Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Szemrana Warszawa zawsze była darzona szacunkiem. To co dzis nazywa się warszawiakami to zwykły rynsztok moralny.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
Boli Łodziaczków, że codziennie muszą za chlebem jeździć do tej znienawidzonej Warszawy 
-
mysle ze jednak z c**** spadles. kto jezdzi ten jezdzi, a jednak zdecydowana wiekszosc daje sobie rade u nas na miejscu. za to ty wieśku prawdopodbnie nie masz wyboru i do roboty i tak musisz dojezdzac wiec twoj bełkot jest nie na miejscu.
-
Każdy z jakiego by miasta nie był powinien zadać sobie pytanie
W którym pokoleniu jestem mieszkańcem tego czy innego miasta ?
W którym pokoleniu jestem mieszkańcem tego czy innego miasta ?
-
Nie dziwi mnie wcale estyma, jaką darzycie komunistę, grzesiuka, ponieważ pamiętam na ul. armii czerwonej 80 wywieszanie flagi lewackiej an(A)rchii (podobną widziałem chyba jeszcze tylko w Stalowej Woli), co może sobie przypomnieć oLDShoolFAN, ale pewnie akurat do tego się nie przyzna.
A skoro nie chciecie/umiecie odpowiedzieć na moje wcześniejsze pytania to zadam prostsze:
Znacie miejsce urodzenia innego komunisty, ludwika sobolewskiego vel. 7UTKA rozenbaum'a, żydowskiego zbrodniarza, którego pozycja w prl-u była tak silna, że uniknął gomułkowskiej czystki w 1968 roku, a potem w okresie stanu wojennego zapewnił 'eRTeeSowi' tytuł MP?
A skoro nie chciecie/umiecie odpowiedzieć na moje wcześniejsze pytania to zadam prostsze:
Znacie miejsce urodzenia innego komunisty, ludwika sobolewskiego vel. 7UTKA rozenbaum'a, żydowskiego zbrodniarza, którego pozycja w prl-u była tak silna, że uniknął gomułkowskiej czystki w 1968 roku, a potem w okresie stanu wojennego zapewnił 'eRTeeSowi' tytuł MP?
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Pudło chłopku..
widać jak dajecie sobie radę po tłumach w PKP w relacji Łódź - Warszawa :-)
-
nawet jeśli ktoś dojeżdża do Warszawy w celach zarobkowych z Łodzi (mówiąc o tłumach zapominasz, ze większość wysiada w Żyrardowie jeśli chodzi o te relacje PKP), to biorąc pod uwagę Twoja logikę należy mu się szacunek, gdyż nie chce na stałe mieszkać w miejscu gdzie co trzeci mieszkaniec jest cudzoziemcem, a co piąta osoba jest potencjalnym nosicielem HIV. Nie każdy chce być szczurem w korporacji, macie mylne wyobrażenie o świecie. Ale na koniec pragnę zadać ci pytanie w związku z tematem który poruszyłaś.. co powiesz na temat ludzi z województwa mazowieckiego (mam tu na myśli małe miejscowości i wioski), którzy latają do stolicy pociągami do pracy i na mecze? Tez się z nich śmiejesz? Dlaczego wieszacie flagi fc na stadionie, skoro to podmiejskie szczury? Jak tam wasze fc.. to są wiesniaki, czy może krystalicznie czysta (jak ku*** w burdelu) i honorowa szlachta wiejska? A teraz spadaj już na ten pociąg do „miasta”, podwarszawska mendo :)
-
Odbanowany pisze: ↑06.06.2019, 12:11nawet jeśli ktoś dojeżdża do Warszawy w celach zarobkowych z Łodzi (mówiąc o tłumach zapominasz, ze większość wysiada w Żyrardowie jeśli chodzi o te relacje PKP), to biorąc pod uwagę Twoja logikę należy mu się szacunek, gdyż nie chce na stałe mieszkać w miejscu gdzie co trzeci mieszkaniec jest cudzoziemcem, a co piąta osoba jest potencjalnym nosicielem HIV. Nie każdy chce być szczurem w korporacji, macie mylne wyobrażenie o świecie. Ale na koniec pragnę zadać ci pytanie w związku z tematem który poruszyłaś.. co powiesz na temat ludzi z województwa mazowieckiego (mam tu na myśli małe miejscowości i wioski), którzy latają do stolicy pociągami do pracy i na mecze? Tez się z nich śmiejesz? Dlaczego wieszacie flagi fc na stadionie, skoro to podmiejskie szczury? Jak tam wasze fc.. to są wiesniaki, czy może krystalicznie czysta (jak ku*** w burdelu) i honorowa szlachta wiejska? A teraz spadaj już na ten pociąg do „miasta”, podwarszawska mendo :)
Cóż za elokwencja ale czego spodziewać się po chłopku z „wielkiej aglomeracji łódzkiej”
Taka Warszawa znienawidzona, takie „kurestwo”, syf, kiła, lgbt a mimo wszystko zjeżdżacie tam do pracy. Siedzicie cicho i nie wychylacie się komu kibicujecie.
Jakoś nie znam osób, które by były takimi hipokrytami poza Wami i Jagiellonią, którzy w tygodniu mówią jaka to Warszawa jest super a w weekend w swojej wsi twierdzą, ze jej nie wiedza.
Nadal nie odpowiedziałeś na pytanie odnośnie osobistości, której to znudziło się ukrywanie, sztywniutko?
-
-
Chłopie mam swój biznes na miejscu, czego oczekujesz od osób wypowiadających się w tym temacie i którzy pracują u siebie w mieście? Mamy się tłumaczyć za ludzi którzy tak robią? Wytłumacz mi dlaczego macie pedała w ratuszu? Albo czemu wybraliście trzaskowskiego i jego bandę w wyborach? Z wami nie da się rozmawiać, bo jesteście intelektualnymi przedszkolakami, zapierdalaj na pana tam w Warszawie a mi pozwól policzyć faktury, czy wszystko się zgadza w biznesie :)
-
Wyjaw wszystkim, skąd wzięłeś te statystyki, bo trudno mi uwierzyć, że wasz, stołeczny fanklub jest tak liczny, skoro antify na K6 pozostała garstka, a kolorowe dzieci tych z 'rb'85' zaliczyłaś do "cudzoziemców".Odbanowany pisze: ↑06.06.2019, 12:11nawet jeśli ktoś dojeżdża do Warszawy w celach zarobkowych z Łodzi (mówiąc o tłumach zapominasz, ze większość wysiada w Żyrardowie jeśli chodzi o te relacje PKP), to biorąc pod uwagę Twoja logikę należy mu się szacunek, gdyż nie chce na stałe mieszkać w miejscu gdzie co trzeci mieszkaniec jest cudzoziemcem, a co piąta osoba jest potencjalnym nosicielem HIV. (...)
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Stwierdzam fakt. Widzę, że zabolało i zaczyna się tłumaczenie jakim to się nie jest biznesmenemOdbanowany pisze: ↑06.06.2019, 12:32Chłopie mam swój biznes na miejscu, czego oczekujesz od osób wypowiadających się w tym temacie i którzy pracują u siebie w mieście? Mamy się tłumaczyć za ludzi którzy tak robią? Wytłumacz mi dlaczego macie pedała w ratuszu? Albo czemu wybraliście trzaskowskiego i jego bandę w wyborach? Z wami nie da się rozmawiać, bo jesteście intelektualnymi przedszkolakami, zapierdalaj na pana tam w Warszawie a mi pozwól policzyć faktury, czy wszystko się zgadza w biznesie :)
Ponawiam pytanie, u kolegi sztywniutko czy nie wiesz o kogo chodzi?
-
Ja ponawiam pytanie czego oczekujesz od naszego środowiska w związku z pisaniem o dojeżdżaniu do wawy, skoro każdy ci pisał, ze radzimy sobie dobrze u siebie :)
-
Dziękuje za wyczerpująca odpowiedź świadcząca o tym, że c**** wiesz :-) Życzę dobrego dnia i na tym polemikę z Tobą kończę. Aj waj!
-
Jesli z użytkownikiem dożo nie odpowiadacie na nasze pytania, to nie oczekujcie odpowiedzi na swoje.
-
Zamiast odpowiadać na pytanie pytaniem to napisz jakie Wielkie akcje ta antifa zrobiła na Lecha a nie p****** głupoty jakich wysluchałeś w TV lepiej zajmij sie hindusami czy arabami którzy modlą sie na ulicach w waszej cywlizowanej zachodzniej stolycy
-
Adrianku spod Warszawy, te statystyki dostałem osobiście od sołtysa Twojej miejscowości. Ps. „Wziąłem”DoZo(L)e... pisze: ↑06.06.2019, 12:36Wyjaw wszystkim, skąd wzięłeś te statystyki, bo trudno mi uwierzyć, że wasz, stołeczny fanklub jest tak liczny, skoro antify na K6 pozostała garstka, a kolorowe dzieci tych z 'rb'85' zaliczyłaś do "cudzoziemców".Odbanowany pisze: ↑06.06.2019, 12:11nawet jeśli ktoś dojeżdża do Warszawy w celach zarobkowych z Łodzi (mówiąc o tłumach zapominasz, ze większość wysiada w Żyrardowie jeśli chodzi o te relacje PKP), to biorąc pod uwagę Twoja logikę należy mu się szacunek, gdyż nie chce na stałe mieszkać w miejscu gdzie co trzeci mieszkaniec jest cudzoziemcem, a co piąta osoba jest potencjalnym nosicielem HIV. (...)
Odbanowany pisze: ↑06.06.2019, 12:32Z wami nie da się rozmawiać, bo jesteście intelektualnymi przedszkolakami
-
A jak tam Wasz Festiwal Czterech Kultur? :DOldschoolfan pisze: ↑06.06.2019, 14:10Jak Panowie z Warszawy gdzie kozojebcy robia spędy walenia czołem z glebę a i całego innego brudnego scierwa macie więcej niż gdziekolwiek, a taka szmata jak małolatów Montana lansuje się z chłopami od was, jak wy mozecie pisac komus o lgbt pedałach brudasach i Antifie jak wy u siebie w mieście macie syf na niewyobrażalna skale i wam z tym dobrze? (Tak tak wiem stolica kultury zachód tolerancja) hipokryci pełna geba
-
A co widzisz w tym złego ? Tym postem tylko udowodniłes dlaczego reszta kraju Was nie lubi. Do Krakowa , Trójmiasta , Poznania, Wrocławia także dojeżdzają do pracy i jakoś nikt z tych miast nie drwi i nie pogardza tak lużdmi jak Wy. A w czym jesteś lepszy od nich , że masz zameldowamie w stolicy? Tym bardziej histprycznie patrząc macie taki sam rodowód .Przodkowie przyjechali odbudować po wojnie stolicę , czyli można nazwać Ich słoikami tak , a WY się teraz bardziej warszawiakami czujecie , nawet od Tych nielicznych osób , co w albumach rodzinnych mają zdjęcia przedwojennej Warszawy.Także trochę się zastanów zanim zaczniesz znowu obrażac ludzi.
-
Widzisz problemem nie jest to że się ludzi nazjeżdżało do Warszawy z całej Polski, problemem jest to że ci co zjechali i postanowili już zostać po dwóch latach zapominają skąd są, i za kim są, rżnąc warszawiaków.A PRAWDA JEST TAKA ŻE GDYBY WAS TU Z CAŁEJ POLSKI NIE ZJECHAŁO TYLU ZA CHLEBEM TO ŻYŁO BY SIĘ W TEJ STOLICY NAM WARSZAWIAKOM ZUPEŁNIE LEPIEJ
P.S Wytłumacz mi dla czego żyło by wam się lepiej bez przyjezdnych bo??? mniejsze korki ? pytam tak z ciekawości, z tego co się orientuję to liczba mieszkańców i potencjalnych pracowników ,podatników nakręca rozwój całej aglomeracji. Myślisz że bez nich Warszawa mimo wszystko była by tak ciekawym miastem? Myślisz że Hiszpania,Anglia, czy Francja były by tak rozwiniętymi krajami bez przyjezdnych? A że trzeba zapłacić za to swoją cenę to już inna sprawa.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Kolego, po tym poście można stwierdzić, ze o ekonomii nie masz najmniejszego pojęcia. Ad1) ubezpieczenie auta - Jest zależne od wielu czynników, na pewno nie wpływają na to „przyjezdni”; cena „warszawskiej kajzerki” w dyskontach jest taka sama jak „łódzkiej kajzerki”; ceny za m2 - po części masz racje, popyt ma wpływ, ale z drugiej strony gdyby nie „przyjezdni”, to nikt by nie inwestował w powierzchnie mieszkalne i dalej mieszkalibyscie w barakach na Pradze Pld. Ad2) Ekonomia mówi, iż tam gdzie jest konkurencja, to jest również rozwój. Jesli narzekasz na konkurencje to albo masz złe prosperująca firmę. Ad3) Jesli masz odpowiednie kwalifikacje i kompetencje to prace znajdziesz, wiec narzekać możesz tylko na brak umiejętności, a nie na konkurencje. Ad4) chłopie w porównaniu do innych miast macie duża ilość uczelni publicznych i prywatnych (dofinansowanych z budżetu państwa). Ad5) większość „przyjezdnych” posiada prywatna opiekę medyczna, wiec swoje przemyślenia na temat NFZ proszę kierować bezpośrednio do tej instytucji, a nie obwiniać sytuacja w służbie zdrowia „przyjezdnych”. Ad6) sytuacja ze żłobkami i przedszkolami jest podobna w większości polskich miast (ale my jesteśmy Warszawa i jesteśmy najważniejsi), a niedługo dojdą problemy z miejscami w szkołach średnich, ale co ty możesz o tym wiedzieć. Ad7) W********** farmazonie (drugi raz powtórzę - bez inwektyw ciagle odpisujesz).
-
Jakoś nie znam osób, które by były takimi hipokrytami poza Wami i Jagiellonią, którzy w tygodniu mówią jaka to Warszawa jest super a w weekend w swojej wsi twierdzą, ze jej nienawidzą.stary zgred pisze: ↑06.06.2019, 14:22A co widzisz w tym złego ? Tym postem tylko udowodniłes dlaczego reszta kraju Was nie lubi. Do Krakowa , Trójmiasta , Poznania, Wrocławia także dojeżdzają do pracy i jakoś nikt z tych miast nie drwi i nie pogardza tak lużdmi jak Wy. A w czym jesteś lepszy od nich , że masz zameldowamie w stolicy? Tym bardziej histprycznie patrząc macie taki sam rodowód .Przodkowie przyjechali odbudować po wojnie stolicę , czyli można nazwać Ich słoikami tak , a WY się teraz bardziej warszawiakami czujecie , nawet od Tych nielicznych osób , co w albumach rodzinnych mają zdjęcia przedwojennej Warszawy.Także trochę się zastanów zanim zaczniesz znowu obrażac ludzi.
-
Są miasta gdzie liczba mieszkańców jest o wiele mniejsza i mają te same problemy np Łódź, a mnie się podoba ostatni punkt, na wieś wróć może po prostu, a teraz wymień korzyści. Błąd nie zamierzony.Dlaczego - pisane razem!
1. Mniejsze ceny - od głupiej kajzerki poprzez cenę ubezpieczeń np. auta, po cenę za m/2 mieszkania
2. Mniejsza konkurencja w biznesach
3. Mniejsza konkurencja na rynku pracy
4. Mniejsza konkurencja na uczelniach
5. Mniejsze kolejki do lekarzy
6. Mniej osób na jedno miejsce w żłobku do których ciężko zapisać teraz dzieciaka
7. Mniejszy wszechobecny tłok i pośpiech
Temat nie na ten wątek i forum..
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
ha ha ha temat Łódki a my tu o warszawskich cwe(L)ach dyskutujemy :)
Dzis patrząc czym sie stała Warszawa,żałuje że to stolica tak wspaniałego kraju. Zbieranina homoniepełnosprawnych,cwaniaków,karierowiczów z wypizdowa dolnego i cała masa wykolejenców emocjnalnych. za 20 lat w tym rynsztoku normalny człowiek nie bedzie miał tam czego szukać.
Dzis patrząc czym sie stała Warszawa,żałuje że to stolica tak wspaniałego kraju. Zbieranina homoniepełnosprawnych,cwaniaków,karierowiczów z wypizdowa dolnego i cała masa wykolejenców emocjnalnych. za 20 lat w tym rynsztoku normalny człowiek nie bedzie miał tam czego szukać.
-
Z tego co pamiętam to mieliście na waszym forum kiedyś temat o Grzesiuku i jakoś nie widziałem tam negatywnych opinii na jego temat.DoZo(L)e... pisze: ↑06.06.2019, 11:30Nie dziwi mnie wcale estyma, jaką darzycie komunistę, grzesiuka,
-
Nie walczę tu na forum w internecie ani nie jestem pospolitym chuliganem, straszącym "cywili" na ulicach. Czy jestem wojownikiem? Hmmm, fLaga WORRIORS do czegoś zobowiązuje. I nie napiszę o sobie więcej (jeszcze poniżej znajdziesz wzmiankę ;), bo to domena uRY (a wcześniej - Urke Nachalnika :).
Czy teraz wywiążesz się ze swoich słów, czy znowu zaproponujesz mi "solówkę" w wysłanym 'PriWie'? :D
Jeśli już jakoś sobie sprawdziłeś, że ten twój "nieprzypadkowy" fotograf to małolat, o którym pisałem tzn. rachityczny 'skejt' [od którego filmowy negatyw/klisza przez "B" z "turystów" trafił(A) do mnie, a następnie da(L)ej i raczej tamte zdjęcia nigdzie się w sieci nie pojawiły], to zabierz gdzieś daleko stąd "Dario1916", żeby polansować się przed nim na legijnego 'kumacza'. Może on uwierzy w twoją wersję dot. Wolskiej i inne "spostrzeżenia".jestesmywaszastolica pisze: ↑05.06.2019, 20:14Jako, że uważasz moje posty za "infantylne" to nie wiem czy jest sens na to odpisywać, ale fotograf był z rocznika 83 (czy tam 82) więc nie bardzo podchodzi pod smarkacza (nawet z perspektywy 2002). dwa to był kompletnie spoza klimatu, a na awanturę nie wzięli go t97 tylko był tam niejako towarzysko, czy jak to tam nazwaćDoZo(L)e... pisze: ↑04.06.2019, 15:01
Oczywiście jesteś w błędzie, bo wtedy był po cichu z aparatem tylko jakiś smarkacz (chyba nawet jest uwieczniony na "wklejonym" przeze mnie zdjęciu po prawej stronie), zaangażowany przez "turystów", którzy - nota bene - przed samym zwarciem zatrzymali się z tyłu, żeby sobie na awanturę popatrzeć (bił się prawdopodoBnie wyłącznie jeden z nich), a fotograf "t'97" zrobił raptem kilka marnych ujęć i został podobno "przeorany".
Co do tego kto i jak się bił to mam tutaj również inne spostrzeżenia, ale nie chce mi się o tym rozpisywać.
(...)
mlodykocur pisze: ↑06.06.2019, 15:00(...)
W dużej mierze to zasługa przyjezdnych słoików, którym po roku w stolicy palma odbija i wystawiają rdzennym laurkę w postaci "ja już jestem warszawiak i u nas w warszawie" etc.
A PRAWDA JEST TAKA, ŻE GDYBY WAS TU Z CAŁEJ POLSKI NIE ZJECHAŁO TYLU ZA CHLEBEM, TO ŻYŁO BY SIĘ W TEJ STOLICY NAM, WARSZAWIAKOM ZUPEŁNIE LEPIEJ.
Czy czujemy się lepsi? - jako kibice (L) - oczywiście, że tak ..., ale jako warszawiacy nie mamy problemów z tym, że ktoś jest z Grójca, Warki, Radomia. Jesteś człowiekiem kulturalnym, masz zasady - tak też potraktują cię rdzenni,
cham (...) będzie chamem (...)
[na wieki wieków - przyp. DoZo]
AMEN[!!! - przyp. DoZo]
Zmieńcie temat - w końcu to wasz wątek łódzki.
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Nie kompromitujcie się dalej. Zanim zaczniecie się odzywać, to najpierw ustalcie jedna wersje przed publikacja w internecie swoich sprzecznych oświadczeń... ciężko rozkminić która wypowiedz jest oficjalną relacją Legii, bo policjant kibice net nie reaguje. Idźcie stad i już nie piszcie nic.DoZo(L)e... pisze: ↑06.06.2019, 19:10
Jeśli już jakoś sobie sprawdziłeś, że ten twój "nieprzypadkowy" fotograf to małolat, o którym pisałem tzn. rachityczny 'skejt' [od którego filmowy negatyw/klisza przez "B" z "turystów" trafił(A) do mnie, a następnie da(L)ej i raczej tamte zdjęcia nigdzie się w sieci nie pojawiły], to zabierz gdzieś daleko stąd "Dario1916", żeby polansować się przed nim na legijnego 'kumacza'. Może on uwierzy w twoją wersję dot. Wolskiej i inne "spostrzeżenia”.jestesmywaszastolica pisze: ↑05.06.2019, 20:14Jako, że uważasz moje posty za "infantylne" to nie wiem czy jest sens na to odpisywać, ale fotograf był z rocznika 83 (czy tam 82) więc nie bardzo podchodzi pod smarkacza (nawet z perspektywy 2002). dwa to był kompletnie spoza klimatu, a na awanturę nie wzięli go t97 tylko był tam niejako towarzysko, czy jak to tam nazwaćDoZo(L)e... pisze: ↑04.06.2019, 15:01
Oczywiście jesteś w błędzie, bo wtedy był po cichu z aparatem tylko jakiś smarkacz (chyba nawet jest uwieczniony na "wklejonym" przeze mnie zdjęciu po prawej stronie), zaangażowany przez "turystów", którzy - nota bene - przed samym zwarciem zatrzymali się z tyłu, żeby sobie na awanturę popatrzeć (bił się prawdopodoBnie wyłącznie jeden z nich), a fotograf "t'97" zrobił raptem kilka marnych ujęć i został podobno "przeorany".
Co do tego kto i jak się bił to mam tutaj również inne spostrzeżenia, ale nie chce mi się o tym rozpisywać.
(...)
-
Hipokryci z Widzewa prują się o Malika Montanę a tymczasem pewna znana osobowość z DHW ma ciapatego... w rodzinie. Szkoda, że razem nie kręcą tych kebabów:) , No ale w końcu ciapatego też na mecze można zabrać hehe zawsze to kolejny sprzedany karnet. Taki oto bojownik w walce o polskość! Fakt, podobno przestał się ukrywać ale nadal nie wiadomo czy sztywniutko czy "jak zawsze" bywa w Waszych szeregach.
Pytanie do kogoś z ŁKS:
Czy ktoś aktywny od Was w Żyrardowie? :)
Pytanie do kogoś z ŁKS:
Czy ktoś aktywny od Was w Żyrardowie? :)
-
młodyknur, miałeś się już nie wpisywać w tym temacie. Dlaczego więc robisz z gęby d***?
Oldschoolfan, nie wiem komu kibicujesz ale nie popisujesz się tego typu tekstami. Pisać o czyimś potomstwie, dzieciach śmieci to już jest poniżej poziomu rynsztoku.
Dozo, jak tam z tym Grzesiukiem, bo coś zamilkłeś. Chciałeś znowu wbić szpilę ale nie pykło.
Oldschoolfan, nie wiem komu kibicujesz ale nie popisujesz się tego typu tekstami. Pisać o czyimś potomstwie, dzieciach śmieci to już jest poniżej poziomu rynsztoku.
Dozo, jak tam z tym Grzesiukiem, bo coś zamilkłeś. Chciałeś znowu wbić szpilę ale nie pykło.
-
Zadebiutowalem na Widzewie na poczatku lat 90, chyba to byl Stomil, pamietam od zawsze wisiala u nas duza flaga WARSZAWA, teraz ostatnio ma meczach jej nie widze, chlopaki juz nie jezdza? Druga sprawa - jak juz sie doczlapiemy do tej ekstraklapy (pod wodzą Smółki? :-)) to najbardziej oczekiwanym meczem dla kibiców Widzewa, będzie ten z Łks, drugie miejsce Legia. A dla kibiców Legii jaki bedzie najbardziej oczekiwany mecz? i dlaczego ten z Widzewem? :-) (nie zaprzeczajcie że nie, bo udowodnie) i kto tu ma kompleks?
-
raczej dla Legii nie bedzie bardziej oczekiwany bo mogli jechac na nowy stadion Widzewa na mecz z Legia IIkusy_jest_boski pisze: ↑06.06.2019, 21:54Zadebiutowalem na Widzewie na poczatku lat 90, chyba to byl Stomil, pamietam od zawsze wisiala u nas duza flaga WARSZAWA, teraz ostatnio ma meczach jej nie widze, chlopaki juz nie jezdza? Druga sprawa - jak juz sie doczlapiemy do tej ekstraklapy (pod wodzą Smółki? :-)) to najbardziej oczekiwanym meczem dla kibiców Widzewa, będzie ten z Łks, drugie miejsce Legia. A dla kibiców Legii jaki bedzie najbardziej oczekiwany mecz? i dlaczego ten z Widzewem? :-) (nie zaprzeczajcie że nie, bo udowodnie) i kto tu ma kompleks?
-
Nie ta ranga, nie ta liga, co Ty porownujesz, wiekszosc z L nawet nie wie w której lidze ich 2 gra....
-
Ty k**** spruta skoro wyciągasz rzeczy z priwa na główne forum, to Ci odpisze ze ona jest dalej aktualna, szkoda ze nie miales tyle jaj zeby przyjac propozycje, na normalnych zdrowych zasadach, ale za to miałeś "jaja" zeby sie r******* na glownym. Masz te przyslowiowe jaja , co tu na forum zeby podjac sie " wyzwania "??DoZo(L)e... pisze: ↑06.06.2019, 19:10
Czy teraz wywiążesz się ze swoich słów, czy znowu zaproponujesz mi "solówkę"
Tylko nie p****** mi zesrancu cos o psach czy co Ty tam wczesniej pisałeś, bo jestem do zweryfikowania bez problemu gdybys tego potrzebował. Jesli Ci to pomoze podjac dobra decyzje a Ty to Ty , i jakie zdjecie dostalem Twojej gęby na priv to jestem sporo mlodszy rocznikiem, wiec co sie bedziesz " małolata " bał.
TO JAK DOZO ???? bo trzeba takie sprawy rozwiazywac z Toba na glownym, do czego sam sprowadziles ta " dyskusje " tutaj CHAMIE.
-
Skończ pierdolić głupoty, bo c**** wiesz tyle co wyczytasz w necie. Na filmiku jest tylko początek waszej kolumny gdzie przód tylko się wysypał do nas, a ci co byli na wprost nas to udawali, że nas nie widzą. Starcie było na końcu waszej kolumny gdzie kolejna grupa od was się wysypała i tam dostaliście po głowach. Trzeba było być na wyjeździe, anie pierdolić swoje relacje kilka miesięcy po. Tak samo starcie na dworcu było na stacji Włochy, a nie na Ursusie jak w swoich kocopołach opowiadasz kumaczu.mlodykocur pisze: ↑06.06.2019, 20:38[KTO JAK NIE WY?: https://stadionowioprawcy.net/news/legi ... na-trasie/
-
zagladam tu czasami kiedy normalni Ludzie z Łks-u i Widzewa np.Miliard - wspominaja stare czasy lub normalnie rozmawiaja,niestety takich jest tutaj zdecydowanie mniej.nie mam zamiaru sie tu wypowiadac na temat sprutych, internetowych,anonimowych spoleczniakow i pajacy nie bedacych w ekipie (H) czy nawet normalnych wyjazdowcow nie z masowek bo musialbym spedzac czas na jechaniu z tym wirtualnym kurestwem.wiec zapytam tylko pana oldschool fan czy jestes z Widzewa? a tak poza tym chyba nowy szpagacik sie szykuje.
-
A k**** xydowskie patrza i zacierają ręce jak to Polaki sie gryza miedzy sobą... Ehh odpuście już proszę, to do niczego nie prowadzi.
Niech każdy się czuje lepiej bo jest Polakiem, co Legioniści maja zrobic z brudasami? Chuje na stolkach wszystkich przyjma, bo na Polsce im nie zalezy, zobaczcie ilu u nas w Łodzi jest juz ukrów czy Azjatów. Wiem że kibicowanie i nienawiść do wrogiej druzyny ale ku*** mać powinnismy byc zgodni jesli chodzi o dobro Polski...
Niech każdy się czuje lepiej bo jest Polakiem, co Legioniści maja zrobic z brudasami? Chuje na stolkach wszystkich przyjma, bo na Polsce im nie zalezy, zobaczcie ilu u nas w Łodzi jest juz ukrów czy Azjatów. Wiem że kibicowanie i nienawiść do wrogiej druzyny ale ku*** mać powinnismy byc zgodni jesli chodzi o dobro Polski...
-
-
Społeczeństwo jest zbyt głupie by dostrzec, że Polska z roku na rok staje się Polin.Rosso Fanatico pisze: ↑07.06.2019, 00:08A k**** xydowskie patrza i zacierają ręce jak to Polaki sie gryza miedzy sobą... Ehh odpuście już proszę, to do niczego nie prowadzi.
Trzeba być debilem by zarzucać komukolwiek z Legii o normalnych poglądach, że są winni tego, ze na ulicach Warszawy jest coraz bardziej kolorowo. To samo z lgbt. Te k**** jak będą chciały to i tak wprowadzą swoje chore ideologie do szkól. Żebyśmy coś zdziałali jako Naród to musiałoby na ulicę wyjść przynajmniej z milion osób. To jednak niemożliwe bo są zbyt duże podziały. Za PO już konkretnie wrzało, więc doszedł do władzy PiS, który ostudził głowy radykalniejszej części społeczeństwa. Dalej jesteśmy pod żydowskim butem, nic się nie zmienia, klepią antypolskie ustawy, a demonstracje urządza zupełnie nieszkodliwy i śmieszny KOD czyli banda debili, którzy nawet do końca nie wiedzą przeciwko czemu protestują.
Przepraszam za OT, choć patrząc na to co się wyprawia w tym temacie to chyba jednak nie muszę przepraszać ;)
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
-
A.P, tylko mówi prawdę haha.
-
w 1997 roku odbywałem służbe wojskową w WOJSKOWEJ AKADEMII TECHNICZNEJ na bemowie,i wtedy mówie z czystym sumieniem że byłem zachwycony Warszawą,historie czuć było na każdym kroku,ludzie byli przyjaźnie nastawieni,nawet przy libacjach alkoholowych Warszawiacy byli naprawde pozytywnie nastawieni do nowych znajomosci. Dziś jeżdząc tam 3-4 razy do roku w interesach widze coraz wiekszych wykolejeńców na ulicach,coraz większy narcyzm wśród ludzi którzy podobno są warszawiakami i zachowują sie jakby pierwszy raz usłyszeli że istnieją inne miasta niż Warszawa. Ja nie ubliżam Warszawie jako miastu,to co wycierpiało to miasto,i jej mieszkańcy nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić bo mam za słabą wyobraźnie. Wkurwia mnie tylko że ludzie wybierają sobie do ratusza coraz większych popierdoleńców,pozwalją lewactwu tworzyć coraz to większe przepisy anty Polskie,anty chrzescijanskie a wnukowie poległych dziś zapominają po co ta krew była przelana. Dobrze,niech będzie ze jestem nikim w swoim srodowisku Widzewskim,wcale mi to nie przeszkadza bo faktycznie zadnej wiekszej roli na Piłsudskiego nie odgrywam,moze ciut więcej niz zwykły pikniczek ale to nie ma teraz zadnego znaczenia. Ale mimo ze jestem jak to ujołes nikim to nawet ja wiem ze warszawiacy którzy oddawali zycie za Warszawe bronili ją przed niemcem i komunizmem,a co wy dzis robicie? bez rozlewu krwi,bez jednego strzału,sprzedaliscie naszym niedawnym okupantom nasza stolice za mamone i dobrobyt. Nienawidze dzisiejszych warszawiaków za to ze po tym co pani hania "syłenka wałszawska" zrobiła ludziom z tymi mieszkaniami,kamienicami,wybraliście jej kontynuatora zamiast dać szanse młodym patriotom z Konfederacji. W grobie sie powstańcy przewracają gdy patrza na to co zescie zrobili z tym pieknym miastem. Nieznani Sprawcy i ich oprawy patriotyczne są jak powiem świeżego powietrza w tym lewackim warszawskim szambie.Dario1916 pisze: ↑06.06.2019, 19:14Czym się stała Warszawa według ciebie? Bo z twojego opisu wynika, że pojęcia nie masz żadnego. Potrafisz tylko obrażać, czym wystawiasz marne świadectwo swojemu środowisku (choć jesteś w nim nikim).Hustin Doffman pisze: ↑06.06.2019, 18:27ha ha ha temat Łódki a my tu o warszawskich cwe(L)ach dyskutujemy :)