Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
NoMatterWhat
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Dzieki.
Chodzilo mi o trybune czy mozecie wykorzystac 5700 czy mniej, jak to dotychczas bylo.
Chodzilo mi o trybune czy mozecie wykorzystac 5700 czy mniej, jak to dotychczas bylo.
NoMatterWhat pisze: 24.07.2019, 11:50 Dzieki.
No ta, Ja Ci napisałem gości. Dotychczas było, że 4979, to był komplet + do tego loże i tym podobne, ponieważ chyba jest to liczone bez tego, szczerze mało mnie to interesuje.
-
redemptorysta bosy
A ja chłoptasiu pamiętam jeszcze coś lepszego - jak w latach 80. łódzcy towarzysze z PZPR nakazywali odgórnie remisować derby Łodzi, dzięki czemu Łks się utrzymywał, a "przy okazji" Widzew tracił punkty w walce o mistrzostwa Polski. No i jak nie wierzyć, że kibice Łks to kryptokomuniści którzy tak wiele zawdzięczają komunie..? Gdzie byłeś, jak komuniści załatwiali wam utrzymania..?
Trzeba było wziąć karabin i walczyć z komuną, pomimo wszystko..
Towarzysze ci opowiadali czy sam byłeś towarzyszem? A może w czasie obrad partyjnych pod stołem siedziałeś?
Towarzysze ci opowiadali czy sam byłeś towarzyszem? A może w czasie obrad partyjnych pod stołem siedziałeś?
Wiesz co... Zadałem sobie trud i sprawdziłem komunistyczne czasy 78-90, pokaż mi chociaż jeden sezon w którym dzięki remisowi z Widzewem - ŁKS utrzymałby się w 1 lidze. Czyli Wy wygrywacie macie 2 punkty, a my zero, ale dzięki Waszemu nakazowi remisujecie i My mamy ten punkt extra i się utrzymujemy. Jedyny taki sezon w którym mamy 2 punkty nad spadkiem - to 80/81 i dwa remisy z Wami, ale i tak bez tych punktów dzięki bramkom, zostajemy w 1 lidze. Także tego....redemptorysta bosy pisze: 24.07.2019, 20:43 A ja chłoptasiu pamiętam jeszcze coś lepszego - jak w latach 80. łódzcy towarzysze z PZPR nakazywali odgórnie remisować derby Łodzi, dzięki czemu Łks się utrzymywał, a "przy okazji" Widzew tracił punkty w walce o mistrzostwa Polski. No i jak nie wierzyć, że kibice Łks to kryptokomuniści którzy tak wiele zawdzięczają komunie..? Gdzie byłeś, jak komuniści załatwiali wam utrzymania..?
Hehe kolo wypykany
troszkę jesteś nie rzetelny bo jeszcze mogłeś napisać kiedy graliście z rywalem ten rewanż. Nie chcesz mi powiedzieć, że d*** sie wam paliła, ale byliście spokojni bo bramkami jesteście lepsi od kilku drużyn?? śmieszne to troszkę co piszeszopel pisze: 24.07.2019, 21:55Wiesz co... Zadałem sobie trud i sprawdziłem komunistyczne czasy 78-90, pokaż mi chociaż jeden sezon w którym dzięki remisowi z Widzewem - ŁKS utrzymałby się w 1 lidze. Czyli Wy wygrywacie macie 2 punkty, a my zero, ale dzięki Waszemu nakazowi remisujecie i My mamy ten punkt extra i się utrzymujemy. Jedyny taki sezon w którym mamy 2 punkty nad spadkiem - to 80/81 i dwa remisy z Wami, ale i tak bez tych punktów dzięki bramkom, zostajemy w 1 lidze. Także tego....redemptorysta bosy pisze: 24.07.2019, 20:43 A ja chłoptasiu pamiętam jeszcze coś lepszego - jak w latach 80. łódzcy towarzysze z PZPR nakazywali odgórnie remisować derby Łodzi, dzięki czemu Łks się utrzymywał, a "przy okazji" Widzew tracił punkty w walce o mistrzostwa Polski. No i jak nie wierzyć, że kibice Łks to kryptokomuniści którzy tak wiele zawdzięczają komunie..? Gdzie byłeś, jak komuniści załatwiali wam utrzymania..?
-
Osiedlowy Wataszka
No to Artek zrobił z Adasia szefa grupy.
Zmuszasz mnie do grzebania w internecie... Derby z Wami 1.04.1981 (u Was) - wynik 1:1 - bramki Smolarek w 10-tej i Dziuba w 53-ej. Od 1 kwietnia zostało jeszcze duuużo kolejek w których mogliśmy wszystko przegrać i spaść. Także ten remis nie miał na nic wpływu. Już nic więcej nie będę sprawdzał. Możemy natomiast porozmawiać o derbach na Widzewie, które przegraliśmy 5:0, żebyście mogli wejść do pucharów (w ramach Naszej dla Was pomocy) - chcesz?Suczysko pisze: 24.07.2019, 23:05troszkę jesteś nie rzetelny bo jeszcze mogłeś napisać kiedy graliście z rywalem ten rewanż. Nie chcesz mi powiedzieć, że d*** sie wam paliła, ale byliście spokojni bo bramkami jesteście lepsi od kilku drużyn?? śmieszne to troszkę co piszeszopel pisze: 24.07.2019, 21:55Wiesz co... Zadałem sobie trud i sprawdziłem komunistyczne czasy 78-90, pokaż mi chociaż jeden sezon w którym dzięki remisowi z Widzewem - ŁKS utrzymałby się w 1 lidze. Czyli Wy wygrywacie macie 2 punkty, a my zero, ale dzięki Waszemu nakazowi remisujecie i My mamy ten punkt extra i się utrzymujemy. Jedyny taki sezon w którym mamy 2 punkty nad spadkiem - to 80/81 i dwa remisy z Wami, ale i tak bez tych punktów dzięki bramkom, zostajemy w 1 lidze. Także tego....redemptorysta bosy pisze: 24.07.2019, 20:43 A ja chłoptasiu pamiętam jeszcze coś lepszego - jak w latach 80. łódzcy towarzysze z PZPR nakazywali odgórnie remisować derby Łodzi, dzięki czemu Łks się utrzymywał, a "przy okazji" Widzew tracił punkty w walce o mistrzostwa Polski. No i jak nie wierzyć, że kibice Łks to kryptokomuniści którzy tak wiele zawdzięczają komunie..? Gdzie byłeś, jak komuniści załatwiali wam utrzymania..?
-
Widzewski Charakter
To nie czasem opelek kiedyś na fansach rzucił pomysł o zgłaszaniu do prokuratury?
Widzewski Charakter jak sie stoi obok chłopków którzy dotychczas jebali Widzew?
a jak to jest nadbiegać w parunastu, jak na solówkach się nic nie znaczyło ?LFCK pisze: 26.07.2019, 00:03 Widzewski Charakter jak sie stoi obok chłopków którzy dotychczas jebali Widzew?
Pajacowanie nabiera nowego rozmach.
wpis.ww nie wiem kolego zapytaj chłopaków co stoją obok Ciebie na Widzewie
https://dzienniklodzki.pl/pikieta-przec ... d/37525339
Chciałem na luźno zapytać.
Czy kibice ŁKS i Widzewa dalej mają ciśnienie na sprawy społeczno-polityczne?
Pamiętam jak razem szli na marszach Antykomunistycznych w Łodzi, a teraz już ich nie widać na takich akcjach.
Chciałem na luźno zapytać.
Czy kibice ŁKS i Widzewa dalej mają ciśnienie na sprawy społeczno-polityczne?
Pamiętam jak razem szli na marszach Antykomunistycznych w Łodzi, a teraz już ich nie widać na takich akcjach.
Wiem ze jesteś przekumaczem na tym forum wszystko wiedzącym, ale troche czasu przesiedzialem w tym środowisku i na Łódzkich Antykomunach też bywałem.
Chłopie nie trzeba być żadnym przekumaczem tylko wystarczy być zorientowanym w łódzkiej scenie kibicowskiej. Skoro łódzka wojenka przeniosła się na mecze Polski i na Marsz Niepodległości to myślisz, że na antykomunie będzie spokojnie lub na innym marszu? I nie ma nic do tego żaden Winnicki, Bąkiewicz czy Kaczyński. Proste czy dalej nie pojmujesz?
I tak Legia... Panowie.
Więcej luzu heh
Więcej luzu heh
-
czas_na_okulary
Z D A N O W S K A zjednoczy łodzian. Wszyscy ją kochają.
Nono, szczegolnie w Macedonii zjawisko Widzew nie wystąpiło.Low kick na kolano pisze: 26.07.2019, 21:09 Nie moźna mówić, źe "łódzka wojenka przeniosła się na mecze Polski i na Marsz" - z prostej przyczyny - bo zjawisko "Widzew" zwyczajnie na nich nie występuje.
Zjawisko lks jak sie dowiedzialo, to czesc zostala w Lodzi a Ci co pojechali musieli isc po pampersy bobtakbsie kupa z majtek wylala.
Zjawisko łks, bez wsparcia polowy p9lskich ekip tez by na MN nie wystąpilo.
Ta ironia miałaby sens gdyby to była relacja pisana przez wiarę spod blaszoka, a tak to strzelasz sam sobie w kolano. :) Remis ze wskazaniem na Rts, czy od nas 5 młodych, a ŁKS-u 30 typa najlepszej bandy, haha!Chomik666 pisze: 27.07.2019, 09:17 Tak,wszyscy już tę historię słyszeli.Widzewa 5 osób reszta to cska-partizan-maribor i Ukraińcy zatrudnieni na umowę o dzieło. I tylko dzielni obrońcy Polskości,założyciele Lechii i twórcy ligi,bronili przed najazdem barbarzyńców.I temat się kręci,od początku,forum nie zginie!!
Komedianci.
Ja się zastanawiam jaki denaturat pijecie , o wy miastowi, z oszczanych bram kamienic, ktore w 21 wieku nie maja kanalizacji.
-
Osiedlowy Wataszka
Arka ładnie zcisnieniowana na Widzew.
Chyba się musieli pogodzić z Łksem.
Brawo Arka wreszcie przejrzała na oczy
nie żąrtujmy. Po tylu latach spiewania " w Gdyni bez zmiany..." przejrzeli na oczy? To czysta kalkulacja żeby nie byc odstawionym na boczny tor przez reszte towarzystwa L-C-Ł. Takie czasy że najwieksze kosy stają ramię w ramię, a ci co najbardziej przeżywali takie ruchy u wrogich ekip dziś sami stają przed podobną sytuacją i głupio teraz napisać że to "kurestwo" itp,jak nazywali to u innych, więc zaczyna sie gadka że któs tam przejżał na oczy : )
Bo ruskie z CSKA to kacapy, a ze Spartaka fajne chlopaki:)
Tak jak Widzewiak z fc to Wiesniak, ale Lksiak z fc to rodowity Łodzianin.
Ech sasiedzi sasiedzi;)
Tak jak Widzewiak z fc to Wiesniak, ale Lksiak z fc to rodowity Łodzianin.
Ech sasiedzi sasiedzi;)
-
blekitna ostryga
Widzewiacy i Arkowcy razem pija m.in. ostatnio, więc o czym tu mowa?
Gowno wiesz, w nogach śpisz, poczekaj chwile to sam sie przekonasz
Rozumiem że fc widzewa które na necie sie odgraza arkowcom za wczoraj też pili z nimi?blekitna ostryga pisze: 28.07.2019, 08:53 Widzewiacy i Arkowcy razem pija m.in. ostatnio, więc o czym tu mowa?
-
ŁKS1908ŁKS
Nie było delegacji z ŁKSu na turnieju Arki , każdy kto Was atakuje to w Waszym mniemaniu jest zobligowany przez ŁKS bo przecież innej możliwości nie ma że ekipa z którą się lubiliście już Was nie lubi - wina ŁKSu ewidentna prawda ?
https://youtu.be/g9whlodA4AM?t=16
Dla tych co się obudzili na temat relacji Widzew - Arka, mecz sprzed 3 lat.
Dla tych co się obudzili na temat relacji Widzew - Arka, mecz sprzed 3 lat.
Skoro Widzew układa się z kosą nr 2 Arki to niby jakie mają być relacje między tymi ekipami? Niektórzy chyba przegapili moment, w którym Arka zmieniła swój stosunek do Widzewa z neutralnego czy tam częściowo pozytywnego (co właściwie dotyczyło dwóch dzielnic Gdyni;)) na kosę. Relację między Arką a ŁKS nie mają tutaj nic do rzeczy
Ogolnie dla mnie to jest nieporozumienie by bratac sie z kims kto jest wrogiem mojego brata.To tak jak ja bym sie kumplowal z kims kto nienawidzi mojej rodziny.Kiedys takiego czegos kurła nie bylo.
„Na pierwszym wyjeździe po powrocie do Ekstraklasy meldujemy się w 630 osób.”
-
Królewska Dzielnica
Sektor gości chyba +/- 1000 miejsc, taka była pula z góry, czy nie było zapotrzebowania na więcej?Terroor pisze: 28.07.2019, 21:10 „Na pierwszym wyjeździe po powrocie do Ekstraklasy meldujemy się w 630 osób.”
Tak liczy 1050 +\-, dali znacznie mniejszą ilość. Ktoś tam jeszcze był na ich sektorach, ich liczba nie jest wliczana do oficjalnej. Nasza liczbę uważamy i tak za dobrą jak na okres wakacyjny.Królewska Dzielnica pisze: 29.07.2019, 08:04Sektor gości chyba +/- 1000 miejsc, taka była pula z góry, czy nie było zapotrzebowania na więcej?Terroor pisze: 28.07.2019, 21:10 „Na pierwszym wyjeździe po powrocie do Ekstraklasy meldujemy się w 630 osób.”
Od dawna Ruch nie jest "bee" już nie ma "Ruch Ruch chorzowskie psy" teraz są good chłopaki tak jak Wiślacy już nie są nożownicy i nie "GTS GTS Wisełka SKJ" ehh sąsiedzi sąsiedzi ... :)yurez pisze: 27.07.2019, 22:32 Teraz areczka juz nie będzie " bee" juz nie bedzie " AGKŚ" teraz sa good chlopaki tak jak Rosjanie juz nie kacapy i nie " ruska ku*** " ehh sasiedzi sasiedzi ... :)
Także ten...
Był ktoś w końcu na tym turnieju arki czy nie ?
Jaka Wasza liczba w Wejherowie ?
m.in. na sektorze G1 kilku starszych ełkaesiakówTerroor pisze: 29.07.2019, 09:56Tak liczy 1050 +\-, dali znacznie mniejszą ilość. Ktoś tam jeszcze był na ich sektorach, ich liczba nie jest wliczana do oficjalnej. Nasza liczbę uważamy i tak za dobrą jak na okres wakacyjny.Królewska Dzielnica pisze: 29.07.2019, 08:04Sektor gości chyba +/- 1000 miejsc, taka była pula z góry, czy nie było zapotrzebowania na więcej?Terroor pisze: 28.07.2019, 21:10 „Na pierwszym wyjeździe po powrocie do Ekstraklasy meldujemy się w 630 osób.”
-
szwadron97
https://www.wikipasy.pl/Galeria:2019-07 ... ŁKS_36.JPGTerroor pisze: 29.07.2019, 09:56Tak liczy 1050 +\-, dali znacznie mniejszą ilość. Ktoś tam jeszcze był na ich sektorach, ich liczba nie jest wliczana do oficjalnej. Nasza liczbę uważamy i tak za dobrą jak na okres wakacyjny.Królewska Dzielnica pisze: 29.07.2019, 08:04Sektor gości chyba +/- 1000 miejsc, taka była pula z góry, czy nie było zapotrzebowania na więcej?Terroor pisze: 28.07.2019, 21:10 „Na pierwszym wyjeździe po powrocie do Ekstraklasy meldujemy się w 630 osób.”
patrzac na to zdjecie zastanawiam sie jakim cudem tam zmieści sie jeszcze 400 osob:-) to nie realne
-
Łódzki Klub Sportowy
c*** z tym ;)