Lista kumatych osób z Kibice net.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Lista kumatych osób z Kibice net.
Okazuje się, że największym zarzutem między użytkownikami tego portalu jest brak wiedzy na tematy kibicowskie. Oczywiście każdy jeden twierdzi, że jest przekumaty i wie wszystko najlepiej co kto z kim.
Z tego też powodu powstała paląca potrzeba stworzenia listy faktycznie kumatych person.
Klub i nik, załóżmy Ruch Chorzów- 'Na spokojnie' itp.
Powinna powstać też lista mundurowych tu przesiadujących, nik i stopień załóżmy
"szachownica zdarzeń" młodszy aspirant
Z tego też powodu powstała paląca potrzeba stworzenia listy faktycznie kumatych person.
Klub i nik, załóżmy Ruch Chorzów- 'Na spokojnie' itp.
Powinna powstać też lista mundurowych tu przesiadujących, nik i stopień załóżmy
"szachownica zdarzeń" młodszy aspirant
-
Re: Lista kumatych osób z Kibice net.
Dobra ja będę pierwszy.
Najbardziej kumatą personą z tego forum jest (tutaj nie ma żadnych wątpliwości)
NODDI vel. upośledzony maćkoś vel. dochodzący w górach vel. psychiczny zjeb z szynobusa
Skurwiel wie wszystko na temat erotycznego życia i erotycznych fantazji Polek, tego co dzieje się w Warszawie, Wrocławiu a nawet i na Wyspach.
NODDI vel. upośledzony maćkoś vel. dochodzący w górach vel. psychiczny zjeb z szynobusa
Skurwiel wie wszystko na temat erotycznego życia i erotycznych fantazji Polek, tego co dzieje się w Warszawie, Wrocławiu a nawet i na Wyspach.
-
dobra, ale powstaje pytanie czy tą wiedzę czerpie z własnego doświadczenia czy też od kumatych osób??Ja tylko przejazdem pisze: ↑05.06.2019, 10:01Dobra ja będę pierwszy.
To jest zasadnicza różnica.
-
Jest ewidentnie skrzywdzonym przez Polkę (może nawet seksualnie ;) rusofilem i w temacie ostatnich MŚ pojawia się jego większość 'nick'ow'. Typowy masochisata, który lubi zbierać tym razem internetowe penisy w anusie. Zalecam nie dawać mu satysfakcji i ignorować.Fizmatenty pisze: ↑05.06.2019, 10:31dobra, ale powstaje pytanie czy tą wiedzę czerpie z własnego doświadczenia czy też od kumatych osób??Ja tylko przejazdem pisze: ↑05.06.2019, 10:01Dobra ja będę pierwszy.
To jest zasadnicza różnica.
Ze swojej strony chciałbym "wyróżnić" w towarzystwie "kasztanów" podejrzanego politycznie uRĘ/hMIELa/od/a7FONSa itp., który kreuje się na tym forum na 'kumacza' i może tym jakiegoś naiwniaka "kupić", aby uzyskać kłopotliwą dla kibiców wiedzę.
Poza tym (zgodnie z tytułem 'topic'u'), desygnuję do grona prawdziwie "kumatych" ... widzewiaka, "Vincentus'a" (choć może nie być na bieżąco w łódzkich tematach, takich wskażę później ;), który chyba jako jedyny zorientował się, że np. akcja "przeWrzuta", który przeprowadził się z W-wy do 3-miasta, nie miała nic wspólnego z realną propozycją układu na linii Legia - Lechia.
PS. A "na spokojnie" już kilka razy się "napiął", co go dyskwalifikuje z ustalanej właśnie listy mędrców.
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Bo masz na dziesiąte(?) "noddi" i ktoś cię pomylił z fanem River Plate?cainnn pisze: ↑05.06.2019, 12:00W tych czasach mamy internet, więc nie trzeba być gdzieś tam by coś wiedzieć. Ja też byłem w Warszawie jak i we Wrocławiu, i powiedział bym że te miasta kolorowo na przyszłość się nie zapowiadają.Ja tylko przejazdem pisze: ↑05.06.2019, 10:01Dobra ja będę pierwszy.
Najbardziej kumatą personą z u tego forum jest (tutaj nie ma żadnych wątpliwości)
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Ten typ z Warszawy, Dozol czy jak mu tam powinien być numerem jeden ;) oczywiście to ironia i dziwię się że taki matoł dalej tu istnieje pomimo tego że Legia (według ich zasad) oprócz Foxxa nie ma prawa tutaj nic pisać w ich imieniu.

-
Generalnie wszyscy uzotkownicy z Warsza-wiwu tu sa ciekawi.Czolowa postac forum - Fox.Jedyne co zrobil dla Legii to grzecznie wplacal hajs do puszki ultrasom i jezdzi od 20 lat na mecze.Jest tu tez jego kochanka na nicku jestesmywaszastolica, rasowe kurwisko z Lomianek, wierna ale lubi czasami skok w bok na miescie z jakims przybyszem z bliskiego wschodu.
-
Jest jakiś temat w którym się nie spiąłeś do kogoś z Widzewa??90% twoich postów dotyczy Widzewa i wszystkie to napinka.DoZo(L)e... pisze: ↑05.06.2019, 11:46Poza tym (zgodnie z tytułem 'topic'u'), desygnuję do grona prawdziwie "kumatych" ... widzewiaka, "Vincentus'a" (choć może nie być na bieżąco w łódzkich tematach, takich wskażę później ;), który chyba jako jedyny zorientował się, że np. akcja "przeWrzuta", który przeprowadził się z W-wy do 3-miasta, nie miała nic wspólnego z realną propozycją układu na linii Legia - Lechia.
1910
-
:))) Rozumiem, że niespełnionym w realu transom zostają fantazje w necie, ale to chyba nie to forum, a na pewno dział :)Potezny Warmianin pisze: ↑05.06.2019, 12:38Generalnie wszyscy uzotkownicy z Warsza-wiwu tu sa ciekawi.Czolowa postac forum - Fox.Jedyne co zrobil dla Legii to grzecznie wplacal hajs do puszki ultrasom i jezdzi od 20 lat na mecze.Jest tu tez jego kochanka na nicku jestesmywaszastolica, rasowe kurwisko z Lomianek, wierna ale lubi czasami skok w bok na miescie z jakims przybyszem z bliskiego wschodu.
Pomijając inne kwestie, nieźle rozumiesz znaczenie słowa "słoik" :)))Oldschoolfan pisze: ↑05.06.2019, 12:33Tyle ze Dozo tak jak Kelner i kilka innych ich „czołowych zasłużonych” postaci to są wiesniaki spod Warszawy, a najśmieszniejsze jest to ze te słoiki stoją jeszcze dumnie naprezone za flaga „jesteśmy wasza stolica” :)))
Wskaż jedną wypowiedź na k.net w imieniu ekipy Legii, a nie własnym napisaną przez kogoś innego, niż ja.UrzadSkarbowy pisze: ↑05.06.2019, 12:26Ten typ z Warszawy, Dozol czy jak mu tam powinien być numerem jeden ;) oczywiście to ironia i dziwię się że taki matoł dalej tu istnieje pomimo tego że Legia (według ich zasad) oprócz Foxxa nie ma prawa tutaj nic pisać w ich imieniu.
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Foxx już (L) w nicku nie wystarczy? Skończy z tą hipokryzją...

-
Na (L) w nicku się zasługuje. Dalej nie ma to nic wspólnego z wypowiedziami w imieniu ekipy. Użytkownicy kibiconetowni - często anonimy - w podpisach mają nazwy swoich klubów lub ich slogany. I co? Każdy z nich wypowiada się w imieniu ekipy? Dobre.
-
20 lat temu, czyli w 1999 roku dla ścisłości, spotkałem kogoś, kto miał kolegę, który słyszał od innego kolegi, że Foxx jeździ już od dawna. Ale na k.net miał wtedy inny nick, taki z cyferkami więc faktycznie, Potężny Warmianinie nie liczy się.Potezny Warmianin pisze: ↑05.06.2019, 12:38...Fox.Jedyne co zrobil dla Legii to grzecznie wplacal hajs do puszki ultrasom i jezdzi od 20 lat na mecze...
-
Nie wiem ile tu foxx jest, ale znam osoby z stad które biły się na ustawkach awanturach a później na chat, bo był opisywały to.Były to osoby z wrocławia,krakowa, poznania,warszawy i paru mniejszym miast które działały aktywnie.teraz to tylko puste slowa bez pokrycia Dozola,Valo czy innych.
Barak 1 cyklon b
j**** j**** antife

-
Względna kumatość to mIRC, kibice na nethicie, potem w domenie .pl czy na polchacie ;)
-
DOzoNOSICIEL jest spod Warszawy, a reszta się zgadza :)UrzadSkarbowy pisze: ↑05.06.2019, 12:26Ten typ z Warszawy, Dozol czy jak mu tam powinien być numerem jeden ;) oczywiście to ironia i dziwię się że taki matoł dalej tu istnieje pomimo tego że Legia (według ich zasad) oprócz Foxxa nie ma prawa tutaj nic pisać w ich imieniu.
-
O proszę, to ty tez spod Warszawy, jak DO(zo)NOSICIEL :)jestesmywaszastolica pisze: ↑05.06.2019, 18:53ah te małomiasteczkowe kompleksy (a w przypadku warmianina również marzenia) dają o sobie znać JWS since 1569
-
Nocny kochanek zboczeniec co drugi post wypomina komus malomiasteczkowosc a sam jest z Lomianek, zakomplaksiony czy ona ? wlasnie jak tam w tej postepowej nowoczesnej Warsza-wiwie ? wybraliscie juz sobie plec czy tam gender ? podobno ma byc 45 do wyboru.Jeszcze pamietam jak sie klocila w jakims temacie ze maja malika montane i wszyscy zazdroszcza - szacunek.
Co do fox i opowiesci kolegow kolegi to troche sie pomylilem bo na pierwszym meczu byl w 84 roku ale byl wtedy malym chlopcem, typ poza stazem wyjazdowym nie ma nic do zaoferowania, aha no jeszcze do puchy wrzuca grzecznie.To jeden z tych typow ktory opowiada historyjki sprzed paru lat a transzystor z Lomianek w miedzyczasie o******** mu kielbadrona.
Co do fox i opowiesci kolegow kolegi to troche sie pomylilem bo na pierwszym meczu byl w 84 roku ale byl wtedy malym chlopcem, typ poza stazem wyjazdowym nie ma nic do zaoferowania, aha no jeszcze do puchy wrzuca grzecznie.To jeden z tych typow ktory opowiada historyjki sprzed paru lat a transzystor z Lomianek w miedzyczasie o******** mu kielbadrona.
-
DoZo niby taka kumata osoba a jego styl pisania i jego teksty brzmią jak niepełnosprawnego 13 latka:)
j**** urkaine
-
Wymiękam
Jak widać temat był b. potrzebny i przy okazji rozwieje wiele wątpliwości.
-
Nie chcę być nikogo adwokatem ,ale przynajmniej jak dla mnie "staż wyjazdowy" jest na 1 miejscu ,co według Ciebie miał by mieć jeszcze do zaoferowania ? .Jeśli jeździł tyle lat na wyjazdy to z pewnością swoje przeżył w różnych aspektach ,a kiedyś wyjazdy dużo się różniły od tego co jest teraz .Potezny Warmianin pisze: ↑05.06.2019, 19:36Nocny kochanek zboczeniec co drugi post wypomina komus malomiasteczkowosc a sam jest z Lomianek, zakomplaksiony czy ona ? wlasnie jak tam w tej postepowej nowoczesnej Warsza-wiwie ? wybraliscie juz sobie plec czy tam gender ? podobno ma byc 45 do wyboru.Jeszcze pamietam jak sie klocila w jakims temacie ze maja malika montane i wszyscy zazdroszcza - szacunek.
-
Podchodzac do tematu powaznie to nominuje Arkana
-
-
Przecież i tak każdy wie że najbardziej kumatym jest UraBura vel Szybowiec i jeszcze kilka innych
Zna dobrych( kumatych ) chłopaków z całej Polski.
Ze wszystkimi obalił hektolitry wódeczki.
Ma znajomości w Niemczech.
Sam rozjebał St.Pauli a HSV jak zobaczył to s********* aż do Monachium .
Ten totalny zjeb to wcielenie Maćkosa oraz TatyMaćkosa , MamyaMaćkosa i całej jego rodziny.
Więc konkurs na największego "Kumatego" można już zamknąć .
Ten totalny zjeb to wcielenie Maćkosa oraz TatyMaćkosa , MamyaMaćkosa i całej jego rodziny.
-
BO TU SIE DZWONI PO KOPYTA A NIE PO PSY WWA STYL LEWACKI STYL
Pobudzone sexualnie po lekcjach gender w Warszawskich podstawowkach kochanki-owie bronia swojego samca alfa, zamienili dresy i hemp gru na ToreBki i malika montane.Rafalala z Lomianek wkurwiona bo jeszcze nie ma torebki z dajsmana i podpierdala siostrze szminki.
Oficjalnie fox i jego kochanka na kilku nickach jestesmywaszastolica to gwiazdeczki tego forum, jak powiedzial sam glos Legii na (L) w nicku trzeba sobie zasluzyc, az strach pomyslec ile orgii i co musial robic dozo(L) zeby nosic elke przy nicku.
Pobudzone sexualnie po lekcjach gender w Warszawskich podstawowkach kochanki-owie bronia swojego samca alfa, zamienili dresy i hemp gru na ToreBki i malika montane.Rafalala z Lomianek wkurwiona bo jeszcze nie ma torebki z dajsmana i podpierdala siostrze szminki.
Oficjalnie fox i jego kochanka na kilku nickach jestesmywaszastolica to gwiazdeczki tego forum, jak powiedzial sam glos Legii na (L) w nicku trzeba sobie zasluzyc, az strach pomyslec ile orgii i co musial robic dozo(L) zeby nosic elke przy nicku.
-
Nawet nie wiesz, że Iława nie leży na obszarze Warmii, więc jak można traktować twoje psychologiczne projekcje ...
Wyobraź sobie, że Twój temat (jako jeden z nielicznych :) potraktowałem poważnie, bo sam liczyłem na to, że kibicowskie ekipy wskażą po 2-3 swoich, rozsądniejszych forumowiczów (zorientowanych, ale nie uczestników aktualnych wydarzeń, gdyby doszło do niezamówionych pobudek ;), jako swoich przedstawicieli, aby na wszystkich innych "wywalić pęto".Fizmatenty pisze: ↑05.06.2019, 19:50WymiękamJak widać temat był b. potrzebny i przy okazji rozwieje wiele wątpliwości.
Szkoda, że i również ten 'topic' zdominowali widzewiacy (oraz ich sojusznicy), ale być może jest to objaw "zAParcia" po cIASTKU (dla jasności: nie życzę 'dhw' "rozwolnienia").

www.tvp.info
www.tvp.info
-
I rozkminiaczu wszystkie twoje posty na forum dotyczą tego ''zjeba''. Fajnie masz :)Grokas pisze: ↑05.06.2019, 22:20Przecież i tak każdy wie że najbardziej kumatym jest UraBura vel Szybowiec i jeszcze kilka innych
Według mnie do grona prawdziwie kumatych należy zaliczyć głównie tych, którzy jako pierwsi wklejają tu info zaraz po opublikowaniu go gdzieś na fejsbukowych kumatych profilach.
-
Won na "fest-zbuka" lub do swoich tematów!don alfonso pisze: ↑06.06.2019, 10:55I rozkminiaczu wszystkie twoje posty na forum dotyczą tego ''zjeba''. Fajnie masz :)Grokas pisze: ↑05.06.2019, 22:20Przecież i tak każdy wie że najbardziej kumatym jest UraBura vel Szybowiec i jeszcze kilka innych
Według mnie do grona prawdziwie kumatych należy zaliczyć głównie tych, którzy jako pierwsi wklejają tu info zaraz po opublikowaniu go gdzieś na fejsbukowych kumatych profilach.
viewtopic.php?f=1&t=34182
viewtopic.php?f=1&t=34644
viewtopic.php?f=1&t=33959
viewtopic.php?f=3&t=34101
www.tvp.info
www.tvp.info
-
On ma na Ciebie jakieś kwity czy ki h** że go bronisz? Na forum udaje albo i nie starego wyjadacza a pisze jakby miał 15 lat. Jak ja miałem 13 lat i pisałem na forach bzdury to szybko starzy mnie pokierowali jak należy się zachowywać w internecie. A u Was? Na trybunach jesteście numerem jeden moim zdaniem ale tolerowanie takiego pokemona to porażka z Waszej strony (Twojej? Gdzie na waszym forum wisi post że tylko Ty możesz się wypowiadać w imieniu Legii ma tym forum).

-
Chyba każdy się domyśli kto jest autorem wypowiedzi na temat „ToreBek”, a to największy „kumacz” tego forum, jakby ktoś potrzebował więcej przykładów jego „kumatosci”, to zapraszam na priv. Adrianek spod Warszawy [DO(zo)NOSICIEL] już z nerwów gryzie paznokcie :)Nie jestem z żadnej "bandy", a "kolega" [który mógł być wzięty przez innego (L)egionistę za wariata biegnącego po fLagi], (z posiadanej przeze mnie wiedzy) nie m(i)a(ł) do okopującego żadnych pretensji i odmówił milicjantom współpracy
-
US - Nikt się tu z niczego nie będzie tłumaczył. Podobnie, nikt - jak już padało - poza mną nie wypowiada się w imieniu Legii. No i nikt nie ma na mnie żadnych kwitów i nikogo nie bronię :) (niby przed czym/kim?) Natomiast zarówno ja, jak i wiele osób z Warszawy DoZo po prostu znamy. Zważywszy na skalę śmietnika robionego z tego forum przez większość jego recenzentów naprawdę zabawnie wyglądają oczekiwania części z tych samych osób, by to miejsce traktować poważnie.
Ludzie wyświetlający się jako należący do wielu ekip sami się nie ogarniają, czasami nawet jadąc sobie po matkach (a są podobno z tego samego klubu). No więc my się ogarniamy, a jak to robimy to nasza sprawa. W ogóle ciekawe, że tematu nie podejmuje żadna z obecnych tu kilkunastu nieanonimowych osób z różnych klubów, z którymi znamy się w realu, Dla odmiany anonimowe aj-waj sięga gwiazd :)
(post wyżej świetny przykład :)))
Ludzie wyświetlający się jako należący do wielu ekip sami się nie ogarniają, czasami nawet jadąc sobie po matkach (a są podobno z tego samego klubu). No więc my się ogarniamy, a jak to robimy to nasza sprawa. W ogóle ciekawe, że tematu nie podejmuje żadna z obecnych tu kilkunastu nieanonimowych osób z różnych klubów, z którymi znamy się w realu, Dla odmiany anonimowe aj-waj sięga gwiazd :)
(post wyżej świetny przykład :)))
-
FOXX-ie, widzewiacy nie zrozumieją, że u innych wyznacznikiem charyzmy są lata spędzone na wyjazdach, kiedy pojawia się wiele sytuacji, które pokazują, czy można na kogoś (L)iczyć. Na 'eRTeeSie' mieli takich doWódców: dziewczynę (mIŚKA/pIĘKNA?), intrygantów (b7IŹNIACY), 'fesTa' (bO7O), 'przekręta' (pOTAR), konfidenta (jĘDRAS), a to nie koniec.
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Już ponad dobę od założenia tematu a jeszcze nikt nie zaczął pisać pochwalnych laurek w stronę dyzia?
Rozumiem gdy ktoś z W-wy znający go chociaż z widzenia może mieć do niego szacunek za jakieś dawne czasy, ale rozpierdala mnie jak banda kretynów, nie mająca nawet odwagi przyznać komu kibicuję próbuje pouczać krytyków dyzia słowami typu: nawet nie wiesz ile o zrobił dla Legii! możesz mu buty czyścić!
Jakieś ofiary ku*** złego dotyku szukające na siłę penfrienda w wirtualnym świecie.
Rozumiem gdy ktoś z W-wy znający go chociaż z widzenia może mieć do niego szacunek za jakieś dawne czasy, ale rozpierdala mnie jak banda kretynów, nie mająca nawet odwagi przyznać komu kibicuję próbuje pouczać krytyków dyzia słowami typu: nawet nie wiesz ile o zrobił dla Legii! możesz mu buty czyścić!
Jakieś ofiary ku*** złego dotyku szukające na siłę penfrienda w wirtualnym świecie.
-
Trochę „laurek” dostał Adrianek:
UrzadSkarbowy pisze: ↑05.06.2019, 12:26Ten typ z Warszawy, Dozol czy jak mu tam powinien być numerem jeden ;) oczywiście to ironia i dziwię się że taki matoł dalej tu istnieje pomimo tego że Legia (według ich zasad) oprócz Foxxa nie ma prawa tutaj nic pisać w ich imieniu.
Oldschoolfan pisze: ↑05.06.2019, 12:33Tyle ze Dozo tak jak Kelner i kilka innych ich „czołowych zasłużonych” postaci to są wiesniaki spod Warszawy, a najśmieszniejsze jest to ze te słoiki stoją jeszcze dumnie naprezone za flaga „jesteśmy wasza stolica” :)))
rozpierdol pisze: ↑05.06.2019, 12:43
Jest jakiś temat w którym się nie spiąłeś do kogoś z Widzewa??90% twoich postów dotyczy Widzewa i wszystkie to napinka.
O proszę, to ty tez spod Warszawy, jak DO(zo)NOSICIEL :)Odbanowany pisze: ↑05.06.2019, 19:35[quote=jestesmywaszastolica post_id=<a href="tel:1324106">1324106</a> time=<a href="tel:1559753586">1559753586</a> user_id=51994]
ah te małomiasteczkowe kompleksy (a w przypadku warmianina również marzenia) dają o sobie znać JWS since 1569
[/quote]
A poniżej odpowiedz „zasłużonego na Legii” napinatora w sprawie sytuacji na murawie podczas świętowania mistrzostwa:Odbanowany pisze: ↑06.06.2019, 12:22[quote=Foxx post_id=<a href="tel:1324069">1324069</a> time=<a href="tel:1559731492">1559731492</a> user_id=4]
Wskaż jedną wypowiedź na k.net w imieniu ekipy Legii, a nie własnym napisaną przez kogoś innego, niż ja.
Śle pozdrowienia pod Warszawę :)Nie jestem z żadnej "bandy", a "kolega" [który mógł być wzięty przez innego (L)egionistę za wariata biegnącego po fLagi], (z posiadanej przeze mnie wiedzy) nie m(i)a(ł) do okopującego żadnych pretensji i odmówił milicjantom współpracy
-
halodrol pisze: ↑06.06.2019, 13:41Już ponad dobę od założenia tematu a jeszcze nikt nie zaczął pisać pochwalnych laurek w stronę dyzia?
UrzadSkarbowy pisze: ↑06.06.2019, 12:12On ma na Ciebie jakieś kwity czy ki h** że go bronisz? Na forum udaje albo i nie starego wyjadacza a pisze jakby miał 15 lat. Jak ja miałem 13 lat i pisałem na forach bzdury to szybko starzy mnie pokierowali jak należy się zachowywać w internecie. A u Was? Na trybunach jesteście numerem jeden moim zdaniem ale tolerowanie takiego pokemona to porażka z Waszej strony (Twojej? Gdzie na waszym forum wisi post że tylko Ty możesz się wypowiadać w imieniu Legii ma tym forum).
Teraz wyróżnij "laurki" nienapisane przez obraża7skie 'w(q)rwe', oFERMO.
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Szkoda, że i również ten 'topic' zdominowali widzewiacy (oraz ich sojusznicy), ale być może jest to objaw "zAParcia" po cIASTKU (dla jasności: nie życzę 'dhw' "rozwolnienia").

[/quote]
Odbanowany i reszta miłośników "Dyzia" - powyższy wpis to "kumate' info. Jak tego nie zlapaliscie, to na Widzewie i w swoich ekipach macie tyle do powiedzenia, co kasjerka z Tesco obok mojego domu. A w necie ujadacie jak pit bulle.
-
Odbanowany i reszta miłośników "Dyzia" - powyższy wpis to "kumate' info. Jak tego nie zlapaliscie, to na Widzewie i w swoich ekipach macie tyle do powiedzenia, co kasjerka z Tesco obok mojego domu. A w necie ujadacie jak pit bulle.
[/quote]
Czy Ten fakt, ze Adrianek spod Warszawy przemycił w swoim wywodzie ksywę chłopaka od nas i usłyszał, ze w którymś kościele coś grają ma go stawiać w roli godnego do dyskusji? Odpowiem za ciebie - nie, przez to co pisał od kilku miesięcy tu na forum myśle, ze nikt nie będzie z nim dyskutował i tym bardziej rozmawiał na temat Widzewa. Wielokrotnie w swoich wypowiedziach kłamał i przedstawiał fakty w pozytywnym dla siebie świetle, a jego farmazony nawet kibice Legii prostowali. Także szukajcie informacji dalej :)
-
Może niech "napięte" tu 'widzewiary' wezmą na drogę do Macedonii więcej no-spy w te trudne dla nich dni i przestaną przynosić obciach charakternym kibicom 'eRTeeSu'.
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Dozo nie podoba mi się totalnie twoja wojna z forumowym Widzewem. Wolałbym żebyś normalnie i rzeczowo pisał jak kibol z kibolem, bo wydaje mi się ze tak można nawet z kibicowskim wrogiem.
Nie wszystskie Twoje posty rozumiem natomiast ostatni przemyt owszem.
Co do wszystkich ubliżających tutaj innym - no cóż... każdy poważny człowiek nie powinien tego w Normalnym życiu robić a co dopiero na forum... dziecinada
Nie wszystskie Twoje posty rozumiem natomiast ostatni przemyt owszem.
Co do wszystkich ubliżających tutaj innym - no cóż... każdy poważny człowiek nie powinien tego w Normalnym życiu robić a co dopiero na forum... dziecinada
-
Czy Ten fakt, ze Adrianek spod Warszawy przemycił w swoim wywodzie ksywę chłopaka od nas i usłyszał, ze w którymś kościele coś grają ma go stawiać w roli godnego do dyskusji? Odpowiem za ciebie - nie, przez to co pisał od kilku miesięcy tu na forum myśle, ze nikt nie będzie z nim dyskutował i tym bardziej rozmawiał na temat Widzewa. Wielokrotnie w swoich wypowiedziach kłamał i przedstawiał fakty w pozytywnym dla siebie świetle, a jego farmazony nawet kibice Legii prostowali. Także szukajcie informacji dalej :)Odbanowany pisze: ↑06.06.2019, 16:55Odbanowany i reszta miłośników "Dyzia" - powyższy wpis to "kumate' info. Jak tego nie zlapaliscie, to na Widzewie i w swoich ekipach macie tyle do powiedzenia, co kasjerka z Tesco obok mojego domu. A w necie ujadacie jak pit bulle.
[/quote]
Nie wiem, jakiej powagi można oczekiwać po tym forum, ale zarzut kłamstwa z ust Widzewa, to jak wystąpienie Kwaśniewskiego wczoraj w Gdańsku i gadanie o obaleniu komuny...
Dzwonów nie trzeba słuchać, czerwona łódka zatopila się sama, przed doplynieciem misiowej torpedy
-
W pierwszym poście zapomniałem jeszcze dopisać kogo posty podobają mi się najbardziej - są po prostu zabawne ... Valo :))