Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Ktoś się orientuje czy jest gdzieś jeszcze na świecie instytucja świadka koronnego gdzie skazuje się z jego pomówień bez dowodów?
A jest gdzieś link do tego programu ?
-
Stary Kibol
Zobaczymy pożyjemy co u Was będzie za 5 lat...kokacola pisze: 29.05.2019, 06:07Nic nie przebije 200tki pod blaszokiem :D
-
Naród Slonski
Po tym co tu czytam jestem już tego pewny że znajdują się tu same " ważne" osoby w swoich ekipach,uprzrdzam pytanie działałem w latach 90 i nie nie jestem ważna postacią mojego klubu .,ale dalej jestem w tematach.
Tak na marginesie to.S.P Hetman to się w grobie przewraca widząc co się odpierdala na jego Ruchu
Hetman? Może chodziło Ci o S.P Hermana?glwtrcd pisze: 29.05.2019, 19:13 Tak na marginesie to.S.P Hetman to się w grobie przewraca widząc co się odpierdala na jego Ruchu
-
Naród Slonski
Albo mu lazilo o SP Klausa albo SP kmiciola ,przynajmniej to co napisał by do nich pasowało
Hetman - ksywa z racji jego pochodzenia... Zamość. Po przeprowadzce na Śląsk na Ruchu dostał właśnie taką ksywę i za jego czasów Ruch i Hetman Zamość łączyła zgoda. O to pewnie koledze chodziło...
Każdy zna Hetmana z tym, że on jeszcze żyje i ma się dobrze.jacob91 pisze: 29.05.2019, 20:33 Hetman - ksywa z racji jego pochodzenia... Zamość. Po przeprowadzce na Śląsk na Ruchu dostał właśnie taką ksywę i za jego czasów Ruch i Hetman Zamość łączyła zgoda. O to pewnie koledze chodziło...
A to mój błąd.C6chzR pisze: 29.05.2019, 20:40Każdy zna Hetmana z tym, że on jeszcze żyje i ma się dobrze.jacob91 pisze: 29.05.2019, 20:33 Hetman - ksywa z racji jego pochodzenia... Zamość. Po przeprowadzce na Śląsk na Ruchu dostał właśnie taką ksywę i za jego czasów Ruch i Hetman Zamość łączyła zgoda. O to pewnie koledze chodziło...
-
Königshütte
glwtrcd, tyś je synek richtig ciulniynty pod deklym.
A to niby czemu?
W spodu na środek wyszedł Hetman i chodzi mi obieg.
Z tego co wiem to on nie żyje?
-
bez-napinki
synek, Hetman żyje, a ŚP. Herman niestety nie żyje, weź się ogarnij.
-
19__kattowitz__20
Hetman dzialo na Ruchu fest a sp Herman zmarl i byl mlody karlus (UN) ('')
-
rozpierdol
DoZo zostałeś rozkminiony.Możesz zakładać nowe konto.drozdowiAK pisze: 30.05.2019, 10:13kmiciol to ten z " niebieskich chacharow " co odwolywal zeznania w sprawie grudnia ?Naród Slonski pisze: 29.05.2019, 20:32 Albo mu lazilo o SP Klausa albo SP kmiciola ,przynajmniej to co napisał by do nich pasowało
-
Odbanowany
Już przy jego poprzednim wpisie miałem to napisac.. dobrze „kocia mordo”, ze teraz nie piszesz pokemonami, leki zaczęły działać :)rozpierdol pisze: 30.05.2019, 10:31DoZo zostałeś rozkminiony.Możesz zakładać nowe konto.drozdowiAK pisze: 30.05.2019, 10:13kmiciol to ten z " niebieskich chacharow " co odwolywal zeznania w sprawie grudnia ?Naród Slonski pisze: 29.05.2019, 20:32 Albo mu lazilo o SP Klausa albo SP kmiciola ,przynajmniej to co napisał by do nich pasowało
Szybkie pytanie, bo po obejrzanym reportażu już się człowiek gubi. Donoszenie na świadka koronnego tudzież rozjebusa, który biega i terroryzuje mnie i moich kolegów to konfidenctwo czy już nie? ;)
Nie. Nie można r******* się na frajera.Boni8 pisze: 30.05.2019, 15:47 Szybkie pytanie, bo po obejrzanym reportażu już się człowiek gubi. Donoszenie na świadka koronnego tudzież rozjebusa, który biega i terroryzuje mnie i moich kolegów to konfidenctwo czy już nie? ;)
-
Fizmatenty
To co się tu wypisuje to jest ku*** KABARET. Z czystym sumieniem polecam te wypociny wszystkim, którzy cenią sobie wysublimowany żart. Rozrywka na najwyższym poziomie zapewniona. Gangstaprzekumacze jadą ostro po bandzie.
-
iamcriminal
ciekaweszwadron97 pisze: 31.05.2019, 05:37Najlepsze z tego reportażu że on dalej sobie śmiga po śląsku widać nie bojii się pfole_guner pisze: 30.05.2019, 18:45Nie. Nie można r******* się na frajera.Boni8 pisze: 30.05.2019, 15:47 Szybkie pytanie, bo po obejrzanym reportażu już się człowiek gubi. Donoszenie na świadka koronnego tudzież rozjebusa, który biega i terroryzuje mnie i moich kolegów to konfidenctwo czy już nie? ;)
A co moze grudzien nie mieszka na Batorym?
Ustalcie może najpierw między sobą wspólną wersję, a później dajcie oświadczenie.
A nie jest tak że jeśli by udowodnili Balusiowi jakieś przestępstwa mógłby stracić status 60siatki, a tym samym jego zeznania stałyby się nie wiarygodnym materiałem dowodowym, a są kluczowe w sprawie PF, także policji jest wygodniej ukrywać prawdę
Nie jest tak.Pisek18 pisze: 31.05.2019, 12:11 A nie jest tak że jeśli by udowodnili Balusiowi jakieś przestępstwa mógłby stracić status 60siatki, a tym samym jego zeznania stałyby się nie wiarygodnym materiałem dowodowym, a są kluczowe w sprawie PF, także policji jest wygodniej ukrywać prawdę
-
bez-napinki
podobno z Ruchu jesteś.
-
Fizmatenty
Moja opinia jest taka, że jako przedstawiciele tej samej drużyny powinniście darzyć się wzajemnym szacunkiem.
Nie przynosi Wam chluby wzajemne szydzenie.
Nie przynosi Wam chluby wzajemne szydzenie.
To jak mieszka czy nie?
-
Emigrancik spoRtowy
Przeczytaj jeszcze raz mój post i postaraj się go zrozumieć.
To ja ci odpowiem mieszka i ma sie dobrze ,mało tego mieszkal dlugo przed armagedonem i nikt go nie ruszył!
Fakt ze szyby miał wyjebane nie raz.
Fakt ze szyby miał wyjebane nie raz.
Gruba awantura dzisiaj na meczu Stal Brzeg-Ruch Radzionków.
-
Fizmatenty
Wszystko wskazuje na to, że Ruch będzie drugim klubem po Bałtyku, w którym władze przejmą kapusię.
Sprzedawczyki mieszkają pośród tych legendarnych zabijaków i żadna krzywda im się nie dzieje a co gorsza obijają przedstawicieli Fabryki. Jak to pójdzie w takim tempie to zdobędą przewagę liczebną a potem trybuny.
Sprzedawczyki mieszkają pośród tych legendarnych zabijaków i żadna krzywda im się nie dzieje a co gorsza obijają przedstawicieli Fabryki. Jak to pójdzie w takim tempie to zdobędą przewagę liczebną a potem trybuny.
-
bez-napinki
tak jak mówisz, balus z maciusiem doping prowadzą.
Pozwól, że zapytam skąd czerpiesz swoją wiedzę na temat sytuacji w Chorzowie? Mam nadzieję, że nie sugerujesz się tym co piszą tutaj anonimowe osoby z Ruchu bądź widziałeś w reportażu o baleronie.Fizmatenty pisze: 02.06.2019, 10:18 Wszystko wskazuje na to, że Ruch będzie drugim klubem po Bałtyku, w którym władze przejmą kapusię.
-
bez-napinki
podbij na wyjeździe do młynowego, to się zobaczy jaki z ciebie nieanonim.
-
polskipodróżnik
Jeszcze oficjalnej informacji nie było na kibice.net.Jak będzie to się zacznie wypisywanie, jeszcze się dowiemy dokładnie co tam śpiewali:) Znawcy już ci powiedzą :)1948krzysieKSG pisze: 03.06.2019, 12:34 I dopisze jeszcze ze ich kumple z Krakowa juz wzięli przykład bo oprócz Misia r******** się następni z „gory” a tutaj kolejny tydzien taka cisza? Co jest czekacie na info na stadionowych oprawcach? :-)
Pozdro dla normalnych
-
Slenderman
Krzyś z policją cieszy się. Wielu charakternych was robiło/robi jak chce i gdzie :) Tyle razy po głowie dostałaś, że teraz ucieszona Krzysia, bo może odetchnąć na chwileczkę :)
-
bez-napinki
komunistycznego rodowodu nie zmienisz. ;)
-
Dex Dexter
Racja.Pozdrów ziomali z Wisły i Widzewa miękka fajno
-
Slenderman
Wrócił wielki chuligan z Torcidy.