farmazonów to nawet nie chce mi się takiemu plackowi odpowiadać dwa napisałem były osoby pod stadionem pogonione od was były koniec tematu ofermo
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

Do kas to jeszcze sporo brakowalo. Na Wasze szczescie brakowalo.
Podobne zachowanie jak na trasie z Ruchem. Nawolywanie, a gdyby przyszlo co do czego, to znowu zawijka.

Akcja z gory przewidziana jak sie skonczy i ŁKS o tym wiedzial dlatego sie odwazyli.
raadek

Post autor: raadek »

NoMatterWhat pisze: 01.09.2019, 19:48 Do kas to jeszcze sporo brakowalo. Na Wasze szczescie brakowalo.
Podobne zachowanie jak na trasie z Ruchem. Nawolywanie, a gdyby przyszlo co do czego, to znowu zawijka.

Akcja z gory przewidziana jak sie skonczy i ŁKS o tym wiedzial dlatego sie odwazyli.

A może leszczu na wasze szczęście?
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

Terroor pisze: 01.09.2019, 17:25 Nas w Płocku 480 osób.
jakie liczby waszych zgód, jeśli można wiedzieć ?
MW10

Post autor: MW10 »

Fanatycy Widzewa pisze: 01.09.2019, 21:23
Terroor pisze: 01.09.2019, 17:25 Nas w Płocku 480 osób.
jakie liczby waszych zgód, jeśli można wiedzieć ?
9 osób z Zawiszy i 7 osób z Lecha.
Tosiek

Post autor: Tosiek »

Coś czuję że Widzew może mieć teraz mocno przejebane i osoby z ekipy nie będą nosa same wychylać nawet na swoich rewirach.Jedynie w obstawie bo chyba nikt nie chce być połamany a Łks będzie szukał na 100% zemsty.
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

raadek pisze: 01.09.2019, 21:00
A może leszczu na wasze szczęście?
Radek to, ze powstales przez przypadek, nie zobowiazuje cie do wyzywania prze kabel.
Na trasie z Ruchem nie byles taki wyszczekany, ani twoi koledzy. Tam policja nie zajechala drogi i poszlo troche fantow. Tutaj policja uniemozliwila wyjscie wiec pozostaje gdybanie.
No ale mozna sie tylko domyslac, gdybyscie zajechali 15 min przed meczem, a nie w trakcie, to te kilkaset, jak nie tysiecy osob przed stadionem mialo po prostu szczescie.
Na nich !!

Post autor: Na nich !! »

Tosiek pisze: 01.09.2019, 22:35 Coś czuję że Widzew może mieć teraz mocno przejebane i osoby z ekipy nie będą nosa same wychylać nawet na swoich rewirach.Jedynie w obstawie bo chyba nikt nie chce być połamany a Łks będzie szukał na 100% zemsty.
Tyle że to był odwet za dojechanie dwóch osób z Widzewa w dwie dychy Rodowitych. Znowu GPS-y i te sprawy...
Salceson

przypalowiec z forum pisze: 02.09.2019, 22:07 Pytanie do "normalnych" z ŁKSu, jak z K? Pytam z całkowitym szacunkiem do obu klubów z Łodzi, ktos może prześledzić moje posty i nigdy nie prułem się do żadnego klubu z Polski.

Mam nadzieję że wszystko ok!!
Pozdro.
Ciekawe pytanie w oparciu o kolejne (gdyż zaznaczyłeś szacunek do obu klubów) - a pytałeś swego czasu co z J. z Widzewa po tym jak oprawili go panowie z ŁKSu? Bo sobie nie przypominam. Jakoś tak troską się nie wykazałeś, dziwne...
Tosiek

Post autor: Tosiek »

Podobno to dobry zawodnik i świr także jak wyjdzie ze szpitala(oby wszystko było ok) to ja nie chciałbym być w skórze Widzewiaków.
Osiedlowy Wataszka

Post autor: Osiedlowy Wataszka »

[*]
Tosiek pisze: 02.09.2019, 23:15 Podobno to dobry zawodnik i świr także jak wyjdzie ze szpitala(oby wszystko było ok) to ja nie chciałbym być w skórze Widzewiaków.
A ja w Twojej.Jestes pierwszy na jego liście.
Terroor

przypalowiec z forum pisze: 02.09.2019, 22:07 Pytanie do "normalnych" z ŁKSu, jak z K? Pytam z całkowitym szacunkiem do obu klubów z Łodzi, ktos może prześledzić moje posty i nigdy nie prułem się do żadnego klubu z Polski.

Mam nadzieję że wszystko ok!!
Pozdro.
W porządku, niedługo go zobaczycie na trybunie wśród Nas.
Terroor

„Powrót przebiegł szybko, na jednym krótkim postoju. Wracaliśmy tradycyjnie najkrótszą drogą a ta tradycyjnie przebiegała już w Łodzi ulicą Piłsudskiego. Przejeżdżaliśmy obok stadionu Widzewa dosłownie kilka minut po rozpoczęciu ich meczu. Zatrzymaliśmy się pod stadionem wysypując się z aut i zaznaczając swoją obecność. Do niczego większego jednak nie doszło, gdyż zgromadzone pod stadionem w sporej ilości psy od razu nas zaczęły gonić z powrotem do aut, kilka osób zostało zagazowanych. Wszystko to trwało może z minutę i odjechaliśmy stamtąd goniąc jeszcze przy okazji kawałek dalej grupkę spóźnialskich podążających na mecz. Na ulicę wjechała też polewaczka blokując przejazd części naszych aut, które były w tyle. Po krótkim czasie psy naszych zawróciły kierując ich inną drogą.”
Salceson

Terroor pisze: 03.09.2019, 18:11 „Powrót przebiegł szybko, na jednym krótkim postoju. Wracaliśmy tradycyjnie najkrótszą drogą a ta tradycyjnie przebiegała już w Łodzi ulicą Piłsudskiego. Przejeżdżaliśmy obok stadionu Widzewa dosłownie kilka minut po rozpoczęciu ich meczu. Zatrzymaliśmy się pod stadionem wysypując się z aut i zaznaczając swoją obecność. Do niczego większego jednak nie doszło, gdyż zgromadzone pod stadionem w sporej ilości psy od razu nas zaczęły gonić z powrotem do aut, kilka osób zostało zagazowanych. Wszystko to trwało może z minutę i odjechaliśmy stamtąd goniąc jeszcze przy okazji kawałek dalej grupkę spóźnialskich podążających na mecz. Na ulicę wjechała też polewaczka blokując przejazd części naszych aut, które były w tyle. Po krótkim czasie psy naszych zawróciły kierując ich inną drogą.”
Nie no, wszystko pięknie i fajnie, ale z opisu to wygląda na - porównując - do wjazdu na Fabryczny 5 min. po tym jak pociąg odjechał i obrzuceniu kamieniami (w złości) budki z hamburgerami. Wiedzieliście, o której przy P138 zaczyna się mecz, trzeba było z Płocka cisnąć przez Gostynin na "hajłej", a potem jeszcze bardziej by, jednak zdążyć, coś wykręcić poza skakaniem wokół własnych fur i pogonieniem (pewnikiem) osób przypadkowych... tak, osób przypadkowych, bo ekpia RTSu dawno była na Stadionie. Żeby nie było, pomysł ciekawy. Ale wykonanie przez was, gdy nie ma pewniaka w postaci GPSu itp., marne...
ODPOWIEDZ