Jesteś chłopcze wieśniakiem z okolic Dąbrowy Tarnowskiej, który kibicuje Wiśle.Za czasów układu TSW-Unia pojawiałeś się na meczach w Mościcach (bo do Krakowa zapewne mama nie pozwoliła jeździć, bo za daleko) i już po raz kolejny p********* coś o Tarnowie, pomimo to, że nikt z jednej, czy drugiej strony się tu nie wpisuje.
Ty tak sobie zmyślasz czy serio masz jakąś tajemną wiedzę o mnie? A więc nie jestem z okolic DT ani nie kibicuje Wiśle (wręcz przeciwnie :) ) Jak ci się chce to wejdź w moje archiwum i sprawdź czy jest jakiś wiślacki trop w mojej twórczości.
A co do meritum to dzięki za potwierdzenie mojej tezy, że Dąbrowa to kibolska pustynia. O autokarach stamtąd chyba nikt tu nie pisał tylko coś o wlepkach. Można się kulturalnie zgodzić bez wymyślania osobistych historii.
Swego czasu w Dabrowie Tarnowskiej były dwie osoby z ekipy Uni Tarnów Barbarians, napewno był to rok 2006, wiec nie taka pustynia.
Swego czasu w Dąbrowie Tarnowskiej to był 1 kibic Wisły Szczucin, który był/jest właścicielem siłowni.Kiedyś tam niby jakieś jednostki z Wisły Szczucin, w tym on, rzekomo były w Barbarians.Ten typ (plus kilku innych ze Szczucina) od kilku ładnych lat jeździ na Wisłę Kraków.Czyli w swojej karierze latał na 3 kluby.Pogratulować.Ale najlepiej niech ktoś z Mościc się wypowie.
Jeżeli dla Ciebie 2 aktywnych kibiców w danym mieście nie oznacza pustyni, to śmiech.
Na wjeździe do DT od strony Tarnowa od kilku ładnych miesięcy widnieje napis Tarnovia to jebana ku***. Oczywiście to tylko napis ale gdyby w DT lub okolicach byli aktywni ludzie wyznania mojżeszowego to napis dawno by zmienil znaczenie tak jak to jest z napisami w samym mieście gdzie nie raz co 24 godziny napisy są zmienione
Natomiast jeśli chodzi o DT jako miasto powiatowe to rzeczywiście słabo to wygląda w porównaniu do innych miast podobnej wielkości.
Swego czasu w Dabrowie Tarnowskiej były dwie osoby z ekipy Uni Tarnów Barbarians, napewno był to rok 2006, wiec nie taka pustynia.
Swego czasu w Dąbrowie Tarnowskiej to był 1 kibic Wisły Szczucin, który był/jest właścicielem siłowni.Kiedyś tam niby jakieś jednostki z Wisły Szczucin, w tym on, rzekomo były w Barbarians.Ten typ (plus kilku innych ze Szczucina) od kilku ładnych lat jeździ na Wisłę Kraków.Czyli w swojej karierze latał na 3 kluby.Pogratulować.Ale najlepiej niech ktoś z Mościc się wypowie.
Jeżeli dla Ciebie 2 aktywnych kibiców w danym mieście nie oznacza pustyni, to śmiech.
Napisałem to pół żartem, nie bierz tego. Na poważnie.
Poruszyłeś ten temat głębiej wiec dopisze, ze ten koleś stał na bramce w flamingo koło Jasła razem z dwoma innymi z Uni T. Byli oskarżeni o gwałt zbiorowy na dziewczynie w krzakach za klubem. Z dobrych źródeł wiem, ze puszczalska dziwka dała im d*** i pozniej pojechała na psy zgłosić.
Wiedziałem, ze osoba ze szczucina była w tej ekipie ale ze było kilka osób to nie wiedziałem.
Swego czasu osoba z Wisłoki stała na bramce w pewnych miejscach razem z nimi i wszystko mu opowiadali i wszystkie informacje lądowały w Dębicu: akcje, planowane akcje, informacje o Wiśle K. itp. Śmieszne to bo nie wiedzieli ze on jest w ekipie Wisłoki.
Wiedziałem, ze osoba ze szczucina była w tej ekipie ale ze było kilka osób to nie wiedziałem.
Jeżeli piszesz o Barbarians, to należały do nich 2 osoby ze Szczucina (M. i R.).Ale tak jak wyżej wspomniałem - najlepiej niech ktoś z Unii się wypowie.
A skoro poruszyłeś temat Wisłoki:).
W trawie piszczy od pewnego już czasu, że Unia Tarnów, która ma kosę z Wisłoką od lat 80-ych , chciała się dogadać z KSW.Ewenement na skalę krajową - próbować się poukładać z ekipą, z którą ma się kosę od...35 lat.
Kilka osób z Rakowa wchodziło tą samą bramą co (nie tylko piknikowa) Jagiellonia na finał PP, gdyby była kosa to pewnie dostali by po liściu i stracili barwy.
Jeżeli piszesz o Barbarians, to należały do nich 2 osoby ze Szczucina (M. i R.).Ale tak jak wyżej wspomniałem - najlepiej niech ktoś z Unii się wypowie.
A skoro poruszyłeś temat Wisłoki:).
W trawie piszczy od pewnego już czasu, że Unia Tarnów, która ma kosę z Wisłoką od lat 80-ych , chciała się dogadać z KSW.Ewenement na skalę krajową - próbować się poukładać z ekipą, z którą ma się kosę od...35 lat.
Ty tak na poważnie z tą Wisłoką?. Ani z Siarka ani z Wisłoką nie było nigdy tematu dogadania się jak to nazwałeś. Zmień dilera albo informatora.
U nas w trawie piszczy, że chcieliście robić układ anty Unia z Sandecją ale powiedzieli wam żebyście spierdalali. Prawda czy farmazon ? ;)
Jaga kocha wszystkich, poza Legią ... teoretycznie najrozsądniejszym układem ( zgodą) dla nich.
Jest jeszcze ten ŁKS Łomża, który bije ich regularnie. Mówią jednak, że jak bije to kocha ...
Zadałem to pytanie w temacie komentarze ,ale nikt nie odpowiedział ,czy kibiców Falubazu i Odry Opole łączy jakiś układ ,czy wspierali Odrę "gościnne" na meczu w Legnicy ?
Z dniem dzisiejszym zakończona została zgoda pomiędzy Zagłębiem Lubin a Falubazem ZG
Dla tych do końca nie wiedzących - zgody Zagłębia:
Arka Gdynia
Zawisza Bydgoszcz
Odra Opole
Układ: Polonia Bytom
Przecież napisali, że Falubaz Rozpruwacz Zielona Góra.
No to Falubaz będzie miał pod górkę w trzeciej lidze. Pewnie teraz już nigdzie nie pojedzie, a kiedyś to chociaż w Gorzowie chyba na Stilonie byli...
Chcieli powaflować z Odrą i Polonią Bytom ale jednak żużlofani to żużlofani. Ktoś już kiedyś tu pisał o żużlowych fanatykach chociaż Falubaz i tak u nich to mercedes. No i zgody pewnie długo nie będzie nowej jeżeli to prawda co piszą.
No to Falubaz będzie miał pod górkę w trzeciej lidze. Pewnie teraz już nigdzie nie pojedzie, a kiedyś to chociaż w Gorzowie chyba na Stilonie byli...
Chcieli powaflować z Odrą i Polonią Bytom ale jednak żużlofani to żużlofani. Ktoś już kiedyś tu pisał o żużlowych fanatykach chociaż Falubaz i tak u nich to mercedes. No i zgody pewnie długo nie będzie nowej jeżeli to prawda co piszą.
Chwilą chwila dobrze rozumiem że piszesz Falubaz "Rozpruwacz" Zielona Góra a potem piszesz ze nie wiesz czy to prawda?? Wiesz było takie przysłowie, milczenie jest złotem.
To jak nie to to dlaczego? Przecież pisałem, że ktoś w komentarzach napisał. A Ty wiesz inaczej to pisz dlaczego?
nie ma juz druzyny pilkarskiej Falubaz zmienili nazwe na Lechia ZG
Szkoda tej zgody bo ostatnimi czasy obie ekipy fajnie się wspierały, osobno może być im jednak dużo ciężej a upadki z drzew będą zdarzać się częściej. Moja była kiedyś też przeczytała parę rzeczy na fejsboku których nie powinna była widzieć i koniec końców zerwaliśmy, jakieś porady w takich sytuacjach na pewno w NŚWPK. Powodzenia panowie , jeszcze jakoś się ułoży.
Po tym co Falubaz napierdolił farmazonów na Zagłębie (które dawało im plecy na nielicznych wyjazdach 3 ligowych w 3 lidze) i Odrze Opole myśle że są obecnie nie warci nawet splunięcia. Ich zachowanie to takie k****...e z jednej strony wozili się na ich plecach z drugiej klepali wszystkim wokół jakie to be ZL i Odra Opole lamusy a oni tacy fajnie i przy nich się marnują to teraz będą mieli okazje się pokazać sami przeciwko Stilon&Chtobry, Miedź&Ślask&Żary oraz Zagłębie.
Relacja jednego z kibiców:
Falusy jakoś się nie śpieszą z podaniem przyczyny tego za co Lubin pogonił tych przebierańców .
Tak więc powód jest prosty - ekipa sportowa falusa okazała się kur*ą która w rozmowach między sobą obraża swoich już ex braci z Lubina oraz ich zgody. A jak wyszło to na jaw?
Cofnijmy się do wiosny . Falus jadący ekipą dostaje historyczny wpi**dol od koalicji Legnica Żary oraz kilku AS .
Uciekając w popłochu co było zresztą widać na krążącym po sieci filmiku jeden z osr**ńców z ekipy falusa gubi telefon . Niby nic . A jednak. Dzięki temu telefonowi koalicja uzyskuje dostęp do grupy na pejsbuku w której udzielali się chuligani falusa . Z rozmów wynikało że nie do końca są szczerzy wobec swoich braci i nie za dobrze wypowiadają się o nich i o ich zgodzie z Opola. Miedź wydrukowała screeny tych rozmów i dostarczyła na sektor gości podczas meczu Odry w Legnicy . I tak mit że ekipa falusa to chłopy z charakterem legł i okazało się ze to kur** i śmi*cie . Najbardziej wylansowana ekipa żużlowa zostaje pogoniona przez HZL . No i gdzie wy teraz pojedziecie z tą swoja sz*atą falus hools w 100 osób prężyć się do zdjęć? Zreszta gadżetów h to macie najwięcej w Polsce a przez ostatnie 5 lat to co wy sami zrobiliście hooligany z ekipy opadłego falusa? Zagłębie goniąc was pokazało że jeszcze charakter jakiś mają bo w Polsce wiele stracili bratając się z takim barachłem jak falus mając zgody np. Z Zawiszą czy Arką.
Je*ać falusa i ich braci . P - ty sp*cona macioro cały twój internetowy tród pie**olnął przez Promień i Miedź. Ciekawe komu teraz jaja będziesz liza*