Tak zdaje sobie z tego sprawę i nic nie porównuje, dałem tylko odpowiedź komuś o darmowe bilety.kurtuazyjnymenel pisze: ↑09.06.2019, 21:02Z tego co pamiętam mecz z Lechią był w środę o godzinie 13:00, więc nie ma co porównywać frekwencji. Niemniej jednak liczba Stali wczoraj robi wrażenie.

Kibicowskie Podkarpacie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowskie Podkarpacie
-
Ale ja nic nie pisałem o darmowych wejściówkach :) W sumie to jest nawet niezły ruch marketingowy, trudno ganić kluby za takie próby promocji. Możliwe, że się mylę, ale postawiłbym 100 do1, że jakaś tam część "janków", która wczoraj oklaskiwała Stal, w listopadzie przyszła na mecz trzymać kciuki za Resovię, albo przynajmniej popatrzyć na Lechię ;)
-
3 liga gr IV chyba bedzie jeszcze ciekawsza:
Siarka
Motor
Wisłoka
KSZO
Hutnik
Unia Tarnów(raczej)
Hetman Zamość
Chełmianka
Orlęta
Avia
Wisła Puławy
Wisła Sandomierz
+Sokół Sieniawa,Podhale cos dziala, a Korona II moze na jakichs meczach wystawi mlyn
Bez mlyna jedynie Kraśnik,Wólka i Soła
Siarka
Motor
Wisłoka
KSZO
Hutnik
Unia Tarnów(raczej)
Hetman Zamość
Chełmianka
Orlęta
Avia
Wisła Puławy
Wisła Sandomierz
+Sokół Sieniawa,Podhale cos dziala, a Korona II moze na jakichs meczach wystawi mlyn
-
Awans Stali dobrze zrobi obu ekipom w Rzeszowie, rywalizacja i mobilizacja zacznie się na nowo, ciekawi rywale, nowe fajne wyjazdy powinny dać impuls. Potencjał jest, bo miasto duże, brakowało tylko piłkarskiej jakości. Krok do przodu został zrobiony, bo jest II liga, na korzyść Stali działa poważny sponsor, jego kasa i ambicje by awansować wyżej, a jak będa wyniki to pojawią się ludzie tak jak wczoraj. Potencjał w sobotę widać było znaczny, a doping robił wrażenie, non stop 90 minut to jednak dziś rzadkość
-
Kibice Wisły Puławy na mecze wyjazdowe raczej nie jeżdżą ,jeśli już to sporadycznie ,nie wiem czy w tym sezonie byli gdzieś na wyjeździe ,jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi .Ojcze_doniz pisze: ↑09.06.2019, 21:403 liga gr IV chyba bedzie jeszcze ciekawsza:
Siarka
Motor
Wisłoka
KSZO
Hutnik
Unia Tarnów(raczej)
Hetman Zamość
Chełmianka
Orlęta
Avia
Wisła Puławy
Wisła Sandomierz
WODA NIEGAZOWANA 

-
A jaki czas ?
-
Stal Rzeszów vs Podhale Nowy Targ

-
Stal vs Czuwaj dwie i pol minuty
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
Czy można prosić o liczby wyjazdowe z tego sezonu Stali Sanok i Poloni Przemyśl ?
-
Wrażliwy temat poruszasz dla obu ekip, więc nie spodziewałbym się odpowiedzi - choć kilka liczb pewnie znajdziesz na ich portalach facebookowych, bo tutaj raczej nikt się nie wypowiada oficjalnie z w/w ekip: Przemyskie Bractwo i Ludzie ze Stali.
-
Niestety, ale aktualnie nastał bardzo zły trend. Niektóre ekipy wolą pojechać w 30 osób na mecz swojego układowicza niż na swój w 50 osób. Być może w związku z dużymi przetasowaniami na podkarpaciu jest to jedyna droga dla mniejszych ekip na przetrwanie. Dlatego duży plus dla Wisłoki, że swoje wyjazdy od lat stawiają na pierwszym miejscu. Na Siarce chyba też była teraz lepsza runda wyjazdowa ? Przy okazji jeśli jest ktoś z Tarnobrzega to również będę wdzięczny za podanie liczb wyjazdowych z tego sezonu. I oczywiście ponawiam pytanie o liczby Stali i Poloni.
-
Przełom Besko - Stal Sanok 40 osób
Wisłoka Dębica - Stal Sanok 40 osób
Błękitni Ropczyce - Stal Sanok 60 osób
Reszta chyba zero albo coś przegapiłem
Wisłoka Dębica - Stal Sanok 40 osób
Błękitni Ropczyce - Stal Sanok 60 osób
Reszta chyba zero albo coś przegapiłem
-
Niestety, ale aktualnie nastał bardzo zły trend. Niektóre ekipy wolą pojechać w 30 osób na mecz swojego układowicza niż na swój w 50 osób. Być może w związku z dużymi przetasowaniami na podkarpaciu jest to jedyna droga dla mniejszych ekip na przetrwanie. Dlatego duży plus dla Wisłoki, że swoje wyjazdy od lat stawiają na pierwszym miejscu. Na Siarce chyba też była teraz lepsza runda wyjazdowa ? Przy okazji jeśli jest ktoś z Tarnobrzega to również będę wdzięczny za podanie liczb wyjazdowych z tego sezonu. I oczywiście ponawiam pytanie o liczby Stali i Poloni.
[/quote]
ROW Rybnik - SIARKA 105 w tym 4 dychy RR
Elana - SIARKA 101 w tym 17 SKS i 2 RR
Górnik Łęczna - SIARKA 64 w tym 10 RR
Radomiak - SIARKA 71 w tym 17 JKS i 2 SKS
Stargard i Rozwój Katowice 0
+ do tego kilka wyjazdów ze zgodami i koalicjantami w liczbach od kilku do kilkudziesięciu
[/quote]
ROW Rybnik - SIARKA 105 w tym 4 dychy RR
Elana - SIARKA 101 w tym 17 SKS i 2 RR
Górnik Łęczna - SIARKA 64 w tym 10 RR
Radomiak - SIARKA 71 w tym 17 JKS i 2 SKS
Stargard i Rozwój Katowice 0
+ do tego kilka wyjazdów ze zgodami i koalicjantami w liczbach od kilku do kilkudziesięciu
-
Sugerując się rankingiem Stadionowych Oprawców, to Siarka jeszcze była na wyjazdach w Łodzi, Rzeszowie i Siedlcach. Zresztą polecam ten ranking, bo chyba na bieżąco są tam uzupełniane liczby wyjazdowe ekip.
-
Zgadza się moje niedopatrzenie myślałem, że chodzi o tą rundę więc uzupełniam 53 w Siedlcach, 151 na Resovii w tym 8 SKS, 152 na Widzewie w tym 48 KSW. Zamknięte sektory na pewno mieliśmy w Bełchatowie i na Ruchu reszta z tego co pamiętam to 0
-
Stali Rzeszów dzisiaj w Sokolnikach k.Stalowej Woli 95 osób ( w tym 35 Stalówka) na finale regionalnego PP. Wygrywamy i od nastepnej rundy jesteśmy w centralnych rozgrywkach. Jest to koniec jednego z najlepszych wyjazdowych sezonów od lat. Podsumowanie tej rundy jak i całego sezonu na dniach .
-
Luźne pytanie. Która ekipa jest najdłużej bez 0 wyjazdowego z Podkarpacia? Po głowie chodzi mi Stal Rz albo Wisłoka. Pytam o te mecze gdzie sektory gości były otwarte bo tam gdzie zamknięte to chyba nikomu się nie udało dojeżdżać zawsze pod stadion.
-
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
-
Nie jestem w stanie określić dokładnej daty kiedy mieliśmy 0.
Wydaje mi się że Wisłoka jest dłużej bez zera, ale o jaki czas dokładnie nie wiem. My (Stal) jeździliśmy gdy mieliśmy 250 zakazow( lub wiecej) za wyjazd Do Krosna, nie były to liczby jakieś porywające ale bez zera.
-
Stalówka w tej rundzie wróci na swój stadion czy nie ma szans?
-
Gdzieś czytałem ,że w czerwcu rozpoczną się pierwsze odbiory techniczne i ,że od początku sezonu 2019/2020 będą grali u siebie ,ale czy tak będzie na prawdę to niech napisze lepiej ktoś ze Stalowej Woli .
WODA NIEGAZOWANA 

-
Wrzesień / październik - na pewno przed wyborami ;-)K.net-Powrót Króla pisze: ↑13.06.2019, 17:50Gdzieś czytałem ,że w czerwcu rozpoczną się pierwsze odbiory techniczne i ,że od początku sezonu 2019/2020 będą grali u siebie ,ale czy tak będzie na prawdę to niech napisze lepiej ktoś ze Stalowej Woli .
Fanpage Podkarpaccy Kibice:
https://www.facebook.com/PodkarpaccyKibice
https://www.facebook.com/PodkarpaccyKibice
-
1/100 z meczu z ostatniej kolejki ligisixth Sense pisze: ↑13.06.2019, 00:02Stali Rzeszów dzisiaj w Sokolnikach k.Stalowej Woli 95 osób ( w tym 35 Stalówka) na finale regionalnego PP. Wygrywamy i od nastepnej rundy jesteśmy w centralnych rozgrywkach. Jest to koniec jednego z najlepszych wyjazdowych sezonów od lat. Podsumowanie tej rundy jak i całego sezonu na dniach .
-
Łada Polonia i Karpaty miedzy soba tez uklad?
-
Tak, każdy z każdym ma układ w La Famili - Stalówka, Stal Rzeszów, Karpaty, Polonia i Łada.
-
Czyli 15 IX nie pojechaliście do Nowej Sarzyny? Powód? :)
-
Racja, wcześniej była UNS. Mecz był w środku tygodnia i zebrało się na autokar jedynie 25 osób. Stąd też z braku odpowiedniej kwoty dla kierowcy zrezygnowaliśmy. ps. Rzecz jasna to zamierzchłe już czasy i obecnie nie mające prawa bytu (brak dofinansowania z powodu dużo mniejsze ilości chętnych)
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
-
Piszesz o akcji ekipy H z Stomilu pod sklepem z Januszami o której nawet Stomil nigdzie nie wspomina bo nie uważa jej za wyczyn a nawet więcej.., jak osobiście słyszałem od jednej z osób z ekipy z Stomilu wolałby o niej zapomnieć bo pomyłkowo obili nie tych z którymi chcieli się spotkać, omyłkowo wyskoczyli nie pod tym sklepem gdzie chcieli być... Chyba troszkę nie trafiono...Ekipa H z Stomilu uważa ta akcję za dobą zabawę o której nie warto wspominać bo nie miało to żadnych ciekawych następstw .Kkrawczyk pisze: ↑06.06.2019, 19:22napisał tuza chuliganki z Zabrza którą Stomil rozjebał na waszym terenie. :)1948krzysieKSG pisze: ↑06.06.2019, 16:19Ah te tuzy chuliganki z metropolii stalowa wola, nisko, przeworsk, bilgoraj ku*** no elita wiejskich pastwisk jak znalazł, na całych dozynkach pewnie nie maja sobie równych te miastowe zabijaki :-)))))
-
to sa ci janusze? moze ten pan co bacznie obserwuje podskakujac pod slupemGT1970 pisze: ↑18.06.2019, 10:32Piszesz o akcji ekipy H z Stomilu pod sklepem z Januszami o której nawet Stomil nigdzie nie wspomina bo nie uważa jej za wyczyn a nawet więcej.., jak osobiście słyszałem od jednej z osób z ekipy z Stomilu wolałby o niej zapomnieć bo pomyłkowo obili nie tych z którymi chcieli się spotkać, omyłkowo wyskoczyli nie pod tym sklepem gdzie chcieli być... Chyba troszkę nie trafiono...Ekipa H z Stomilu uważa ta akcję za dobą zabawę o której nie warto wspominać bo nie miało to żadnych ciekawych następstw .Kkrawczyk pisze: ↑06.06.2019, 19:22napisał tuza chuliganki z Zabrza którą Stomil rozjebał na waszym terenie. :)1948krzysieKSG pisze: ↑06.06.2019, 16:19Ah te tuzy chuliganki z metropolii stalowa wola, nisko, przeworsk, bilgoraj ku*** no elita wiejskich pastwisk jak znalazł, na całych dozynkach pewnie nie maja sobie równych te miastowe zabijaki :-)))))
https://www.youtube.com/watch?v=_Bjmtq-6gl8
-
Przecież ten temat jest już dawno zamknięty, plecy Górnika i to dotkliwe, filmik wszystko pokazuje. Nie ma co drążyć wyczerpanego tematu
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Dobrych mają tam Januszów, a co taki Krzysio w takim razie wymiata? Salta z pompkami?
-
Dobre. Od teraz w KSG nie będzie już Januszy tylko Krzysie vel.Farmazoniarze.
-
Ja osobiście słyszałem od UraBura że....GT1970 pisze: ↑18.06.2019, 10:32Piszesz o akcji ekipy H z Stomilu pod sklepem z Januszami o której nawet Stomil nigdzie nie wspomina bo nie uważa jej za wyczyn a nawet więcej.., jak osobiście słyszałem od jednej z osób z ekipy z Stomilu wolałby o niej zapomnieć bo pomyłkowo obili nie tych z którymi chcieli się spotkać, omyłkowo wyskoczyli nie pod tym sklepem gdzie chcieli być... Chyba troszkę nie trafiono...Ekipa H z Stomilu uważa ta akcję za dobą zabawę o której nie warto wspominać bo nie miało to żadnych ciekawych następstw .Kkrawczyk pisze: ↑06.06.2019, 19:22napisał tuza chuliganki z Zabrza którą Stomil rozjebał na waszym terenie. :)1948krzysieKSG pisze: ↑06.06.2019, 16:19Ah te tuzy chuliganki z metropolii stalowa wola, nisko, przeworsk, bilgoraj ku*** no elita wiejskich pastwisk jak znalazł, na całych dozynkach pewnie nie maja sobie równych te miastowe zabijaki :-)))))
To tylko i wyłącznie Twoje anonimowe zdanie, napisane na ogólnodostępnym forum- możesz wszystko, ale czy to prawda...
Ani Olsztyn ani Zabrze na podkarpaciu nie leży
Więc "do brzegu" jak to ładnie mówią...
-
Po to są zgody i układy a jak rodzina Górnika dojebała Ruchowi to się szczycili w necie ale jak zaliczają plecy to jest lament że przeciwnicy byli z koalicją. To jest współczesna chuliganka.vvv pisze: ↑19.06.2019, 09:25Wszystko pieknie ladnie, ale pomijajac juz porazke Gornika (ktorej nikt normalny nie kwestionowal nawet), to wszystkie te kumacze z usmieszkami chcacy dojebac sie do Żaboli (badz personalnie do jednej osoby) wyszly na kompletnych debili, bo albo nie wiedzieli albo celowo zapomnieli (byle by sie dojebac) o obecnosci ze Stomilem kilkudziesieciu osob z Lechii, Petrochemii i Polonii Bydgoszcz.
-
Wszystko fajnie, ale co to ma, do k****, wspólnego z Podkarpaciem?
-
Krzysiu zdejmij kominiarkę bo się udusiszOldschoolfan pisze: ↑19.06.2019, 13:00No stalowa wola to ta metropolia, prawie ze stolica na Podkarpaciu, sami wykształceni i majętni ludzie na poziomie a nie jebane buraki w gumiakach z Białorusi!
A nie czekaj...
-
Jest Krzyś i jego kompleks Stalowej Woli swoją drogą ładnie musiała, go Stalówka przekonać, że ma na nich takie ciśnienie więc coś tam walczył albo co bardziej pewne nie zdążył spierdolić.Odbanowany pisze: ↑19.06.2019, 14:19Krzysiu zdejmij kominiarkę bo się udusiszOldschoolfan pisze: ↑19.06.2019, 13:00No stalowa wola to ta metropolia, prawie ze stolica na Podkarpaciu, sami wykształceni i majętni ludzie na poziomie a nie jebane buraki w gumiakach z Białorusi!
A nie czekaj...
-
Krzychu daj sobie powiedzieć jak ludzie ci mądrze piszą.Oldschoolfan pisze: ↑19.06.2019, 13:00No stalowa wola to ta metropolia, prawie ze stolica na Podkarpaciu, sami wykształceni i majętni ludzie na poziomie a nie jebane buraki w gumiakach z Białorusi!
A nie czekaj...
Ludzie na wioskach jacy są tacy są, ale na pewno nikt by nie bronił pedofila.
-
Odbiegając już od spraw kibicowskich, to cała ściana wschodnia, w tym Podkarpacie stanowi wciąż, choć już zanikający, przykład lokalnych społeczności. Ludzie na ogół są stąd, tak jak ich rodzice i dziadkowie, w odróżnieniu od napływowej ludności z aglomeracji/konurbacji. Tej tożsamości wielu nam zadrości. Troszeczkę szacunku.
Z przymrużeniem oka: komu "wieśniaki" z Gorzyc wyjebały swego czasu flagę? ;)
Z przymrużeniem oka: komu "wieśniaki" z Gorzyc wyjebały swego czasu flagę? ;)