To jacy slabi jestescie wy, ze przez "pizdy w rurkach" boicie sie chodzic na mecze swojej Polonii ?cichociemny pisze: ↑17.05.2019, 21:00Nie chcę psuć twojego śmieszkowania, ale jak chodzę na Legię, to widzę jak przez trybuny przewija się sporo pizdeczek. A to w rurkach, a to z torebkami, a to obcisłe, różowe koszulki... Mam obawy, czy gdyby przyszło do starcia z kibicami innej ekipy, to czy broniliby barw.

Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowska Warszawa
ŁKS Łódź Polska !
-
ksp zostało fc Piasta i coś robi?
-
Feta to nie wiem ale Tobie ewidentnie mefedron zjebał mózg :)
-
https://www.youtube.com/watch?v=QsMGDSX_D7E
Ktos zwiazany z Legia ? poznajecie ?
-
Przypadek że wyciekło ?? Czy celowe działanie psów??Rick Ross pisze: ↑23.05.2019, 07:52https://www.youtube.com/watch?v=QsMGDSX_D7E
-
Jeszcze "chwilę" temu było bez zamazanej twarzy.Stary Kibol pisze: ↑23.05.2019, 11:38Przypadek że wyciekło ?? Czy celowe działanie psów??Rick Ross pisze: ↑23.05.2019, 07:52https://www.youtube.com/watch?v=QsMGDSX_D7E
Czemu bez głosu?
-
Skąd wnioskujesz, że to ktoś związany z Legią ? Może to ktoś związany z twoją rodziną ? Jakaś zwykła rozjebunda c*** wie skąd. c*** mu do d***Rick Ross pisze: ↑23.05.2019, 07:52https://www.youtube.com/watch?v=QsMGDSX_D7E
-
Ktoś w komentarzach napisał konkretnie kto to jest i skąd, stąd pewnie wnioski i pytania forumowiczów ;)strona-praska pisze: ↑23.05.2019, 15:17Skąd wnioskujesz, że to ktoś związany z Legią ?Rick Ross pisze: ↑23.05.2019, 07:52https://www.youtube.com/watch?v=QsMGDSX_D7E
exitus acta probat.
-
z Legia to raczej nie ma nic wspolnego za to z wawy jest a konkretnie to chyba z zoliborza
-
W komentarzach pod filmikiem na youtube ktoś napisał kto to jest... a czy to prawda i czy kibicuje Legii, Polonii czy Manchesterowi City to już ch.. wie.
exitus acta probat.
-
neindrozdowiAK pisze: ↑24.05.2019, 12:51jest jeszcze ten film ( bez utrudnien w identyfikacji ) na youtbute ?
exitus acta probat.
-
Gościu nie wiem, zadajesz ciągle jakieś dziwne pytania, ogarnij się.drozdowiAK pisze: ↑24.05.2019, 16:17ale dobrze zapamietalem ze kilka dni temu ktos go linkowal tu w innym temacie ?Lari pisze: ↑24.05.2019, 13:01neindrozdowiAK pisze: ↑24.05.2019, 12:51
jest jeszcze ten film ( bez utrudnien w identyfikacji ) na youtbute ?
exitus acta probat.
-
Polonia obecna w Ostródzie?
"padający deszcz, wiatr, całkowity zakaz picia alkoholu spowodował, że nasz doping w 2 poł. nie wyglądał najlepiej"
-
Może stoją w kolejce po karnet na 'eRTeeS'.
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Rozumiem, że wiek ma swoje ograniczenia, ale "(L) z paluszków" stworzyły takie dzieci i wtedy:
https://www.youtube.com/watch?v=nArlC0PkUlw
(czas 1:01)
- natomiast (L) funkcjonuje w Warszawie odkąd upowszechnił się internet. Wiem, że to trudne, ale dla odróżnienia od Lechii, czy Lecha. Żeby było śmieszniej, na początku wieku istniał wirtualny (L)-L Squad. Grupa starszych wyjazdowców z Legii i Lechii, których łączyły stare znajomości, antykomuna i wiele wspólnych przygód. Rzecz była jawna i odbywała się za wiedzą i zgodą ekip sportowych obu stron, bo nikt z tamtej grupy nie bawił się w "politykę międzyklubową". To była sarmacka prywata.
Następnym razem, jak będziesz chciał wrzucić wirtualną szpileczkę na kibiconetowni, sprawdź lepiej temat. Inaczej nikt inny nie będzie wychodził na dziecko.
https://www.youtube.com/watch?v=nArlC0PkUlw
(czas 1:01)
- natomiast (L) funkcjonuje w Warszawie odkąd upowszechnił się internet. Wiem, że to trudne, ale dla odróżnienia od Lechii, czy Lecha. Żeby było śmieszniej, na początku wieku istniał wirtualny (L)-L Squad. Grupa starszych wyjazdowców z Legii i Lechii, których łączyły stare znajomości, antykomuna i wiele wspólnych przygód. Rzecz była jawna i odbywała się za wiedzą i zgodą ekip sportowych obu stron, bo nikt z tamtej grupy nie bawił się w "politykę międzyklubową". To była sarmacka prywata.
Następnym razem, jak będziesz chciał wrzucić wirtualną szpileczkę na kibiconetowni, sprawdź lepiej temat. Inaczej nikt inny nie będzie wychodził na dziecko.
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Zamiast mnie pouczać, weź ty pilnuj lepiej swojej Żabianki (ostatnio nawet "anka dynia" będąca w menopauzie was ośmiesza) albo edukuj wasz fan club adamovitz'a, bo zgłoszenia gdańszczan na milicję w nocy poprzedzającej ostatni finał PP (tak jak twoje wpisy np. w dniu meczu) są dla całej Lechii zawstydzające.elephants pisze: ↑05.06.2019, 07:20Nie możesz napisać jak człowiek RTS tylko piszesz jak jakiś opóźniony w rozwoju ciul co w dzieciństwie miał ciezkie zabawki? Jeszcze sobie jak dziecko L w nawiasy wziąłeś tak jak to robią najczęściej dzieci w podstawówce. Do zdjęć też pozujesz pewnie z L zrobiona z paluszków.
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Pytanie z innej beczki..gdzie była wczoraj Legia..gdy dziadostwo panoszylo się po Stolicy??..
-
Na pewno ktoś się będzie wystawiał przy tak okamerowanym centrum i przy takiej liczbie policjantów. Ale skoro taki chętny to było przyjechać i działać.
-
Pomyliłeś kluby, to Polonia ma (miała?) w swoich szeregach gości o lewicowych poglądach ;) I nie mówimy tu o lożach VIP czy innych ławach działaczy, ale o gościach w młynie.cichociemny pisze: ↑11.06.2019, 13:31Szła w marszu.Stary Kibol pisze: ↑09.06.2019, 16:35Pytanie z innej beczki..gdzie była wczoraj Legia..gdy dziadostwo panoszylo się po Stolicy??..
Chciałeś być dowciapny, ale zapomniałeś o lewicującej KSP ;)
exitus acta probat.
-
Oprawcy na o starszych niż "ofiara" nie wyglądają, więc nie wiem dlaczego się przyczepiłeś ;)
Cichy, to jak tam z tymi liczbami - "nie jest z nimi tak źle" - wyjazdowymi Polonistów, ostatnimi czasy? Bo coś dużo masz do powiedzenia w temacie LGBT, ale ten temat pomijasz.
exitus acta probat.
-
No przecież zapytałem.cichociemny pisze: ↑11.06.2019, 16:46Bez jaj, ci kolesie wyglądają na 18-20. Mocna żenada, że nie dość, że starsi, to jeszcze atakują w 3 na 1.Lari pisze: ↑11.06.2019, 16:33Oprawcy na o starszych niż "ofiara" nie wyglądają, więc nie wiem dlaczego się przyczepiłeś ;)
Cichy, to jak tam z tymi liczbami - "nie jest z nimi tak źle" - wyjazdowymi Polonistów, ostatnimi czasy? Bo coś dużo masz do powiedzenia w temacie LGBT, ale ten temat pomijasz.
Nie mam zielonego pojęcia w jakich liczbach jeździ Polonia. Zapytaj kogoś od nich.
Bez jaj, Ty myślisz że w miastach derbowych w Polsce wszystko odbywa się honorowo, w równych proporcjach? Wczoraj się urodziłeś?
exitus acta probat.
-
Naruszenie nietykalnosci cielesnej jest ścigane na wniosek pokrzywdzonego.
Ergo, ja bym się nie pucowal że ktoś z mojej ekipy rozpierdala się na zabranie barw
Ergo, ja bym się nie pucowal że ktoś z mojej ekipy rozpierdala się na zabranie barw
Banda antykomuna!
-
Rozpoczynania zdania od "więc" nie jest niepoprawne.Dario1916 pisze: ↑11.06.2019, 17:58Dziękujemy za wyjaśnienie paragrafu panie komendancie ...kapitan_swir_planeta pisze: ↑11.06.2019, 17:27Naruszenie nietykalnosci cielesnej jest ścigane na wniosek pokrzywdzonego.
PS. Od "więc" nie zaczynamy zdania w języku polskim a po nim nie stawiamy przecinka (nawet jeśli to słowo napisane po łacińsku).
Ale to tylko tak ad vocem ....
Banda antykomuna!
-
cichociemny to stary wiekiem Polonista, który wyjechał za chlebem na Górny Śląsk. Nikt ważny, ot anonimowa pokraka i napinacz. Na mecze żadne nie jeździ, od ponad 15 lat siedzi tu na forum i wylewa kompleksy względem Legii. Zwykła p****.
-
[link]
Na taki artykuł z lokalnego podwórka trafiłem
Na taki artykuł z lokalnego podwórka trafiłem
Skarżyć nie wolno, kapować nie wolno, ODEGRAĆ SIĘ WOLNO!
-
Jaki ty jesteś z****** to aż szkoda klawiatury
-
Zamachowcy na meczety z Nowej Zelandii mieli na broni napisane nazwisko naszego Hetmana Potockiego tzn, że jesteśmy zabójcami niewinnych kobiet i dzieci? Puknij sie w ten pusty łebcichociemny pisze: ↑20.06.2019, 23:02Pewnie większość osób nie wie kto jest na tym zdjęciu. No to napiszę - Jakub A. morderca 10-letniej Kristiny. (L) takich charakternych kibiców macie, co mordują dzieci...
-
Poczekaj na relacje „dozo”, może znowu coś ciekawego wymyśli w imieniu swojej krystalicznie czystej bandy (jak z tym wpierdolem na murawie). Pierwsi są od jechania po klubach, a sami maja gowno wielkie pod własnym nosem którego ogarnąć nie potrafią.cichociemny pisze: ↑21.06.2019, 09:42Tak, wasz kibic jest zabójcą dziecka. Macie śmiecia w swoich szeregach. Pamiętasz jak kilkanaście lat temu robiliście oprawę w Poznaniu o Petzu, gwałceniu dzieci i poznańskich słowikach? Chciałem napisać, że to podobna sytuacja, ale tak nie jest, bo gwałciciel nie był aktywnym kibicem tak jak wasz kolega po szalu.LegionKing pisze: ↑21.06.2019, 00:58Zamachowcy na meczety z Nowej Zelandii mieli na broni napisane nazwisko naszego Hetmana Potockiego tzn, że jesteśmy zabójcami niewinnych kobiet i dzieci? Puknij sie w ten pusty łebcichociemny pisze: ↑20.06.2019, 23:02Pewnie większość osób nie wie kto jest na tym zdjęciu. No to napiszę - Jakub A. morderca 10-letniej Kristiny. (L) takich charakternych kibiców macie, co mordują dzieci...
-
Ma też zdjęcia w koszulkach patriotycznych czyli uczestnik marszów, dalej chcesz szukać śmieciu dziury w całym? Jesteś takim zakompleksionym pojebem pod wzgledem Legii, że żyjesz tylko tą Legią nie swoim klubikiem śmiesznym.cichociemny pisze: ↑21.06.2019, 09:42Tak, wasz kibic jest zabójcą dziecka. Macie śmiecia w swoich szeregach. Pamiętasz jak kilkanaście lat temu robiliście oprawę w Poznaniu o Petzu, gwałceniu dzieci i poznańskich słowikach? Chciałem napisać, że to podobna sytuacja, ale tak nie jest, bo gwałciciel nie był aktywnym kibicem tak jak wasz kolega po szalu.LegionKing pisze: ↑21.06.2019, 00:58Zamachowcy na meczety z Nowej Zelandii mieli na broni napisane nazwisko naszego Hetmana Potockiego tzn, że jesteśmy zabójcami niewinnych kobiet i dzieci? Puknij sie w ten pusty łebcichociemny pisze: ↑20.06.2019, 23:02Pewnie większość osób nie wie kto jest na tym zdjęciu. No to napiszę - Jakub A. morderca 10-letniej Kristiny. (L) takich charakternych kibiców macie, co mordują dzieci...
-
Fotka nie dziala wrzuci ktos jeszzcze raz?
-
Zastanawiałem się ,która ameba umysłowa wyskoczy z takim durnym tekstem.
Dzieki cichyciemniaku .
Nie zawiodłeś.
-
Gdzie byliśmy? Cała nasza czołówka i bojówka patrolowała Dolny Śląsk by szukać potencjalnych zabójców.. Ale niestety Jakub był sprytniejszy. Wasz herszt B. Zrobił coś podobnego i terroryzuje Was wszystkich i prowadzi do sytuacji że za chwilę naprawdę "50 będzie was" i co z tym robicie?
-
Cichociemny.. Jesteś taki jak cała reszta polonistów.. Kiedyś ktoś nieprzypadkowy na waszym forum napisał w goryczy że ma dość tego że przed(i po), każdym waszym meczu, jest w bramach stadionu jedna wielka szatnia.., wszyscy z toreb, plecaków.. Wyjmują koszulki, bluzy, szaliki.. I się przebierają. Bo się wstydzą(boją?) barw 100 m. dalej od Konwiktorskiej.. A Ty nawet na forum wstydzisz(boisz się?) przyznać, iż jesteś kibicem Polonii.. U was strach to wasze drugie ja.. Nawet wasz drugi herszt W. ze strachu przed kidnaperem i skandynawskim przemytnikiem cukierków sobie wszystko odpuścił.. Banda c****.
-
Co tu dużo ukrywać Polonia kibicowsko nie istnieje od wielu lat a Legia robi co może by całkowicie ślad po nich zaginął..
a ten cały "cichociemny" to obstawiam "decik" lub "gekon" albo inny wynalazek w ogóle nie warty zawracania sobie głowy, u nich kilku takich było rozpisanych na forach a potem na komendzie zeznawali że źli panowie gonią i połamać rączki chcą.
a ten cały "cichociemny" to obstawiam "decik" lub "gekon" albo inny wynalazek w ogóle nie warty zawracania sobie głowy, u nich kilku takich było rozpisanych na forach a potem na komendzie zeznawali że źli panowie gonią i połamać rączki chcą.
Jedno Miasto Jeden Klub
Czarnym Kurvvom Chvja w Dziób
Czarnym Kurvvom Chvja w Dziób
-
Cichyciemniaku pisz więcej.
Nie krępuj się.
Śmiało.
Nie krępuj się.
Śmiało.
-
cichociemny pisze: ↑22.06.2019, 09:50Jak na klub rzekomo na wymarciu, to macie straszne kompleksy, że cały czas piszecie o Polonii.
Lepiej pomyślcie o ziomku z trybun. Jak będziecie wysyłać paczkę, to może warto dołożyć wazelinę?
a jest jakieś zdjęcie z trybun?
-
Przecie bez tej cichodajki temat Kibicowskiej Warszawy umarłby śmircią naturalną gdzieś koło 5 strony, po pierwszym wykładzie Foxxa. Na ch... te solówki w internetach?
-
[link]
Jak pięknie na pradze panoszą
Jak pięknie na pradze panoszą
-
Oklepane z tym dzielnicowym, wymyśl coś bardziej oryginalnego