Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
I jeszcze jedno... bo mam wyjebane na to co odpowiesz. Nic nie wiesz. I nigdy się nie dowiesz. Pozostaje google, Stadionowioprawcy i Facebook.
profan a widzisz gdzies zebym o cos pytal?Wyjebane mam co tam kumaty splodzi bo swoje wiem.profan pisze: 09.08.2019, 00:17 I jeszcze jedno... bo mam wyjebane na to co odpowiesz. Nic nie wiesz. I nigdy się nie dowiesz. Pozostaje google, Stadionowioprawcy i Facebook.
kumaty zakonczyl temat wiec chyba znowu emigracja sie szykuje.Ja tez juz koncze bo nie ma sensu sie z nim przekrzykiwac.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
Po pierwsze nie bede dyskutował na takie tematy na necie z kims kogo nie znam. Moge Ci jedynie powiedziec tyle, ze z zs mam bardzo duzo wspolnego i jezeli chodzi o Czeczenów szczegolnie mowimy o dwóch na literę A to zadnych podjazdów nikt nie miał do nich
Co do tej grupy zatrzymanej przez psy pod M1 to skad sie wzial farmazon ze to gang czeczensko-ormianski?
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
Masz się czym chwalić ze wrzucasz takiemu, jedziesz po matce, on jeszcze dorośnie i ma szansę zmądrzec choć juz cię przeskoczył.
Nie przesiaduje godzinami na tąaltgr pisze: 29.05.2019, 22:31Tel pisze: 29.05.2019, 18:25To ja z chęcią poczytam o tych innych miescinach, dajesz altgr :)altgr pisze: 29.05.2019, 10:41 Ten don alfonso vel ura bura szef podwóra pisze tylko o sytuacjach i osiedlach zasłyszanych w mediach, stad np wspomina o oświecenia. Podnieca się Krakowem bo w mediach najbardziej o tym mieście był szum hehe. A skoro jesteś taki obeznany to opisz jakieś inne miasta co się działo, bo czasami inne mieściny przebijały ten Kraków ale co ? W mediach cisza wiec ura bura nie wie ?
Czemu Twoi przyjaciele z Chorzowa nie jezdza do Zabrza ? Czy ta odpowiedz jest wystarczajaca czy nie ?
Zreszta ty mi tu kiedys nie odpowiedziales na jedno pytanie i zamilkles, wiec z laski swojej moze zerkniesz w archiwum i odpowiesz laskawie ? (dotyczylo twojego postu o tym, ze niby tylko my ŁKS wam nie odmowilismy....)
W myśl zasady nie wiem, nie było mnie, nie wypowiadam się, więc na odpowiedź nie licz.
A teraz chętnie poczytam o tych miastach co przebijaly Kraków. Więc z łaski swojej podziel się tu tym z nami.

-
QWERTYUIOPASDFGHJKL
ej czemu go wyzywasz?!umówcie się po męsku na tzw solówkę i po sprawie...altgr pisze: 12.08.2019, 15:13Co ty ciulu nie umiesz czytac ? Przeciez ci napisalem wyraznie co mialem na mysli......I czekam na odpowiedz dalej.Tel pisze: 12.08.2019, 13:54Nie przesiaduje godzinami na tąaltgr pisze: 29.05.2019, 22:31
Czemu Twoi przyjaciele z Chorzowa nie jezdza do Zabrza ? Czy ta odpowiedz jest wystarczajaca czy nie ?
Zreszta ty mi tu kiedys nie odpowiedziales na jedno pytanie i zamilkles, wiec z laski swojej moze zerkniesz w archiwum i odpowiesz laskawie ? (dotyczylo twojego postu o tym, ze niby tylko my ŁKS wam nie odmowilismy....)
W myśl zasady nie wiem, nie było mnie, nie wypowiadam się, więc na odpowiedź nie licz.
A teraz chętnie poczytam o tych miastach co przebijaly Kraków. Więc z łaski swojej podziel się tu tym z nami.
Kumaty rozkminiacz faktycznie jest przekonany ze rozkminil mnie na fejsbuku hahah.Komedia co sie dzieje na tym forum :D
Przeciez to ty pedofilu grzebiesz po dziecięcych profilach, tak jak pisalem wszystkie swoje odchyly zarzucasz innym żeby przez moment poczuć się lepiej
-
stary zgred
Zniknął don alfonso i pojawia się Prawilnyy Ta sama merytoryka.
Rudy zniesmaczony transparentem ''Diabolik rest in peace''.Krolewski juz sie tlumaczy takze cos czuje ze moga sie zakazy dla paru osob posypac.
-
Abrakadabra1410
BUrek info sprawdzone?? Prosto od Lysego z huty?Prawilnyy pisze: 18.08.2019, 20:34 Rudy zniesmaczony transparentem ''Diabolik rest in peace''.Krolewski juz sie tlumaczy takze cos czuje ze moga sie zakazy dla paru osob posypac.
zakaz za upamiętnienie zmarłej osoby?chyba jednak jesteś głupszy od kumatego.
Jest możliwość ignorowania postów. Polecam - klikasz na nick i dodaj do wrogów.
Biały front
O ja p******* ale byłaby jatka.Podobna akcja była w pitbullu Vegety jak sie mieli moktowscy strzelać z Czeczenami na polach mokotowskich.A mówia że życie to nie film.
upa upa k u r e w kupa
Jej zdjęcie już wrzucili, całkiem całkiem :)

-
blekitna ostryga
dziennikarzole co jeden to głupszy
a nawiązując ddo żartu dwa posty powyżej , to Vegeta antycypował nie tylko Pittbulem , ale i KOBIETAMI MAFII hehe
a nawiązując ddo żartu dwa posty powyżej , to Vegeta antycypował nie tylko Pittbulem , ale i KOBIETAMI MAFII hehe
Co to za farmazon z tą laska haha
Dozo to stary obsraniec i pedofil
To nie jest przypadkiem baba śp.Człowieka?
Raczej któregoś z braci Z
Na pewno dobrze żyła z M. i WSH :)
Mors certa, hora incerta
-
ratujmy trzmiele
bo jest różnica między ostatnimi wojażami a tym co prezentowały sharakany np. podczas ostatnich wizyt we Wrocławiu było to widać najbardziej dobitnie i każdy Wiślak mający pojęcie o kibicowaniu musiał czuć niesmak.
[/quote]
? jaśniej poproszę
[/quote]
? jaśniej poproszę
Napisz lepiej co ta Wisła ci zrobiła ze tyle jej poświęcasz?myślę ze to bardziej interesujący temat niż te twoje wywody, kropkowanie itd...
-
bez-napinki
Na Garbarni Wisły 0.
Oficjalnie Wisłę z Elana nic nie łączy
Trochę to dziwne bo ze slovanem też nic nie łączy a się wzajemnie wspierają i odwiedzają.
A co rozmawiales z Jozkiem Krk?Hehehe.
Ciekawe rzeczy piszesz kolego ale zaraz i tak wpadnie kumatyinaczej i wszystkiemu zaprzeczy choc i tak c**** wie co sie kolo niego dzieje :)
Ryju ja nie jestem z Krakowa ale tez wiem co nieco i pisalem juz jakis czas temu ze Cracovia lezy i kwiczy a juz nie mowie co by bylo gdyby nie masowe zatrzymania Wsh.Nie chce tu prorokowac ale zeby faktycznie nie okazalo sie za dekade ze druga sila na NH bedzie HKS.
Prym w Krakowie by wiedli powiadasz?Powiedz może w której części bo sam jestem ciekawy:)
Cracovia tez poszerza swoje wplywy poza Krakow
https://www.youtube.com/watch?v=_nBSYuu6VNA
https://www.youtube.com/watch?v=_nBSYuu6VNA
Dużo w Krakowie jest takich co chwile tu siedzą i w główce się miesza, najzdrowiej wtedy spakować manatki i wrócić do swojej mieściny.
Dwa miesiące i trzasnął co gdzie i kto co był .
-
jansiekiera
Od ponad 10 lat czytam na tym forum jak to Cracovii nie ma i coraz większy dramat. Że słynna wislacka młodzież zaraz będzie rządzić i dzielić. No i tak czytam i c**** się zmienia.
-
mateusznow
Już nie przesadzajcie w drugą stronę. W Krakowie panuje istna sinusoida. Wisła miała ogromną przewagę i w ostatnim czasie wszystko padło. Tutaj jednego dnia możesz być myśliwym, a drugiego zwierzyną. W obu ekipach są sprawy w toku dlatego nie spodziewałbym się jakiś gwałtownych ruchów.
-
Kokinonero
Chciałbym wyjaśnić dwie sytuacje z meczu Wisła - ŁKS. Mecz był już jakiś czas temu ale nie miałem czasu żeby tu zaglądnąć.
Proszę o kontakt priv kogoś z Igloopolu i Unii Tarnów. Nie będę tu pisał oficjalnie żeby nikt nie kręcił niepotrzebnych afer.
Proszę o kontakt priv kogoś z Igloopolu i Unii Tarnów. Nie będę tu pisał oficjalnie żeby nikt nie kręcił niepotrzebnych afer.
-
Leon_88_OR
jansiekiera pisze: 10.09.2019, 23:17 Od ponad 10 lat czytam na tym forum jak to Cracovii nie ma i coraz większy dramat. Że słynna wislacka młodzież zaraz będzie rządzić i dzielić. No i tak czytam i c**** się zmienia.
https://m.sportowefakty.wp.pl/pilka-noz ... lprace-z-w
No i porzadzila i podzieliła...
Co ma wisieć nie utonie...