Januszek90 pisze: 06.08.2019, 15:18
Wyobrazcie sobie aktualna burze mozgow wsrod fanow Piasta. Rozkmina czy pogonic chlopa z "ekipy" za walenie konia w mcdonaldzie...
Eeeee myślę, że się tym nie przejmą za bardzo...
Przecież są wakacje a kto wie może wprowadzą niedługo nowa konkurencje na swoich turniejach - bicie konia na czas
Jak dla mnie to rozwiązali sprawę bardzo dobrze. Człowiek zamieszany w sprawę, to znany w Polsce i w wielu miejscach szanowany wariat. Zostawił on kawał zdrowia w imię swojego klubu. Cóż, każdy powinien liczyć się z konsekwencjami swoich czynów.
Jebane cipy tu komentują. Widać że ruch kibiców ski w Polsce już upadł... Widać że ta grupa zuli nic do powiedzenia nie ma bo by się postawili i mieli inne cipy w d****.
Maciąg pisze: 07.08.2019, 00:40
Gośc odpulany a podobno dobry zawodnik na Piaście.Wiec druga sprawa co z tymi obok co nie zrobili nic?bali sie go?
Może też chcieli niemca w hełm, ale bardziej ustronnego miejsca wypatrywali? ;) a tak serio to patola, że przeszli obok tego, jak gdyby nigdy nic. Chyba, że u nich takie klimaty to normalka? W sumie w przyrodzie to normalne, że gdzie kury, tam i jajca :-)
Gość z Piasta wygrał wszystko, bo oprócz filmu to jeszcze trafił na okładkę To My Kibice. Do polityki juz blisko więc kto wie czy go w TV lada moment zobaczymy. TMK podobno zmienia nazwę na playboy lub wamp :)
W związku z rozwiązaniem grupy żul banda zawiązała się na piaście nowa grupa- MASTURBANCI'19. Niedługo premierę będzie miała nowa fana - Miłość, Akceptacja i wzajemna masturbacja!
Temat Piasta się przewija, więc wrzucę jeszcze raz moje pytania.
1.Czy Piast Gliwice skroił z flagi jakąś polską ekipę ? Nie liczę flagi Górnika Zabrze wytrzepanej gdzieś na działkach, czy coś w ten deseń.
2.Jakie ekipy Piast skroił z flag ? Na pewno:
-Ekranas Poniewież (razem z Bate) - 2 flagi
-SFC Opava - fragment flagi
-AZ Alkmaar - 3 flagi
-FC Barcelona
Coś poza tym ?
tak tylko pytam pisze: 07.08.2019, 14:57
Temat Piasta się przewija, więc wrzucę jeszcze raz moje pytania.
1.Czy Piast Gliwice skroił z flagi jakąś polską ekipę ? Nie liczę flagi Górnika Zabrze wytrzepanej gdzieś na działkach, czy coś w ten deseń.
2.Jakie ekipy Piast skroił z flag ? Na pewno:
-Ekranas Poniewież (razem z Bate) - 2 flagi
-SFC Opava - fragment flagi
-AZ Alkmaar - 3 flagi
-FC Barcelona
Coś poza tym ?
Nieprawda. 3 stracone nasze flagi wisiały w sektorze gości na meczu GKS Szombierki-Piast Gliwice w 2000 roku, ale wykrojone zostały przez Polonię Bytom rok wcześniej po jednym z naszych meczów domowych. Polonia w tamtych latach miała z Piastem zgodę.
#up. Pamiętam jak poznałem dziwoląga z tunelami w uszach, dziwnymi dziarami i przedwojonym językiem który sam gadał że jest bi. Jakie było moje zdiwienie gdy okazało się że ma całkiem sporo wyjazdów na Tychy. Serio, zawsze Tyski klimat mnie dziwił.
Co do Piasta to jest wtopa i jest natychmiastowa reakcja (rozwiązanie grupy). Wzieli to na bary i dobrze.
To samo miał zrobić Ruch z "PF" i tez by to lepiej wyglądało. A tak PF zawsze już będzie kojarzony z 60.
kontem ok pisze: 07.08.2019, 18:53
#up. Pamiętam jak poznałem dziwoląga z tunelami w uszach, dziwnymi dziarami i przedwojonym językiem który sam gadał że jest bi. Jakie było moje zdiwienie gdy okazało się że ma całkiem sporo wyjazdów na Tychy. Serio, zawsze Tyski klimat mnie dziwił.
Co do Piasta to jest wtopa i jest natychmiastowa reakcja (rozwiązanie grupy). Wzieli to na bary i dobrze.
To samo miał zrobić Ruch z "PF" i tez by to lepiej wyglądało. A tak PF zawsze już będzie kojarzony z 60.
Porównujesz Żulbandę do PF?
Niema czego porównywać gość z żulbandy tylko konia walił :) c***** nazwać go nie można...
Niema czego porównywać gość z żulbandy tylko konia walił :) c***** nazwać go nie można...
Czyli idąc Twoim tokiem rozumowania przypuśćmy masz trzech braci i jeden jest pedałem to dla ciebie wszyscy czterej jesteście pedałami? Dobrze cię zrozumiałem?
C6chzR pisze: 07.08.2019, 22:43
Czyli idąc Twoim tokiem rozumowania przypuśćmy masz trzech braci i jeden jest pedałem to dla ciebie wszyscy czterej jesteście pedałami? Dobrze cię zrozumiałem?
jakbym miał znajomych gdzie jest 4 braci i jeden (grudzień) się wyjebie, później następny to bym się zastanowił co to za rodzina
1.Czy Piast Gliwice skroił z flagi jakąś polską ekipę ? Nie liczę flagi Górnika Zabrze wytrzepanejj gdzieś na działkach, czy coś w ten deseń.
Jak to w zaistanialej sytuacji obecnie brzmi .A co do Tychów to dobre 10lat temu poznalem niejakiego„jogiego” dziwny typ narkoman z tych oldschoolowych ze starego katowickiego dworca
Przecież ta Kapucyn Banda z piasta nie jest warta uwagi. 5 liga chuligansko ultrasi co flagi nie potrafią rozwinac a teraz czołowa postać z ich ekipy która wali konia przy kolegach.
Na rozluźnienie "chujowej" gadki.
Mijałem dziś o 15 na A4 chłopców, którzy zamazywali herb Gieksy na tym zardzewiałym wiadukcie za/przed Mysłowicami. Auta dopierdalają, jeden uprawia jakąś ekwilibrystykę podobną jak na tych ruskich filmach. Jprdl trzeba mieć odwagę i pasję ;-) szacun.
halodrol pisze: 08.08.2019, 16:42
Na rozluźnienie "chujowej" gadki.
Mijałem dziś o 15 na A4 chłopców, którzy zamazywali herb Gieksy na tym zardzewiałym wiadukcie za/przed Mysłowicami. Auta dopierdalają, jeden uprawia jakąś ekwilibrystykę podobną jak na tych ruskich filmach. Jprdl trzeba mieć odwagę i pasję ;-) szacun.
Jestes przedstawicielem jednej z krakowskich ekip i dziwia cie takie partyzanckie akcje?Przeciez w miastach derbowych takie cos jest na porzadku dziennym.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
Dobra reakcja decyzyjnych z Piasta - szybka reakcja i tyle. Ktoś tu napisał ze porównanie zulbandy z PF chodzi bardziej o rekcje na wtopę. Nie ma co odpowiadać za jednostki. Śmieszy mnie fakt, ze naprawdę na dzisiaj jak widać internet jest ważniejszy niż życie realne - najwiecej do powiedzenia jak zawsze maja kibice górnika. Naprawdę nawet Gieksa Katowicka oraz ROW nie napinają się plus minus opisują wszystko obiektywnie chociaż nie dążę ich sympatia. Mam nadzieje, ze większość obecnych na tym forum potrafi rozróżnić obiektywnosc od napinania się przez kabel. Wstyd, ze z Wami się wąchają może w końcu przejza na oczy. Co do Ruchu ku*** lecieli na gruba skale nic dziwnego ze się porozpierdalali większość z was nie zna takiego życia charakter pokazał kto git a kto pala. I tez wg mnie nie ma co przybijać całemu Ruchu piętna 60tek.
mazuryiwarmia pisze: 09.08.2019, 13:50
Dobra reakcja decyzyjnych z Piasta - szybka reakcja i tyle. Ktoś tu napisał ze porównanie zulbandy z PF chodzi bardziej o rekcje na wtopę. Nie ma co odpowiadać za jednostki. Śmieszy mnie fakt, ze naprawdę na dzisiaj jak widać internet jest ważniejszy niż życie realne - najwiecej do powiedzenia jak zawsze maja kibice górnika. Naprawdę nawet Gieksa Katowicka oraz ROW nie napinają się plus minus opisują wszystko obiektywnie chociaż nie dążę ich sympatia. Mam nadzieje, ze większość obecnych na tym forum potrafi rozróżnić obiektywnosc od napinania się przez kabel. Wstyd, ze z Wami się wąchają może w końcu przejza na oczy. Co do Ruchu ku*** lecieli na gruba skale nic dziwnego ze się porozpierdalali większość z was nie zna takiego życia charakter pokazał kto git a kto pala. I tez wg mnie nie ma co przybijać całemu Ruchu piętna 60tek.
Tłumacz to sobie jak chcesz , moim skromnym zdaniem nie ważne jaka jest skala ... skoro bierzesz się za coś grubego , musisz liczyć się z grubymi konsekwencjami , a nie iść na łatwiznę i strzelać z ucha. Matematyka nie ma tu nic do rzeczy.