Ponoć Noga jako prowadzący. To prawda?LatającyHolender pisze: ↑08.08.2019, 18:08Chodzą słuchy, że Tadek Sznuk jeżdzi po osiedlach i szuka ludzi do programu "Jeden z sześćdziesięciu". To prawda?
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
Dobra reakcja decyzyjnych z Piasta - szybka reakcja i tyle. Ktoś tu napisał ze porównanie zulbandy z PF chodzi bardziej o rekcje na wtopę. Nie ma co odpowiadać za jednostki. Śmieszy mnie fakt, ze naprawdę na dzisiaj jak widać internet jest ważniejszy niż życie realne - najwiecej do powiedzenia jak zawsze maja kibice górnika. Naprawdę nawet Gieksa Katowicka oraz ROW nie napinają się plus minus opisują wszystko obiektywnie chociaż nie dążę ich sympatia. Mam nadzieje, ze większość obecnych na tym forum potrafi rozróżnić obiektywnosc od napinania się przez kabel. Wstyd, ze z Wami się wąchają może w końcu przejza na oczy. Co do Ruchu ku*** lecieli na gruba skale nic dziwnego ze się porozpierdalali większość z was nie zna takiego życia charakter pokazał kto git a kto pala. I tez wg mnie nie ma co przybijać całemu Ruchu piętna 60tek.
-
mazuryiwarmia pisze: ↑09.08.2019, 13:50Dobra reakcja decyzyjnych z Piasta - szybka reakcja i tyle. Ktoś tu napisał ze porównanie zulbandy z PF chodzi bardziej o rekcje na wtopę. Nie ma co odpowiadać za jednostki. Śmieszy mnie fakt, ze naprawdę na dzisiaj jak widać internet jest ważniejszy niż życie realne - najwiecej do powiedzenia jak zawsze maja kibice górnika. Naprawdę nawet Gieksa Katowicka oraz ROW nie napinają się plus minus opisują wszystko obiektywnie chociaż nie dążę ich sympatia. Mam nadzieje, ze większość obecnych na tym forum potrafi rozróżnić obiektywnosc od napinania się przez kabel. Wstyd, ze z Wami się wąchają może w końcu przejza na oczy. Co do Ruchu ku*** lecieli na gruba skale nic dziwnego ze się porozpierdalali większość z was nie zna takiego życia charakter pokazał kto git a kto pala. I tez wg mnie nie ma co przybijać całemu Ruchu piętna 60tek.
W takim razie zajebiste masz wartości.
HC!
-
c*** w d*** wszystkim rozjebusom.
Nie zrozumiałeś, duża grupa, wielka skala - jest większe prawdopodobieństwo ze ktoś się rozjebie :)
Nie zrozumiałeś, duża grupa, wielka skala - jest większe prawdopodobieństwo ze ktoś się rozjebie :)
-
Radzionków nadal ma kontakty z Bałtykiem?
Dozo to stary obsraniec i pedofil
-
Tłumacz to sobie jak chcesz , moim skromnym zdaniem nie ważne jaka jest skala ... skoro bierzesz się za coś grubego , musisz liczyć się z grubymi konsekwencjami , a nie iść na łatwiznę i strzelać z ucha. Matematyka nie ma tu nic do rzeczy.
HC!
-
Otóż to masz racje. Niektóre osoby wolały się r******* i pogrążyć swoich kolegów - takie rzeczy nie tylko w Ruchu. Gdyby nie konfidenci psy nie miałyby roboty. Odbiegamy od tematu.
j**** konfidentów!
Pozdrawiam obiektywnych.
j**** konfidentów!
Pozdrawiam obiektywnych.
-
Od Górnika to Ty się odjebaj, widzę, że musiałeś mieć jakieś bliższe spotkanie z żabolami-nawet pierdolonej dużej litery Nam pożałował. Co do cytatu ``Co do Ruchu ku*** lecieli na gruba skale nic dziwnego ze się porozpierdalali`` krótko napisze-wyloguj się!mazuryiwarmia pisze: ↑09.08.2019, 13:50Dobra reakcja decyzyjnych z Piasta - szybka reakcja i tyle. Ktoś tu napisał ze porównanie zulbandy z PF chodzi bardziej o rekcje na wtopę. Nie ma co odpowiadać za jednostki. Śmieszy mnie fakt, ze naprawdę na dzisiaj jak widać internet jest ważniejszy niż życie realne - najwiecej do powiedzenia jak zawsze maja kibice górnika. Naprawdę nawet Gieksa Katowicka oraz ROW nie napinają się plus minus opisują wszystko obiektywnie chociaż nie dążę ich sympatia. Mam nadzieje, ze większość obecnych na tym forum potrafi rozróżnić obiektywnosc od napinania się przez kabel. Wstyd, ze z Wami się wąchają może w końcu przejza na oczy. Co do Ruchu ku*** lecieli na gruba skale nic dziwnego ze się porozpierdalali większość z was nie zna takiego życia charakter pokazał kto git a kto pala. I tez wg mnie nie ma co przybijać całemu Ruchu piętna 60tek.
-
Reakcja decyzyjnych jedynie słuszna i oczywista.mazuryiwarmia pisze: ↑09.08.2019, 13:50Dobra reakcja decyzyjnych z Piasta - szybka reakcja i tyle. Ktoś tu napisał ze porównanie zulbandy z PF chodzi bardziej o rekcje na wtopę. Nie ma co odpowiadać za jednostki. Śmieszy mnie fakt, ze naprawdę na dzisiaj jak widać internet jest ważniejszy niż życie realne - najwiecej do powiedzenia jak zawsze maja kibice górnika. Naprawdę nawet Gieksa Katowicka oraz ROW nie napinają się plus minus opisują wszystko obiektywnie chociaż nie dążę ich sympatia. Mam nadzieje, ze większość obecnych na tym forum potrafi rozróżnić obiektywnosc od napinania się przez kabel. Wstyd, ze z Wami się wąchają może w końcu przejza na oczy. Co do Ruchu ku*** lecieli na gruba skale nic dziwnego ze się porozpierdalali większość z was nie zna takiego życia charakter pokazał kto git a kto pala. I tez wg mnie nie ma co przybijać całemu Ruchu piętna 60tek.
Natomiast dziwi brak reakcji w trakcie trwania incydentu.
Wiadomo, że grupa nie może odpowiadać za wybryk jednostki, ale niestety ta osoba narobila swojej ekipie ogromnego wstydu i długo się to będzie za nimi ciągnęło.

-
Kibice Górnika. Teraz lepiej?HrabstwoŁ pisze: ↑09.08.2019, 22:10Od Górnika to Ty się odjebaj, widzę, że musiałeś mieć jakieś bliższe spotkanie z żabolami-nawet pierdolonej dużej litery Nam pożałował. Co do cytatu ``Co do Ruchu ku*** lecieli na gruba skale nic dziwnego ze się porozpierdalali`` krótko napisze-wyloguj się!mazuryiwarmia pisze: ↑09.08.2019, 13:50Dobra reakcja decyzyjnych z Piasta - szybka reakcja i tyle. Ktoś tu napisał ze porównanie zulbandy z PF chodzi bardziej o rekcje na wtopę. Nie ma co odpowiadać za jednostki. Śmieszy mnie fakt, ze naprawdę na dzisiaj jak widać internet jest ważniejszy niż życie realne - najwiecej do powiedzenia jak zawsze maja kibice górnika. Naprawdę nawet Gieksa Katowicka oraz ROW nie napinają się plus minus opisują wszystko obiektywnie chociaż nie dążę ich sympatia. Mam nadzieje, ze większość obecnych na tym forum potrafi rozróżnić obiektywnosc od napinania się przez kabel. Wstyd, ze z Wami się wąchają może w końcu przejza na oczy. Co do Ruchu ku*** lecieli na gruba skale nic dziwnego ze się porozpierdalali większość z was nie zna takiego życia charakter pokazał kto git a kto pala. I tez wg mnie nie ma co przybijać całemu Ruchu piętna 60tek.
Wyloguj się? Napisałem wyżej c*** w d*** im i wszystkim którzy się rozpierdalaja. Nie można nikomu ufać. Zawsze znajdzie się jakaś pala co się r**********.
-
Żebyś ty nie był następną...mazuryiwarmia pisze: ↑10.08.2019, 14:10Kibice Górnika. Teraz lepiej?HrabstwoŁ pisze: ↑09.08.2019, 22:10Od Górnika to Ty się odjebaj, widzę, że musiałeś mieć jakieś bliższe spotkanie z żabolami-nawet pierdolonej dużej litery Nam pożałował. Co do cytatu ``Co do Ruchu ku*** lecieli na gruba skale nic dziwnego ze się porozpierdalali`` krótko napisze-wyloguj się!mazuryiwarmia pisze: ↑09.08.2019, 13:50Dobra reakcja decyzyjnych z Piasta - szybka reakcja i tyle. Ktoś tu napisał ze porównanie zulbandy z PF chodzi bardziej o rekcje na wtopę. Nie ma co odpowiadać za jednostki. Śmieszy mnie fakt, ze naprawdę na dzisiaj jak widać internet jest ważniejszy niż życie realne - najwiecej do powiedzenia jak zawsze maja kibice górnika. Naprawdę nawet Gieksa Katowicka oraz ROW nie napinają się plus minus opisują wszystko obiektywnie chociaż nie dążę ich sympatia. Mam nadzieje, ze większość obecnych na tym forum potrafi rozróżnić obiektywnosc od napinania się przez kabel. Wstyd, ze z Wami się wąchają może w końcu przejza na oczy. Co do Ruchu ku*** lecieli na gruba skale nic dziwnego ze się porozpierdalali większość z was nie zna takiego życia charakter pokazał kto git a kto pala. I tez wg mnie nie ma co przybijać całemu Ruchu piętna 60tek.
Wyloguj się? Napisałem wyżej c*** w d*** im i wszystkim którzy się rozpierdalaja. Nie można nikomu ufać. Zawsze znajdzie się jakaś pala co się r**********.
-
[link]Low kick na kolano pisze: ↑11.08.2019, 04:04Lipa straszna. Ale zdecydowanie więcej wstydu całej kibicowskiej scenie (a raczej sobie) narobili widzewiacy po 14 marca 2012 w Madrycie, nie wyciągając konsekwencji wobec ruskich gwałcicieli swojego kolegi z ekipy. Sprawdzcie sobie w Google i na zagranicznych forach, co o nich myślą.
-
Panowie idźcie do tematu łódzkiego...My tu mamy w "własne" problemy z Piastunkami.fotojoker pisze: ↑11.08.2019, 08:44[link]Low kick na kolano pisze: ↑11.08.2019, 04:04Lipa straszna. Ale zdecydowanie więcej wstydu całej kibicowskiej scenie (a raczej sobie) narobili widzewiacy po 14 marca 2012 w Madrycie, nie wyciągając konsekwencji wobec ruskich gwałcicieli swojego kolegi z ekipy. Sprawdzcie sobie w Google i na zagranicznych forach, co o nich myślą.
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
-
Wklej linki do tych for i pokaż no gdzie to na tym google pisze, pokaż jaki jesteś wiarygodny chuligan albo j***** aferowicz.Low kick na kolano pisze: ↑11.08.2019, 04:04Lipa straszna. Ale zdecydowanie więcej wstydu całej kibicowskiej scenie (a raczej sobie) narobili widzewiacy po 14 marca 2012 w Madrycie, nie wyciągając konsekwencji wobec ruskich gwałcicieli swojego kolegi z ekipy. Sprawdzcie sobie w Google i na zagranicznych forach, co o nich myślą.
-
Może ktoś napisać o co chodzi w Zabrzu?
-
Jak zwykle o kasę. Namioty Socios to konkurencja dla Torcidy.
-
Ja kibicuję Górnikowi ale żaden ze mnie kumaty. Z tego co się orientuje to Socios nie sprzedają żadnych gadżetów bo tego zabrania im statut stąd też motyw finansowy bym wykluczył.
-
Tylko wariaci są coś warci !!!na spokojnie pisze: ↑11.08.2019, 13:27Jemu raczej chodziło o sposób w jaki to chłopak robił a nie o sam fakt zamazywania.Prawilnyy pisze: ↑08.08.2019, 17:53Jestes przedstawicielem jednej z krakowskich ekip i dziwia cie takie partyzanckie akcje?Przeciez w miastach derbowych takie cos jest na porzadku dziennym.halodrol pisze: ↑08.08.2019, 16:42Na rozluźnienie "chujowej" gadki.
Mijałem dziś o 15 na A4 chłopców, którzy zamazywali herb Gieksy na tym zardzewiałym wiadukcie za/przed Mysłowicami. Auta dopierdalają, jeden uprawia jakąś ekwilibrystykę podobną jak na tych ruskich filmach. Jprdl trzeba mieć odwagę i pasję ;-) szacun.
Łaził po tym wiadukcie jak pająk, bez jakichkolwiek zabezpieczeń. Gdyby się zjebał z niego, to przejechałoby po nim z 10 aut.
-
Cieszy ze sa jeszcze tacy wsrod tej calej spedalonej i przecpanej mlodziezy.
Mordy to nie jest smieszne.Coraz wiecej malolatow na dopalaczach zamiast trenowac.Smutne.
Mordy to nie jest smieszne.Coraz wiecej malolatow na dopalaczach zamiast trenowac.Smutne.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
A Ty co trenujesz?
-
-
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
-
-
Z wodnej się nie zbijajcie. Obejrzyjcie "Wolność i miłość" o słynnym meczu Madziarów z ZSRR. Więcej krwi i agresji niż na niejednej gali mma.
-
-
Ja próbowałem swoich sił w grze w klasy, ale skręciłem kostkę i kariera, która zaczynała się tak obiecująco, została brutalnie zakończona...
-
W Socios Górnik są też kumate osoby czy to typowo frajerskie stowarzyszenie ?.Cały teren promenady jest monitorowany i jesteśmy przekonani, że klub dołoży starań, żeby zapewnić bezpieczeństwo kibicom w przyszłości a także rozpocznie odpowiednie działania mające na celu identyfikację sprawców. Mamy nadzieję, że te negatywne emocje nie zniechęcą kibiców do przychodzenia na mecze Górnika.
-
Żulbanda to była grupa ultras czy h?
-
BIV - w sensie "krwawienia" był, ale nie zmienia to faktu, że wodna to taka ręczna w wodzie, z elementami rugby, czyli kontaktowy i siłowy sport.
-
O socios można napisać tyle, że osoby które tam zarządzają, zapomniały o pewnych zasadach.
Ideą socios było zbieranie pieniędzy na pomoc klubowi, niestety tam gdzie pojawia się pieniądz, pojawia się również jego rządza.
Socios popełniło kilka...błędów, dlatego Torcida któryś już raz zareagowała w taki, a nie inny sposób, bo pewne osoby zapomniały gdzie jest ich miejsce, jeśli chodzi o sprawy kibicowskie w Zabrzu.
Dlatego Torcida musi pewnym ludziom co jakiś czas przypomnieć o pewnych sprawach, bo widocznie niektórzy bardzo chcą podziału na Górniku.
-
Monopol na hajs ma tylko banda.
Kto zapomina ,dostaje w ryja.
Kto zapomina ,dostaje w ryja.
-
Na Armaniego musi być
-
No wlasnie po obejrzeniu tego filmu wielu malolatow zaczelo treningi karate,w tym ja.
-
no i po c*** r************* ten temat swoimi żartami na poziomie podstawówki?
-
zawsze to wyzszy poziom niz wyzywanie sie od dzbanow, konfidentow, pedalow, kubkow, chujow, kurw, pizd i c*** wie czego jeszcze z dodatkiem usmiechnietych emotekpijany powietrzem pisze: ↑13.08.2019, 14:33no i po c*** r************* ten temat swoimi żartami na poziomie podstawówki?
:)
-
no jak c***, w********** dzieci stąd.
-
Typ z Gieksy w śpiączce bo spotkaniu z Ruchem