Komentarze - 21-23.09
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Komentarze - 21-23.09
Orange Ekstraklasa
Lech Poznań - Ruch Chorzów
Górnik Zabrze - Odra Wodzisław Śląski
Wisła Kraków - Polonia Bytom
Korona Kielce - Legia Warszawa
Zagłębie Sosnowiec - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski
Zagłębie Lubin - Łódzki KS
Widzew Łódź - Cracovia
GKS Bełchatów - Jagiellonia Białystok
II liga
ŁKS Łomża - Tur Turek
Piast Gliwice - Arka Gdynia
Wisła Płock - Stal Stalowa Wola
GKS Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój) - Śląsk Wrocław
Polonia Warszawa - Znicz Pruszków
Odra Opole - GKS Katowice
Motor Lublin - Kmita Zabierzów (bez udziału publiczności)
Lechia Gdańsk - Pelikan Łowicz
Warta Poznań - Podbeskidzie Bielsko-Biała
Lech Poznań - Ruch Chorzów
Górnik Zabrze - Odra Wodzisław Śląski
Wisła Kraków - Polonia Bytom
Korona Kielce - Legia Warszawa
Zagłębie Sosnowiec - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski
Zagłębie Lubin - Łódzki KS
Widzew Łódź - Cracovia
GKS Bełchatów - Jagiellonia Białystok
II liga
ŁKS Łomża - Tur Turek
Piast Gliwice - Arka Gdynia
Wisła Płock - Stal Stalowa Wola
GKS Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój) - Śląsk Wrocław
Polonia Warszawa - Znicz Pruszków
Odra Opole - GKS Katowice
Motor Lublin - Kmita Zabierzów (bez udziału publiczności)
Lechia Gdańsk - Pelikan Łowicz
Warta Poznań - Podbeskidzie Bielsko-Biała
-
-
Stać nas na taką libcze, ale porównując mobilizacje ( przynajmniej u mnie na dzielnicy ) jaką mieliśmy przed Gdańskiem i Łodziom to nie jest aż taka wielka żeby dojść do 2000.Malibu pisze:neRka pisze:Z tymi dwóma tysiącami Ruch-u to przesadziłeś!
a niby czemu?Pytanie tylko ile dostaną biletów.
Mimo to wydaje mi sie, że stać ich na wyjazd do Poznania w 2000
-
Dodam jeszcze tylko, że po okrzyku "Jesteśmy zawsze tam..." pod koniec meczu psy powijają/wyganiają ich ze stadionu.
[link]
[link]
Ostatnio zmieniony 21.09.2007, 23:08 przez Użytkownik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
-
moranka pisze:Wlasnie mnie tez to dziwi [*]Chodząca Depresja pisze:Podejrzewam, że nie trzymasz siekier i noży pod łożkiem?Rodowity. Łodzianin pisze:taaa , ale nie popadajmy w skrajnosci te przedmioty zostały znaleziony w ich domach . Ja mam w kuchni ze 20 noży i w garażu ze 3 siekiery to znaczy ,że na mecze z nimi chodze ???? Bzdura.
A ,że mają coś z głową to już inna sprawa.
Zdecydowana izolacja dla takich debili i ich klubów !!!!!!!
[link]
Dziwne, że na forum nie pojawił się choćby informacyjny temat o śmierci kibica Korony.
Osobny temat był ale na prośbę kibiców Korony, którzy troszczyli się o rodzinę zamordowanego, został usunięty przez moderatora Foxx'a i stosowna notka umieszczona jest w tym wątku.
Jednakże po tym jak matka zamordowanego sama udostępniła jego imię i nazwisko, a także zdjęcie, a także zaproszono wszystkich na pogrzeb w środę o 11.00 powinno się przywrócić ten wątek (żeby także nie rozmywać komentarzy meczowych gdyż zdarzenie to nie wiąże się z relacjami z tej kolejki). Tu moja prośba do Foxx'a o przywrócenie tego wątku.
W związku z pogrzebem został przełożony mecz Pucharu Polski Korona-Zagłębie Sosnowiec.
Epitafium:
http://www.youtube.com/watch?v=0gGpw4Da0kM
-
Pogoń atakuje w 30 nas w tym momencie 40.moranka pisze:Jaka Liczba goni Gwardie w DrwaskuKuba_ŻLB pisze:Drawa Drawsko-Gwardia Koszalin
Pogon Szczecin tłucze i przegania pod stadionem fanów Gwardii którzy uciekaja do lasu i niepojawiaja sie na meczupodobno bylo ich tam 60 z dwoma flagami wiec jak nie bylo ich na meczu
mozesz mi tu wytlumaczyc
Troche sie stawiamy,ale zostajemy rozgonieni.
Po chwili się zbieramy i dochodzimy do miejsca walki,tylko że nadjerzdzają juz psy.Na mecz normalnie wchodzimy.
Koszalińska Hołota
-
Dzieki za wyjasnienieKsg1983 pisze:Pogoń atakuje w 30 nas w tym momencie 40.moranka pisze:Jaka Liczba goni Gwardie w DrwaskuKuba_ŻLB pisze:Drawa Drawsko-Gwardia Koszalin
Pogon Szczecin tłucze i przegania pod stadionem fanów Gwardii którzy uciekaja do lasu i niepojawiaja sie na meczupodobno bylo ich tam 60 z dwoma flagami wiec jak nie bylo ich na meczu
mozesz mi tu wytlumaczyc
Troche sie stawiamy,ale zostajemy rozgonieni.
Po chwili się zbieramy i dochodzimy do miejsca walki,tylko że nadjerzdzają juz psy.Na mecz normalnie wchodzimy.
-
na emcuz byl obecny jedynie 10 osobowy fc Złocieniec ktory stal osrany i niewiedzial co robic jak Pogon przeganiala Gwardie Gwradia w sile okolo 40 osob Pogoni 30moranka pisze:Jaka Liczba goni Gwardie w DrwaskuKuba_ŻLB pisze:Drawa Drawsko-Gwardia Koszalin
mozesz mi tu wytlumaczyc
-
Jak to sam F-c ZlocieniecKuba_ŻLB pisze:na emcuz byl obecny jedynie 10 osobowy fc Złocieniec ktory stal osrany i niewiedzial co robic jak Pogon przeganiala Gwardie Gwradia w sile okolo 40 osob Pogoni 30moranka pisze:Jaka Liczba goni Gwardie w DrwaskuKuba_ŻLB pisze:Drawa Drawsko-Gwardia Koszalin
mozesz mi tu wytlumaczyc

-
gowno prawda ku***. najwiecej do powiedzenia ma jak widac osoba ktora najwyrazniej nawet nie byla tego dnia w Drawsku!! podczas ataku Pogoni na stadionie jest 17 typow ze Zlocienca, otoczonych ochrona, weszli wczesniej - Pogon w 30 atakuje nasza 40 rozciagnieta wzdluz stadionu. stawiamy sie, potem zrywamy do lasu, przegrupowujemy i wracamy pod stadion jednak tam juz jest policja. tam pod kasa trwaja negocjacje co do biletow, i w koncu w KOMPLECIE wchodzimy na 2 polowe gdzie prowadzimy rowny doping. w drodze powrotnej bez atrakcji. mam prosbe do potomka Jana Christiana Andersena - Kuba_ŻLB - o niewypisywanie wiecej bzdur na temat tego meczu, fakt ze przyznalismy sie do porazki, nie znaczy ze bedziemy biernie patrzec na idiotyzmy ktore wypisuje owa persona. z naszej strony KONIEC TEMATU.

-
-
relacja z Kroniki na temat morderstwa
http://pl.youtube.com/watch?v=sgDHCjqWSjc
http://pl.youtube.com/watch?v=sgDHCjqWSjc