Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
w tych chorych czasach powstają różne najgłupsze federacje mma jak grzyby po deszczu. można by stworzyć taką, na której doszło by do konfrontacji forumowiczów z kibice.net; murowany sukces. Walka wieczoru Krzychu versus Oldschoolfan, transmisja w tvn styl.
-
Jak dla mnie hit nr 1 to walka UraBura v Łysy z Nowej Huty.Fizmatenty pisze: ↑19.06.2019, 21:49w tych chorych czasach powstają różne najgłupsze federacje mma jak grzyby po deszczu. można by stworzyć taką, na której doszło by do konfrontacji forumowiczów z kibice.net; murowany sukces. Walka wieczoru Krzychu versus Oldschoolfan, transmisja w tvn styl.
Zwycięzca walczy z UWE
-
Mocne słowa jak na c****.Dex Dexter pisze: ↑19.06.2019, 12:47To walcz tu dalej na przygłupie teksty a mam pewno koleś się załamie psychicznie.Tyle twojego.Nie zapomnij o kominiarce.
Ja wiem komu kibicuje a zdania jakiś internetowych ratytasów mam pod napletem czyli pod tym czego ty podmiejski parchu już dawno nie masz.
A teraz c*** ci w dupe i przyjemnych wakacji.Bez odbioru
Tobie nie życzę c**** w d**** bo to dla ciebie przyjemność,więc maczeta ci w łeb balasie.
-
To i tak mniej niż procentowo wychodzi to u ciebie.Nie szanuje was bo jesteście zakłamane k**** bez krzty honoru a życie to pokazuje idealnie.bez-napinki pisze: ↑19.06.2019, 21:00na twoich prawie 400 postów, 95% to napinka na Ruch, więc sam sobie odpowiedz kibicu Lechii Gdańsk co i kto jest twoim wyznacznikiem życia.Dex Dexter pisze: ↑19.06.2019, 20:48Twoim wyznacznikiem życia jest ilość najebanych napinkowych postów a jak przyjdzie co do czego to osrane majty i temat urwany.Propozycja cały czas aktualna.
fajnie, że aktualna, pozdrawiam.
„Fajnie że aktualna” - daj to sobie jako podpis i dalej wypowiadaj się odnośnie atrakcji obesrańcu.
-
Dex Dexter to ty farmazony wypisujesz tutaj takie co ci koleżanki z Gieksy opowiedziały. Łykasz jak Pelikan. Nie znasz tematów to się nie wypowiadaj. Zakłamane są twoje informatorki.
-
Dexterowi już chyba drugi czy trzeci raz proponuje weryfikacje nrth czyli chłop,który w Gdańsku ma masę znajomości i co ważne nie jest anonimowy.Jakby srexter był tym za kogo się podaje to bez problemu by się wypucował na priv z ksywy a że jest to jedynie internetowy dzbanem,prawdopodobnie nie mającym z Lechią nic wspólnego to udaje że nie widzi postów nrth'a i dalej się pruje do wszystkich.
-
Ty już sobie mordy kimś tam nie wycieraj.Pokaż mi te propozycje weryfikacji w takim razie.takiemu dzbanowi jak ty nie zamierzam się spowiadać a jak jesteś taki chętny to dawaj swoją ksywę na ogólne forum.
-
Nie na ogólne forum a nrth na priv.Jak jesteś taki wielki oblatany kumacz to chyba wiesz kto to RWD czy nie wiesz?Pisał ci kiedyś żebyś podbił na priv w celu weryfikacji bo ma masę znajomych w Gdańsku,na poprzedniej stronie również masz propozycję i dalej palisz c**** jak zwykły internetowiec.
-
sorry dexter, ale nie "umawiam" się z tęczowymi. ;)
-
I co ma mi dać ta weryfikacja bo nie rozumiem? Ma do mnie jakieś pretensje ? Ma do mnie jakiś biznes? To niech pisze na PW.Zresztą ja się takim pajacom jak ty nie będę tłumaczył bo po pierwsze nie mam tego w zwyczaju a po drugie jak już wspomniałem jesteś pajacem.
bez-napinki, idealne wytłumaczenie.Możesz dalej tu chuliganić i zgrywać kozaka.Kozak w necie,p**** w świecie i wszystko na twój temat.
bez-napinki, idealne wytłumaczenie.Możesz dalej tu chuliganić i zgrywać kozaka.Kozak w necie,p**** w świecie i wszystko na twój temat.
-
-
To się określ człowieku, jeżeli chcesz weryfikować innych to sam też pozwól, żeby Ciebie zweryfikowali jak ktoś Cię o to prosi. Bo tak to działasz na zasadzie kali ukraść dobrze, kalemu ukraść nie dobrze.Dex Dexter pisze: ↑20.06.2019, 13:08I co ma mi dać ta weryfikacja bo nie rozumiem? Ma do mnie jakieś pretensje ? Ma do mnie jakiś biznes? To niech pisze na PW.Zresztą ja się takim pajacom jak ty nie będę tłumaczył bo po pierwsze nie mam tego w zwyczaju a po drugie jak już wspomniałem jesteś pajacem.
-
Kto ma mnie niby zweryfikować i w jakim celu? Pojebalo cię? Mam się pucować na tym forum komukolwiek z ksywy? Z tym całym nrth słowa nie zamieniłem a mi tu taka ku*** rarytas od c**** wyjeżdża.Widzisz subtelną różnice?
-
Skończcie już te popierdolone gadki. Czytać tego nie idzie.
-
Pytanie do GieKSy, ewentualnie kogoś z Ruchu.Jakiego FC była to flaga ? Po wyraźnie większej literze "R" można dojść do wniosku, że to flaga Ruchu.

-
Przecież pytał kiedy będziesz na meczu Lechii chciał pewnie sprawdzić jak jesteś wiarygodny I jaki z Ciebie kibic Lechii. W takim celu, że chcesz tutaj weryfikować innych a może się okazać, że zwykły anonim jesteś wśród swoich i jedynych kibiców jakich znasz to Gieksiarze. A może jesteś psem, może gimbazom może tylko dużo krzyczysz, może Twoje chęć weryfikacji innych to nic innego jak wystawienie kogoś koalicji.Dex Dexter pisze: ↑20.06.2019, 15:18Kto ma mnie niby zweryfikować i w jakim celu? Pojebalo cię? Mam się pucować na tym forum komukolwiek z ksywy? Z tym całym nrth słowa nie zamieniłem a mi tu taka ku*** rarytas od c**** wyjeżdża.Widzisz subtelną różnice?
-
-
Po przekręceniu głowy stwierdzam że pisze na niej Fan Club Ultrastak tylko pytam pisze: ↑20.06.2019, 15:57Pytanie do GieKSy, ewentualnie kogoś z Ruchu.Jakiego FC była to flaga ? Po wyraźnie większej literze "R" można dojść do wniosku, że to flaga Ruchu.
![]()
Chuck Norris odmówił Elanie
-
O to właśnie chodzi a z tego co pamiętam nrth już kiedyś pytał tego napinacza i zero odzewu.Wszystko wskazuje na to że jest z Gieksy bo nie wierzę żeby Lechista aż tak bardzo pruł się do Ruchu czy Widzewa,jednocześnie włażąc w dupsko koalicji Ksgks.Ewentualnie przerzut który śmiga na Bukową.C6chzR pisze: ↑20.06.2019, 17:08Przecież pytał kiedy będziesz na meczu Lechii chciał pewnie sprawdzić jak jesteś wiarygodny I jaki z Ciebie kibic Lechii. W takim celu, że chcesz tutaj weryfikować innych a może się okazać, że zwykły anonim jesteś wśród swoich i jedynych kibiców jakich znasz to Gieksiarze. A może jesteś psem, może gimbazom może tylko dużo krzyczysz, może Twoje chęć weryfikacji innych to nic innego jak wystawienie kogoś koalicji.Dex Dexter pisze: ↑20.06.2019, 15:18Kto ma mnie niby zweryfikować i w jakim celu? Pojebalo cię? Mam się pucować na tym forum komukolwiek z ksywy? Z tym całym nrth słowa nie zamieniłem a mi tu taka ku*** rarytas od c**** wyjeżdża.Widzisz subtelną różnice?
-
Z tego co pamietam Ruch 1000-lecie,dawne czasy,coś ok 1996, podarta na tym meczu..tak tylko pytam pisze: ↑20.06.2019, 15:57Pytanie do GieKSy, ewentualnie kogoś z Ruchu.Jakiego FC była to flaga ? Po wyraźnie większej literze "R" można dojść do wniosku, że to flaga Ruchu.
![]()
-
c*** mnie obchodzi czy wierzysz i w co wierzysz.Dostales k**** propozycje na PW i na razie tutaj srasz ogniem i tyle twojego,ale do czasu.Chcesz sprawdzać innych a niebawem sam będziesz sprawdzony a ten cały nrth to mi koło c**** lata tak jak cała ta zjebana Wisła.Chcecie mnie sprawdzać a kim wy ku*** jesteście? Dobrały się konfidenty z Chorzowa i Krakowa i chcą sprawdzać innych.Nrth, chcesz mnie sprawdzić to dawaj na PW ,daleko z Krakowa nie masz to będziesz miał okazje a nie p****** tu według tego co jakieś z****** pionki pociskają.RaryTaS pisze: ↑20.06.2019, 20:18O to właśnie chodzi a z tego co pamiętam nrth już kiedyś pytał tego napinacza i zero odzewu.Wszystko wskazuje na to że jest z Gieksy bo nie wierzę żeby Lechista aż tak bardzo pruł się do Ruchu czy Widzewa,jednocześnie włażąc w dupsko koalicji Ksgks.Ewentualnie przerzut który śmiga na Bukową.C6chzR pisze: ↑20.06.2019, 17:08Przecież pytał kiedy będziesz na meczu Lechii chciał pewnie sprawdzić jak jesteś wiarygodny I jaki z Ciebie kibic Lechii. W takim celu, że chcesz tutaj weryfikować innych a może się okazać, że zwykły anonim jesteś wśród swoich i jedynych kibiców jakich znasz to Gieksiarze. A może jesteś psem, może gimbazom może tylko dużo krzyczysz, może Twoje chęć weryfikacji innych to nic innego jak wystawienie kogoś koalicji.Dex Dexter pisze: ↑20.06.2019, 15:18Kto ma mnie niby zweryfikować i w jakim celu? Pojebalo cię? Mam się pucować na tym forum komukolwiek z ksywy? Z tym całym nrth słowa nie zamieniłem a mi tu taka ku*** rarytas od c**** wyjeżdża.Widzisz subtelną różnice?
-
W chuju mam kim jestes al jedyne co chciałem udowodnić to to że gówno masz wspólnego z Lechią, co tu próbujesz wciskać.
Tego to już jestem na sto procent pewien.
Wstydzisz się przyznać komu kibicujesz?
Smutne
Tego to już jestem na sto procent pewien.
Wstydzisz się przyznać komu kibicujesz?
Smutne
za kim jestes?
-
to nie jest smutne tylko chore .nie wyobrazam sobie pisania podajac sie np . za Radomiaka i udowadniac ze Stalowka jest be
-
Dexter jest transwestytą. Czasami podaje się za kobietę, czasami udaje faceta.
Na komendzie został przydzielony do roli psa.
Sam już nie wie kim jest i co ma w ustach.
Na komendzie został przydzielony do roli psa.
Sam już nie wie kim jest i co ma w ustach.
-
Pytanie do "szlachty Gliwic"
Co jest z Buszmenem? Po jego pamietnym nadaniu na kolege z auta?
Co jest z Buszmenem? Po jego pamietnym nadaniu na kolege z auta?
-
Ostatni raz na tym forum napisałem 2 posty 8 lat temu.
Weź tu teraz "popisz" z kimś po tych ośmiu latach normalnie ... nie da rady ...
Weź tu teraz "popisz" z kimś po tych ośmiu latach normalnie ... nie da rady ...
-
c*** wam w d*** za pisanie ksyw frajerzy.
Wyżej wymieniony osobnik nikogo nie podał a dopóki sprawa się nie wyjaśni to nie uczestniczy w życiu kibicowskim Piasta. Oldschoolfan kozaczku po pierwsze pisze się na Piaście a nie na Pieście a po drugie skoro nie masz pojęcia czy lata czy nie to trzaśnij pizdą i nie pisz nic.
Wyżej wymieniony osobnik nikogo nie podał a dopóki sprawa się nie wyjaśni to nie uczestniczy w życiu kibicowskim Piasta. Oldschoolfan kozaczku po pierwsze pisze się na Piaście a nie na Pieście a po drugie skoro nie masz pojęcia czy lata czy nie to trzaśnij pizdą i nie pisz nic.
-
1000-lecienazgul pisze: ↑20.06.2019, 20:38Z tego co pamietam Ruch 1000-lecie,dawne czasy,coś ok 1996, podarta na tym meczu..tak tylko pytam pisze: ↑20.06.2019, 15:57Pytanie do GieKSy, ewentualnie kogoś z Ruchu.Jakiego FC była to flaga ? Po wyraźnie większej literze "R" można dojść do wniosku, że to flaga Ruchu.
![]()
-
Ostry z Ciebie zawodnik, grozisz, obrazasz, przechwalasz się, a uderzyles akurat do osoby wiarygodnej czy Ci się podobaja jego "sympatię" klubowe czy nie. Mógłbyś się naciac i by był wstyd. Już kiedyś była taka historia jak pewien znany zawodnik odwiedził hejtera i był psikus, płacz i przeprosiny...Dex Dexter pisze: ↑20.06.2019, 21:56c*** mnie obchodzi czy wierzysz i w co wierzysz.Dostales k**** propozycje na PW i na razie tutaj srasz ogniem i tyle twojego,ale do czasu.Chcesz sprawdzać innych a niebawem sam będziesz sprawdzony a ten cały nrth to mi koło c**** lata tak jak cała ta zjebana Wisła.Chcecie mnie sprawdzać a kim wy ku*** jesteście? Dobrały się konfidenty z Chorzowa i Krakowa i chcą sprawdzać innych.Nrth, chcesz mnie sprawdzić to dawaj na PW ,daleko z Krakowa nie masz to będziesz miał okazje a nie p****** tu według tego co jakieś z****** pionki pociskają.RaryTaS pisze: ↑20.06.2019, 20:18O to właśnie chodzi a z tego co pamiętam nrth już kiedyś pytał tego napinacza i zero odzewu.Wszystko wskazuje na to że jest z Gieksy bo nie wierzę żeby Lechista aż tak bardzo pruł się do Ruchu czy Widzewa,jednocześnie włażąc w dupsko koalicji Ksgks.Ewentualnie przerzut który śmiga na Bukową.C6chzR pisze: ↑20.06.2019, 17:08
Przecież pytał kiedy będziesz na meczu Lechii chciał pewnie sprawdzić jak jesteś wiarygodny I jaki z Ciebie kibic Lechii. W takim celu, że chcesz tutaj weryfikować innych a może się okazać, że zwykły anonim jesteś wśród swoich i jedynych kibiców jakich znasz to Gieksiarze. A może jesteś psem, może gimbazom może tylko dużo krzyczysz, może Twoje chęć weryfikacji innych to nic innego jak wystawienie kogoś koalicji.
PS. Obrazac łatwo a później konsekwencje na klate przyjąć gorzej temat do przemyślenia dla Ciebie przed straszeniem wszystkich tym "Priv
-
I Ty masz czelność pisania frajerzy?szobiszowicefanatic pisze: ↑21.06.2019, 20:57c*** wam w d*** za pisanie ksyw frajerzy.
Przecież tam u Was same frojdki papatrzmy realnie.
kto od Was normalnie sie zachowywal; idąc kierując się zasadami? Wiesz o czym mówię...
Jedynie Dy... z Obrońców no i Gu... z Pszczyńskiej a tak to o zasadach nic nie wiecie. Nie chce zaś przedtawiać listę osób, które z Waszej strony dojebały
Nie ma co tu śmietnika robić jak masz coś mądrego do napisania - PW
-
Jak chcesz rozmawiać o zasadach to zacznijmy od m. z Knurowa :)gettowicz pisze: ↑22.06.2019, 11:45I Ty masz czelność pisania frajerzy?szobiszowicefanatic pisze: ↑21.06.2019, 20:57c*** wam w d*** za pisanie ksyw frajerzy.
Przecież tam u Was same frojdki papatrzmy realnie.
kto od Was normalnie sie zachowywal; idąc kierując się zasadami? Wiesz o czym mówię...
Jedynie Dy... z Obrońców no i Gu... z Pszczyńskiej a tak to o zasadach nic nie wiecie. Nie chce zaś przedtawiać listę osób, które z Waszej strony dojebały
Nie ma co tu śmietnika robić jak masz coś mądrego do napisania - PW
-
No to słuchamy co macie do powiedzenia :)
Może coś ciekawego usłyszymy
Może coś ciekawego usłyszymy
-
Jak masz ochotę sobie powypominac to pisz. Mi bajera o frajerach nie sprawia radości ale zapraszam.
-
nie graj bardziej kumatego niż jesteś bo sie zdziwisz.szobiszowicefanatic pisze: ↑23.06.2019, 17:29Jak masz ochotę sobie powypominac to pisz. Mi bajera o frajerach nie sprawia radości ale zapraszam.
-
A bo ty pewnie nie jesteś w temacie, siedzisz w innym dziale kadr wywiadu torcidy zajmującym się rozkminianiem innych ekip i pisaniem farmazonów i bzdur. Zróbcie sobie na tym forum pasek informacyjny będą infa z pierwszej ręki
M z knurowa - fotki z psem przybijanie piony... wiesz co to oznacza i co się stało w puszcze w takim wypadku z twoim kolega?
Bez odbioru.
-
i co taka sytuacja zmienila w Twoim zyciu ??mazuryiwarmia pisze: ↑23.06.2019, 23:50A bo ty pewnie nie jesteś w temacie, siedzisz w innym dziale kadr wywiadu torcidy zajmującym się rozkminianiem innych ekip i pisaniem farmazonów i bzdur. Zróbcie sobie na tym forum pasek informacyjny będą infa z pierwszej ręki
M z knurowa - fotki z psem przybijanie piony... wiesz co to oznacza i co się stało w puszcze w takim wypadku z twoim kolega?
Bez odbioru.
-
Czy ROW "piłkarski" jeździ też na żużel ?? Ostatnio 400 Rowu w Tarnowie.
-
"Piłkarski" ROW śpiewa "ROW Rybnik to tylko piłka" co wywołuje salwy śmiechu na piknikowych trybunach. Tak to tam wygląda.
-
Khan - a co interesuje Cię moje życie :)
-
Czekam z niecierpliwością. Napisałem coś niezgodnego z prawdą? A może tekst, że bajera o frajerach mnie nie kręci cię zabolał ?_Southern_Poland_ pisze: ↑23.06.2019, 21:31nie graj bardziej kumatego niż jesteś bo sie zdziwisz.szobiszowicefanatic pisze: ↑23.06.2019, 17:29Jak masz ochotę sobie powypominac to pisz. Mi bajera o frajerach nie sprawia radości ale zapraszam.