Nie interesuje mnie twój Stasiu, bo nie jestem nekrofilem. Dodam, że ty też mnie nie interesujesz, ponieważ w ogóle jestem hetero.Hustin Doffman pisze: ↑04.06.2019, 20:58hahahaha :) ku*** przy tobie nawet Stasiu Lem klęka :)
Ja spottersem :) trzeba ci przyznać że potrafisz ubliżać dyplomatycznie jak mało kto tutaj :)))
Wystarczająco dyp(L)omomatycznie, żebyście się zainteresowali moimi pytaniami, czy te krępujące uznajecie za niebyłe?
Nie wiem, co "na prawdę" jest dla ciebie niezrozumiałe, bo dla mnie takim jest unikanie odpowiedzi na niewygodne pytania, skoro wasze "fakty" zostały naprostowane. Po mału zaczynam wątpić, czy widzewiaków stać na jakąkolwiek szczerą odpowiedź, więc chyba faktycznie wezmę sobie do serca [kibicowskiej Po(L)ski :)] rady twojej babci (mama mamy? ;) i przestanę się z tobą kłócić.PanTuNieStał pisze: ↑05.06.2019, 00:00Bidulo ty się już zakręciłeś jak słoik, wątpię żeby ktoś nadążał za tobą i twoimi bajecznymi opowieściami , jesteś zbyt yntelygentny, znasz tyle spraw osobiście byłeś tu i tam ,znasz tego i tego, aż nie do wiary, że taka persona poświęca swój czas aby "prostować" znane fakty, i rzucać na nie now e światło ,na prawdę napisz normalnie po ludzku, o co ci chodzi, tylko bez kalambur. A babcia mówiła nigdy nie kłóć się z idiotą.........Przecież ewidentnie widać, że ten pod pubem po rozpoznaniu w nieoznakowanym radiowozie funkcjonariuszy z oddziału 'spotters'ów' (którzy mogą udzielać sie tu na forum np. jako pANtUnIEsTAŁ i dUSTIN hOFFMAN), zapewne 'przycynkował' swoim, że milicja znowu jeździ z polsatem, bo lokal momentalnie pustoszeje, a na meczu z "ja(dwi)gą" (L)egioniści z sektora rodzinnego 'zRARowali' przyjezdnych za to, że 'sljedzjki' rzucały w dzieci z W-wy petardami.
To jest ta domniemana zażyła znajomość i współpraca?
Rozumiem, że każdy z bandy "nygusów", zaczepiany przez "kundle" np. w celu wylegitymowania "odpala lotkę", tak?D2item pisze: ↑05.06.2019, 01:22mlodykocur pisze: ↑04.06.2019, 19:49(...) [dhw pewnie wolą chłopców - przyp.DoZo]
A czego się spodziewałeś?
Sztywniutko "HWDP" - gdzie w większych miastach psy mają rozkminione duży procent zainteresowanych z imion, ksywek etc.?
Czy że filmowany rozpruje się "będziemy się dziś lać tu i tu z tymi i tymi po tyle i tyle osób??
Nie wiem co gorsze - oba przypadki świadczą o tobie źle a nie o Legii!
Spodziewałem się że persona z ekipy nie będzie się w ogóle wdawac w dyskusję z tajniakami, a fakt że taka opcji nie mieści ci się w głowie i nie wziąłeś jej nawet pod uwagę mówi sam za siebie.