Sprostuje twoje wypociny z d*** wysrane. Pseudonim "cygany" wymyślił Miedziance Raków, który jechał na swój mecz z Miedzią przez ulicę gdzie są dwa bloki cygańskie i widząc chodzących tam cyganów przypasowali sobie ich do wrzucania Miedziance od cyganów. Chyba 2010 rok, więc nie pisz o pokoleniach i nie wymyślaj nie stworzonych historii.
Ps.
Pięknie tutaj bronicie Siwaka...wszyscy z zl za tym cyganem. Piękne potwierdzenie że jednak lata u was ciawas.
[/quote]
Nie wiem kim jest siwak i uwierz mi nie masz pojęcia o ekipie z którą latam gdzie na pewno nie ma w niej ciapuchow. Co do łatki " cygani" to chyba powaliły Ci się lata, o dobrych 15-17 lat. Zanim zrobisz kolejny ferment z d*** jak to nazywasz wysrany to zastanów się nad bredniami które tu wypisujesz.
W marcu 1992 roku kiedy grał w Legnicy Zawisza policja eskortowała kibiców bydgoskich z dworca przez park , gdzie już wtedy wyzywali Miedziankę od cyganów , wiem bo byłem, mam nawet bilet z tego meczu.
Za cienki jesteś w uszach żebym mi tu kity żenić.
[/quote]
O matko bo jebnę ze śmiechu! Nagle nie wiesz kto jest kto. Wy wszyscy nagle go nie znacie. Na meczu Miedź -
Arka nagle go znaliscie i nikt nie wyzywał Miedzi od cyganów bo pan "S" był wtedy w sektorze i nie pasowało, co nie? Rozdał by wam po liściu i głupio by było.
Gówno mnie interesuje w jakiej ekipie latasz.
O pseudonimie "cyganie" pisał sam Raków i nie wymyślaj historii że pokolenia bo robisz z siebie głupka.
Więcej już nic w tej kwestii nie napiszę bo nie ma z kim gadać... Bynajmniej nie z tobą.
Falubaz miał jednak rację....
[/quote]
Nie pajacuj bo grasz wielkiego kumacza a c**** wiesz.
c*** mnie obchodzi jakiś siwak i Falubaz. Ja mam tyle wspólnego z Zagłębiem co Ty ze swoim mózgiem - czyli nic.
Kolejny flustrat ktoremu hzl obiło jape i gorzkie żale wylewa na forum.
Masz rację nie komentuj bo nawet nie nasz pojęcia o czym piszesz gamoniu. Wystarczy tej zbędnej polemiki bo rozwalamy temat.