Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Trener pedofil na gejksie, a wy się dziwicie krzysiowi, że się oburzył, że ktoś pomoga znaleźć śmiecia.
-
Czy Ty ku*** normalny jesteś...jakiś ujebany cwelu pocioł zgwałcił poderżnoł gardło dziecku..I ty masz pretensje o to że to udostępnił??Obyś kiedyś nie musiał przeżywać tego co przeżywają rodzice tej dziewczynki1948krzysieKSG pisze: ↑15.06.2019, 17:12
A tutaj czołowy chuligan Ruchu pan Adrian Janko z powiatu pszczyńskiego, wielki ogarniacz który się rozpierdala na fejsbuku nawet internetowo udostępniając policyjne posty o szukaniu ściganiu sprawców.
was smierdziele nie trzeba na psy ciągnąć jak wy sami nawet w internecie walicie z d*** :-))))
-
Krzysiek k****.Konfidencie j***** za wyjawienie danych aby cie pocieli.iamcriminal pisze: ↑15.06.2019, 21:53sam bym to udostępnił gdybym miał facebooka, a Ty jesteś nieźle P*********** tak jak wszyscy co Cię w tej chwili popierają.1948krzysieKSG pisze: ↑15.06.2019, 17:12
A tutaj czołowy chuligan Ruchu pan Adrian Janko z powiatu pszczyńskiego, wielki ogarniacz który się rozpierdala na fejsbuku nawet internetowo udostępniając policyjne posty o szukaniu ściganiu sprawców.
was smierdziele nie trzeba na psy ciągnąć jak wy sami nawet w internecie walicie z d*** :-))))
chyba, że jesteś pedofilem to rozumiem..
-
Krzysiek skąd jesteś?
-
-
Nauczcie się cytować bez zdjęć, bo oglądanie tego samego po 5 raz na stronę jest irytujące.
KibicŁKS pisze:A ja mam pytanie. Czy pzpn zmniejszy kare Widzewowi jeżeli zszyją flage i zwroca ja Legii??
-
koniec kariery pod tym nickiem na forum.
Trzeba się uzbroić w cierpliwość i za kilka dni znów się kum z metropolii ujawni.
Trzeba się uzbroić w cierpliwość i za kilka dni znów się kum z metropolii ujawni.
-
to jakies dziecko internetu,wpisuje sie w kazdym temacie,ale tym co napisal o tym dziecku i udostapnieniu to juz przegiol.a i prosba od Kadm po co wklejac 100 razy te same foty...
-
-
Mialem n9c nie pisac ale po raz kolejny stwierdzam, ze ty krzysiu jrstes zwykla, bita k***** i c*** ci w ten zabski odbyt!
-
ja p******* bajtel siedzi 24h na kibicach i tela mo z tego zycio.nie odpisuj ,wplac rodzocom tej dziewczynki kasa jakos....a przeciez ty jeszcze do hilwy lazisz
-
Wiesz co jest krzysiu u ciebie najgorsze? Że jakbyś widział pedofila który dotyka jakieś dziecko to byś sobie pod to konia walił, ciebie trzeba leczyć nie sądzić.
-
Z Dominikany nadajesz??1948krzysieKSG pisze: ↑16.06.2019, 12:30Ja ci wysle fotkę kartki z dedykacja pod palmami i dzisiejsza Gazeta z odległego miejsca na świecie które sobie możesz tylko pooglądać w necie a ty wtedy napiszesz posta ze jestes jebana ciota której się nie udało w zyciu i skasujesz konto, pasuje? :-)))
Potem odczytam dopiero wiec na razie bajtle atak :-))))
I pamiętajcie jutro szychta na grubie
-
Zdjęcie młodego cygana zrobił chłopak z UN. Młody myślał ze zdjęcie wyląduje w galerii na stronie Gieksy. Opowieści o zapłaceniu można włożyć między bajki.
-
Krzysiu nie szukaj atencji i poklasku na forum, tu raczej kolegów nie znajdziesz. Chyba, że jakimś gimbusom imponuje, że siedzisz na Dominikanie, a może po prostu nadajesz z komisariatu ;)
Tym wczorajszym kręceniem afery to pokazałeś, że jesteś zwykłym pędzlem także W**********, bo z tego konta kariery już tu raczej nie zrobisz.
O ile w ogóle jesteś z Ksg to ze swoich ziomków po szalu też szydzisz, że robią na grubie?
I co z tym uszolem? Bo za każdym razem jak pojawia się jakieś niewygodne pytanie to udajesz pędzlu, że nie widzisz.
Tym wczorajszym kręceniem afery to pokazałeś, że jesteś zwykłym pędzlem także W**********, bo z tego konta kariery już tu raczej nie zrobisz.
O ile w ogóle jesteś z Ksg to ze swoich ziomków po szalu też szydzisz, że robią na grubie?
I co z tym uszolem? Bo za każdym razem jak pojawia się jakieś niewygodne pytanie to udajesz pędzlu, że nie widzisz.
Bandycki Batory
-
Haha marzenia. Siedzisz pewnie patolu na kawalerce ze starymi, bratem i siostra gdzie gdzie stary z kompanami zajmuje pol pokoju walac wode z mety. Oj ty patologiczny zgrywusie1948krzysieKSG pisze: ↑16.06.2019, 12:30Ja ci wysle fotkę kartki z dedykacja pod palmami i dzisiejsza Gazeta z odległego miejsca na świecie które sobie możesz tylko pooglądać w necie a ty wtedy napiszesz posta ze jestes jebana ciota której się nie udało w zyciu i skasujesz konto, pasuje? :-)))
Potem odczytam dopiero wiec na razie bajtle atak :-))))
I pamiętajcie jutro szychta na grubie
-
Uszol rozjebał się na Piekarach już kilkanaście lat temu ale sprawa była zamieciona pod dywan w myśl zasady że nie ścina się kury znoszącej złote jaja.
-
Czy to oficjalne stanowisko Górnika Zabrze? Od teraz "wolność ludziom i dzieciojebcom"? Hahaha1948krzysieKSG pisze: ↑15.06.2019, 17:20To oficjalne stanowisko ruchu ze można zaganiać jeśli ci się dane przestępstwo nie podoba? Co za roznica ty k**** milicyjna co zrobił, udostępnianie powielanie tego szukanie ściganie sprawców jest zawsze dojebane ty skurwiala brudna szmato a ty się tu jeszcze prujesz k**** bez zasad
„Tu kolor skóry znaczy wszystko!”
-
Ściganie i szukanie jebanej k**** pedofila jest skurwiałe?! Takie pedofilskie ścierwo za to zrobiło powinno być wydane rodzicom tej dziewczynki, żeby poczuło długotrwały ból kiedy będzie zdychać!
Września 100% Lech Poznań!
-
Po słynnym ŁKSie trochę odjebolem i uwierz Krzysiu na słowo że za tą koperkowa aferę która nakreciles poszedł byś do wora, i nie odpowiedziałeś na pytanie czy znany kibol KSG zgłosił zaginięcie córki i czy osoby z Ruchu które to udostępniały powinno zostać według ciebie pogonione bo jak tak można przecież to największa kosa Górnika.
-
krzysiu ruro za rozpowszechnianie wizerunku tego goscia z Ruchu i krecenie mu afery powinienes zostac ukarany. Mam nadzieje ze w realu tez taki kozak bedziesz jak Cie ktos namierzy.
ABG
-
Krzysiek z Górnika jest po prostu sztywniutki jak ten zezowaty z filmu w białej kurtce :D
https://m.youtube.com/watch?v=E0PLkYpqYsQ
https://m.youtube.com/watch?v=E0PLkYpqYsQ
-
nie piszcie temu frajerowi krzysiu czy krzesiek,czysta p**** tyle ze moze popisac na necie,a za te slowa o zabojstwie zgwalceniu tej dzieczynki to proponuje ci hólssie kastracje.amen
-
może Krzysiu to przywódca torcipy pszczyna, co padł ostatnio po 2 szlagach pod auto.
-
Jeszcze trochę i krzysiek zacznie grypsować na forum.
-
Nie lubię się wpierdalać w nie swoje tematy, nie mam takiego zwyczaju, czytam z czystej ciekawości całe forum - ale jeżeli ktoś chcę kryć pedofila, który zgwałcił i poderżnął gardło 10-latce to myślę, że czas pierdolnąć barana w ścianę i przestać udawać pseudoprawilniaka z zasadami na forum. j****.
-
Nawet nie mam słów by określić tego całego zajebanego krzyśka co nie dość że chciał kryć pedofilską szmate to jeszcze tutaj wrzuca zdjęcie i dane chłopaka i kręci mu aferę dodając jakieś z****** uśmieszki na końcu.A moderatorzy zamiast to usunąć i wyjebać go z forum to udają że nic się nie dzieje.
Podobno złapali podejrzanego.Tylko co teraz,jak mu udowodnią winę to wjedzie na ochronkę i ku*** będzie miała spokój.Od razu na sztywną celę z kurwą i by się sam wyhuśtał po paru dniach.Niestety chore prawo w tym kraju daje takim śmieciom ochronę.Ale jak psy napierdalają chłopaków czy kogoś zastrzelą jak chłopaka z Cracovii to zamiatane jest to pod dywan.
Podobno złapali podejrzanego.Tylko co teraz,jak mu udowodnią winę to wjedzie na ochronkę i ku*** będzie miała spokój.Od razu na sztywną celę z kurwą i by się sam wyhuśtał po paru dniach.Niestety chore prawo w tym kraju daje takim śmieciom ochronę.Ale jak psy napierdalają chłopaków czy kogoś zastrzelą jak chłopaka z Cracovii to zamiatane jest to pod dywan.
-
Ruch załapiuje bicie a Wy o d**** marnie
-
Mosz na myśli Cwajke ??
-
Jebal cie pies w dupe ty ku*** cwelu pierdolony. Ty zapewne jesteś charaktery gitem co się rozpierdala na kolegów o gram zioła z tytoniem. Ja ogólnie j**** Ruch, ale ty kutafonie jesteś taki sam jak ten c*** co go złapali za to co napisalesiamcriminal pisze: ↑15.06.2019, 21:53sam bym to udostępnił gdybym miał facebooka, a Ty jesteś nieźle P*********** tak jak wszyscy co Cię w tej chwili popierają.1948krzysieKSG pisze: ↑15.06.2019, 17:12
chyba, że jesteś pedofilem to rozumiem..
-
Czy ty ku*** jesteś jebniety czy jaki? Przecież ten śmierdziel nie ukrywa się ze swoimi danymi i swoją mordę sam bez skrupułów wstawia na internet to co ty tu p********* o wrzucaniu danych ? No chyba że Krzysiu to jest taki zuch haker że bez wiedzy tego całego Adriana wrzuca wrzuca jego ryj i dane na neta to wtedy zwracam honor.RaryTaS pisze: ↑16.06.2019, 21:55Nawet nie mam słów by określić tego całego zajebanego krzyśka co nie dość że chciał kryć pedofilską szmate to jeszcze tutaj wrzuca zdjęcie i dane chłopaka i kręci mu aferę dodając jakieś z****** uśmieszki na końcu.A moderatorzy zamiast to usunąć i wyjebać go z forum to udają że nic się nie dzieje.
Swoją drogą co to za moda żeby się lansować i wystawiać pisarni na tych całych fejsach i tym podobnychy gównach.Za c**** w życiu tego nie zrozumiem.Groźne miny w bluzach (h) a na górze pesel.Ja p*******.
-
Dex a myślisz, że psy nie mają rozkminionego każdego kto się udziela? Mendy to wiedzą więcej niż 99 % tego forum. Co do samego milicyjnego fejsbuka to niektórzy faktycznie przesadzają ale to już znak czasów i tego nie zatrzymasz.
Zastanawia mnie tylko dlaczego z postu rarytasa nie wychwyciłeś najważniejszego czyli podejścia tego całego krzyśka do tej sprawy? Aż tak nienawiść do Ruchu i Widzewa Cię zaślepia, że nie potrafisz obiektywnie i normalnie podejść do sprawy? Bo bardziej niż po tym zjebie pocisnąłeś po typie, że sobie zdjęcia na fejsbuka wrzucił.
Zastanawia mnie tylko dlaczego z postu rarytasa nie wychwyciłeś najważniejszego czyli podejścia tego całego krzyśka do tej sprawy? Aż tak nienawiść do Ruchu i Widzewa Cię zaślepia, że nie potrafisz obiektywnie i normalnie podejść do sprawy? Bo bardziej niż po tym zjebie pocisnąłeś po typie, że sobie zdjęcia na fejsbuka wrzucił.
-
Mam się podłączyć pod fantazje twoich kolegów i pisać że Krzysiu wali konia pod jakieś dziecko? Koleś się spalił i c*** mu w dupe co tu dodawać?
Pewnie że psy mają rozkminke z udzielającymi się ale cała reszta tych pseudo chuliganów wystawia ryj do neta w groźnych pozach a jak przyjdzie kiedyś czas to życie ich tak weryfikuje że byle jaki wąs zajebie pałą w biurko,pokaże mu zdjęcia z Fb w bluzie pitbula i chłopaczek mięknie jak wosk na słońcu.Zapamietaj jedno,łańcuch jest tak twardy jak jego najsłabsze ogniwo.Łapiesz?
Pewnie że psy mają rozkminke z udzielającymi się ale cała reszta tych pseudo chuliganów wystawia ryj do neta w groźnych pozach a jak przyjdzie kiedyś czas to życie ich tak weryfikuje że byle jaki wąs zajebie pałą w biurko,pokaże mu zdjęcia z Fb w bluzie pitbula i chłopaczek mięknie jak wosk na słońcu.Zapamietaj jedno,łańcuch jest tak twardy jak jego najsłabsze ogniwo.Łapiesz?
-
O moje fantazje się nie martw, może faktycznie poniosło mnie z tym waleniem konia ale jak czytam tego debila to mi się "nóż w kieszeni otwiera" Tak że jest mi wstyd za mój post bo mając tyle lat na karku powinienem olać tego debila a nie pompowac się jak jakiś gimnazjalista.Dex Dexter pisze: ↑17.06.2019, 00:50Mam się podłączyć pod fantazje twoich kolegów i pisać że Krzysiu wali konia pod jakieś dziecko? Koleś się spalił i c*** mu w dupe co tu dodawać?
-
Krzysiek z Zabrza ty jesteś jakimś śmieciem debilem itp. Powiem ci że sam udostępniłem zdjęcie kolesia bo mam córkę i nie chce żeby ktoś zrobił jej krzywdę.Jak dla ciebie to jest donoszenie to zmień lekarza albo dilera.
-
Najlepsze jest to że to zdjęcie tego gościa jest fejkowe bo to nie on
Dozo to stary obsraniec i pedofil
-
No i może się okazać że udostępnialiście zdjęcie niewinnego kolesia który ze sprawą nie miał nic wspólnego.
[link]
[link]
-
Warto pamiętać że ramie w ramie z krzysiem szedł nie jaki oldschoolfan. Ta sama osoba?Oldschoolfan pisze: ↑15.06.2019, 17:52ty to wez zadzwon jeszcze nagrodę od psow dostaniesz skoro to eleganckie tylko potem się nie zdziw jak ci na kryminale d*** pęknie :-)))
-
Przez prujące się d***, machina zatacza coraz większe kręgi i zbiera kolejne żniwa.
[link]
[link]
-
Właśnie miałem zadać pytanie czy to jest on czy po prostu ktoś posunął się za daleko i doprowadził by do "zlinczowania potencjalnie" niewinnego człowieka