Europejskie Puchary- 2019/2020 !
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Europejskie Puchary- 2019/2020 !
10-cio minutowy filmik z zajścia w Bratysławie:
https://streamable.com/5dxmo
-
obiektywizm
Kolejny raz życie pokazuje że kluczem do tego typu atrakcji jest przyjazd ekipy dzień wcześniej...
Przykład obsranego Zagłębia L który wyrusza autokarami na mecz życia do Belgradu o takiej porze która na starcie uniemożliwia im pojawienie się odpowiednio wcześnie..
Przykład obsranego Zagłębia L który wyrusza autokarami na mecz życia do Belgradu o takiej porze która na starcie uniemożliwia im pojawienie się odpowiednio wcześnie..
dobra jazda...aarek68 pisze: 11.07.2019, 09:15 10-cio minutowy filmik z zajścia w Bratysławie:
-
UrzadSkarbowy
Cracovia w swoim stylu, dobra awantura :) ekipa z KRK chyba najbardziej aktywna w Europie, w ostatnim czasie z krajowych ekip?
-
Czerwiec_76
41 Polakow, 15 Holendrow zawinietych wg mediow.
A w sumie ok 100 osob
A w sumie ok 100 osob
-
obiektywizm
ale trzeba przyznać że Levski się nie wycofał i odpierał atak ładnie..Troszkę zabrakło w tej awanturze bardziej kontaktowej walki ale nie narzekajmy. Ładne awanti... aż dziw że tak długo nie było tam psów..
Tylko ten kto nie widział bułgarskich ekip jest zdziwiony, że Levski się postawił.
Dobra akcja tylko pytanie po co było to zerwanie układu z Ajaxem, jeśli od tego momentu stosunki między Cracovią a Ajaxem się wręcz coraz bardziej zacieśniają.
Dobra akcja tylko pytanie po co było to zerwanie układu z Ajaxem, jeśli od tego momentu stosunki między Cracovią a Ajaxem się wręcz coraz bardziej zacieśniają.
Wiadomo coś o zatrzymanych? Czy wypuszczą ich po postawieniu zarzutów?
-
jansiekiera
54 osoby dostały zarzut zakłócania porządku publicznegoMały1234 pisze: 11.07.2019, 11:44 Wiadomo coś o zatrzymanych? Czy wypuszczą ich po postawieniu zarzutów?
Sporo osób pojechało na DAC na patencie bez biletów, albo z biletami na sektory gospodarzy. Oby słynąca z miłości do Polaków słowacka policja nie próbowała rewanżu. Chyba, że po bratysławskich atrakcjach stwierdzą, że lepiej mieć watahę na stadionie i pod kontrolą niż poza obiektem.
PS. Ponoć akcja bez noży. Nikt tego nie potwierdza. Ale w takim spontanicznym zderzeniu kto wie?
PS. Ponoć akcja bez noży. Nikt tego nie potwierdza. Ale w takim spontanicznym zderzeniu kto wie?
-
afterparty
Z tego co wiem od obecnych z ksc to wieczorem dojechal jeszcze konkretny sklad Lecha.
Niestety dopiero po wydarzeniach.
Niestety dopiero po wydarzeniach.
-
DennisWise
Sofia West (Levski) to fajfusy Lazio.
O czym my tu mowimy jak przeciez Cracovia to cień ekipy z przeszlości a istnieją jeszcze tylko i wyłącznie dlatego że psy rozbiły wsh.Pojechali porzucali krzesłami i wielkie halo jakby stoczyli wielka bitwe.Takich zadym jak wczorajsza to odnotowuje się co weekend kilka na jakichs wiejskich festynach.Nic wielkiego.
IleŻ można się kompromitować...
-
Stary Kibol
Cracovia z Ajaxem harcuje w Bratysławie a Slovan pochowany..
Pozdrów Slovana.Prawilnyy pisze: 11.07.2019, 14:26 O czym my tu mowimy jak przeciez Cracovia to cień ekipy z przeszlości a istnieją jeszcze tylko i wyłącznie dlatego że psy rozbiły wsh.Pojechali porzucali krzesłami i wielkie halo jakby stoczyli wielka bitwe.Takich zadym jak wczorajsza to odnotowuje się co weekend kilka na jakichs wiejskich festynach.Nic wielkiego.
Co mnie Slovan obchodzi.Nie sympatyzuje z zadna z ekip z obu stron po prostu pisze obiektywnie jak to wygląda.Ciekawe czy byś pisał pozdrów slovana jakby wsh,pf byli na wolności i pojechali do Bratysławy.Wtedy byście plany pozmieniali.profan pisze: 11.07.2019, 14:51Pozdrów Slovana.Prawilnyy pisze: 11.07.2019, 14:26 O czym my tu mowimy jak przeciez Cracovia to cień ekipy z przeszlości a istnieją jeszcze tylko i wyłącznie dlatego że psy rozbiły wsh.Pojechali porzucali krzesłami i wielkie halo jakby stoczyli wielka bitwe.Takich zadym jak wczorajsza to odnotowuje się co weekend kilka na jakichs wiejskich festynach.Nic wielkiego.
Na polskie warunki to jeżeli idzie o sprawy H to jesteście 3 liga.
Czyli nic nie kumasz...Prawilnyy pisze: 11.07.2019, 15:52Co mnie Slovan obchodzi.Nie sympatyzuje z zadna z ekip z obu stron po prostu pisze obiektywnie jak to wygląda.Ciekawe czy byś pisał pozdrów slovana jakby wsh,pf byli na wolności i pojechali do Bratysławy.Wtedy byście plany pozmieniali.profan pisze: 11.07.2019, 14:51Pozdrów Slovana.Prawilnyy pisze: 11.07.2019, 14:26 O czym my tu mowimy jak przeciez Cracovia to cień ekipy z przeszlości a istnieją jeszcze tylko i wyłącznie dlatego że psy rozbiły wsh.Pojechali porzucali krzesłami i wielkie halo jakby stoczyli wielka bitwe.Takich zadym jak wczorajsza to odnotowuje się co weekend kilka na jakichs wiejskich festynach.Nic wielkiego.
Na polskie warunki to jeżeli idzie o sprawy H to jesteście 3 liga.
cracovia zachodni front? Skąd oni są?
-
don alfonso
Slovan przed Spartą s********* i miałby szukać atrakcji z Cracovią? :D
Dokładnie a tu jakiś niby,, prawilnyy'' który nigdy zapewne nie był na takich atrakcjach będzie komentował że źle bo walka na sprzęt. Otóż kolego, Levski jak i scena Bułgarska jest bardzo nie doceniana i naprawdę chłopy z Sofii i Plodiw to solidne ekipy a wizualnie wręcz robią wrażenie. Sprzęt też nie jest obcy na bułgarskiej scenie więc o co chodzi...? Mimo niechęci do Cracovii to szacunek że działają i nie patrzą na pizdy z internetu. Tylko skomlec potraficie... Bułgarzy też nie są świeci... A poza tym mają kontakty z Lazio a reszta sama się układa
W zeszłym roku albo dwa lata temu wprowadzili kodeks honorowy na całej bułgarskiej scenie. Nie ma tam broni.
No niby tak jest ale inaczej jest w Europie. Sam rozumiesz... Lech też jak najbardziej na pięści a w Sajarewie wiesz jak to wyglądało... Przystosowanie się do warunków...
I tak PS:, Zaznaczam że nie widziałem nigdy ekipy bułgarskiej na żywo ale z racji że mieszkałem w UK dobre parę lat to poznałem chłopów z tego pięknego turystycznego państwa w tym chłopa z Loko Plodiw i naprawdę spoko ziomki i charakterne. Ale jest jedno ale... Widzadz ich corte, gdzie naprawdę widać chłopów nie od parady i oglądając jak ruskie okolofutbola tam było i pokazywali ich ustawke bodajże Loko-Botev to tak kolorowo to nie wyglądało mimo dużych gabarytów... Moim zadaniem zero zdecydowania. Przepraszam za błędy bo na szybko. Tylko moja opinia
Słowacy to mają wywalone na te polsko-węgierskie macanki
No konkretna w c***,jakbym Angoli widział.Porzucalim,porzucalim,pokrzyczelim i tyle.
-
RoyberpakaOdrodzenie
Ile wkońcu było Piasta z Jastrzębiem?
Ja byłem na derbach Sofii w młynie CSKA.Na derbach Plovdiv.Jeszcze na trzech innych meczach ligowych w tym kraju.Poznałem troche osob(bardzo pomocni i goscinni)Prywtanie sporo ludzi mega spoko.Do gadki,picia itd. Doping super.Ekipy wizualnie zajebiste itd.Kazik868 pisze: 11.07.2019, 21:06 I tak PS:, Zaznaczam że nie widziałem nigdy ekipy bułgarskiej na żywo ale z racji że mieszkałem w UK dobre parę lat to poznałem chłopów z tego pięknego turystycznego państwa w tym chłopa z Loko Plodiw i naprawdę spoko ziomki i charakterne. Ale jest jedno ale... Widzadz ich corte, gdzie naprawdę widać chłopów nie od parady i oglądając jak ruskie okolofutbola tam było i pokazywali ich ustawke bodajże Loko-Botev to tak kolorowo to nie wyglądało mimo dużych gabarytów... Moim zadaniem zero zdecydowania. Przepraszam za błędy bo na szybko. Tylko moja opinia
Podstawowy minus,to cichy układ z psiarnia.Kto był na meczach i wokół,to widział do jakich absurdalnych dochodzi sytuacji.
Słyszałem nawet,ze kiedyś Levskiemu policja na derby race wnosila...
Tak czy siak np. derby stolicy Bułgarii zobaczyć warto!!!
ZAJEBISTE
Żeby się chłopoki z Krakowa nie załamali ze tylko się czepiam to pochwalę za kartoniade.Fajnie,że kwitnie przyjaźń pomiędzy naszymi narodami.Jest to nasz jedyny sojusznik w tych ciężkich czasach.Dzięki PiS mamy też dobre stosunki z rządem węgierskim.
Przedstawiciele DAC byli w Bratysławie razem z KSC?
-
jansiekiera
Nie byli
Dobre stosunki międzyrządowe mamy od dawna a nie dzięki PiS. Nieprzypadkowo rząd węgierski poparł pomimo pisowskiej obsesji Tuska na szefa RE. A to, że być może faktycznie jest to nasz jedyny sojusznik to o rządzie akurat bardzo źle mówi.Prawilnyy pisze: 12.07.2019, 00:04 Żeby się chłopoki z Krakowa nie załamali ze tylko się czepiam to pochwalę za kartoniade.Fajnie,że kwitnie przyjaźń pomiędzy naszymi narodami.Jest to nasz jedyny sojusznik w tych ciężkich czasach.Dzięki PiS mamy też dobre stosunki z rządem węgierskim.
kumaty pełna zgoda. Na poziomie społeczeństw tak to wygląda, tylko wykazałem, e mieszanie w to rządów jest przesadzone
-
mateusznow
Słowacy Węgrów nie lubią, więc każdy taki pokaz, jak wczorajszy ich będzie denerwował.
Jakieś foto z tych kartoniad mógłbym prosić?
-
antidogclub
Levski dobrą bandą, typy pod 40 lat cali podziabani i w zlocie, gangstery. Do tego mieli rakietnice, granaty hukowe itp.
kaespe i ciamajda obaj z antify ?
Kraina latających krzeseł stanie się teraz atrakcją turystyczną Bratysławy.
Kto i w jakich liczbach wspierał Cracovię?
-
jansiekiera
Wspieraly nas wszystkie zgody.
Liczby poda niebawem stowarzyszenie.
-
GKS_JAS_OFFICIAL
Nie łączy nas nic z Levskim Sofia, ani zapewne nic łączyć nie będzie, jednakże dostaliśmy zaproszenie od jednego z liderów grupy Sofia West na ich mecz w lidze europejskiej, który rozgrywali w słowackim Rużemberoku i z czystej ciekawości pojechaliśmy zobaczyć topową ekipę bułgarskiej sceny. Jako, że w bratysławskich zajściach po stronie Levskiego brała głównie udział grupa Sofia West i Ultra Warna, to uczestnicy tych zajść dostali zakaz wejścia na stadion. My także zrezygnowaliśmy z wejścia na stadion, wymieniliśmy z chłopakami kilka zdań pod stadionem, podziękowaliśmy za zaproszenie i ruszyliśmy w swoją stronę.