Oprawa Legii srednia w porownaniu z kilkoma innymi z europejskich pucharow ktore byly majstersztykiem pod wzgledem zarowno wizualnym jak i przeslania.Napisalem srednia jak na mozliwosci NS bo reszte stawki i tak lykaja prawie za kazdym razem.
Mam cicha nadzieje ze w Atenach Legia zajebie jakims transem z przekreslona morda che guevary zeby tym lewackim greckim pizdom gul skoczyl.Legii nie lubie ale cisnie sie na usta jazda z k****** hej Legia jazda z k******.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
Oprawa Legii srednia w porownaniu z kilkoma innymi z europejskich pucharow ktore byly majstersztykiem pod wzgledem zarowno wizualnym jak i przeslania.Napisalem srednia jak na mozliwosci NS bo reszte stawki i tak lykaja prawie za kazdym razem.
Mam cicha nadzieje ze w Atenach Legia zajebie jakims transem z przekreslona morda che guevary zeby tym lewackim greckim pizdom gul skoczyl.Legii nie lubie ale cisnie sie na usta jazda z k****** hej Legia jazda z k******.
Jak to jest średnia oprawa to naprawdę nie wiem jakie masz oczekiwania.
Jak to jest średnia oprawa to naprawdę nie wiem jakie masz oczekiwania.
To już nad każdą oprawą Legii mamy się spuszczac?
Robią oprawy na poziomie zawsze ale koleś ma swoje zdanie i się przykladam. Tak, kolejna fajna oprawa, strobo, sektorowka i napis. A że wiele osób odpala to już ich urok.
Piast się nie najeździł w pucharach, ale mieli wczoraj okazję by być z Bate na zajebistym wyjeździe w Sarajewie - ile Piasta ??
Nie wiem czy po wydarzeniach na Lotwie ktos zaryzykuje podanie reki Piastowi
Słuchaj śmieszku jak przejrzysz moje posty to jestem ostatni do bronienia tych śmieszków z Piasta ale po tym jak pogonili jedną ze znanych i szanowana mimo swojej nazwy grupe na Piescie znaczy tyle ze nie są taka banda c**** jak każdy przypuszczał. Tak jak ktoś tutaj z Górnika pisał W był warty więcej niż 10 wyzelowanych chuliganów a zakończyli mu karierę. Pytanie co dalej..
nie oszukujmy się to całe HPG to ogólnie jedna wielka komedia a sam W. Ich by sam rozjebał wszystkich,kto go zna ten wie jaki jest!Pewnie sam odpuścił na trochę żeby ciśnięte nie mieli itp. ale ogólnie Żulbanda skończyła jak sama nazwa wskazuje jak Żulbanda nic dodać nic ująć...
Wczoraj gadałem ze znajomkiem który w Atenach mieszka od 6 lat..Powiedział że jest pewien na 100% że coś się wydarzy. Atromitos nazwał typową ekipą szczurów, czasem coś wykręcą ale nie są poważnie traktowani..Natomiast jak wiemy jest dużo więcej ekip w stolicy Grecji. Jak powiedział, tu i ogólnie w całej Grecji Legia ma ładnie wyrobioną markę więc dla reszty ekip to wspaniała okazja by się pokazać. Dodał że raczej na pewno nie będą to honorowe akcje, jak się zbiorą to w ładnej grupie ze sprzętem i będą czekać na sygnał od czujek jeżdżących na motorach. Powiedział też że chodzenie w małych grupkach w barwach niewskazane..
Szkoda że Legia nie leci np we wtorek, no ale tak jest z czarterami w okresie wakacyjnym.
Wczoraj gadałem ze znajomkiem który w Atenach mieszka od 6 lat..Powiedział że jest pewien na 100% że coś się wydarzy. Atromitos nazwał typową ekipą szczurów, czasem coś wykręcą ale nie są poważnie traktowani..Natomiast jak wiemy jest dużo więcej ekip w stolicy Grecji. Jak powiedział, tu i ogólnie w całej Grecji Legia ma ładnie wyrobioną markę więc dla reszty ekip to wspaniała okazja by się pokazać. Dodał że raczej na pewno nie będą to honorowe akcje, jak się zbiorą to w ładnej grupie ze sprzętem i będą czekać na sygnał od czujek jeżdżących na motorach. Powiedział też że chodzenie w małych grupkach w barwach niewskazane..
Szkoda że Legia nie leci np we wtorek, no ale tak jest z czarterami w okresie wakacyjnym.
Czarter został zorganizowany dla tych co nie mogą po raz kolejny wziąć nie wiadomo ile wolnego w pracy. Większość jedzie normalnie...
Spokojnie, to nie pierwszy wyjazd Legii w "gorący teren". Do tej pory wstydu nie przynieśli.
nie oszukujmy się to całe HPG to ogólnie jedna wielka komedia a sam W. Ich by sam rozjebał wszystkich
A to jest jakis Chuck Noris zeby ich wszystkich rozjebal?
obiektywizm a to trzeba od razu w Atenach mieszkac zeby wiedziec ze cos sie wydarzy?Wydarzy sie napewno,oby Legia wyszla z tego zwyciesko.Na ten wyjazd powinni pojechac sami kumaci bo gdzies ktos skroi jakas grupke piknikow i Grecy zrobia z siebie wielkich zwyciezcow.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
kumatyinaczej po meczu Aek-Ajax przestrzegl tu wszystkich piszac ze nie spodziewali sie koktajli ze strony AEK.Takze Legia juz wie czego sie spodziewac ;)
ps. Pomimo nienawisci powodzenia Legionisci.
Nawet jak do czegoś dojdzie to na co wy liczycie? Przecież w tych Atenach tam są ekipy z absolutnego światowego topu "sportowego", dodatkowo ich własne miasto które maja rozkminione. I co ważne sprzętu od raz używają nawet nie próbują się maskować jak w Polsce. I najważniejsze Grecy tak jak Włosi czy Hiszpanie używają sprzętu konkretnego i w bardzo dużych ilościach nie tak jak w Polsce, Rosji czy Serbii, tam jest o wiele grubiej to stosowane.
Pierwsze starcie poszło. Grecy atakują 10 osobową grupę niezłą bandą, gazówki i noże w użyciu. 4 ciężko rannych legionistów, rany kłute. Robi się gorąco.
Czy ktoś zbanuje tego prowokatora i farmazoniarza?
Nawet jak do czegoś dojdzie to na co wy liczycie? Przecież w tych Atenach tam są ekipy z absolutnego światowego topu "sportowego", dodatkowo ich własne miasto które maja rozkminione. I co ważne sprzętu od raz używają nawet nie próbują się maskować jak w Polsce. I najważniejsze Grecy tak jak Włosi czy Hiszpanie używają sprzętu konkretnego i w bardzo dużych ilościach nie tak jak w Polsce, Rosji czy Serbii, tam jest o wiele grubiej to stosowane.
szkoda że ten top przespał cały wczorajszy dzień
I pol nocy. Wyszlo na "poszukiwanie straconego czasu"
Jak dla mnie, to jakby chcieli ich znaleźć, to by ich znaleźli. Ewidentnie pokazówka.
P.S. To moja subiektywna opinia.
No oczywiście, że pokazówka.. Szczury przeszły się jedną ulicą, pierdolneli foto i na tym poszukiwania zapewne zostały zakończone.. Gdzie Legia A gdzie jakiś skurwiały atromitos
Legia to jednak firma. Bardzo fajna prezentacja dzisiaj. Do tego szykuje się mecz z wyspiarzami, którzy pojawią się pewnie w Warszawie dzień wcześniej.
W 1999 Rangers grali mecz w Warszawie w pucharach to był albo Puchar Uefa albo Puchar Zdobywców Pucharów i stracili flagę na rzecz Legii , sektor gości w Szkocji ma 4 tysiące , już wiadomo ,że emigranci ,''Janusze kadry'' czy 'fani Małysza'' nie będą wpuszczani na sektor Legii.
Skończcie pierdolić w Atenach też wszystkie ekipy miały weryfikować Legie ichuja było. Co będzie to będzie a znając życie pół Szkocji będzie postawione na nogi bo chuligany z Polski przyjadą.