Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

immortale

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: immortale »

szwadron97 pisze: 31.05.2019, 13:28
Hustin Doffman pisze: 29.05.2019, 17:04
ale_ci_parada pisze: 29.05.2019, 15:29 już tak potargowicza nie broncie, swoje za uszami ma (włocławek) Łks społeczniary, u siebie nudy, tylko filują po forach i fb co w Rts słychać :)

a swoją drogą to chyba ewenement , że koles z wrogiego klubu tyle siedział u wroga :) (arka g.)
No nie koniecznie bo swego czasu latały fotki jednego grubska jak najpierw latał w koszulce Apatora,potem ŁKS-u a na koncu jest jego fotka z wyjazdu jak stoi z Arką :)
I tak lepszy g Resovia ŁKS Wisła Ruch pewnie w Widzewa koszulkach też chodził

Posiadał jeszcze wachlarz tatuaży, Resovia, ŁKS, Stalowa Wola ale pewnie zmieniły wygląd
iparts.pl
Spy

Post autor: Spy »

Low srik, reanimacja i valo na jednej stronie to za dużo nawet na to forum :))))
DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... »

Czy któryś z 'eRTerSiaków' mógłby przetłumaczyć komentarze "odban(daż)owanej" na nasze, co onA potrzebuje?
piąty dan

Post autor: piąty dan »

Panowie z Widzewa dajcie spokój bo typ was podpuszcza i zapewne ma sporą satysfakcję z tego że mu tu chórem odpowiadacie. Mamy swoje sprawy, po co się wdawać w zbędne dyskusje.
Abr1908

Post autor: Abr1908 »

Gdzie?
DoZo
Ile ekip w Polsce..
Czy może Europie...
Dało się poskładać jednemu z największych wrogów w wlasnym mieście? Na własnych ulicach?

To co robicie na trybunach... to jest poziom kosmos.Żeby nie bylo
yurez

Post autor: yurez »

Dozo napisz tu nam wszystkim zgromadzonym, czy walczysz tylko w Internecie na kibice.net czy chuliganisz tez na ulicach? Odpowiedz czy jestes wojownikiem poza forum ? to dostaniesz odpowiedzi na swoje pytania :)
Foxx

Post autor: Foxx »

W taki sposób, że jest to powód do wstydu? :)

Naprawdę masz jednak średnią wiedzę - dość napisać, że sam brałem udział w doprowadzeniu do totalnego odwrotu u siebie jednej z ekip, które wymieniłeś. Jako zwykły wyjazdowiec.

O czym tu zresztą pisać, skoro wrzuciłeś od razu całą Europę :)
Foxx

"Brak pokory" powiadasz? :) Dokładnie w tym kontekście to ja byłem zapytany tu kilka miechów temu o największe porażki Legii i wymieniłem chyba z 5. Wystarczy poczytać to forum, by zauważyć, że to raczej nie my tu cierpimy na brak pokory.

Wstyd to się nie postawić - wszystko jedno, czy u siebie, czy gdziekolwiek. Każdy, kto jeździ to wie.
Foxx

Pewnie dlatego tak się rozpisują :) I gdzie ja pisałem, że "nie ma Polonii w Warszawie"? :)))
Odbanowany pisze: 01.06.2019, 14:31 A czemu pan i władca kibice.net tylko odnosi się do wyselekcjonowanych fragmentów wypowiedzi
Pomijając, że nie jestem "panem i władcą", tylko czasem przechodzę z bagażami - chyba nie myślisz, że będę się odnosił do powtarzanych gimnazjalnych wątków łączących Trzaskowskiego z ekipą Legii albo "ustaleń niektórych historyków" dot. daty powstania Legii również wrzucanych w jakimś kontekście mającym "obciążać" nasze środowisko kibicowskie. Mniejsza już o to, że "niektórzy historycy" głoszą, że Auschwitz, zgodnie ze sloganem na bramie, był obozem pracy.
Odbanowany pisze: 01.06.2019, 14:31 Dlaczego zawsze pojawiasz się w momencie kiedy „kocia morda” sobie na radzi ze swoimi bredniami i kolejnymi farmazonami?
Najpierw masz pretensje, że się do czegoś nie odnoszę, a później że pojawiam się zawsze, gdy sobie z powyższymi bredniami nie radzisz. Zdecyduj się :)
Abr1908 pisze: 01.06.2019, 14:40 Nie rozsmieszaj mnie
Nawet się nie przez sekundę nie odniosłem do wydarzeń na murawie
Nie wiem, kim jesteś, bym miał cię rozśmieszać albo nie. Na początek jednak dobrze, byś ustalił sam ze sobą wersje:
Abr1908 pisze: 01.06.2019, 14:15 Jak zwykły wyjazdowiec... Tez pewnie byłeś na murawie ostatnio?
Abr1908 pisze: 01.06.2019, 14:15 Rozumiesz? Napiszesz kiedyś
Że to wstyd w c***! Lech Poznań rozajebał nas na ulicach Warszawy? Tak było czy nie?
O pokorze porozmawiaj z DoZo

Wstyd to się nie odnieść do tematów trudmych jest
Pomijając, że o takich rzeczach, jak wstyd warto pisać poprawnie po polsku, najpierw może znajdź post, w którym obszernie piszę o naszych porażkach, a później próbuj prawić mi morały.

Porażka to porażka i tyle. Z DoZo rozmawiałem wielokrotnie i nie raz jeszcze pogadam. Może być i o pokorze :)
DoZo(L)e...

Miliard pisze: 01.06.2019, 13:12 To jest niesamowite uczucie, kiedy czytasz po 15 latach płacze jednej strony, "ekipy"która żeby za wszelką cenę coś udowodnić, przekłamuje datę założenia bandy, "ekipy" która używa hasła "do końca" a w przypadku ul.Wolskiej się sprawdziło czyt. uciekajmy "do końca" aż ich zgubimy, "ekipy" która w 250 osób obsrała się jednej gaśnicy i kilku butelek, żeby podkolorować relację dodali jeszcze po paru latach,że widzieli noże,deski a z czasem dostaną może oświecenia jak jeden z nich - hanka i przypomną sobie jeszcze inne przedmioty, które tam widzieli, "ekipy"która nie może chyba do dziś uznać tej porażki i w odpowiedzi wykrzykują, że było tam kilka osób z Widzewa (ale nie przeszkadza im prawie 50 osób posiłków z Sosnowca,Szczecina i Elbląga).

Mało tego, trochę czasu później Lech wyjaśnił ich po raz drugi, na ich terenie, podczas powrotu z Białegostoku, lecz oni zawsze mają jakieś ALE. Po co dzwoniliście kapować na Polonię Warszawa w takim razie do Poznania , jak ten Lech jest taki i siaki? Jak dojeżdżaliście zawsze z przewagą Polonistów, wykonując frajerskie metody oraz używając przy tym sprzętu to było bez zastrzeżeń, a w 250 chłopa (chociaż tu mam dylemat) w swoim mieście, osraliście się jednej gaśnicy? Ucieczka jak stado dzikich zająców a ten pet wyżej pisze że to "wycofanie się".

Weźcie się już wy może trzymajcie tej wersji ustalonej przez was i nie piszcie nic o sprawach chuligańskich, tych sprzed 15, 20 i 25 lat także. Na pewno będzie to z korzyścią dla was.......
Macie niezbity dowód, jak, nie słuchając się roztropniejszych [np. PIĄTY (syn) DAN(nego DeVito)], można się skompromitować na pół Polski (bo drugie, "większe pół" to przecież bezrefleksyjny 'eRTeeS' :). Nie "popuściłeś" w swoim komentarzu (jak to ma w zwyczaju 7wia cześć tutejszych widzewiaków), więc zaszczycę cię dłuższą odpowiedzią, ale punktach, dla łatwiejszego zrozumienia przez ignorantów:

1a. Miej pretensje do swoich kompanóW, którzy prawdopodobnie właśnie w tym temacie, prostowali opinie 'eŁKaeSiaków' (potwierdzające zeznania jĘDRASa), że początki "dAChOwCÓW" to nie 1996 rok, a '98 [bójka pod Samaspolem(?), którą ogłaszacie wbrew faktom swoją wiktorią :D];
1b. Po konfrontacji na Wolskiej Legia dzięki sprawnej 'zrywce' nie skończyła, jak choćby "triada A-L-C" itp. w 'breslau', gdzie 'craxa' naśmiewała się z (pod-)poznańskich mutantów, gdy ci płakali na sali sądowej po usłyszeniu decyzji o zastosowanych sankcjach;

2a. Widziałem na Woli w naszym składzie w sumie około 130-150 zawodników (podobnie jak "leszków" z 'pomaGIERami' m.in. od was pomimo tego, że dwa lata wcześniej Lech wysłał wam jednego wojownika do krainy wiecznych łowów!), ZS i OE nie zapamiętałem (mogły być jakieś małe grupki), a zauważalna grupa PS w kluczowym momencie ... stała w sklepowej kolejce;
2b. Temat faulu z (poznańskim?) sprzętem (większość desek wyrzuconych pierwotnie pod nogi przed klaskaniem, po przewróceniu przez Legię pierwszej linii BB/YF wróciło do rąk na zapleczu przyjezdnych, pojedyńcza gaśnica czy butelki lecące w naszą stronę to nie był aż taki problem) został skwitowany w rozmowie telefonicznej przez 7idera z 'posen', że "trudno upilnować chamów spoza Poznania";

(w tym momencie muszę przerwać, ponieważ w takim dniu, jak dzisiaj, mam określone obowiązki, nie jak sieroty boże lub życiowi autsajderzy bez rodziny i dzieci)

Przed CD postaram się odszukać zdjęcia przypadkowego fotoreportera, na których widać drewno w miejscu pierwszego zwarcia pod wiaduktem (większości nie widać, bo używający desek biegną plecami do kadru).
wurda1ak

Post autor: wurda1ak »

DoZo(L)e... pisze: 01.06.2019, 17:47
1b. Po konfrontacji na Wolskiej Legia dzięki sprawnej 'zrywce' nie skończyła, jak choćby "triada A-L-C" itp. w 'breslau', gdzie 'craxa' naśmiewała się z (pod-)poznańskich mutantów, gdy ci płakali na sali sądowej po usłyszeniu decyzji o zastosowanych sankcjach;
W "breslau" nie było Cracovii, wiec skoro jestes taki wszechwiedzacy, to nie p****** tu takich farmazonów.

Obu starc zreszta nie ma co porównywac , bo we Wrocławiu było na ostro, a na Wolskiej jak sam piszesz - niby obsraliscie sie paru desek i butelek

Tekst o nasmiewaniu to kompletnie z d*** i nic do tematu nie wnosi, wiec na c*** takie wstawki
DoZo(L)e... pisze: 01.06.2019, 17:47 2b. Temat faulu z (poznańskim?) sprzętem (większość desek wyrzuconych pierwotnie pod nogi przed klaskaniem, po przewróceniu przez Legię pierwszej linii BB/YF wróciło do rąk na zapleczu przyjezdnych, pojedyńcza gaśnica czy butelki lecące w naszą stronę to nie był aż taki problem) został skwitowany w rozmowie telefonicznej przez 7idera z 'posen', że "trudno upilnować chamów spoza Poznania";
Drewno w latach 90-tych bylo bardzo czesto uzywanym wspomagaczem w roznych starciach, az dziw ze takie doswiadczone chuligany sie wystraszyły :D
thomas7374

Post autor: thomas7374 »

ale_ci_parada pisze: 29.05.2019, 15:29 już tak potargowicza nie broncie, swoje za uszami ma (włocławek) Łks społeczniary, u siebie nudy, tylko filują po forach i fb co w Rts słychać :)

a swoją drogą to chyba ewenement , że koles z wrogiego klubu tyle siedział u wroga :) (arka g.)
A co takiego Włocławek ma za uszami?
Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman »

Moim zdaniem na dzien dzisiejszy Lech, ŁKS sa po za zasiegiem reszty. No moze tylko Lechia. Nikt wiecej. Tylko bardzo prosze bez spinek, to tylko i wyłacznie moje zdanie.
blah

Post autor: blah »

Łks juz udowadnial w ostatnich latach jaki to jest 'poza zasiegiem' to raz. Dwa to na c*** wbijasz kij w mrowisko piszac o rzeczach o ktorych nie masz pojecia? byl taki temat w stylu 'top 3 H' , mozesz pisac tam swoje rewelacje
Hustin Doffman

blah pisze: 02.06.2019, 13:11 Łks juz udowadnial w ostatnich latach jaki to jest 'poza zasiegiem' to raz. Dwa to na c*** wbijasz kij w mrowisko piszac o rzeczach o ktorych nie masz pojecia? byl taki temat w stylu 'top 3 H' , mozesz pisac tam swoje rewelacje
Owszem, jesli chodzi o osiedlowe akcje to Widzewek od wielu lat jest o niebo aktywniejszy i przewaznie akcje bywaly na plus. Ale skoro ty jestes taki kumaty obrotniak to powiedz mi ile bylo umawianych ustawek na korzysc Widzewa gdy stanely na przeciwko sobie glowne bandy? Ponadto zadnego kija w mrowisko nie wbijam bo temat jest lodzki i odnioslem sie do tematu ktory tu obecnie jest poruszony. Ja jestem teoretyk w chuligance i wiedze czerpie z relacji innych wiec mi wyjasnij ile walk umawianych bylo dla DHW? Terazja czekam na twoje rewelacje
Fanatykx

Post autor: Fanatykx »

Po 1 Łódzkie ekipy od spotkania w parku 3 maja nie miała ze sobą umawianych walk i mieć nie będzie, zapewnie wiesz czemu. Po 2 nie zgadzam się z tym że Lech Łks zdecydowanie odjechali reszcie stawki bo po prostu z nikim nie walczą. Moim zdaniem Bielskie Zagłębie swoją aktywnością pokazują że można mówić żę sa w czolowce, ale o nikim nie mozna powiedziec że jest nr1
Hustin Doffman

Nie nie, ja nie mam zamiaru udawac ze jestem jakimś znawcą tematu. Owszem, Sosnowiec teraz dziala az milo patrzec. Jestem Widzewiakiem od urodzenia i pamietam jak LKS ledwo dyszal na miescie. Ale dzis z cala pewnoscia ŁKS ma lepsza bande od nas. Napisalem to, bo ten caly DOZOL czy jak mu tam pręży sie do eŁKSiaków a tak naprawde Legia nie ma dzis startu do nich. Jesli sie myle to musicie mi wybaczyc, nie napinam sie tylko naprawde tak uwazam. Tylko w Łodzi sa dwie rownorzedne bandy. Dobra koncze juz bo zachwile znow mnie pocisną.
Proof

Post autor: Proof »

Fanatykx pisze: 02.06.2019, 13:34 Po 1 Łódzkie ekipy od spotkania w parku 3 maja nie miała ze sobą umawianych walk i mieć nie będzie, zapewnie wiesz czemu. Po 2 nie zgadzam się z tym że Lech Łks zdecydowanie odjechali reszcie stawki bo po prostu z nikim nie walczą. Moim zdaniem Bielskie Zagłębie swoją aktywnością pokazują że można mówić żę sa w czolowce, ale o nikim nie mozna powiedziec że jest nr1
Lech z nikim nie walczył w ostatnim czasie? to chyba jednak masz słabą wiedze
C1365O

Post autor: C1365O »

Hustin Doffman pisze: 02.06.2019, 14:05 Nie nie, ja nie mam zamiaru udawac ze jestem jakimś znawcą tematu. Owszem, Sosnowiec teraz dziala az milo patrzec. Jestem Widzewiakiem od urodzenia i pamietam jak LKS ledwo dyszal na miescie. Ale dzis z cala pewnoscia ŁKS ma lepsza bande od nas. Napisalem to, bo ten caly DOZOL czy jak mu tam pręży sie do eŁKSiaków a tak naprawde Legia nie ma dzis startu do nich. Jesli sie myle to musicie mi wybaczyc, nie napinam sie tylko naprawde tak uwazam. Tylko w Łodzi sa dwie rownorzedne bandy. Dobra koncze juz bo zachwile znow mnie pocisną.
Nieźle odleciales
P1908C

Post autor: P1908C »

Lech ma bandę do walczenia na polu to zupełnie co innego niż walka w mieście.
Antoni.Kierka

Post autor: Antoni.Kierka »

Hustin Doffman pisze: 02.06.2019, 12:07 Moim zdaniem na dzien dzisiejszy Lech, ŁKS sa po za zasiegiem reszty. No moze tylko Lechia. Nikt wiecej. Tylko bardzo prosze bez spinek, to tylko i wyłacznie moje zdanie.
Tak Łks na dzien dzisiejszy jest po za zasiegiem wszystkich ekip z nikim samodzielnie nie walczyli z czolowki ale jest po za zasiegiem...odpocznij sobie bo sam nie wiesz co piszesz
Widzewski Charakter

Post autor: Widzewski Charakter »

wurda1ak pisze: 01.06.2019, 21:26
DoZo(L)e... pisze: 01.06.2019, 17:47
W "breslau" nie było Cracovii, wiec skoro jestes taki wszechwiedzacy, to nie p****** tu takich farmazonów.

Obu starc zreszta nie ma co porównywac , bo we Wrocławiu było na ostro, a na Wolskiej jak sam piszesz - niby obsraliscie sie paru desek i butelek

Tekst o nasmiewaniu to kompletnie z d*** i nic do tematu nie wnosi, wiec na c*** takie wstawki

Dozo od wczoraj myśli co tu odpowiedzieć i jak znowu odwrócić kota ogonem by wyszło na jego. Zwykle napierdala post za postem a teraz cisza :D

I tak nic nie przebije hitu o dzielnym chuliganie z torebką na ramieniu i jego koleżce, którzy uratowali flagi przed innym legionistą, hahaha.
A tb powstali w 1995 roku, bo w tym roku zobaczył napis na szkolnej ławce.

Niech pisze dalej, jest dobra beka z gościa.
ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS »

Fanatykx pisze: 02.06.2019, 13:34 Po 1 Łódzkie ekipy od spotkania w parku 3 maja nie miała ze sobą umawianych walk i mieć nie będzie, zapewnie wiesz czemu. Po 2 nie zgadzam się z tym że Lech Łks zdecydowanie odjechali reszcie stawki bo po prostu z nikim nie walczą. Moim zdaniem Bielskie Zagłębie swoją aktywnością pokazują że można mówić żę sa w czolowce, ale o nikim nie mozna powiedziec że jest nr1
Po 1 to sam się zweryfikowałeś ze gowno wiesz.
Aboubakar

Post autor: Aboubakar »

Niema lepszego na tą chwile duetu w Polsce od Lech&Łks
Widzewski Charakter

Lepiej napiszcie co Łks zrobił sam bez Lecha w Polsce. W Łodzi owszem aktywni ale poza Łodzią c**** robią.
leonidas88

Post autor: leonidas88 »

Jeśli chodzi o rok założenia TB, to wpiszcie sobie w Google grafika "flaga Teddy Boys" i dosyć szybko wyskoczy pierwsza flaga tej grupy, wywieszona do góry kołami na stadionie Lecha. Flaga stracona na jesieni 1995 podczas wyjazdu do Pniew. Jest na niej liczba 95.
Kuba MCMVIII

Post autor: Kuba MCMVIII »

Widzewski Charakter pisze: 02.06.2019, 20:40 Lepiej napiszcie co Łks zrobił sam bez Lecha w Polsce. W Łodzi owszem aktywni ale poza Łodzią c**** robią.
A Ty coś zrobiłeś poza Łodzią?? Obiektywne pytanie. Bo się prujecie ciężko;) ps. Nie wyskakuj z mlynowy z pod Łodzi, bo już sami w to nie wierzycie
WidzewRTS

Post autor: WidzewRTS »

Aboubakar pisze: 02.06.2019, 18:08 Niema lepszego na tą chwile duetu w Polsce od Lech&Łks
Jest i nie mówię tu o nas czy naszych zgodach/układach.
Odbanowany

Post autor: Odbanowany »

PS. Teraz wasza kolej. Wskażcie choćby jeden imputowany mi farmazon
próba skrojenia flagi „ToreBek” przez kibica Legii, a teraz wypier#alaj stad, bo mam więcej przykładów inputowanych Tobie farmazonów.
D2item

Post autor: D2item »

PanTuNieStał pisze: 04.06.2019, 13:46 Ma ktoś może znany filmik kiedyś krążył w sieci, jak tedek przed meczem uderza w pogawędkę z kryminalnymi oznajmiając im "że dzisiaj to będzie spokój" jak starzy dobrzy koledzy, może ty coś dozolku masz w archiwum?
Te stolec, bolec czy jak ci tam, w mieście Łodzi zapewne dreptałbyś jak szczur z kupą w majtach oglądając się co chwila nerwowo za swoje plecy, a tak przyjechałeś do stolycy z koziej wólki gdzie ci nic nie grozi, chyba że wpadniesz na spejsona z Grochowa, i rżniesz wielkiego ura bura, ku*** raz dwa trzy..........
To bylo chyba w godzinnym reportażu o zabezpieczaniu meczu Legii w meczu z Wisłą albo Jagiellonią, nie pamiętam dokładnie.
Za to pamiętam tą rozmowę przez okno tajniackiej fury, jak najlepisi kumple, pełna kurtuazja.. 😁
WileKKS

Post autor: WileKKS »

Hustin Doffman

Też chetnie zapoznam się z tym filmem...
WileKKS

Post autor: WileKKS »

Wkleiłem go wyżej, 10. minuta.
Hustin Doffman

Młody kocur a gdzie smok?

A co do filmiku to kompletnie nie rozumiem jak taka niby " poważna " persona na żylecie funkcjonuje skoro z wchodzi w dyskusje psami jakby zaczepil go stary znajomy?

Dozol,ty cos dzis pisales o sztywniutkich klimatach na Legii.
Widzewski Charakter

No co uciął sobie pogawędkę w koleżeńskim tonie z krymuchami. Brakowało tylko zbicia piąteczek.
DoZo(L)e...

PanTuNieStał pisze: 04.06.2019, 16:30
Jak już sobie poodpowiadasz na wszystkie, własne pytania, to wróć do moich albo ... wróć do swojej kolejki, bo może ci się wcisnąć np. BOSMAN, inspektorze bez znajomości art. 101. kk.
Nudny jesteś jak flaki z olejem, panie inspektorze ze znajomością kk. był pan pod Saspolem czy nie?
Z BOSMANem - nie, a ty odpowiesz na moje pytania, czy "się nie odnosisz, bo ich nie czytasz, i być może nie znasz, więc się nie wcinasz", "duszo towarzystwa"?

D2item pisze: 04.06.2019, 17:08
PanTuNieStał pisze: 04.06.2019, 13:46 Ma ktoś może znany filmik kiedyś krążył w sieci, jak tedek przed meczem uderza w pogawędkę z kryminalnymi oznajmiając im "że dzisiaj to będzie spokój" jak starzy dobrzy koledzy, może ty coś dozolku masz w archiwum?
Te stolec, bolec czy jak ci tam, w mieście Łodzi zapewne dreptałbyś jak szczur z kupą w majtach oglądając się co chwila nerwowo za swoje plecy, a tak przyjechałeś do stolycy z koziej wólki gdzie ci nic nie grozi, chyba że wpadniesz na spejsona z Grochowa, i rżniesz wielkiego ura bura, ku*** raz dwa trzy..........
To bylo chyba w godzinnym reportażu o zabezpieczaniu meczu Legii w meczu z Wisłą albo Jagiellonią, nie pamiętam dokładnie.
Za to pamiętam tą rozmowę przez okno tajniackiej fury, jak najlepisi kumple, pełna kurtuazja.. 😁
Przecież ewidentnie widać, że ten pod pubem po rozpoznaniu w nieoznakowanym radiowozie funkcjonariuszy z oddziału 'spotters'ów' (którzy mogą udzielać sie tu na forum np. jako pANtUnIEsTAŁ i dUSTIN hOFFMAN), zapewne 'przycynkował' swoim, że milicja znowu jeździ z polsatem, bo lokal momentalnie pustoszeje, a na meczu z "ja(dwi)gą" (L)egioniści z sektora rodzinnego 'zRARowali' przyjezdnych za to, że 'sljedzjki' rzucały w dzieci z W-wy petardami.
To jest ta domniemana zażyła znajomość współpraca?
Bugi2017

Post autor: Bugi2017 »

mlodykocur pisze: 04.06.2019, 20:36 Dokładniej ze stacji PKP URSUS :)
Filmik znów będzie latał jak minie odpowiedni czas.
PKP Warszawa Włochy
czeko1

Post autor: czeko1 »

Sa gdzies liczby wyjazdowe ŁKSu z tego sezonu albo z rundy wiosennej?
Terroor

Post autor: Terroor »

czeko1 pisze: 05.06.2019, 00:15 Sa gdzies liczby wyjazdowe ŁKSu z tego sezonu albo z rundy wiosennej?
W tym temacie gdzieś podawałem.
ODPOWIEDZ