nisc pisze: 27.01.2019, 22:16
dresy w stylu każual o ja j*bię
po prostu brakuje mi dobrego dresiwa do dopelnienia zimowej stylówki wiec nisc bez przypierdalania prosze....jak ocenicie ten casual fit? wygladam groznie?
nie uznajemy słowa kompromis, to już zbyt blisko do kompromitacji.
S.J. pisze: 04.03.2019, 01:11
Ktoś wie czy jest jakiś Polski sklep internetowy gdzie można kupić takie bluzy stylu casual z goglami ?(bez napisów klubowych )
Jeżeli to ma być casual to wyłącznie CP Company - znajdziesz w ultrastreet, clobber, casual firm store.
Najlepszy brytyjski sklep z ciuchami teraz ma dobre obniżki. Weekend Ofender, L&S, Luke - koszulki po 12-15 funtow. Wysylka do Polski po 9 funtow. Warto!
whiskey pisze: 12.04.2019, 12:43
Ile idzie wysyłka stamtąd ?
Jeżeli nie ma dużego obłożenia na sortowniach (najgorszy okres świąteczny) to zazwyczaj cztery dni robocze. Jak zamawiam w weekend to paczka nadana w poniedziałek najczęściej dojeżdża w czwartek.
whiskey pisze: 12.04.2019, 12:43
Ile idzie wysyłka stamtąd ?
Jeżeli nie ma dużego obłożenia na sortowniach (najgorszy okres świąteczny) to zazwyczaj cztery dni robocze. Jak zamawiam w weekend to paczka nadana w poniedziałek najczęściej dojeżdża w czwartek.
Wysyłają DPD.
[/quote]
Do mnie dzisiaj doszła po 8 dniach.
Wyprzedaż na oficjalnej stronie Weekend Offender.
Kod 'FLASH20' przy podsumowaniu zamówienia i - 20%(FLASH20 wpisujemy na koniec przy "Gift Card or discount code" i klikamy Apply).
Podsumowując kupujecie coś z dwóch linków wyżej i na koniec po dodaniu kodu będzie jeszcze taniej. Te promki się sumują.
We współpracy z węgierską marką wypusciliśmy koszulki z motywem przewodnim "Match result doesn't matter when behind you stands your brother". Kolor oliwkowy - większy nadruk z przodu, delikatny na karku.
Panowie powyżej nie macie pojęcia o czym mówicie. Skusiłem się na tę polówkę Bytomia i jakość jest elegancka. Aż żałuję, że tylko jedną kupiłem, bo jakość jest bardzo dobra, a za 3 dyszki to wręcz świetna. Mam sporo koszulek i polówek firm "premium" i zazwyczaj ceny są skandalicznie wysokie, a jakość wcale nie taka rewelacyjna jakby się mogło wydawać.
Ktoś posiada zwykłą kangurkę Lyle ? Pytam o rozmiar, bo zauważyłem, że Lyle ma bardzo nie wymiarową rozmiarówke. Przykładowo polo mam od rozmiaru S do L i są praktycznie takie same.
Co do kurtki, waham się nad M i S, ale nie jestem pewny który rozmiar mi bardziej podejdzie.
Nowe konto-stary użytkownik. Do poprzedniego zapomniałem loginu