Byłeś kiedyś w sektorze gości na Cracovii? Masz 5 lat? Jak się popieści, to się zmieści. Kiedyś na stadiony chodziło po 50 tys. ludzi - i co? jakim cudem oni się mieścili? (pojemność na Ruchu to 10 tys.).szwadron97 pisze: 31.07.2019, 14:45https://www.wikipasy.pl/Galeria:2019-07 ... ŁKS_36.JPGTerroor pisze: 29.07.2019, 09:56Tak liczy 1050 +\-, dali znacznie mniejszą ilość. Ktoś tam jeszcze był na ich sektorach, ich liczba nie jest wliczana do oficjalnej. Nasza liczbę uważamy i tak za dobrą jak na okres wakacyjny.Królewska Dzielnica pisze: 29.07.2019, 08:04
Sektor gości chyba +/- 1000 miejsc, taka była pula z góry, czy nie było zapotrzebowania na więcej?
patrzac na to zdjecie zastanawiam sie jakim cudem tam zmieści sie jeszcze 400 osob:-) to nie realne
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
-
bez-napinki
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
NoMatterWhat
Chcesz powiedziec, ze na stadion przy ul. Cichej moglo sie pomiescic 50 tysiecy?bez-napinki pisze: 31.07.2019, 19:01
Byłeś kiedyś w sektorze gości na Cracovii? Masz 5 lat? Jak się popieści, to się zmieści. Kiedyś na stadiony chodziło po 50 tys. ludzi - i co? jakim cudem oni się mieścili? (pojemność na Ruchu to 10 tys.).
Chyba chodzilo Ci o stadion Slaski.
Na starym stadionie Widzewa bylo kiedys okolo 1000 Jagi w klatce.
-
dumaihonor
Nie te czasy ale rekord na Cichej to 55tys.NoMatterWhat pisze: 31.07.2019, 19:22Chcesz powiedziec, ze na stadion przy ul. Cichej moglo sie pomiescic 50 tysiecy?bez-napinki pisze: 31.07.2019, 19:01
Byłeś kiedyś w sektorze gości na Cracovii? Masz 5 lat? Jak się popieści, to się zmieści. Kiedyś na stadiony chodziło po 50 tys. ludzi - i co? jakim cudem oni się mieścili? (pojemność na Ruchu to 10 tys.).
-
strazaksam

NoMattherWhat
A czy Ty juz kleczales po swoj karnet?
Kur.... pamiętam to meczycho, było zajebiście i ta eksplozja po 90 minucie jak Iwan zajebał na 1-0NoMatterWhat pisze: 31.07.2019, 19:22
Który to był rok 2005-2006? Myślę że Jagi było grubo ponad 1000 ale dokładnie nie wiem czy się ta liczba gdzieś ukazała ale fakt że nikt w historii tej liczby nie przebił ,stałem blisko ,byli upchani konkretnie...
-
bez-napinki
tak, chcę powiedzieć.NoMatterWhat pisze: 31.07.2019, 19:22Chcesz powiedziec, ze na stadion przy ul. Cichej moglo sie pomiescic 50 tysiecy?bez-napinki pisze: 31.07.2019, 19:01
Województwo śląskie
Adres ul. Cicha 6
41-506 Chorzów
Data otwarcia 1935
Koszt budowy 180 000 złotych
Właściciel MORiS Chorzów
Klub Ruch Chorzów
Inauguracja 29 września 1935 (1:1 z Wartą Poznań)
Pojemność 9300
Rekordowa frekwencja 55 000 (21 sierpnia 1957, z Polonią Bytom)
-
Osiedlowy Wataszka
Nie działa link
-
Adam K. ps. Kiełek
Co to się ostatnio działo że Widzew spierdolił przed ŁKS ostatnio? I co to było z tą flagą reprezentacyjną? To jakaś zorganizowana akcja czy po prostu pomyłka? Pytam bo nie miałem dostępu do internetu przez długi czas. Byłem odcięty od sieci.
Wie ktoś, gdzie ten niby filmik można jeszcze zobaczyć?
W kazdym regionie derbowym zdarzają sie takie numery o co ta afera..
-
ŁKS1908ŁKS
Tak dla jasności żeby ktoś nie rzucał obelgami w nasza stronę ze niehonorowo itd filmik jest nagrany przez Arkę przed meczem w Wejherowie
-
krokiet_z_grzybami
Nie pochwalam takich akcji, ale jednak warto zaznaczyć, że... po pierwsze (z tego co piszą inni) ten filmik był nagrany przez ARKĘ a nie ŁKS
po drugie.., sam doskonale pamiętam jak już X lat temu Widzew puscił w sumie 3 (tyle widziałem) tego typu filmiki na ŁKSiakach i wrzucał na YT
i po trzecie.., przyjaciele Widzewa, wiadomo którzy, puścili takich filmików w neta chyba ze sto.., nawet cała seria była tego typu wrzucana pod nazwa coś tam czyścimy szczewy czy jak to ku*** było, mniejsza oto ;) tam było to swego czasu na porządku dziennym.., także Widzew raczej jest jedną z ostatnich stron, która może teraz coś gadać a propos tego, że to nie fair
po drugie.., sam doskonale pamiętam jak już X lat temu Widzew puscił w sumie 3 (tyle widziałem) tego typu filmiki na ŁKSiakach i wrzucał na YT
i po trzecie.., przyjaciele Widzewa, wiadomo którzy, puścili takich filmików w neta chyba ze sto.., nawet cała seria była tego typu wrzucana pod nazwa coś tam czyścimy szczewy czy jak to ku*** było, mniejsza oto ;) tam było to swego czasu na porządku dziennym.., także Widzew raczej jest jedną z ostatnich stron, która może teraz coś gadać a propos tego, że to nie fair
-
Widzewski Charakter
Niech teraz Arkowcy liczą się z tym, że jak nadejdzie okazja to zostaną potraktowani w taki sam sposób.
Czy wy w ogóle pamiętacie ilu ekipom już się odgrażaliscie przez ostatnie 3 lata? Przecież to można książkę napisać. :)Widzewski Charakter pisze: 01.08.2019, 21:46 Niech teraz Arkowcy liczą się z tym, że jak nadejdzie okazja to zostaną potraktowani w taki sam sposób.
-
Czerwony Rabin
To wszystko ten Łks.. byli tam na turnieju, nagadali na nas Areczce ,nagrywali chłopaków od nas ..to wszystko ich wina 
po co w ogole z tym maxfote dyskutujecie to zwykly gamon jest
-
Odbanowany
Siedział „w klimatyzacji i odbierał telefony z Macedonii”, tak się Widzew prosił o zgodę, ze zadymę wykręcił. Mózg rozjebany.
-
Łódzki Klub Sportowy
Co zrobił?
-
Łódzki Klub Sportowy
Fabryka konfidentów WRWE.
-
Carcassonne
Gorąca noc w Łodzi się zapowiada :)
-
Na nich !!
Ale że co...? że w Teatrze będą sobie kolby nawzajem opierdalali ??
Powtorka z madrytu na powrocie z bytovia..Na nich !! pisze: 04.08.2019, 00:13Ale że co...? że w Teatrze będą sobie kolby nawzajem opierdalali ??
Ale oczywiście tej gazety nikt nigdy nie widział i żadnego skanu nie ma, a przecież takie coś byłoby uwiecznione i wstawiane tu co strona :) idź swoje fantazje pedalskie fantazje realizować ze swoim starym. A jak będziesz dalej się realizował w tym temacie to znów wyląduje zdjęcie gołego wojtusia na turnieju galerianek :)
-
ELC
- Kontakt:
Dzięki wielkie już znalazłem, jak by ktoś szukał: https://gol24.pl/kibice-lks-szukaja-gro ... ar/9689596Low kick na kolano pisze: 05.08.2019, 19:03 Wystarczy pogooglać. Nie ukryjesz prawdy za cene zboczonego układu z ruskimi.
Więc jak? Skąd latasz?
-
Osiedlowy Wataszka
Haha ku*** uwielbian ten temat.
Low kick daj ten numer to zadzwonie do ciebie,moze uda Ci jakos pomoc.Znam dobrego psychiatre.
-
ReanimacjiTrupaStop
Co tu się odjebało?

Pewnie pikiniki chciały mecz oglądać.
Pejsy jak zawsze doszukują się czegoś na siłę, tym razem padło rozwijaną oprawę :)
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=sb6jb7&s=9
-
Osiedlowy Wataszka
Komu Widzew wczoraj cisnął?Pawlak i ?
A co się dziwić, boli ich nasz zawsze pełny stadion i że ich gadanie o "efekcie nowego stadionu" okazało się zwykłym pierdoleniem :DantyGW pisze: 10.08.2019, 11:47 Pejsy jak zawsze doszukują się czegoś na siłę, tym razem padło rozwijaną oprawę :)
-
ldzwdz1910
Nie jesteś i na tym pozostańmy.yakubo pisze: 10.08.2019, 12:27
Jakimś wybitnym poliglotom nie jestem, ale czy tam nie powinno być "liga mniejsza" zamiast "liga mniejsze" i chyba dla kontekstu oprawy lepiej było napisać liga niższa lub napisać to w l. mnogiej.
No dobra żeby zmienić trochę temat opiszę pewien zastanawiający fakt ...
Jak to jest że o godzinie 13.55 czyli godzine przed meczem w bliższej i dalszej okolicy stadionu jest ku*** tak pusto że nikt by się nie domyślił że jest jakiś mecz , szczerze widziałem 5 osob- 2 przy macro, 1 przy Kasprzaka i 2 przy parku Poniatowskiego !!!
To wbrew pozorom nie jest napinka, tylko taka informacja dla tych fantazjujacych małolatów którzy piszą że Widzew to wieś a w Łodzi ŁKS jest conajmniej 50% ???
To ja się ku*** pytam gdzie ?? W kanałach czy Retkinia z Teo to te 50% ...
Jak to jest że o godzinie 13.55 czyli godzine przed meczem w bliższej i dalszej okolicy stadionu jest ku*** tak pusto że nikt by się nie domyślił że jest jakiś mecz , szczerze widziałem 5 osob- 2 przy macro, 1 przy Kasprzaka i 2 przy parku Poniatowskiego !!!
To wbrew pozorom nie jest napinka, tylko taka informacja dla tych fantazjujacych małolatów którzy piszą że Widzew to wieś a w Łodzi ŁKS jest conajmniej 50% ???
Naprawde nie masz co robić w niedziele a kitrac sie w krzakach i ogladać okolice stadionu rywala?:)Spy pisze: 11.08.2019, 14:57 No dobra żeby zmienić trochę temat opiszę pewien zastanawiający fakt ...
Kkrawczyk
No właśnie jak każdy normalny człowiek byłem u znajomych i poszliśmy się przejść żeby nie siedzieć w taka pogodę w domu także przytyk mocno nietrafiony, potem jeszcze na rowery po okolicy więc chyba też dość fajne aktywne spędzanie czasu -- masz lepsze pomysły na niedzielę ??
No właśnie jak każdy normalny człowiek byłem u znajomych i poszliśmy się przejść żeby nie siedzieć w taka pogodę w domu także przytyk mocno nietrafiony, potem jeszcze na rowery po okolicy więc chyba też dość fajne aktywne spędzanie czasu -- masz lepsze pomysły na niedzielę ??
5500 osób przyleciało helikopterami.Spy pisze: 11.08.2019, 15:56 Kkrawczyk
-
NoMatterWhat
Szkoda, ze dla ciebie zabraklo helikopteru.
No chyba nie wytrzymales presji i musiales wejsc na kibice.net w przerwie meczu, bo kolegow brak. W sumie jak sie przerzuciles, to zrozumiale, ze jeszcze ich nie masz.
Stety to prawda. Przed meczem nie za wiele widac kibicow zmierzajacych na mecz od strony centrum. Trzeba by bylo miec okulary, dzieki ktorym mozna by bylo zauwazyc czy ktos nie ma barw skitranych. Okolice z drugiej strony Kaliskiego czyli niespelna 200 metrow i pojedynczy kibice.
No chyba nie wytrzymales presji i musiales wejsc na kibice.net w przerwie meczu, bo kolegow brak. W sumie jak sie przerzuciles, to zrozumiale, ze jeszcze ich nie masz.
Stety to prawda. Przed meczem nie za wiele widac kibicow zmierzajacych na mecz od strony centrum. Trzeba by bylo miec okulary, dzieki ktorym mozna by bylo zauwazyc czy ktos nie ma barw skitranych. Okolice z drugiej strony Kaliskiego czyli niespelna 200 metrow i pojedynczy kibice.
-
PolowaPolski
Normlanie jadainfo z TMK pisze: 11.08.2019, 16:21 Pytanie do kibiców ŁKS-u, możecie jechać w piątek do Krakowa czy jakieś wymysły się szykują?