Dziękuję za odpowiedź.
Byłem ciekaw ich liczby, bo wyjazd daleki i termin niekorzystny. Najważniejsze, że wyjazd zaliczyli i zera nie było, jednak liczba słaba.
Dodatkowo mogli spotkać się na trasie z Górnikiem jadącym do Gdyni i Zagłębiem podążającym do Olsztyna. Zarówno Górnik jak i Zagłębie pojawili się na swoich wyjazdach w o wiele lepszych liczbach.
Dziękuję za odpowiedź.
Byłem ciekaw ich liczby, bo wyjazd daleki i termin niekorzystny. Najważniejsze, że wyjazd zaliczyli i zera nie było, jednak liczba słaba.
Dodatkowo mogli spotkać się na trasie z Górnikiem jadącym do Gdyni i Zagłębiem podążającym do Olsztyna. Zarówno Górnik jak i Zagłębie pojawili się na swoich wyjazdach w o wiele lepszych liczbach.
Nie porównuj Górnika czy Zagłębia do Tyskich? Na co niby mieli się spotkać? Chyba na partię szachów.
Dziękuję za odpowiedź.
Nie porównuj Górnika czy Zagłębia do Tyskich? Na co niby mieli się spotkać? Chyba na partię szachów.
Bez jaj i urazy ale Tyscy to mieli ekipe 10 lat temu gdzie jeździło po 300,400 chlopa dobrej bandy a teraz to raczej mogą pomarzyć o takiej liczbie. większość ludzi odbiła bo tak to jest jak 60 kilowe szczury po mefedronach chcieli byc bandytami to teraz mają wiekszosc odbilo bo to jaka atmosfera w Tychach panuje wsrod kibiców to jest dno bo jak mozna napierdalac swoich ludzi kroic ich na sianie i gonić ich to teraz jest jak jest
Łks na powrocie z Płocka w kilkanaście fur pod stadionem Konfidentow tuż po rozpoczęciu meczu, niestety większość wieśniaków patrzy i patrzy na białych przybyszy z" kosmosu" nikt nie wychodzi ze stadionu :)) potem gaz i psy.
Łks na powrocie z Płocka w kilkanaście fur pod stadionem Konfidentow tuż po rozpoczęciu meczu, niestety większość wieśniaków patrzy i patrzy na białych przybyszy z" kosmosu" nikt nie wychodzi ze stadionu :)) potem gaz i psy.
Prawilny a cynk dostałeś od uwe czy Łysego ? Przypucuj się w końcu komu kibicujesz to się posmiejemy wszyscy jakie liczby kręci twoja ekipa. Każdy ma lepsze lub gorsze momenty a wciągnąć nosem to kiełbasę możesz
Hahaha, Debil roku:)))
A co innego mogą odpowiedzieć najwięksi w PL Bajkopisarze, to nie była banda, to była replika, banda chciała wyjść ze stadionu ale akurat jadła kielbe :)
Żydzew parę dni temu w Wawie na PROŚBACH u Legii o układ na Reprezentację, naszczescie szczury zostały Pogonione :)))
Ciekawie by było jakby wróciły układy na kadrę.Można by zrobić ze 3 koalicje bo już mnie wkurwia ta sielanka na reprze(wyłączając Macedonię)no bo jest pewne że WRWE na kadrze już się raczej nie pojawi po Macedonii.