Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Widzew w Piotrkowie był mocno w defensywie, kiedy N. wpierw jebiący łks, postanowił zmienić front i został przyjęty w poczet wielkiej ełkaesiackiej rodziny. Wraz z nim ciśnienia nie wytrzymało paru koleszków i tak narodzili się rodowci PE.Low kick na kolano pisze: 30.06.2019, 17:30 Dzień dobry, panowie, podobnie jak Rick powyźej nie jestem związany absolutnie z żadnym łódzkim klubem, tylko kiedyś w regionie bywałem i chciałbym się dowiedzieć, cóż takiego spowodowało że całkowicie zdechł Widzew w 100-proc. widzewskim kiedyś Piotrkowie, dlaczego na Teo B już także wytępiony, czemu zniknął na Polesiu skąd przecież wywodzili się Bliźniacy itp. Jak pojawił się silny ŁKS w Uniejowie i Poddębicach... Obiektywnie poproszę i oczywiście bardzo bezstronnie jak powyżej.
Co do Poddębic to dopóki na bramkach w okolicznych klubach stali przedstawiciele białych końcówek, nakłaniali młodych do skoku w bok. Zwłaszcza w okolocach 2010 roku. Obecnie po licznych awanturach, ślad po nich zaginął, a Poddębice to 100% Widzew.
W Uniejowie pewien rodowity z Łodzi przyjeżdżając na wczasy próbował rozkręcić z kumplami FC Uniejów. Jednak zapał wystarczył na jeden-dwa sezony? W Uniejowie, podobnie jak w Poddębicach tylko Widzew.
To powinno ci wystarczyć gamoniu.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
Ja jestem związany mentalnie z Widzewem i ŁKS. Miałem klubową koszulkę meczową Bońka, która przehandlowem za winyle Deep Purple Made in Japan i jakieś ACDC. Miałem też koszulkę Jacka Ziobera :) Także bez emocji Widzew vs ŁKS.
No i czytałem/oglądałem Ziemię Obiecaną Reymonta chyba 50 razy. Obok Waldemara Baldheada może spokojnie leżeć...
No i czytałem/oglądałem Ziemię Obiecaną Reymonta chyba 50 razy. Obok Waldemara Baldheada może spokojnie leżeć...
Kwartały o które spytałeś to okolica sąsiadująca ze Starym Widzewem, gdzie taka Tuwima, czy Tramwajowa biegnie właśnie przez niego. Trudno więc byłoby o inne sympatie w tamtej okolicy.rick.k pisze: 30.06.2019, 16:27 Ok. Dzięki za informację. To się pozmieniało na korzyść Widzewa :) Trochę tam bywałem 25-30 lat temu i nie widziałem innego kibica niż ŁKS a byłem kilka razy w dniu derbowym i cała okolica to był ŁKS.
Tobie lowkick proponuję o podszkolenie się w trollowaniu, bo i do tego trzeba mieć dryg. Zresztą jeśli uważasz się za jakąś kumatą personę ze Śródmieścia to takie informacje powinieneś mieć w małym palcu. Pomijając już pewne niezgodności w tym o co zapytałeś.
Szlampy piłem na Składowej i w Parku Moniuszki 25 lat temu ze skinami z ŁKS dlatego pytam jak jest teraz. Bez urazu :)
Już takie rozdwojenie jaźni masz, że zapomniałeś się przelogować?Low kick na kolano pisze: 30.06.2019, 17:30 Dzień dobry, panowie, podobnie jak Rick powyźej nie jestem związany absolutnie z żadnym łódzkim klubem, tylko kiedyś w regionie bywałem i chciałbym się dowiedzieć, cóż takiego spowodowało że całkowicie zdechł Widzew w 100-proc. widzewskim kiedyś Piotrkowie, dlaczego na Teo B już także wytępiony, czemu zniknął na Polesiu skąd przecież wywodzili się Bliźniacy itp. Jak pojawił się silny ŁKS w Uniejowie i Poddębicach... Obiektywnie poproszę i oczywiście bardzo bezstronnie jak powyżej.
-
Widzewski Charakter
PE to przerzuty tak samo jak chojeńska kasta.
Pedrylu dawno nic nie pisałeś o Madrycie. Nie zapomnij następnym razem wspomnieć o tymLow kick na kolano pisze: 30.06.2019, 23:53 Specyficzny typ przerzutów w tym Piotrkowie i na Chojnach, bo ciekawe po co zamieniać "silniejszą" ekipę na "słabszą".
-
stary zgred
To popytaj ziomków z dzielni który fc wyjebał Lecha z flag ok
-
Odbanowany
Seweryn przeginasz.. ostatnie ostrzeżenia.
Tak gwoli ścisłości, reanimacja to nie Serweryn, ale tak czasem się zastanawiam, czy czasem któryś z podających się tutaj za widzewiaków nim nie jest, bo to ile o nim wiecie i jak bardzo się nim interesujecie, to aż uśmiech politowania budzi. :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Konrado Moreno
Seweryn (ReanimacjiTrupaStop, Low kick na kolano) z Renią
https://zapodaj.net/3fb960b7ec23f.png.html
-
Odbanowany
W kasku lepiej wyglada :)Konrado Moreno pisze: 02.07.2019, 14:47 Seweryn (ReanimacjiTrupaStop, Low kick na kolano) z Renią
Co tu sie odpierdala hehe
Exterior pisze:Panowie sory bez zadnej napinki, ale ten zespol GKS Jastrzębie to z jakiego jest miasta.
Jedno proste pytanie - skad wiadomo że to Low Kick?
Doczekałeś się chuju :) już sobie swobodnie po mieście nie pohasasz
Hehe. Pewnie nawet typ ze zdjęcia nawet nie zdaje sobie sprawy z popularności w tym temacie ;)
Co tu się wyprawia....
-
Kuba MCMVIII
Gratuluję Widziewiakom akcji internetowej... Ten temat to jest cyrk. Dajcie więcej pożywki psiarskim. Walczccie tu w necie. U was też są niezłe kwiatki . nie bronię pajaca co się napina na tym całym fb (i tutaj też, bo już o tym pisałem wcześniej) , ale jak ktoś robi takie akcje ze zdjęciami jest na tym samym poziomie co Sewerynek. Ps. Tak jestem z ŁKSu. Piszcie tu dalej. Możecie mnie zwyzywać (jak to macie w zwyczaju) . tylko życie swoje, Internet swoje błazny. I dotyczy to tych ,,aktywnych kiboli" tutaj z ŁKS i Widzewa.
Polowa napinajacych się tutaj osob lepiej nie wyglada.
Słuchając tego skowytu w obronie skrzywdzonego Sewerynka na pewno masz racje
-
PolowaPolski
Hahaha teraz czas na jebana oferme Pinia vel odbanowanego :)
-
stary zgred
Zamknąć ten temat Admini działajcie.Ale czy to coś pomoże?
Czyli kolejny rozkminiony na kibice net! :D Z jakiego on jest klubu?
ŁKSrightside pisze: 03.07.2019, 20:49 Czyli kolejny rozkminiony na kibice net! :D Z jakiego on jest klubu?
-
Stillgotit
Wydaje mi się, ze ten coming out tylko go rozwścieczył jeszcze bardziej :)))
"Chyba" jednak jesteś w błędzie.
-
Odbanowany
Chyba piwo po awansie z Renatka trzyma do dzisiaj... https://zapodaj.net/1068c76ccd56d.png.html takich kwiatków jest więcej, ale spokojnie. Rzeczywistość zbliża się do Retkinii wielkimi krokami, ciekawe dlaczego akurat Retkinia, co? :)
-
Łódzki Klub Sportowy
Wy serio jesteście pojebani.
-
divide1908
Zaczynasz przeginać.Odbanowany pisze: 05.07.2019, 09:21Gwoli ścisłości, dla wszystkich którzy nie znają jeszcze MW10 - jest to kibic siatkówki który wrzucał na forum relacje z meczów halowych siatkarek, ale uczęszcza również ze swoją druga połówka panią Renata M. Na piłkę nożna (Lowkick - jeszcze raz będziesz niemiły tu na forum, a wleci jej nazwisko i będziesz zazdrosny o adoratorów :)). Wraz ze swoją kobieta maja tutaj co najmniej 3 (trzy konta: lowkick, reanimacja oraz mw10). Poniżej zdjęcia z ich wypadu na siatkę, a później zdawali relacje: https://zapodaj.net/a39ae024c0c18.png.html https://zapodaj.net/200ff092251bd.png.html Retkinia to nie koniec świata, pozdrawiam :)MW10 pisze: 30.04.2019, 09:57 Mimo że bal wciąż trwa, warto wspomnieć o kolejnym wielkim dniu dla Łódzkiego Sportu! Wczoraj w Sportowym Sercu Łodzi przy wypchanej po brzegi hali (3ci raz w ciągu tygodnia), po 36 latach ŁKS ponownie zdobywa Mistrzostwo Polski w siatkówce kobiet przy fanatycznym dopingu całej Areny!
Re: Łódź i województwot łódzkie - kibicowsko
Akceptujesz wklejanie zdjęć na forum??
Na Widzewie to norma , ostatnio wstawiali na swoje forum dane i adres jakiegoś legionisty , a reszta przyklaskiwała takim zachowaniom, tam konfidenctwo wbijane jest do głowy nawet jankom z forum :)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Łódzki Klub Sportowy
Dokładnie tak jest. Później w pośpiechu moderatorzy kasują wszystko...
-
krzycho_ASR
Ktoś wrzucił zdjęcie prującego się w necie gamonia, a wy się zachowujecie jakby to był jakiś czołowy chuligan. Za napinkę na kibice.net jeszcze nie zamykają, więc low kick może spać spokojnie.
-
Hustin Doffman
Fajbusiewicz był by z was dumny
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
WidzewskaCharyzma
Mało tego pojawiają się propozycje weryfikacji(tylko w jaki sposób spotkanie pod Manu? ), w bardziej dyskretnej formie. Co teraz się zacznie szpiegowanie po ip , mac ,poprzez współpracę z adminem,providerem neta? gpsy są więc kto wie, kto wie, spisywanie rejestracji fanclubowych też już chyba było i jazda za nimi. Wjazdy pod chatę i lanie za pisanie? Przykro że łódzki temat stał się pośmiewiskiem, szkoda że i ja dałem się czasami wciągnąć. Bawcie się dalej w dobrym kierunku to zmierza. Jak się nie chcę czytać rynsztoku to się uzgadnia z adminem ,zablokowanie tematu ,bany , zakończenie rejestracji, ewentualnie blokuje posty danego użytkownika, a nie jęki i stęki. Chyba że komuś zależy.....i tworzy sobie bazę danych, nie wnikam.
https://t.me/pump_upp
Udzielacie się coś poza tematem?
Ponad 700 stron głowie pierdolenia
Ponad 700 stron głowie pierdolenia
-
don alfonso
Już jutro o 19:10 kolejny odcinek Pamiętników z wakacji ''Na tropie Seweryna i Renaty''.
ee tam, jak kiedyś wleciał profil z fotka.pl na kibice.net gdzie rozkminili goscia z Lecha to była beka nie to co dzisiaj, starsi użytkownicy i bywalcy będa pamiętać o co chodzi:)
j**** urkaine
-
don alfonso
No była niezła beka z Piotrusia. Wtedy działała na forum grupa IHG(internet hooligans group). Piękne czasy.Kkrawczyk pisze: 05.07.2019, 21:30 ee tam, jak kiedyś wleciał profil z fotka.pl na kibice.net gdzie rozkminili goscia z Lecha to była beka nie to co dzisiaj, starsi użytkownicy i bywalcy będa pamiętać o co chodzi:)
Kibice net nie śpi, kibice net czuwa!