Ja bym na twoim miejscu jednak uwazal:) ale jak tam sobie chcesz...Low kick na kolano pisze: 12.06.2019, 22:08 Ale popatrz, jednak tamten wpis nie był ostatni :) Straszysz typowo jak pierdzewiak Ełkaesiaka.
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
A ja sie pytam gdzie w tej calej relacji widzewa jest Koalicja Lech & ŁKS która podobna według kumaczy z tej strony na czele z pique i odbanowanym odmówiła walki na liczby , bo chyba gdyby tak było to widzewek w tej swojej zwycięskiej relacji gdzie nawet żadnego zadrapania nie doznali by o tym wspomniał prawda? Co do relacji .... coż jak zwykle wszyscy kłamią tylko Widzew jak zwykle zwycięski i prawdę mówi nic nowego.
Proof pisze: 12.06.2019, 22:50 A ja sie pytam gdzie w tej calej relacji widzewa jest Koalicja Lech & ŁKS która podobna według kumaczy z tej strony na czele z pique i odbanowanym odmówiła walki na liczby , bo chyba gdyby tak było to widzewek w tej swojej zwycięskiej relacji gdzie nawet żadnego zadrapania nie doznali by o tym wspomniał prawda? Co do relacji .... coż jak zwykle wszyscy kłamią tylko Widzew jak zwykle zwycięski i prawdę mówi nic nowego.
A dlaczego Widzew nie miałby czuć się zwycięski ?
Koalicja kilkunastu ekip w dwukrotnej przewadze nie dała im rady tego dnia, a stado baranów z kibice.net ma pretensje do RTSu, że czuje się zwycięski.
Taki, który tam był a nie pierdoli w internecie o tym co robią inni.
1910
W sumie macie racje jest to niewątpliwy sukces koalicji, w proporcjach 2:1 udało wam się AŻ zremisować z Widzewem.
-
Widzewski Charakter
Adi możesz odpalać swoje poprzednie konto ''ŻO'' bo obecne już zostało rozkminione schizofreniku. Już zapomniałeś jak cię koledzy z Łks chcieli wziąć na rozmówkę albo jak sam się przypucowałeś na priv chłopakowi od Nas? Leki to ty powinieneś brać schizolu jeden.Karmaaa pisze: 12.06.2019, 18:31ku*** idż sie leczyć debilu, zanim cie lekarz zweryfikuje bo wtedy to już będzkie za pozno :) ten adi z bajkowego to jakiś twoj prześladowca , za mlodu za kolano cie łapał czy jak???Pique pisze: 12.06.2019, 18:25 Tak sobie wmawiaj adi z bajkowego, największy multikontowcu i bajkopisarzu. Najwięcej tu szczekasz a jak cie koledzy z trybun chcieli zweryfikować to zniknąłeś na dłuższy czas. Podobnie jak MW10 któremu kolega z Zawiszy pocisnął od farmazoniarzy i 3 dni go nie było, a teraz walczy w necie jak gdyby nigdy nic :) :)
A co do low kicka to tak jak ostatnio ktoś pisał próbuje tu udawać trenera z Brutals. Kolejny schizofrenik :D
-
Stary Kibol
To teraz odpowiedziałeś sobie ja Ruch UKRADŁ flagi Gieksy i śp. Pisaka.. jaka to ekipa i jakie to zachowanie.. podsumowales to aż dosadnie...I dokladnie nazywając to po imieniu..RaryTaS pisze: 11.06.2019, 22:18 Kto zna Łks ten wie ile mają frajerskich numerów na koncie.Kto ich nie zna niech sobie wierzy w ich bajeczki.
Powiem szczerze że na Widzewie mało kogo zdziwiła ta frajerska akcja ze skrojeniem flagi narodowej.Frajery jeszcze mają czelność wycierać swoje parchate mordy patriotyzmem.Szczycą się wyjebaniem flagi w barwach Polski zarzucając przy tym brak zasad innym.
Pierdoleni hipokryci.
Nie ma co polemizować gorąco w Łodzi ŁKS ma mocną ekipę Widzew też ale to Ci drudzy wydaje mi się bardziej są aktywni
-
szwadron97
Jak tam nie działo się praktycznie nic zaraz psy były więc co ty p*********?kert000 pisze: 12.06.2019, 23:07Proof pisze: 12.06.2019, 22:50 A ja sie pytam gdzie w tej calej relacji widzewa jest Koalicja Lech & ŁKS która podobna według kumaczy z tej strony na czele z pique i odbanowanym odmówiła walki na liczby , bo chyba gdyby tak było to widzewek w tej swojej zwycięskiej relacji gdzie nawet żadnego zadrapania nie doznali by o tym wspomniał prawda? Co do relacji .... coż jak zwykle wszyscy kłamią tylko Widzew jak zwykle zwycięski i prawdę mówi nic nowego.
A dlaczego Widzew nie miałby czuć się zwycięski ?
Koalicja kilkunastu ekip w dwukrotnej przewadze nie dała im rady tego dnia, a stado baranów z kibice.net ma pretensje do RTSu, że czuje się zwycięski.
ja ktoś już napisałam w internecie nawet Chuck Norris z nimi nie ma szans ;)
-
Ukochane Miasto
przegraliśmy wielokrotnie a w kilku przypadkach były to sromotne porażki.BIV pisze: 13.06.2019, 10:48 Czy byl taki przpadek w historii ruchu kibicowskiego, ze Rts przegral kiedys?
Po co to pytanie wogóle???
o c*** wam wszystkim chodzi ??! Scenariusz w Macedonii mógłbyć taki że z Widzewa mogła zostać plama na ziemi. A wyszlo inaczej. Pisanie że nic wielkiego się tam nie stało jest nieobiektywne. Stało się i to dużo . Dla wszystkich .
Najlesze co ostatnio usłyszałem o tym portalu to zdanie od kumpla coś w stylu że na ten portal są oddelegowani najlepsi w swej dziedzinie specjaliści od zakłamywania ,prowokowania, hejtowania i c*** wie jeszcze czego . I coś w tym jest a dotyczy to wszystkich Klubów bez wyjątku. Pogadać tu normalnie to jak wygrać 6 w totka :-D. Tyle że poziom pisania 99% pokazuje w jakim są wieku i jakie mają hotyzonty myślowe. Ja tu jestem z jakiegoś przyzwyczajenia, sentymentu ,sam nie wiem po co się tu czasem wpisuję..
piszę tu za siebie i tylko za siebie
Bardzo mi daleko do Widzewa, nie będę nikogo jednak bronił ani gnębił. Ciekawi mnie jednak ile ekip tak jak Widzew pojechałoby na kadrę na Bałkany wiedząc, że z dużym prawdopodobieństwem mogą dostać w******* od swoich,od miejscowych, a na koniec od policji ;) Wyjebane już w to kto na tym zyskał, a kto stracił. Fakt jest taki, że niewiele ekip by się odważyło na coś takiego, a takim zachowaniem, pomimo tzw "krzywych akcji" , kibole Widzewa pokazali, że czują się mocni, a i pewnie niektóre rozkminione przez nich ekipy odczują skutki awantury w Skopje, ale już na polskich trasach.
-
Michał1990Polska
szkoła się skończyła...i tak do pierwszego września :)
-
zdeptany trawnik
Oldschoolfan pisze: 13.06.2019, 11:34STnaFejku pisze: 13.06.2019, 11:25 pewnie niektóre rozkminione przez nich ekipy odczują skutki awantury w Skopje, ale już na polskich trasach.
Dobre wynalazki tu się wpisują. Widzew któremu zaraz zawiną tych co jeszcze nie zdążyli wyjebac za granice będzie gonił i karcił cała Polske. To jeszcze do Słowenii niech przyjada pokazać kto tu rzadzi ale obawiam się ze do tego czasu połowa ekipy będzie na wakacjach a połowa „na wakacjach”
Na Bałutach pewnie obili was Ci co jechali na lotnisko na wakacje a wy w ramach wdzięczności zostawiliscie im auto by nie spoznili się na lot ,ładnie z waszej strony w sumie.
Żeby trafić podczas sezonu na trasie wiele mniejszych ekip biorących udział w starciu w Macedonii nie potrzeba nawet połowy ekipy Widzewa z Macedonii, więc się o to nie bój, wynalazku.Oldschoolfan pisze: 13.06.2019, 11:34STnaFejku pisze: 13.06.2019, 11:25 pewnie niektóre rozkminione przez nich ekipy odczują skutki awantury w Skopje, ale już na polskich trasach.
Dobre wynalazki tu się wpisują. Widzew któremu zaraz zawiną tych co jeszcze nie zdążyli wyjebac za granice będzie gonił i karcił cała Polske. To jeszcze do Słowenii niech przyjada pokazać kto tu rzadzi ale obawiam się ze do tego czasu połowa ekipy będzie na wakacjach a połowa „na wakacjach”
-
Michał1990Polska
dario -na repre nie jezdzicie na marsze chodzicie.
skul ogon jak koledzy.
skul ogon jak koledzy.
-
Ukochane Miasto
no i widzisz..o takie właśnie wpisy jak Twój mi między innymi chodzi ..Pokaż mi jedno zdanie albo kontekst gdzie zasugerowałem nasze zwycięstwo???ciamajda pisze: 13.06.2019, 11:22Jeśli bieganie wokół siebie nazywasz zwycieństwem... to gratuluje. Troche łapami pomachaliśćie i już wasze zwycieństwo.Ukochane Miasto pisze: 13.06.2019, 11:17przegraliśmy wielokrotnie a w kilku przypadkach były to sromotne porażki.BIV pisze: 13.06.2019, 10:48 Czy byl taki przpadek w historii ruchu kibicowskiego, ze Rts przegral kiedys?
o c*** wam wszystkim chodzi ??! Scenariusz w Macedonii mógłbyć taki że z Widzewa mogła zostać plama na ziemi. A wyszlo inaczej. Pisanie że nic wielkiego się tam nie stało jest nieobiektywne. Stało się i to dużo . Dla wszystkich .
Najlesze co ostatnio usłyszałem o tym portalu to zdanie od kumpla coś w stylu że na ten portal są oddelegowani najlepsi w swej dziedzinie specjaliści od zakłamywania ,prowokowania, hejtowania i c*** wie jeszcze czego . I coś w tym jest a dotyczy to wszystkich Klubów bez wyjątku. Pogadać tu normalnie to jak wygrać 6 w totka :-D. Tyle że poziom pisania 99% pokazuje w jakim są wieku i jakie mają hotyzonty myślowe. Ja tu jestem z jakiegoś przyzwyczajenia, sentymentu ,sam nie wiem po co się tu czasem wpisuję..
Ale ja wiem czemu tak się dzieje.
1)Widzew powinien leżeć na glebie połamany - Kibice.net szczęśliwi! a że nie był no to chyj, trzeba umniejszyć
2)Widzew absolutnie nie powinien jechać do Macedonii-skandal! : jakby nie pojechał to kibice.net mogliby pytać z szyderą , no i czemu nie było Widzewa na kadrze??
3) Widzew pojechał na kadrę...hmm..co tu napisać?? A c*** tam ,raz się zebrali na 3 lata to się nie liczy.
4) Macedonia to już historia...niech się cwaniaki w Słowenii pokażą...nieee...tam to na pewno się nie pokażą
5)wkurwia Was to wszystko i trzeba zaklinać co będzie coby było i tak dalej.
dogadać się już nie ma szans na dzień dzisiejszy. Szkoda.
Wiec nie trzeba było biegać , tylko ten słaby Widzew rozjebać , zważywszy na waszą dwukrotną przewageciamajda pisze: 13.06.2019, 11:22Jeśli bieganie wokół siebie nazywasz zwycieństwem... to gratuluje. Troche łapami pomachaliśćie i już wasze zwycieństwo.Ukochane Miasto pisze: 13.06.2019, 11:17przegraliśmy wielokrotnie a w kilku przypadkach były to sromotne porażki.BIV pisze: 13.06.2019, 10:48 Czy byl taki przpadek w historii ruchu kibicowskiego, ze Rts przegral kiedys?
-
Odbanowany
Aż strach pomyśleć co by tu ludzie wypisywali jakby Widzew był w dwukrotnej przewadze i nie wygrał starcia... zreszta jakby wygrał, to tez byłoby prucie.kert000 pisze: 13.06.2019, 13:10Wiec nie trzeba było biegać , tylko ten słaby Widzew rozjebać , zważywszy na waszą dwukrotną przewageciamajda pisze: 13.06.2019, 11:22Jeśli bieganie wokół siebie nazywasz zwycieństwem... to gratuluje. Troche łapami pomachaliśćie i już wasze zwycieństwo.Ukochane Miasto pisze: 13.06.2019, 11:17
przegraliśmy wielokrotnie a w kilku przypadkach były to sromotne porażki.
a kto taką gwarancje daje? bo ja myślę że jeszcze się możesz zdziwić ;) nikt nam nie będzie mówił czy możemy się pokazywać na kadrze czy nie, a już na pewno nie łks, wielcy obrońcy polskości z żydowskimi korzeniami i kontaktami z ciapatymi z lyonu ;)1948krzysieKSG pisze: 13.06.2019, 11:31 Pojechali z flaga się dogadywać i prosic o spokoj na kadrze, wrócili bez flagi i z gwarancja ze więcej na kadrze się nie pojawia a i tak ogłosili zwycięstwo.
Po stracie flagi honor nie powinien pozwolić wam tu nic napisac ale jak widać humor pozwolił wam jesscze obrócić to w wygrana i częśc dalnow z facebooka pewnie łyknie ale na kadrę macie pojeźdzone a z tego co do nas dociera to wasz kolega z ekipy już wam narobił niemało problemów tylko co mogą o tym wiedziec te internetowe anonimy :-)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
ReanimacjiTrupaStop
No ty parchaty obszczańcu możesz sobie co najwyżej poszczekać w necie, pojechaliście raz i oprócz obitych mord i straconych barw wróciliście bez fany, cały wielki widzewu, próbujcie dalej.FWC pisze: 13.06.2019, 14:42a kto taką gwarancje daje? bo ja myślę że jeszcze się możesz zdziwić ;) nikt nam nie będzie mówił czy możemy się pokazywać na kadrze czy nie, a już na pewno nie łks, wielcy obrońcy polskości z żydowskimi korzeniami i kontaktami z ciapatymi z lyonu ;)1948krzysieKSG pisze: 13.06.2019, 11:31 Pojechali z flaga się dogadywać i prosic o spokoj na kadrze, wrócili bez flagi i z gwarancja ze więcej na kadrze się nie pojawia a i tak ogłosili zwycięstwo.
Po stracie flagi honor nie powinien pozwolić wam tu nic napisac ale jak widać humor pozwolił wam jesscze obrócić to w wygrana i częśc dalnow z facebooka pewnie łyknie ale na kadrę macie pojeźdzone a z tego co do nas dociera to wasz kolega z ekipy już wam narobił niemało problemów tylko co mogą o tym wiedziec te internetowe anonimy :-)
Sam najwięcej szczekasz o****** k****, w każdym możliwym poście próbujesz błyszczeć w temacie o Macedonii a c**** wiesz co i jak było. Nie wszystko jest w relacjach czy ogólnodostępnych filmikach, a skoro nie wiesz to znaczy, że masz nie wiedzieć bo jesteś zwykły łeb. W Słowenii to ty będziesz marzeniami obijał Widzew, siedząc przed kompem i pisząc kolejne bajki. A co do kundli to pozdrów Noge :)1948krzysieKSG pisze: 13.06.2019, 14:50 W odróżnieniu do innych szczekających kundli Ty jestes normalny wiec nie ma co się przekrzykiwać w internecie, jeśli przetrwacie to co zgotował Wam A. do spółki z prokuratura (czego Wam życzę) to pewnie spotkamy się wszyscy w Słowenii i będzie okazja wszystko sobie wyjasnic. A odbanowany pique i inni tego pokroju będą tu dalej wojowac :-)
-
Odbanowany
Najwiecej k**** krzyczysz, a ci co tak szczekają są najczęściej lamusami, dlatego frustracje wylewasz przez kabel krzysiu. A jesli chodzi o konfidentów to zdaje się k**** ze u was się teraz rozjebal twój brat po szalu, a ty dalej w internecie piszesz, ale co ty k**** możesz wiedzieć jak zwykłym szczurem jesteś.1948krzysieKSG pisze: 13.06.2019, 14:50 W odróżnieniu do innych szczekających kundli Ty jestes normalny wiec nie ma co się przekrzykiwać w internecie, jeśli przetrwacie to co zgotował Wam A. do spółki z prokuratura (czego Wam życzę) to pewnie spotkamy się wszyscy w Słowenii i będzie okazja wszystko sobie wyjasnic. A odbanowany pique i inni tego pokroju będą tu dalej wojowac :-)
A Ty znowu nieudolnie zgrywasz kumatego pisząc o A. czyli o gościu o którym mozna poczytać w przekazach medialnych, podobnie jak w innym temacie pisałeś o Misku i Zielaku, a jak padło pytanie o ksywy innch czołowych zawodników którzy wg Ciebie się r******** to nagle zapadła cisza. Jedyne informacje jakie masz to te które latają po portalach społecznościowych /serwisach a udajesz kumatego chuligania. Z Tobą to spotkać się mogą najwyżej koledzy na LAN-party bo jesteś najzwyklejszym szczurkiem-internetowcem który nigdzie nie był, a już na pewno nie w Macedonii. Skończ się już ośmieszac i zgrywac speca od spraw w których specem nie jesteś.1948krzysieKSG pisze: 13.06.2019, 14:50 W odróżnieniu do innych szczekających kundli Ty jestes normalny wiec nie ma co się przekrzykiwać w internecie, jeśli przetrwacie to co zgotował Wam A. do spółki z prokuratura (czego Wam życzę) to pewnie spotkamy się wszyscy w Słowenii i będzie okazja wszystko sobie wyjasnic. A odbanowany pique i inni tego pokroju będą tu dalej wojowac :-)
Do czego to doszło żeby żydy z łks mówiły kto może pojawiać się na kadrze a kto nie a sami nie pojawili się w Macedonii.Pejsy to sobie mogą rządzić przydupasami typu gks Bełchatów.
-
Łódzki Klub Sportowy
Zobaczymy :)
żeby była jasność:Odbanowany pisze: 13.06.2019, 16:151948krzysieKSG pisze: 13.06.2019, 14:50 W odróżnieniu do innych szczekających kundli Ty jestes normalny wiec nie ma co się przekrzykiwać w internecie, jeśli przetrwacie to co zgotował Wam A. do spółki z prokuratura (czego Wam życzę) to pewnie spotkamy się wszyscy w Słowenii i będzie okazja wszystko sobie wyjasnic. A odbanowany pique i inni tego pokroju będą tu dalej wojowac :-)
Najwiecej k**** krzyczysz, a ci co tak szczekają są najczęściej lamusami, dlatego frustracje wylewasz przez kabel krzysiu. A jesli chodzi o konfidentów to zdaje się k**** ze u was się teraz rozjebal twój brat po szalu, a ty dalej w internecie piszesz, ale co ty k**** możesz wiedzieć jak zwykłym szczurem jesteś.
1948krzysiekKSG - 91 postów w prawie 2 lata odkąd jest na forum.
odbanowany - 211 postów w ... 2 miesiące odkąd zarejstrował swoje kolejne konto.
czy można bardziej pojechać po samym sobie , jak pojechał ten pajac odbanowany?
nie było go w macedonii, w tym czasie pajac walił konia pod newsy z fb, i spinał dupsko tutaj kumatym ingo... napierdala po 5 postów dziennie CODZIENNIE toczy boje z klawiaturą, ale jest za głupi - żeby zobaczyć zę sam jest tutaj najwiekszym leszczem.
a ten powyzszy (jego własny) post to idealne podsumswanie jego szczURzej dzialalnosci...
TYLKO MI NIE ODPISUJ PIZDZIELCU, WSADZ SOBIE PALCE W DUPE JAK POMYŚLISZ ZEBY TKNĄĆ KLAWIATURE PAŁO TFU !
-
PolowaPolski
Przeciez odbanowany to ta ku*** Charzyma, zjeb jakich malo.Karmaaa pisze: 13.06.2019, 18:50żeby była jasność:Odbanowany pisze: 13.06.2019, 16:151948krzysieKSG pisze: 13.06.2019, 14:50 W odróżnieniu do innych szczekających kundli Ty jestes normalny wiec nie ma co się przekrzykiwać w internecie, jeśli przetrwacie to co zgotował Wam A. do spółki z prokuratura (czego Wam życzę) to pewnie spotkamy się wszyscy w Słowenii i będzie okazja wszystko sobie wyjasnic. A odbanowany pique i inni tego pokroju będą tu dalej wojowac :-)
Najwiecej k**** krzyczysz, a ci co tak szczekają są najczęściej lamusami, dlatego frustracje wylewasz przez kabel krzysiu. A jesli chodzi o konfidentów to zdaje się k**** ze u was się teraz rozjebal twój brat po szalu, a ty dalej w internecie piszesz, ale co ty k**** możesz wiedzieć jak zwykłym szczurem jesteś.
odbanowany - 211 postów w ... 2 miesiące odkąd zarejstrował swoje kolejne konto.
nie było go w macedonii, w tym czasie pajac walił konia pod newsy z fb, i spinał dupsko tutaj kumatym ingo... napierdala po 5 postów dziennie CODZIENNIE toczy boje z klawiaturą, ale jest za głupi - żeby zobaczyć zę sam jest tutaj najwiekszym leszczem.
a ten powyzszy (jego własny) post to idealne podsumswanie jego szczURzej dzialalnosci...
TYLKO MI NIE ODPISUJ PIZDZIELCU, WSADZ SOBIE PALCE W DUPE JAK POMYŚLISZ ZEBY TKNĄĆ KLAWIATURE PAŁO TFU !
Każdy widzi akcję w sposób jaki widać z jego strony barykady, normalne. Jednak niektórym nienawiść przesłania oczy. Widzew pokazał jaja, ŁKS utarł nosa już w Polsce, czy honorowo i zgodnie z zasadami, to już nie mi oceniać. Dzieją się ciekawe rzeczy, tego nie można zaprzeczyć. Historia wszystkich rozliczy, ale o szczekaczach z kibice net nie będzie tam słowa.
Mowa jest srebrem, milczenie złotem.
Pozdro
Pozdro
Jak zwykle wszystko zweryfikuje ulica, a nie posty internetowych chuliganów z jednej czy drugiej strony Łodzi. Na forum najwięcej do powiedzenia mają ci, którzy nie mają nic do powiedzenia w rzeczywistości.RaryTaS pisze: 13.06.2019, 17:28 Do czego to doszło żeby żydy z łks mówiły kto może pojawiać się na kadrze a kto nie a sami nie pojawili się w Macedonii.Pejsy to sobie mogą rządzić przydupasami typu gks Bełchatów.
-
Widzewski Charakter
Adi ty internetowa ruro przecież nikt nie napierdolił więcej postów od ciebie za czasów twojej aktywności tutaj multikontowcu(zliczyłeś te wszystkie swoje konta balasie?). Myślisz, że zmienisz konto i nikt się nie jorgnie że to ty schizofreniku?Karmaaa pisze: 13.06.2019, 18:50żeby była jasność:Odbanowany pisze: 13.06.2019, 16:151948krzysieKSG pisze: 13.06.2019, 14:50 W odróżnieniu do innych szczekających kundli Ty jestes normalny wiec nie ma co się przekrzykiwać w internecie, jeśli przetrwacie to co zgotował Wam A. do spółki z prokuratura (czego Wam życzę) to pewnie spotkamy się wszyscy w Słowenii i będzie okazja wszystko sobie wyjasnic. A odbanowany pique i inni tego pokroju będą tu dalej wojowac :-)
Także pięknie pojechałeś sam po sobie.
Napisałem będąc w Macedoni że ŔTS pojechał sie pogodzic, w dniu wydarzen jak i po sporo sie dzialo takze tu nie zagladalem wiedzac ze jest gownoburza. Dzis patrze i sie nie myliłem, pisza tu same zjeeby i pedały, wroccie do mojego posta, przeczytajcie wersje lęborka Widzewa i moze przestaniecie dorabiac swoje ideologie, jeebac was chuligany zza klawiatury. BAŁUTY FANS HOOLIGANS
pozdro dla chlopakow z teo i limanki
pozdro dla chlopakow z teo i limanki
-
skwieradee_south
Mówisz i masz.exe pisze: 13.06.2019, 11:10 ja ktoś już napisałam w internecie nawet Chuck Norris z nimi nie ma szans ;)
https://memy.pl/q/GnO5XlZJ2
-
NoMatterWhat
W zeszlym sezonie pilkarze poszli wam na reke i pozwolili zaoszczedzic troche mamony.Dario1916 pisze: 13.06.2019, 15:29
Jak byś miał co roku wyjazdy w pucharach europejskich to byś inaczej pisał. Mimo to czasem się pojawiamy - na przykład w Bukareszcie gdzie Widzew zdaje się nie dotarł ....
-
kusy_jest_boski
wreszcie jakis glos rozsadku, taki szacunek dla ryrwala przychodzi z wiekiem, gowniarzy szczekajacych tu trzeba ignorowac, ja z krwii i kosci jestem Widzewiakiem, juz na kolysce mialem naklejonego buldoga w barwach Widzewa, ale szacunek do najwiekszego wroga (Legia, Lks) mam! i takich ludzi jest tu wiecej, tylko trzeba umiec czytac tylko ich wypowiedzi. Kazdy klub ma swojego lowkickaguralesco pisze: 13.06.2019, 19:43 Każdy widzi akcję w sposób jaki widać z jego strony barykady, normalne. Jednak niektórym nienawiść przesłania oczy. Widzew pokazał jaja, ŁKS utarł nosa już w Polsce, czy honorowo i zgodnie z zasadami, to już nie mi oceniać. Dzieją się ciekawe rzeczy, tego nie można zaprzeczyć. Historia wszystkich rozliczy, ale o szczekaczach z kibice net nie będzie tam słowa.
Pozdro
wreszcie jakis glos rozsadku, taki szacunek dla ryrwala przychodzi z wiekiem, gowniarzy szczekajacych tu trzeba ignorowac, ja z krwii i kosci jestem Widzewiakiem, juz na kolysce mialem naklejonego buldoga w barwach Widzewa, ale szacunek do najwiekszego wroga (Legia, Lks) mam! i takich ludzi jest tu wiecej, tylko trzeba umiec czytac tylko ich wypowiedzi. Kazdy klub ma swojego lowkicka
[/quote]
UraBura zdradziłeś barwy Dyskoboli ?
Raz piszesz że jesteś Widzewiak od urodzenia
W innym poście ( na tym samym nicku ) jebiesz Widzew i chcesz w szaliku ŁKS iść na tereny Widzewa.
Pewnie chcesz rozjebać "swoj" Widzew tak jak rozjebałeś cały Hamburg .
Jak już tworzysz nowe konto i chcesz być "kumatym" to przynajmniej trzymaj się jednej klubu.
-
Kuba MCMVIII
Cyrk co się tutaj dzieje ;) jedni lepsi od drugich... Kiedyś to forum trzymało poziom. Jak nie leci ze swoimi wypocinami mąż shakiry to znowu Kassak od nas... Jeden lepszy od drugiego. Na 10-ciu loginach. Pozdrowienia ,,chuligany".
-
don alfonso
Czasami fajnie przy wąsie poczytać ten temat. Trzeba przyznać, że Łódź słynie nie tylko z bardzo dobrych sekcji gimnastycznych ale również z sekcji internetowej.
-
Stillgotit
Tak przeglądam to forum zwykle podczas sranka na kiblu i wydaje mi się, że 3/4 ludzi wpisaujacych się tutaj to albo przyglupy albo pokolenie które zostało wychowane na jakiś innych ku*** zasadach.
Widzew zebral się, pojechał dobra liczba i stanął do walki. Co za różnica czy wygrał czy przegrał? Ważne że stanął do walki i coś zrobił. Przynajmniej ja byłem tak wychowany - nie ważne czy przegrasz ważne czy staniesz do walki!
Idąc dalej LKS wyjebal flagę....plus dla nich a minus dla Widzewa, ale chociaż stanęli metforycznie do walki (woza fany że sobą) a nie o****** zbroja że jak nie zabiorę flagi to na pewno jej nie stracę.
Z ŁKSem czyli moim wrogiem numer jeden wierzcie lub nie stoczylem wiele walk ale przez myśl w obecnych chujowych czasach nie przeszło by mi nabijac z tego że próbowali coś wykręcić a im nie wyszło czy szydzenie z jakiś 60 tek w kontekście całego klubu.
Ludzie czy wy na prawdę nie widzicie że ruch kibicowski zanika? Na prawdę to was bawi?
Czytam te wasze posty i jak ciśniecie jakiegoś URE czy hmiela i do końca nie rozumiem o co. Chłopaki się nie napinają i powiedzieli że mają znajomości wśród kibiców w całej Polsce. Dwa razy się zastanowilem czy nie naraze się na szykany pisać w podobnym tonie. Ale konsekwentnie p******* ta gownoburze i TAK LATALEM w ekipie i TAK również mam kolegów z różnych nawet wrogich klubów (najlepszy przyjaciel pierwszy garnitur ŁKS) i nigdy przenigdy podczas wspólnych rozmaitych zajęć nie obrazalismy się a wręcz bardzo wnikliwie staraliśmy się przypadkiem nawet czegoś nie pierdolnac.
To się gnoje pierdolone nazywa szacunek do kibica i zasad w ktorych byliśmy wychowani.
Ja widzę co się dzieje i serce boli ze wszystko to obralo taki kierunek moim zdaniem nieodwracalny.
Widzew zebral się, pojechał dobra liczba i stanął do walki. Co za różnica czy wygrał czy przegrał? Ważne że stanął do walki i coś zrobił. Przynajmniej ja byłem tak wychowany - nie ważne czy przegrasz ważne czy staniesz do walki!
Idąc dalej LKS wyjebal flagę....plus dla nich a minus dla Widzewa, ale chociaż stanęli metforycznie do walki (woza fany że sobą) a nie o****** zbroja że jak nie zabiorę flagi to na pewno jej nie stracę.
Z ŁKSem czyli moim wrogiem numer jeden wierzcie lub nie stoczylem wiele walk ale przez myśl w obecnych chujowych czasach nie przeszło by mi nabijac z tego że próbowali coś wykręcić a im nie wyszło czy szydzenie z jakiś 60 tek w kontekście całego klubu.
Ludzie czy wy na prawdę nie widzicie że ruch kibicowski zanika? Na prawdę to was bawi?
Czytam te wasze posty i jak ciśniecie jakiegoś URE czy hmiela i do końca nie rozumiem o co. Chłopaki się nie napinają i powiedzieli że mają znajomości wśród kibiców w całej Polsce. Dwa razy się zastanowilem czy nie naraze się na szykany pisać w podobnym tonie. Ale konsekwentnie p******* ta gownoburze i TAK LATALEM w ekipie i TAK również mam kolegów z różnych nawet wrogich klubów (najlepszy przyjaciel pierwszy garnitur ŁKS) i nigdy przenigdy podczas wspólnych rozmaitych zajęć nie obrazalismy się a wręcz bardzo wnikliwie staraliśmy się przypadkiem nawet czegoś nie pierdolnac.
To się gnoje pierdolone nazywa szacunek do kibica i zasad w ktorych byliśmy wychowani.
Ja widzę co się dzieje i serce boli ze wszystko to obralo taki kierunek moim zdaniem nieodwracalny.
-
Stillgotit
Odniosę się jeszcze do praktyk które niestety były już powszechne za "moich czasów" mianowicie katowanie, łamanie i inne cięcia czy sprzęty. Rozumiem że ciśnienie jest duże i wszyscy się nakrecaja coraz bardziej, ale nie tedy droga. Staja do walki wrogowie - wygrywa lepszy i moim zdaniem to wystarczy. Wykluczanie w jakiejkolwiek formie jest nie tylko w mojej opinii po prostu dziadostwem dyktowanym przez gangsterów mających się za kibiców i potem się dzieje jak się dzieje... Nagonki psów i w konsekwencji różnego rodzaju 60ki.