Ostatni raz widziana na meczu z Piastem u siebie bodajże w kwietniu ale nie w pełnej wersji tylko wyjazdowej. Od czasu rozjebania sie miśka kompletnie znikneła na dobre miesiacecoglin pisze: 05.08.2019, 22:51Flaga WSH w pełnej wersji, wisiała już na ostatnich meczach na wiosnę.
Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Maciejo_1906
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Poza tym wygląda mi to na czystą wystawke przez JG. Gdyby cebeesie ich rozpracowały to zawinęły by obie ekipy, a tak to dziwnym trafem pojawiła się tylko jedna strona
-
Osiedlowy Wataszka
No niekoniecznie,pewnie woleli wejsc na spokojnie niz jebnac obie grupy i nie daj boze juz by dla kogos było za późno.Riko06 pisze: 06.08.2019, 11:09Poza tym wygląda mi to na czystą wystawke przez JG. Gdyby cebeesie ich rozpracowały to zawinęły by obie ekipy, a tak to dziwnym trafem pojawiła się tylko jedna strona
Tak bo to są stróże prawa i porządku, wcale nie maja profitów z lewych biznesowOsiedlowy Wataszka pisze: 06.08.2019, 11:37No niekoniecznie,pewnie woleli wejsc na spokojnie niz jebnac obie grupy i nie daj boze juz by dla kogos było za późno.Riko06 pisze: 06.08.2019, 11:09Poza tym wygląda mi to na czystą wystawke przez JG. Gdyby cebeesie ich rozpracowały to zawinęły by obie ekipy, a tak to dziwnym trafem pojawiła się tylko jedna strona
Haha, też głowiłem się nad tym kilka minut.
-
Januszek90
W Krakowie przybysze nie przejma interesow tak latwo, to nie jest kibolka 30-tu gimnazjalistow w patriotycznych ciuchach.
-
mateusznow
Nie chcę bronić Wisły, ale Misiek chyba nie zakładał WSH, a Metal JG owszem.
Jest za komendą glowna policki (KGP), psycholog analityk co ma rozpracowywać świat kibiców. Druga opcja mod na podbijanie wyswietleń. Biznes musi się krecić czy tu czy tu kasa leci.
Uwazaj jak bedziesz otwieral szafe albo lodowke bo moze z niej jakis pies wyskoczyc.A psiarski psycholog analityk to zara ci z monitora wyskoczy takze zaloz komin.Suczysko pisze: 08.08.2019, 15:26 Jest za komendą glowna policki (KGP), psycholog analityk co ma rozpracowywać świat kibiców. Druga opcja mod na podbijanie wyswietleń. Biznes musi się krecić czy tu czy tu kasa leci.
Piszcie dalej bo beka z waszych rozkmin jest dobra.
mowisz? niech Ci bedzie pieski dzbanie. Ciao
Owszem obecnie nie jezdze bo bojkotuje rozgrywki co kazdy kibol majacy zasady powinien zrobic.
Skoro pocisnal ci typ z ekipy to chyba wyjasnia ile znaczysz to po co chcesz tu Holendrowi pisac kim jestes skoro nie znaja cie nawet we wlasnej ekipie?
Skoro pocisnal ci typ z ekipy to chyba wyjasnia ile znaczysz to po co chcesz tu Holendrowi pisac kim jestes skoro nie znaja cie nawet we wlasnej ekipie?
Prawilnyy pisze: 08.08.2019, 22:35 Owszem obecnie nie jezdze bo bojkotuje rozgrywki co kazdy kibol majacy zasady powinien zrobic.
Ale czasem dasz komuś prawilnie w łeb? Czy tylko klawiatura i myszka?
Co do tej grupy zatrzymanej przez psy pod M1 to skad sie wzial farmazon ze to gang czeczensko-ormianski?
Masz się czym chwalić ze wrzucasz takiemu, jedziesz po matce, on jeszcze dorośnie i ma szansę zmądrzec choć juz cię przeskoczył.
Nie przesiaduje godzinami na tąaltgr pisze: 29.05.2019, 22:31Tel pisze: 29.05.2019, 18:25To ja z chęcią poczytam o tych innych miescinach, dajesz altgr :)altgr pisze: 29.05.2019, 10:41 Ten don alfonso vel ura bura szef podwóra pisze tylko o sytuacjach i osiedlach zasłyszanych w mediach, stad np wspomina o oświecenia. Podnieca się Krakowem bo w mediach najbardziej o tym mieście był szum hehe. A skoro jesteś taki obeznany to opisz jakieś inne miasta co się działo, bo czasami inne mieściny przebijały ten Kraków ale co ? W mediach cisza wiec ura bura nie wie ?
Czemu Twoi przyjaciele z Chorzowa nie jezdza do Zabrza ? Czy ta odpowiedz jest wystarczajaca czy nie ?
Zreszta ty mi tu kiedys nie odpowiedziales na jedno pytanie i zamilkles, wiec z laski swojej moze zerkniesz w archiwum i odpowiesz laskawie ? (dotyczylo twojego postu o tym, ze niby tylko my ŁKS wam nie odmowilismy....)
W myśl zasady nie wiem, nie było mnie, nie wypowiadam się, więc na odpowiedź nie licz.
A teraz chętnie poczytam o tych miastach co przebijaly Kraków. Więc z łaski swojej podziel się tu tym z nami.
Kumaty rozkminiacz faktycznie jest przekonany ze rozkminil mnie na fejsbuku hahah.Komedia co sie dzieje na tym forum :D
-
stary zgred
Zniknął don alfonso i pojawia się Prawilnyy Ta sama merytoryka.
Rudy zniesmaczony transparentem ''Diabolik rest in peace''.Krolewski juz sie tlumaczy takze cos czuje ze moga sie zakazy dla paru osob posypac.
-
Abrakadabra1410
BUrek info sprawdzone?? Prosto od Lysego z huty?Prawilnyy pisze: 18.08.2019, 20:34 Rudy zniesmaczony transparentem ''Diabolik rest in peace''.Krolewski juz sie tlumaczy takze cos czuje ze moga sie zakazy dla paru osob posypac.
Jej zdjęcie już wrzucili, całkiem całkiem :)
-
blekitna ostryga
Co to za farmazon z tą laska haha
Na pewno dobrze żyła z M. i WSH :)
-
ratujmy trzmiele
bo jest różnica między ostatnimi wojażami a tym co prezentowały sharakany np. podczas ostatnich wizyt we Wrocławiu było to widać najbardziej dobitnie i każdy Wiślak mający pojęcie o kibicowaniu musiał czuć niesmak.
[/quote]
? jaśniej poproszę
[/quote]
? jaśniej poproszę
Napisz lepiej co ta Wisła ci zrobiła ze tyle jej poświęcasz?myślę ze to bardziej interesujący temat niż te twoje wywody, kropkowanie itd...
-
bez-napinki
Na Garbarni Wisły 0.
Oficjalnie Wisłę z Elana nic nie łączy
Trochę to dziwne bo ze slovanem też nic nie łączy a się wzajemnie wspierają i odwiedzają.
A co rozmawiales z Jozkiem Krk?Hehehe.
Ciekawe rzeczy piszesz kolego ale zaraz i tak wpadnie kumatyinaczej i wszystkiemu zaprzeczy choc i tak c**** wie co sie kolo niego dzieje :)
Ryju ja nie jestem z Krakowa ale tez wiem co nieco i pisalem juz jakis czas temu ze Cracovia lezy i kwiczy a juz nie mowie co by bylo gdyby nie masowe zatrzymania Wsh.Nie chce tu prorokowac ale zeby faktycznie nie okazalo sie za dekade ze druga sila na NH bedzie HKS.
Prym w Krakowie by wiedli powiadasz?Powiedz może w której części bo sam jestem ciekawy:)
Cracovia tez poszerza swoje wplywy poza Krakow
https://www.youtube.com/watch?v=_nBSYuu6VNA
https://www.youtube.com/watch?v=_nBSYuu6VNA
Dużo w Krakowie jest takich co chwile tu siedzą i w główce się miesza, najzdrowiej wtedy spakować manatki i wrócić do swojej mieściny.
Dwa miesiące i trzasnął co gdzie i kto co był .
-
jansiekiera
Od ponad 10 lat czytam na tym forum jak to Cracovii nie ma i coraz większy dramat. Że słynna wislacka młodzież zaraz będzie rządzić i dzielić. No i tak czytam i c**** się zmienia.
-
mateusznow
Już nie przesadzajcie w drugą stronę. W Krakowie panuje istna sinusoida. Wisła miała ogromną przewagę i w ostatnim czasie wszystko padło. Tutaj jednego dnia możesz być myśliwym, a drugiego zwierzyną. W obu ekipach są sprawy w toku dlatego nie spodziewałbym się jakiś gwałtownych ruchów.